Solsken



S
å nu har jag vart ute och gått en liten sväng med Lollo, sen suttit ute i solen en timma och har precis ätit lite. Nu blir det duschen och sen fram på stan lite för att leta efter något till syster som fyller år på söndag. Sen blir det jobb, puh! :(  Skriver innan jobbet om jag hinner, annars får ni ha en trevlig utekväll medans jag står och jobbar!

/ S.

Kommer ni ihåg?

Det var väl inte bara jag som hade väggarna fulla med bilder på Spice Girls för många år sedan? :)









/ S.

Torsdag!



Godmorgon!
S
Itter just nu framför Vakna och äter god frukost, idag jobbar jag kväll men är uppe ändå för jag ska åka iväg och städa lite på förmiddagen! Tråkigt att jag jobbar kväll på valborg för då blir det ju ingen utgång. :( Men är helledig imorrn istället så! :) Men nu ska jag äta klart, hörs senare! Ha en bra dag!

/ S.

Efter nio

Godkväll!
H
ar vart dålig på att uppdatera idag men har haft fullt upp hela dagen. Först var det jobb till fem, sen vara med killen hela resten av denna dag, det blev bla att tvätta, deklarera och ut och promenera lite! :) Och nu sitter vi framför Efterlyst, Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn bitti!

/ S.

Onsdag!



Godmorgon!

Idag börjar jag klockan nio, så jag gick upp med älsklingen förut.. mysigt! :) Sitter just nu framför Vakna med the voice och har ätit god frukost, strax ska jag tvätta och ta på mig inför jobbet. Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet vänner! :)

/ S.

Utmattad

Jag sitter nu framför The Hills och tar igen mig efter en helt hysterisk dag på jobbet, vi har haft skit mycket att göra. Ska sitta här i en halvtimma till sen ska jag gå och möta Josefin, vi ska ta en liten promenad tänkte vi.
Ha en bra kväll så hörs vi senare!



/ S.

Tisdag!



Godmorgon!
H
ar precis ätit frukost och sitter just nu framför Vakna med the voice, och ska strax börja göra mig iordning för jobbet. Idag blir det jobb 10.00-17.00, sen blir det nog träning tror jag, så nu måste jag gå in på friskis hemsida och kolla om det är något roligt pass efter jobbet! Hörs så fort jag kommit hem eftermiddag!
Ha en bra dag!

/ S.

Kalas

Så nu är jag hemma från jobbet och är nyduschat och har precis käkat några rader marabou.. underbart gott! Om mindre än en timma kommer lite folk hit för att fira killen som fyller år idag, men vi blir sammanlagt tio stycken så det blir inte så många. Ha en bra kväll så hörs vi senare!


Mitt vackra födelsedagsbarn! :)

/ S.

Måndag



Godmorgon!
N
y vecka och tillbaka till jobbet idag, har vart så skönt att vara ledig lördag och söndag. så jobbigt att jag bara är det en gång i månaden.. :( Men men jag har ju ett jobb iaf, och det ska man vara glad för i dessa tider. Slutar vid fem idag sen blir det hem och fixa lite för idag fyller killen år så lite släkt till han och från min släkt kommer. Men nu ska jag kolla om lönen har kommit in, Hörs senare!

/ S.

kvällen

Godkväll! Just nu sitter vi framför sporten, så då tänkte jag att jag skulle passa på att skriva här eftersom sporten inte är mitt favvoprogram. Sen jag skrev sist åkte jag och solade, sen åkte vi och storhandlade, lagat god mat och diskat och städat hela lägenheten. Så nu är det fint och prydligt igen! :)

Vi har även sett fyra avsnitt av Tonårsliv, en dokumentär som går på tv just nu. Men vi såg det på Svtplay.se, rekomenderar er att titta på det! :) Men nu ska jag svara på era kommentarer! Ha en fortsatt bra kväll!


Dom tre tjejerna från tonårsliv! :)

/ S.

Vem har han tatuerat in tro?



Jo, lilla mig såklart! ;)

Nu: Cykla iväg och sola

/ S.

Gårdagens



Invigde den svarta fransvästen! :)

& frisyr a´la Lauren Conrad! :)


Nu: Iväg och städa!

/ S.


Söndag

Godmorgon!
F
år börja med att säga att jag och killen hade fullt upp igår, var borta typ hela dagen. Härligt väder var det med! Just nu sitter jag och äter upp det sista ur gårdagens godispåse, ska strax åka iväg och städa lite med. Annars idag ska jag och killen bara ta det lugnt och njuta av ledigheten! :) Ha en bra förmiddag så hörs vi snart igen!


