frödinges räddar kvällen?


 
Trött. slö i kroppen. grått väder. vill bara ha flötig mat. ingen ork. vill ha helg. tråkigt. regnigt.
Tror det enda som kan göra så det blir en bra kväll skulle vara en stor skål med Frödningen kladdkaka med mängder av grädde i N´s knä! :) Får helt enkelt försöka övertala honom att han köper med det hem från hans träning! ;)

/ S.

sista mars!

Godmorgon torsdag!
S
könt att börja dagen med ytterligare en sovmorgon, synd bara att solen inte är med oss idag. Men ska strax sticka iväg och jobba lite så det räcker med att solen är framme ikväll! :) Ha en fin torsdag så hörs vi senare sen, Pussis!



Myste med Elle imorse!

/ S.

en solig onsdag!


T
og en liten promenad hem till familjen och hem igen, härligt när solen lyser! Men det sägs ju att det kan komma snö imorgon igen men det hoppas jag innerligt att det inte gör. Ska spendera några timmar framför tv:en nu innan det är dags för jobb ikväll!

/ S.


blommor gör mig glad!


V
ar framme en sväng på stan förut men inget passade som vanligt.. Då gick jag istället iväg till blomsteraffären och handlade hem lite blommor, det gör mig glad! :) Det blev några påskliljor, påskris och tulpaner :)


S
nart slutar N för dagen och jag ska spendera hela resten av eftermiddagen och kvällen med han som vanligt, måste ju passa på nu innan han ska iväg och jobba högt upp i landet nästa vecka! :(


/ S.


tjugonionde mars!

Godförmiddag!
B
örjade min lediga dag med sovmorgon till halv elva, riktigt skönt eftersom jag satt uppe lite i natt efter jobbet. Har änsålänge idag bara käkat frukost (och några chokladbollar) framför tv:en, men tänkte nu hoppa in i duschen för att sedan bege mig ut på stan en sväng. Måste köpa lite blommor och kika efter lite snyggt i butikerna :)
Så vi hörs lite senare, Pussis!

/ S.


två snygga ryggtatueringar!



Grymt sugen på ytterligare en till tatuering, kan dock inte bestämma mig för vad jag vill göra. Vill göra allt!

/ S.


tjugoåttonde mars!



Ny vecka och solen lyser, härligt! Jobbar ikväll så tänkte bege mig ut på en liten promenad i solen innan det är dags att slänga ihop lite middag.

Förlåt förresten för kass uppdatering ihelgen, men det har vart riktigt mycket på jobbet. Plus att det blev party i lördags, som var mycket trevligt! :) Igår däremot kom det snö (?) så vi begav oss till Överby för lite shopping.

Hoppas ni får en bra start på veckan så hörs vi senare, Pussis!

/ S.

partylördag!

Efter en otroligt stressig dag med sjuukt mycket folk på jobbet så är jag äntligen hemma och har nu svirat om till partykläder. Ikväll ska Jenny firas! :) Ha en härlig kväll! :)


/ S.


nu är det dags för fredagsmys

Efter en mycket stressig niotimmars-dag på jobbet så inledde vi fredagsmyset med restaurangbesök med svärmor. Och nu blir det detta framför tv:en ikväll :)


Trevlig helg! :)


/ S.


fyrtiotvå chokladbollar!

Har precis rullat fyrtiotvå chokladbollar, nu ska det moffas! :)

Ha en fin kväll!


/ S.


tjugofjärde mars!

Bild: På mig och mamma från i fredags! Här ser ni ju faktiskt hur halsbandet ser ut på! :)

Torsdag igen, och jobb står på schemat. Ha en bra dag så hörs vi senare!

/ S.


vårshoppat!

Detta fick jag med mig hem från stan förra veckan, vårigt och fint :)

 

Nu har jag varit och ätit pizza med min härliga vän Johan, alltid lika kul att ses! :)
Strax kommer N hem, då blir det mys innan det är dags att bege sig till jobbet!
Kram på er!


