Nya våriga assietter

 
Dessa assietter var en av sakerna som jag önskade mig i födelsedagspresent, och visst fick jag dom inslaget i ett fint paket av svärmor och svärfar :) Du hittar dom på faktiskt i din ica-butik
 
Visst är dom våriga och fina? :)
 
/ S.

Rosa och stan smith.

// Bäddset // Adidas Stan Smith Jr //
 
Två från Ellos som mer än gärna hade fått flytta hem till oss, sängkläderna hade matchat vårat sovrum perfekt! Och skorna, klart Tuva ska matcha mig och ha likadana. Kan jag låta bli att klicka hem dom? :)
 
/ S.
 

P å s k h e l g e n 2 0 1 6

 
Nu är påsken snart slut och det ska faktiskt bli skönt för jösses vad mycket saker (och godis och fika flera ggr om dagen) det har varit dessa dagar. Borbjudna på kvällsmat på skärtorsdagen, fika gäster på fredagförmiddag, fredagslunch hos mamma och överrasknings babyshower på fredagkväll. Sen upp tidigt och jobba dygn påskafton till påskdagen. Pjuh! Men skönt att gårdagen var oplanerad iaf så vi kunde njuta av ledig familjetid! :) Idag blir det lite träning och antagligen häng på lekplatsen innan det är dags för ett dygnpass på jobbet för mig igen! Men sen är jag ledig några dagar :)
 
Hoppas ni haft en mysig påskhelg! 
 
/ S.

Glad Påsk

 
Ville bara kika in och önska er en Glad Påsk :)
 
KRAM PÅ ER! :) 
 
/ S.

F R E D A G

 
 
Godmorgon långfredag! 
En sista ledig dag innan det är dags för jobb för dygns-pass gånger två denna påsk. Men först, kan vi prata lite om köket i bild ovan? Alltså hur läckert? S.å. j.ä.k.l.a  s.n.y.g.g.t!
 
På dagens schema står först lite träning, det blir antingen en sväng till gymmet eller kanske årets första löprunda ute. Sedan ska vi luncha med min mamma och mina syskon! Härlig fredag! :)
 
/ S.

Lite påsk i Tuvas rum

 
 
Klart Tuva också skulle få lite påskris till hennes lilla rum, hon tyckte det blev så fint! :) Det blev några smutsrosa fjädrar i lite trollhasselgrenar, precis som vi gjort till vardagsrummet också! :)
 
// Bord och stolar - Jollyroom // Tavla - Mrs Mighetto // 
 
/ S.
 
 

Vårtecken i trädgården

 
Lite vårtecken i trädgården, är verkligen så härligt nu när man har hela våren och sommaren framför sig :) Så nu får vi hålla alla tummar och tår att vi får en väldigt solig vår och sommar! :)
 
Ha en fin onsdag, KRAM! 
 
/ S.
 
 

En mysig ledig helg

 
Den lediga helgen försvann i ett väldigt tempo även denna gång, men skönt är det när vi går mot vår och sommar. :)
 
Helgen startades med en mysig fika i solväggen med lilla familjen och några vänner, sedan blev det dejtnight för mig och sambon medans Tuva blev bortskämt hos sin mormor. Sedan på lördagen blev det lite träning innan jag och Tuva stack iväg på 4-årkalas. Sedan bara hem en liten kortis för att sedan gå ut och äta på restaurang.
 
Och igår, söndag så hade vi en familjedag! Det blev en lång stund på lekplatsen, sedan en cykeltur och sedan var det dags för Tuvas andra gympa-pass (familje-lek) och oj vad hon älskar det! Det kommer vi fortsätta gå på varje söndag, superkul tyckte Tuva :) Sedan avslutade jag och sambon helgen med tacomys framför nyaste Beck medans Tuva stensov, helt utmattad efter gympan 
 
Hoppas ni också haft en mysig helg :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Dags för ett dagspass på jobbet innan det är dags att gå på helg med familjen. Har lite trevliga saker inplanerade så det ska bli kul :) Tror vi startat ledigheten med fredagsmys i vanlig ordning, det gillar vi :)
 
HAPPY FRIDAY!
 
/ S.

