Dagens vill ha!


Jag bara måste ha denna snygga skinnväst, men den tycks inte ha kommit ut i butik här i närheten än plus att den är slut i min storlek på nätet! Hoppas jag hittar en snart! :)

Någon av er som lyckats haffa denna snygging? :)

/ S.

Fredagsfika i soffan!


Hej på er!

Nu är jag och sambon precis hemkommen efter en snabb tripp i Skövde, tyvärr så fick jag inte med mig det jag letade efter hem. Som vanligt då.. Men nu blir det lite b&j i soffan innan det är dags att bestämma hur kvällen ska spenderas! :)

Hoppas ni har en fin fredag!

/ S.

It´s in the details!



Snygga detaljer, allt från BikBok!

Hoppas ni får en mysig kväll, här hemma blir det tacomys! :)

/ S.

 

 


T O R S D A G E N

image description

Idag har jag varit och gått i skogen med dessa tre filurer, alltid lika mysigt! :)

Annars så har jag och N precis varit och handlat lite och sen får vi se hur kvällen kommer spenderas, men det blir antagligen soffhäng som det brukar bli och antagligen kladdkaka eller den ben&jerry(eller varför inte både och?) som vi köpte hem igår! Mums :)

/ S.

Dagens vill ha!




Du hittar dom här!

Hoppas ni får en solig torsdag! :)

/ S.

Mysig onsdagskväll!


Vi (läs jag) var ju bara tvungen att testa nya marabou-cookies med daimsmak, betyg: Gott men slår inte mjölkchokladen! :) Någon av er som också smakat den? :)

Hoppas ni också har en mysig kväll, stor kram!

/ S.

e n i v a r j e f ä r g

Så går det när man inte kan bestämma sig för en färg!

Redan onsdag igen och veckorna bara flyger förbi, tyvärr har vi inte lika fint väder idag som vi har haft det sista men det passade ändå ganska bra för då blir det att ta tag i allt som behövs göras här inne i lägenheten.

Annars står inte så mycket på schemat för eftermiddagen och kvällen, kanske lite handling och förhoppningsvis få håret klippt och utväxten fixad av mamma :)

Hoppas ni har en fin dag!

/ S.

Färgglada byxorjakt!


Idag ska vi få 18 grader! 18 grader!!! Gud vad skönt det ska bli, så snart tänkte jag gå ut och börja njuta av vädret! Idag står även ett ärende på apoteket och jag tänkte också gå ut på stan och leta efter ett par färgglada byxor att strosa omkring i nu i vår, helst i rosa! :)

Förresten så har vi varit i en liten tvisst med en veterinär sedan vi fick avliva Viggo, och idag har vi äntligen fått rätt! Tyvärr så får vi ju inte Viggo tillbaka..

Hoppas ni också får en solig dag!

/ S.

Gå klädd i sommar!


Så här kommer jag gå klädd i sommar, avslappnat och snyggt! Shortsen haffade jag ju förra veckan och jag bara längtar tills det blir dags att inviga dom! :)

Hoppas ni får en bra start på veckan!

/ S.

Två från söndagen!

I förmiddags tog jag min rosa cykel hem till familjen för att njuta lite i solen, fick även en god lunch innan jag cyklade hem igen och laddade inför träning!
Här ser ni våran nya tvbänk förresten :)

Sen efter träningen kikade jag sm-finalen i bandy eftersom vårat hemmalag Villa Lidköping var i final, jag kikade dock på tv:en medans resten av Lidköping var på plats för att se matchen live. Tyvärr blev det förlust, men silver är ju inte så dåligt det heller..

/ S.

Lördagen!


När vi vaknade klockan åtta på lördagmorgonen så hade vi inget planerat, men vi lyckades ändå få fullt upp och landade inte i soffan förren strax efter sju på kvällen. Dagen innebar bla, träffa Jenny och hennes underbara Wilda, innebandy, årets första Birgersglass i solen, kvällsmat hos svärisarna och skruva tvbänk.
Plus att vi hade underbart väder, vilket vi har idag också. Så härligt :)

Hoppas ni får en bra dag i solen!

/ S.


Gårdagens shoppingtripp!