/ S.


tjugotredje mars!

Godförmiddag!
B
örjade denna dag med sovmorgon och låg kvar i sängen en stund med mina håriga vänner. Är ledig idag på dagen eftersom jag jobbar ikväll så får se vad som hittas på! :)

Måste säga att jag hade en riktigt bra ledig dag igår, och bion var ju så mysig.
Den måste ni se! :)

Hörs senare, Puss!

/ S.

nu blir det bio!



Ha en mysig kväll! :)

/ S.

en ledig tisdag!


N
u blir det mat och dessert med Josefin! Sen ikväll blir det bio med N!
Härliga lediga soliga dag! :)


/ S.


tjugoförsta mars!



Godmorgon Måndag!
N
y vecka igen och idag började jag dagen med en liten morgonpromenad med Sandra, tyvärr är inte solen hos oss idag men det var skönt ändå. Har slängt i mig frukost (och lite efterrätt) och ska alldeles strax göra iordning mig inför ett litet jobb-pass.
Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag!

/ S.

härliga lördag!

Igår var en så himla härlig dag, solen sken underbart och jag var ledig! :)
Vi började dagen med frukost på stan, sen åkte vi hem till min familj och satt på deras baksida i solen ett bra tag. Sen blev det årets första fika på altanen, härligt :)





Kvällen spenderade med att rulla och äta köttbullar och även massa annat gott framför tv:en! :) Riktigt härlig dag!

/ S.

petter var grym igår!!!



Ruskigt bra igår, vilket drag från början till slut. Petter är grym! Och snygg var han med!

N
u ska jag njuta av en ledig lördag i solen! :) Puss!

/ S.

petter live ikväll! :)





Ikväll ska vi på Petter, tror det blir grymt! :)
Hoppas ni får en fin kväll mina läsare! :)

/ S.

vårfint till fötterna

Trots att snön faller utanför fönstret så kan jag inte sluta längta efter att gå omkring med tunna skor. Måste ha dessa snyggingar i bägge färger, från H&M!


           


/ S.


vilket bakslag..

Klev upp ur sängen och möttes av detta? Massa snö, och igår var det som vår ju!

Igår förresten så försökte några sno min cykel två gånger på en halvtimma, fan vad irriterad jag blir att man inte kan få ha sina egna saker ifred. :(

Idag ska jag göra lite ärenden på förmiddagen, sen slutar N redan klockan ett så det blir nog lunch på stan ihop. Sen ikväll blir det lite spelning, kika in senare så får ni se vad vi ska gå på ikväll! :)

/ S.


flätat skärp




Äntligen har jag hittat en brunt (ser lite gult ut på bilden) flätat skäpt i lagom längd. Är riktigt snyggt och passar till det mesta! :)

Redan torsdag igen och ska strax bege mig till jobbet, Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

/ S.

solsken idag också!



Fick en riktigt härlig sovmorgon idag efter att N åkt och jobbat, vaknade av att solen lyste in och att Viggo ville lägga sig under täcket och gosa. Efter frukost begav jag mig ut på en timmaspromenad i solen, så härligt att våren har börjat visa sig :)

J
ust nu har jag två maskiner tvätt som strax är klara, sen när N har slutat så ska jag pussa på han innan det är dags för jobb ikväll igen. Hoppas ni med har en solig dag! :)

/ S.

e.l.f.

Förra veckan vågade jag klicka hem detta till mig från en Engelsk sida, och idag hade jag det i brevlådan. Snabbt och bra gillar vi! Om detta är bra så kommer jag garanterat forstätta beställa därifrån! :)
Någon av er som testat det? :)



/ S.

snödroppar ger vårkänslor!



Hej på er!
I
dag känner jag mig bättre i halsen så i förmiddags begav jag mig ut på en promenad i solen. Härligt att kunna ha på sig vårjackan och solglasögon! :) Såg även dom första snödropparna med, riktig vårkänsla.