Bild på killen från gårdagen! :)

/ S.


Lördag



Goddag!
I
går natt jobbade jag till halv fyra, vilket resulterade att jag och killen sov länge idag. Men nu är vi nyduschade och klara och strax ska vi åka och äta lite middag, sen blir det hem till min familj på lite fika och så! Sen får vi se vad vi hittar på mera! Glömde jag säga att jag är ledig idag och imorrn!!!! :) Ha en bra dag så hörs vi! :)

/ S.

Nyshoppat

Nu är jag hemma efter många timmar på stan, denna fina låda fick följa med hem till oss. Sen så hittade jag även födelsedagspresenter till killen så nu behöver jag inte tänkte på det mera! :)




Ser brun ut på bilden, men den är svart i verkligheten!

Senare: Jobba nästan hela natten lång!

/ S.

Dagens





Nu: Ut på stan och leta presenter
Strax: Fika med Josefin

/ S.

Fredag!



Godmorgon!
I
dag är det fredag och jag jobbar sent ikväll, extra sent till och med för att det ska vara någon dansbandsdans så jag slutar tidigast halv tre i natt! :P Men sen är jag ledig lördag och söndag så då gör det inte något! :)

Nu innan jobbet har jag lite saker att göra och jag börjar med att gå och träna klockan tio. Sen blir det bland annat fika och leta födelsedagspresent till killen! Men hörs efter träningen igen!

/ S.

Ändringar

Det blir ingen spinning för mig, istället ska jag och killen cykla hem till min familj där vi ska grilla och så nu ikväll! Mysigt i detta underbara väder! :) Ska försöka ta med mig kameran! :) Hörs senare, ha en skön kväll!

/ S.

Gårdagens

Hann inte slänga upp det igår så nu kommer den istället!  



Nu: Chips framför tv:en
Strax: Spinning!

/ S.


Göra mer idag:

Nu har jag fikat med mamma och städat ett tag och just nu är det slapp i soffan! Men detta har jag kvar att göra idag:

Gå till Zoo och kolla saker till våran blivande katt! :)
Fika med Josefin
Spinning
Vara med killen så fort han kommer hem! :)


Vår blivande kattunge som vi får om två veckor! :)

/ S.

Torsdag!



Godförmiddag!

Somnade direkt efter jag skrivit här igår natt, vaknade sen när killen skulle upp och då var jag jätte pigg och kunde inte sova vidare så jag tog med mig kudden och täcket till soffan och kollade lite på tv innan jag sedan somnade igen.
 
Sen vaknade jag för en timma sen att mamma ringde, hon ville fika så hon kommer till mig strax och då blir det fika. Sen efter det ska jag åka iväg och städa lite, är ledig idag från grillen så idag är det bara lite städning! :)
 Berättar mer senare vad jag ska göra mer idag! :)

/ S.

Måste somna

Godkväll! Kom hem från jobbet för en halvtimma sen, och nu kan jag inte somna för jag är inte tillräckligt trött. Så jag tänkte att jag skulle skriva någon rad här för att bli trött så jag kan gå och lägga mig sen! Så nu säger jag god natt, ska krypa ner bredvid killen och sussa sött! :) Hörs imorrn!

/ S.


Onsdag!



Godmorgon!

Idag blev det sovmorgon till halv elva, jobbar nämnligen eftermiddag idag så därför passade jag på att ta lite sovmorgon! Om drygt två timmar ska jag luncha med Lisa och jag måste även hinna köpa lite presenter till killen som fyller år på måndag. så svårt att veta vad man ska köpa bara. Men nu ska jag svara på alla era kommentarer, hörs senare! :)

/ S.

Promenerat

Så nu är jag hemkommen från nästan en mil i skogen med Lollo, härligt och trevligt! :) Och nu tänkte jag och killen att vi skulle gå till Djurensvänner här i stan och kolla om dom har någon kattunge, för vi vill ju ha en! Så nu går jag dit,
hörs senare! :)

/ S.

Tisdag



Godmorgon!
S
itter med världens huvudvärk och är skit trött, puh! Gårdagen var mycket mysig med killen, har saknat varandra så i helgen. Men nu är han ju hemma igen så! :) Om en timma är det jobb som gäller, sen direkt efter det ska jag och en kompis ut och gå milen i Råda. Så jag kommer inte hem förren ikväll, Ha en bra dag så hörs vi!