Igår packade jag och N och svärmor in oss i våran nystädade bil och styrde mot Göteborg! Det blev en tripp på Freeport i jakt efter nya träningssaker och jag kom hem med skorna ovan, super fina och jag fick dom även till fyndpris! :) Fick även med mig ett adidas vardagsskor som jag verkligen gillade!

Sen åkte vi till Ikea och avnjöt en god lunch och kom hem med bland annat en ny tvbänk! :)

När vi sedan kommit hem till lilla Lidköping igen så grillade jag och N med pappa, så härligt med grillat så tidigt på våren! Så igår var en riktigt bra dag, därav den kassa uppdateringen!

Hoppas ni också hade en bra dag igår och att ni har det idag med, vi hörs senare!

/ S.

Solig fredagsmorgon!

Underbart att vakna upp och se solen strålar genom persiennerna, blir nog en jätte fin dag!

Hoppas ni får en underbar fredag! :)

/ S.

Åh, vilken god överraskning!


När jag nu ikväll kom hem efter ett svettigt pass på gympagolvet så hade sambon maten klar när jag steg ur duschen! Och inte nog med det, han hade även köpt med Marabou-cookies till mig, åh det är kärlek det! ;)
Nu är det myskväll i soffan som gäller med dessa :)

Hoppas ni också får en mysig kväll! :)

/ S.

Dagens vill ha!


Tänk att gå powerwalk i denna dressen i vår och sommar, underbart!!
Kommer självklart från Victoria´s Secret! :)

/ S.

Morgonpromenad i solen!


Vaknade tidigt imorse och begav mig ut på en morgonpromenad i solen, synd bara att det blåser så annars hade det verkligen varit hur skönt väder som helst idag! Förresten, visst är det så härligt när vårblommorna har börjat titta fram? :)

Hoppas ni också får en solig dag, hörs lite senare! :)

/ S.

En nyfiken Svea ute i solen!


Efter att ha inkasserat dagens andra fika (denna gången med min mor) så tog jag med mig Svea ut på uteplatsen för att njuta lite av solen. Det tyckte hon verkligen var spännande, och vi hann till och lite gos mellan upptäcksfärderna! :)

Påminnelse till mig och sambo: Städa uteplatsen i helgen!

/ S.

O N S D A G !


Hej på er!
Har precis varit iväg med mormor och morfar på en riktigt gofika, apelsinbakelse. Mums! :)
Men fy sjutton vad det har börjar blåsa igen, det var ju jätte härligt väder tidigare imorse men nu har solen försvunnit och det blåser riktigt kallt. Usch, jag vill ja ha sol och värme!

Annars idag så blir det snart en god lunch och sen lite ärenden, får se om det blir träning ikväll eller om jag hoppar över den och tar en vilodag!

Hoppas ni har en fin onsdag!

/ S.

Välkommen in i garderoben du virkade svarta!

Har haft en riktigt trevlig dag idag, ätit massa gott och haft trevligt sällskap! :)

Hann även med en snabbsväng inne på h&m och fick med mig dessa fina shorts hem, dom var nog egentligen finast i vitt men tror inte det är så praktiskt för klumpiga och sölande jag så det fick bli dom svarta istället..

Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

GODMORGON TISDAG!


Började dagen med lite sovmorgon och sen en otroligt god frukost bestående av: Yoghurt, äpple, vindruvor, kiwi och jordgubbar. Mums! :)

Idag består dagen av förmiddagsfika och sedan ska jag och min killkompis ha våffellunch! :)

/ S.

Dagens vill ha!



Idag står denna läckra neonrosa väska överst på vill ha-listan, spana in den här!

/ S.


Måndag och ny vecka!

Lite inspiration inför nya veckan!

Godförmiddag kära läsare!
Började dagen med sovmorgon och sedan en promenad, nu sitter jag och kollar på Glee och ska strax göra iordning lite middag. Senare ikväll är det äntligen dags för danspasset igen, har missat två veckor i rad nu men ikväll är det dags! :)

Hoppas ni får en bra start på nya veckan!

/ S.



Söndagens planer!

Några mer bilder från skidresan i Sälen vecka 10! :)

Söndag och storstädning står på schemat, inte jätte kul men dock väldigt behövligt!
Ska verkligen vända upp och ner på lägenheten efter att min favvoparfym konstigt nog försvann spårlöst i torsdags..