Rosa med vita prickar

 
Det är bland annat i dessa söta skor som Tuva kommer springa runt i nu till våren och sommaren, så otroligt söta att jag inte kunde låta bli att köpa dom! Du hittar dom hos H&M! :)
 
/ S.

Förbereder påskpynt

 
I år skippar jag dom traditionella påsk-ris "grenarna" och har istället plockat in lite trollhasselgrenar från våran trädgård! Tror det kommer bli fint ihop med nya fjädrarna och dom små påskäggen! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
/ S.

2 år 1 månad ♥

 
Idag blir Tuva 2 år och 1 månad så tänkte passa på att uppdatera er om Tuva just nu:
 
❤️ Pratar så himla mycket, säger nya ord varje dag! 
❤️ Ska göra allting själv! 
❤️ Somnar och sover i sin fina växasäng
❤️ Är jätte duktig på att pussla.
❤️ Är otroligt envis 
❤️ Älskar fortfarande att äta och gillar i princip allt!
 
/ S. 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag har jag en ledig dag och vi sitter nu i soffan under täcken, men strax dags för frukost och dusch. Sedan kommer Tuvas bästis och hennes mamma hit på fika och lek! Senare blir det träning och sedan fredagsmys såklart! :)
 
Ha en fin helg, KRAMAR! 
 
/ S.

Pastell och mässing

 
Ni har säkert redan sett dom, men dom är värda att nämnas igen. Alltså dessa stolar, hur läckra är dom inte? Speciellt den rosa, hade jag haft en plats för den så hade jag klcikat hem den bums! Du hittar dom här
 
Gillar du dom lika mycket som jag? :)
 
/ S.

Adidas Stan Smith

 
Har glömt visa att er att i ett av paketen jag fick på födelsedagen så låg denna Adidas Stan Smith skor, dom jag önskat mig! :) Dom är verkligen snygga och kommer bli super i vår :) 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

H e l g e n + s n ö

Pizza-lunch på Vapiano!
 
Födelsedagspresenter till Leona!
 
Redo för kalas - brunhårig! 
 
Vilken bra helg vi haft! Den började vi fikabesök i fredagseftermiddag och sedan en lugn kväll hemma med fredagsmys. I lördags fick vi en barn-fri dag så jag och sambon hoppade på tåget till Göteborg för lite egentid, hanns med lite shopping och pizza-lunch också. Igår var vi på 2-årskalas för Tuvas bästis och sedan blev det ett roligt träningspass innan det blev god mat och godis i soffan. Bra helg! Några av er har velat se resultat sedan jag färgade håret, så här kommer det. Gillar inte att vara med på kort egentligen men får bjuda på det idag :)
 
Förresten så har det snöat här i över ett dygn nu och jösses vad snö det kommit, tror det enda sättet vi kan ta oss ut i idag är med pulka! Fasen, jag vill ju ha vår! Inte mera snö..
 
Hoppas ni också haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Välkommen fredag!  
Nu har jag precis gått av jobbet och tagit helg, ända tills onsdag dessutom! :) Idag väntas bland annat lite träning på dagen innan det är dags för fredagsmys med familjen! ❤️
 
Happy friday! 
 
/ S.

On my mind

 
- Tapeten som antagligen kommer få pryda våran lilla toalett i källaren.
- Läcker ljusstake från H&M home.
- Nya fräscha skjortor att uppdatera vårgarderoben med, denna från Gina Tricot.
 
Hoppas ni har en får en fin onsdag! 
 
/ S.
 

Tisdagen den första mars.

Lite mer bilder från Göteborgsresan förra veckan: Besökte Rum21 fina butik, ville ha typ allt! 
 
En del av hotellrummet! 
 
Choklad i sängen är aldrig fel, testade denna nyhet och den får tummen upp! 
 
Godmorgon på er! 
Idag var det dags för sambon att börja jobba igen efter sex veckor som pappaledig och det känns riktigt trist. Vi som hade tänkt göra en massa roliga saker ihop, men någon av oss tre har varit sjuk VARJE vecka. Vi har alla legat hemma i magsjuka, influensa med mera.. så trist! Men vi har haft det mysigt ändå även fast det hade varit trevligare om vi fått vara friska ❤️ nu ska jag fortsätta gosa med Tuva som ligger bredvid i sängen här, får se vad vi hittar på idag :)
 
/ S.

RSS 2.0