Tre vårkandidater till fötterna.

 
Finns att klicka hem härifrån
 
Är sugen på att byta ut mina vita converse med något annat vitt och snyggt till våren, och dessa tre ovan är mina favoriter! Får nog bestämma mig för ett par och önska mig dom i födelsedagspresent, för man blir tydligen ett år äldre igen om mindre än en månad.. 
 
Hoppas ni får en härlig söndag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Strax blir det en sväng till gymmet, känner mig äntligen frisk efter över en vecka med hosta och förkylning. Resten av den lediga fredagen kommer spenderas med min lilla familj, bra ledig fredag helt enkelt :)
 
Hoppas ni också får en bra fredag! 
 
/ S.

Jag ska (antagligen) bli brunett!

 
Vet ni vad jag gjorde när jag var hos frisören och klippte mig idag? Jag bokade tid för att färga håret brunt! Jag har varit riktigt sugen på det ett tag men inte kunnat bestämma mig, är dock fortfarande lite osäker men nu är tiden bokad iallafall! Har varit brunhårig många gånger förut och har trivts i det så det kommer nog bli jätte bra :) Men jag är så feg när det kommer till håret, aahh.. 
 
Någon mer än jag som är sugen på förädringar med håret? :)
 
/ S.

Guldbestick under granen!

 
En av alla fina julklappar jag fick var dessa guldbestick som stått på önskelistan ett tag, riktigt fina att duka med. Och extra kul att min ärvda fina matservis har lite gulddetaljer så det blir så fint när man dukar med dom ihop. Vi ska ha gäster ikväll så då åker dom fram igen :) 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Fortsatt sjukstuga här hemma

 
Nu i helgen är det jag som är sjuk här hemma, har nästan konstant huvudvärk, jag hostar och snyter mig hela tiden. Usch vad tråkigt! Jag som hade sett fram emot en ledig helg med roliga nya träningspass.. Men det blir att vila ytterligare några dagar, ingen idé att ge sig iväg förrän man är helt frisk. Så nu håller jag mina tummar och tår för att jag ska bli frisk snart! :)
 
Är ni också sjuka eller har ni lyckats hålla er friska? :)
 
/ S.
 
 
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag och snart ledig helg! Jag har en liten stund kvar här på jobbet innan det är dags för mig att gå på helg, ända tills på onsdag dessutom. Efter en vecka hemma då Tuva haft feber, hostat och varit snuvig och även jag och sambon varit lite hostiga så hoppas jag nu att det är över och att hela familjen får vara friska och krya ihop! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! :)
 
/ S.

3 mönstrade till önskelistan

Om mindre än en månad så har vi en 2-åring här hemma så just nu sitter jag och spanar efter saker till hennes önskelista! Det roligaste hon vet just nu är sitt kök som hon fick i julklapp och att bygga med duplo, det kommer hon få mer av oss så jag spanat efter lite andra saker att önska till närmsta släkten. Såg iallafall dessa på Lindex, och det hade mer än gärna fått uppdatera Tuvas garderob till våren! :)
 
/ S.

Rean hos Ellos

 
 
Jag tycker överlag att mellandagsrean var dålig i år och att jag inte gjort så många bra fynd. Men hos Ellos hittade jag dessa snygga saker iallafall, mycket snygga saker tycker jag! 
 
/ S.
 

Ny vecka + j a c k a n

 
Nu är en långhelg på jobbet över så nu har jag några lediga dagar framför mig. Men en sak som är ännu bättre är att pappan i huset idag gått på pappa-ledigt igen så lilla familjen har massa ledig tid framför oss ihop. UNDERBART! 
 
Och förresten, kan vi prata om denna tuffa jacka ovan? Sprang på den på H&M i tisdags förra vecka och kan utan att överdriva säga att jag tänkt på den varje dag sedan dess. Alltså hur tuff hade våran lilla Tuva inte varit i den? Tror minsann att jag måste ta mig fram på stan idag och köpa den! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

Lördag och tulpaner.