Har precis lagat lite mat här hemma, och nu tänkte jag se senaste avsnitten av Solsidan. Sen handla lite och sen ikväll är det jobb med Jenny som gäller, kul! :)
Kika in lite senare så ska ni få se vad som kom på posten idag!

/ S.

avslutet på dagen

Jag avslutar min lediga dag att fortsätta missbruka varm oboý och fika, och nu börjar
En unge i minuten. Måste ses, så mysigt program! :) Sen blir det såklart BigBrother också och mys med min sambo! God natt :)



/ S.

nyshoppat


Efter en liten tur på stan så fick denna följa med mig hem, kommer bära den istoppad i fram i mina nya jeans. Dock gör bilden den inte rättvisa, betydligt snyggare på! :)

/ S.

Ingen bra start på veckan!



H
ade tänkt att börja denna nya vecka med att pallra mig bort till Friskis & Svettis för att köpa träningskort och börja ta tag i träningen. Men icke, vaknade i natt med ont i halsen och kände mig även väldigt tät. Så har spenderat morgonen i sängen under duntäcket och druckit varm oboý. Så det är ganska passande att jag är ledig idag så jag kan vara hemma och ta det lugnt hela dagen, har inte lust att bli sjuk nu!
Hoppas ni fick en bra start på nya veckan, hörs lite senare!

/ S.


hela helgen!

Hej på er!
H
ar blivit riktigt dålig uppdatering i helgen, så tänkte sammanfatta den nu istället.

Vi börjar med Fredag, både jag och N var lediga så vi började dagen med ett morgonpass på gymmet. Sedan blev det kärleksmumsbak, åkte sedan hem till familjen där jag klippte mig och gjorde lite slingor. Fikade igen för tredje gången denna dag, sedan hem och byta om för att gå till Harrys och käka god mat.
En mycket trevlig kväll med trevlig sällskap! :)

Sedan har vi Lördag, började dagen med lite sovmorgon (och rejäl träningsvärk) och härlig tid i soffan innan det var dags för mig att åka iväg och jobba några timmar.
Sedan åkte vi och åt med mamma och efter det blev det tv-tittande hemma resten av kvällen, riktigt skönt!

Och idag, Söndag. Vi har lagat taco till middag, kollat på trekronor och vilat lite i soffan. Vi testade även (säkert sist i sverige) dom nya kakorna Oreo, var väl inget speciellt med dom men man måste ju testa iallafall! Nu har N åkt på innebandy och jag sitter framför tv:en och äter upp det sista godiset som blev över från igår, sen ikväll blir det jobb.

Har haft en härlig helg, hoppas ni också haft det! :)



/ S.

kvällsmys!



Härligt :)

/ S.

victoria´s secret!

Fin födelsedagspresent av tre vänner! Luktar typ godis :)


/ S.


e.l.f. - eyes lips face!

Imorse vågade jag mig äntligen på att beställa hem lite smink från denna sida! Har fått tipset av andra bloggare och nu kände jag att det var dags att testa. Ruggigt bra priser! Någon av er som beställt därifrån? :)


/ S.


vi skippar semlorna idag och kör egenbakta kanelbullar istället, så mycket godare!



Kvällsmysigt framför Sofias Änglar! :)
Hoppas ni haft en fin tisdag så hörs vi imorgon! :)

/ S.

en förmiddag i skövde!

Idag har jag och N vartit i Skövde och shoppat, eller kikat runt mest. Jag fick bara med mig ett par solglasögon (dom ovan) och N senaste boxen av Tre Kronor, men härligt att åka från stan lite och göra lite annat! :)
Syster var här nyss på lite fika med, och strax blir det att åka och handla mat inför kvällen. Är sugen på en riktig kebabtallrik från pizzeria men eftersom inte N äter det så får vi se vad det blir. Men vi hörs lite senare igen, Puss!

/ S.


härlig egentid ikväll!