Sen i eftermiddag är det dags att börja träna igen efter en veckas uppehåll pga tatueringen, ska bli skoj att komma igång igen :)

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen!

/ S.

Dagens vill ha!


Dösnygga döskallearmband, du hittar dom på JFR!

/ S.

En grå lördag!

Våran mysigaste Svea!

Godförmiddag!
Idag har vi riktigt grått och tråkigt väder, vart tog vårsolen vägen som värmde oss så skönt?

Redan lördag igen och idag har vi inga planer så vi får se vad vi hittar på. Ska iallafall traska bort till torget och se om det finns några fina blommor att köpa med hem :)

Hoppas ni får en mysig lördag!

/ S.

f r e d a g s m y s


Älskade fredagsmys, som jag älskar dig! :)

/ S.

Fredags- inspiration!


Redan fredag igen och den börjar med fredags-inspiration från den här grymma tjejen, klär sig alltid så oerhört snyggt! :)

Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi senare, Pussis!

/ S.

SAVE THE ANIMALS!

Kikade in på Kan Dee Shop och blev förälskad i sakerna ovan, måste verkligen klicka hem dom till sommaren :) Tycker ni med ska kika in där för det finns så grymt mycket snyggt! :)

/ S.

Frukost-date!





Idag ska jag äntligen få träffa Therese igen, senast vi sågs var det höst och lövet hade börjat trilla av träden. Så det var verkligen på tiden att du kom till stan och hade tid att träffas :) Så idag ska vi ha frukost-date :)

Hoppas ni också får en mysig torsdag!

/ S.

B E N G A L K A T T!


Sedan vi fick avliva våran älskade Viggo så har vi funderat på om vi ska skaffa en ny lekkompis till Svea eller inte, och så fick jag syn på dessa Bengalkatter. Behöver jag säga att jag blev kär? En underbar fin katt som har leopardfläckar! Jag dör vad fint! :)

Visst var dom så underbara? :)

/ S.

Dagens tips!

Ni måste spana in Leilas hemsida där säljer hon bland annat pastelliga detaljer till köket och även Leilas handplockade vintagekollektion, ni hittar sidan här!

Stor Kram onsdagskram till er! :)

/ S.

En solig onsdagmorgon!

Igårkväll hade jag egentid i någon timma, riktigt härligt när det innebar sakerna ovan!

Vaknade redan vid åtta av att solen lyste igenom persiennerna, underbart att våren är här. För den måste ju vara här på riktigt nu, eller vad tror ni? :)

Tänkte ta en solig promenad nu på förmiddagen och sen får jag se hur jag spenderar denna soliga dag till sambon slutar jobbet!

Hoppas solen skiner hos er också! :)

/ S.

Här har ni den! :)

Inte världens bästa bild eftersom det inte är jätte lätt att ta bild på sin egen rygg! ;)
Men här har ni den iallafall, jag är kanon nöjd :)

Gillar ni den? :)

/ S.

In action


Tredje tatueringen är på plats och jag är nöjd :) Även min mamma och syster var också med och tatuerade sig idag, och även dom blev nöjda! Kanske slänger upp en bild på tatueringen ikväll när jag får ta bort plasten :)

Hoppas ni får en mysig måndagkväll!

/ S.

T A T U E R I N G S D A G S I D A G!


Idag är det dags för mig att göra min tredje tatuering! :)

/ S.

två presenter som jag fick på min dag!


Denna underbart mysiga ljuslykta/ljushus fick jag av min mormor och morfar i födeledagspresent, och Glee säsong 2 fick jag av svärföräldrarna. Två riktigt bra presenter! :)

Gillar du också det stora ljushuset? Är du också en Glee-fantast? :

/ S.

v å r k ä n s l o r


Välkommen soliga söndag!
Här hemma tog vi sovmorgon och låg kvar lite extra länge i sängen denna morgon. Sambon stack iväg för att slå lite på golfbanan och jag passade på att ta en promenad nu när solen är framme. Vilka vårkänslor man får när man ser blommor titta fram i solen! :)

När som helst nu är sambon tillbaka och vi får se hur vi spenderar dagen, ska träffa min familj en sväng annars är dagen helt oplanerad. Skönt :)

Hoppas ni också får en solig söndag!

/ S.

Chokladsuget tog över!