Fina tulpaner i klong-vasen på tulpanensdag! 
 
Gick av jobbet imorse och resten av lördagen ska spenderas med mina två innan det är dags för jobb igen imorgon, iallafall har jag bockat av ett skivstångpass och snart blir det lunch och antagligen en sväng på stan. Sen blir det myskväll delux i soffan hela kvällen lång! :)
 
Mysig lördag på er, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Barnrums-inspiration!
 
Godmorgon fredag! 
Jag har några timmar ledigt innan jag går på långhelg på jobbet, men först ska jag njuta av lite lediga timmar ihop med dom närmsta för idag får jag och Tuvis besök av min mamma, syster, mormor och morfar som kommer över på lite förmiddagsfika. Sedan slutar sambon vid lunch, så då blir det lunch och mys med mina två favoriter innan det är dags att gå till jobbet i kylan. 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

H&M Home x 2

Detta ljus och kaktus-ljusstaken hade gärna fått piffa upp vårat vardagsrum just nu, dom kanske får komma upp på önskelistan inför födelsedagen nästa månad :) Du hittar dom här
 
/ S.

Njuter det sista av granen..

 
Nu är det dags säger sambon, nu ska den ut! Jag själv hade gärna haft kvar den ett tag till, den lyser ju så mysigt och doftar så gott! Men det är väl dags.. 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Veckan som gick:

 
Vi fick massa snö så vi var ute i pulkabacken, hade gäster över på kvällsmat, besökte ullared, klämde på ny soffa, tränade och kollade när sambon spelade innebandy! 
 
Lite av det som hände förra veckan! Idag är det måndag och ny vecka och vi har startat dagen med mys under täcket i soffan, senare blir det pulkaåkning! 
 
Ha en härlig start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
 
 
Godmorgon fredag! 
Idag blir det ett dag-pass på jobbet innan det är dags att ta ledig helg! Skönt! Mesta delen av helgen är än så länge oplanerad, men vi ska iallafall iväg på 1-årskalas och det ska tränas hårt! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Förmiddagsträning!

 
Efter ett dygn på jobbet så gick jag av imorse och har nu några dagars ledighet med familjen, det startades med förmiddagsträning i form av ett skivstångspass. Härlig start på dagen! Nu blir det lunch här hemma och sedan ska det handlas inför ikväll då Tuvas bästis och hennes föräldrar kommer över på kvällsmat och lek! :)
 
Ha en fortsatt fin tisdag! 
 
/ S.

T R E

 
// Tröja- H&M // Skinnbyxor- Zara // Sneakers- Nike //
 
Dessa tre ting hade mer än gärna fått uppdatera min garderob just nu! 
 
/ S.

Nyårsdukningen 2015

 
 
Så här blev min nyårsdukning, blev riktigt fint tycker jag om får säga det själv. Hihi! På bilden ser ni även två av mina fina julklappar, närmligen klong-vasen. Alltså den är ju så fin, blev ju riktigt bra med tulpaner i den :) Sen även guldbesticken som jag också önskat mig, blev ju perfekt ihop med min fina ärvda matservis som går i just vitt och guld. 
 
Hoppas ni får ett mysigt avslut på helgen, kram! 
 
/ S.
 

Calvin Klein Wanites

 
// Tröja- Nelly.com // Underkläder- Timarco.se //
 
Grå favoriter från Calvin Klein, dock verkar dom vara slut i nästan alla storlekar.. 
 
Hoppas ni fått en bra start på året! Vi hade fullt hus hemma igår med fina vänner och barn, men det blev en lugn kväll för klockan var ställd tidigt imorse då det var dags för jobb. Har några timmar kvar innan jag sedan kan gå hem och pussa på familjen igen, sedan vankas det även kalkonmiddag! 
 
/ S.

RSS 2.0