När mannen beger sig på innebandy om en stund så passar jag på att ha mysig egentid här hemma. Tänkte inviga Elsas Värld som jag fick i födelsedagspresent förra veckan, älskade ju den första boken så tror verkligen jag kommer gilla fortsättningen med! :)

T
ill det blir det kladdkaka med massa grädde, kan det bli bättre? Tror faktiskt inte det! :)
Hoppas ni med får en mysig kväll!

/ S.

söndagkvälls njut!

I förmiddags mötte vi upp mina föräldrar för utemat och sen har dagen rullat på utan rastlösa utbrott. Hängde med på bandy med, synd att det inte blev vinst för dom eller för oss som var med i lotteriet om en hög med pengar. Men dagens största besvikelse var helt klart när vi rättade lottolappen (0 kronor i vinst), varför kan vi inte vinna dom hundramiljonerna så vi kan sluta jobba och bara njuta av ledighet?

Ahja, ska njuta av en ledig söndagkväll nu iallafall. Det händer en gång i månaden och idag is it, så nu blir det Solsidan tillsammans med choklad, kladdkaka och chips och dip. Gott, jaaa! :)



/ S.

bra lördag men rastlös söndag!



Gårkvällen var lugn och skön med mycket god mat framför tv:en med N. Slank även ner en skål med godis och en med kladdkaka och grädde. En bra kväll helt enkelt :)

Idag däremot är jag rastlös och hatar all sport som visas på varenda kanal, hela tiden!
Nehe nu ska jag försöka dra N från tv:en (läs sport) och försöka hitta på något,
önska mig lycka till!

Hörs senare, Puss!

/ S.


tips!

Om du har 69 kronor över så måste du springa in till närmsta Åhlens och haffa detta underbara doftljus. Det doftar Smultron och Vanilj, ljuvligt och vårigt som bara den! :)

Fick i present av lillasyster! :)

/ S.


dagens detaljer!



Solen lyser och minusgraderna är borta idag, u.n.d.e.r.b.a.r.t!!! :)


H
ar hittills vart och fikat med pappa, och vart lite ärenden med N. Får se hur vi spenderar resten av dagen! :) Hoppas ni också får en solig lördag!

/ S.


gud så snyggt!


Bild

Hur snyggt var inte detta eller? Jag vill ha!

/ S.

fjärde mars!

Godmorgon!
B
örjade dagen med lite sovmorgon och mys i sängen med våra två fyrbenta familjemedlemmar! Och nu är frukosten slukad och tänkte se klart på gårdagens program av Stylisterna, och sedan masa mig ut på en promenad. Synd att solen inte är framme idag bara, hade kännts mera motiverande att gå utanför dörren då..
Hoppas ni får en bra start på dagen, hörs senare! :)



/ S.

redan torsdag igen!

Började dagen med en liten morgonpromenad med Sandra och Janni, efter det blev det jobb i några timmar. Sen umgåts med N i någon timma, men nu åkte han precis för att spendera någon timma i bandyhallen. Jag däremot var inte sugen på att följa med så jag ska möta Jenny och äta massa gott och onyttigt! :) Hoppas ni har en bra torsdag!

/ S.


eclipse!

En av födelsedagspresenter är dags att inviga!

/ S.


Born this way!



GRYMT!

/ S.

första mars!



Godförmiddag!
F
rukosten är avklarad och nu blir det att ta igen senaste avsnittet av Solsidan och Stylisterna. Sen blir det lunch med svärmor innan det är dags för lite vardagslyx, ska gå på ansiktsbehandling! :) Hoppas ni får en fin tisdag!

/ S.

sussa sött kära du!



Första dagen på nya veckan är över, den har spenderats mestadels med N. Men även pensionssparande möte på banken (vuxenpoäng!!) och sedan ett kvällspass på jobbet. Nu dock mina vänner så ska jag krypa mer bredvid en varm kropp och sova! :)
GOD NATT!

/ S.

RSS 2.0