Efter en mysig förmiddag med sambon så har han nu åkt iväg för att spela "NattaBandy" här i stan, jag och Jenny ska dit och kika senare men just nu laddar jag upp med en stor marabou apelsinkrokant. Mumms vad god den är! :)

Har du någon favorit choklad? :)

/ S.

L Ö R D A G

Bild från Sälen i tisdags!

Godmorgon Lördag!
Här hemma vaknade vi tidigt så vi har redan hunnit med en liten morgonpromenad och även ätit en god frukost. Tror vi ska gå fram en sväng på stan nu på förmiddagen och sen ska vi laga en mycket god lunch! :)

Hoppas ni får en bra dag!

/ S.

En effektiv fredag!


I
dag har jag:
♥ Varit på gymmet och tränat
♥ Storhandlat
♥ Lagat och ätit middag
♥ Packat upp det sista från Sälen

Resten av dagen består av:
♥ Otroligt mycket tvätt som ska tvättas
♥ Eftermiddagsfika med min familj
♥ Fredagsmys

Hoppas ni får en härlig fredag!

/ S.

Honey i ´ am home!

Nu sitter vi äntligen hemma i våran soffa i vårat vardagsrum, så skönt. Det är alltid härligt att komma ifrån vardagen ett tag men gud vad skönt det är att få komma hem sen igen! :)

Här hemma blir att slöa hemma, busa och mysa med våran Svea. Som vi saknat henne! :)

/ S.

En kall och kort dag i backen!


Idag var våran sista åkdag i backen, men tyvärr var inte vädergudarna med oss denna dag så det blev bara några få åk av mig denna sista dag. Det var riktigt kallt och blåsigt, usch!

Men annars har vi haft jätte bra väder, solen har kommit fram dom andra dagarna så vi har fått några riktigt härliga solstunder i backen! :)

Lovar att det blir bättre uppdatering när jag är på hemmaplan igen, vilket vi är redan imorgon eftermiddag! :) Då ska vi pussa på Svea hela kvällen, åh vad vi saknar henne. Tur att jag har snälla syskon som bor hemma hos oss just nu och tar hand om henne medans vi är iväg! :)

Hoppas ni har en fin onsdag!

/ S.

En tisdag i skidbacken!


Idag har vi åkt skidor, värmt oss i våffelstugan med våfflor och varmchoklad, grillat korv ute i solen, varit på afterski och nu har vi precis klämt i oss varsin pizza.

Kan summera det som så: Vi har det Bra! :)

/ S.

En förmiddag i backen!


Slänger in ett hej från Sälen! :)

Nu på förmiddagen har vi åkt skidor och fikat i solen, nu är vi hemma i stugan och ska äta lite lunch för att sedan bege oss ut i backen igen!

Hoppas ni har en bra start på veckan! :)

/ S.

Packning pågår!


Här hemma håller vi på att packa, för imorgon sticker vi nämnligen till Sälen för att åka skidor! :)

Ha en mysig kväll!

/ S.

Fredags bio!


Igårkväll efter jag och sambon haft tacomys här hemma så stack jag iväg på bio med min vän Jenny. Vi såg En gång i Phuket och den var allt lite smårolig, så den var helt klart sevärd! :) Dock blev man jobbigt sugen på att åka iväg utomlands efter att ha sett den.. men det får vänta för först ska vi iväg på skidresa, redan imorgon till och med! :)

Hoppas ni får en solig lördag!

/ S.

Två från gårdagen!

Dagen började överraskade mig med fina tulpaner och lotter och en god frukost, mycket uppskattat! :)


Och kvällen spenderade vi hemma och hade kvällsmys, och Svea hittade sin nya favoritplats i det nya soffbordet! :)

Hoppas ni har en bra fredag och ni får en mysig kväll, här hemma blir det tacos! :)

/ S.

Nya soffbordet!


Här ser ni vårat nya soffbord som jag köpte i söndags, och vi gillar det verkligen! Perfekt med korgar under så man kan gömma fula fjärrkontroller och annat man inte vill ha synligt :)

Bordet kommer från Jysk och kostade 900:-
Gillar ni det? :)

/ S.

Ute i solen

Idag sitter vi ute och njuter i solen! :)

Hoppas ni också får njuta av solen idag :)

/ S.


RSS 2.0