/ S.

Jobbat klart för dagen

Så nu är äntligen dags jobb över, har vart mycket folk idag faktiskt! Så nu sitter jag framför MTV med en flaska CocaCola och väntar på att killen ska komma hem från jobbet! Men nu blir det The Hills! :) Hörs senare igen! :)




/ S.

Måndag



Godmorgon!
S
itter just nu framför tv:en och knökar i mig det sista på frukosten. Om en timma är det jobb som gäller till 17.00, sen ska jag vara med killen. Kanske ska iväg på lite grillning med ikväll men det är inte helt bestämt än. Men nu ska jag slöa lite innan jag fixar mig inför jobbet! Hörs senare idag!

/ S.

två armband



Två snygga armband som jag gärna skulle vilja se på min arm!

Nu: Iväg och jobba!

/ S.

Söndag!



Goddag!

Måste börja med att säga att gårdagen var mycket trevlig! Idag är jag slö och längtar inte till klockan fem då jag börjar jobba, gör nämnligen kvällen idag. Så fram tills dess så halvsover jag i soffan med godis och CocaCola. Hörs senare!

/ S.

kvällens





Ha en underbar kväll allihopa! :)

/ S.

trött efter en lång jobbdag

Äntligen är jobbdagen slut och strax ska jag städa lite här hemma för att sedan göra mig iordning mig inför kvällen! Sanna kommer hit och det blir cider och så, mysigt det! :) Hoppas ni får en underbar kväll! :)


Sanna, Osman och jag på Bonnarundan Juni 2008! :)

/ S.

Lördag!



Godmorgon snyggingar!
S
å här tidigt var länge sen jag gick upp, men börjar nio idag så därför måste jag gå upp nu. Natten har inte varit lätt utan killen (som är i stockholm tills imorrn), när jag väl somnar så vaknar jag massa gånger på natten och kollar om han ligger där.. men men, imorrn förmiddag kommer han hem igen så! :) Och denna dagen kommer gå fort, så här kommer den se ut:

09.00- 17.00 Jobba
17.00- 19.00 Hem, städa och göra iordning mig för kvällen
19.00-             Sanna kommer hit för att spendera en kväll ihop!

Trevligt! :)

/ S.

Fredag



Godmorgon!

Äntligen fredag, men kom på nu att jag inte längtat efter det denna veckan för idag ska nämnligen killen och massa kompisar till han åka till stockholm över helgen och kolla innebandy finalen! Så senare i eftermiddag ska jag köra dom till skövde där dom sedan tar tåget, tur att han kommer hem tidigt på söndag iaf. :)
Men nu tillbaka till mig, om en timma blir det träning sen direkt och städa lite.
Så vi hörs om ett tag igen!


/ S.

Presenthjälp tack!

Imorgon fyller min mamma 40 år, och jag vet inte vad jag ska ge henne?
Snälla, någon som har något bra tips? :)



/ S.

torsdag!

Godmorgon!
Redan torsdag idag, shit va fort tiden går alltså men det är ju bara bra så! :) Idag är det jobb som gäller mellan 11.00-17.00, sen efter det ska jag vara med min kille hela resten av torsdagen! :) Men innan det blir det som sagt jobb, hörs igen innan jobbet!

/ S.

Är den bra?

Jag funderar på att köpa mig denna Minidator, är det någon av er som har den? Är den bra? :)



/ S.

Dagens

Så nu har jag träffat Josefin lite, blev glass på Birgers och massa tjöt. Efter det har jag nu slängt in två maskiner med tvätt, och nu ser jag att solen kommit fram igen! Hörs igen innan jobbet!



/ S.

Onsdag!



Godmorgon!

Idag tog jag sovmorgon, vilket var jätte skönt! Idag jobbar jag som sagt kväll så jag är ledig hela förmiddagen, och just nu väntar jag på att Josefin ska ringa så ska vi kanske gå ut och gå en sväng eller nått. Ha en bra onsdag förmiddag så hörs vi lite senare!

/ S.

kärlek

Vad tycker ni om det fina texten som nu hänger ovanför våran säng? Vi tyckte den var fin så den fick följa med oss hem i lördags! :) Så här får ni en litet titt på hur vårt sovrum ser ut, fint va? :)





/ S.

Nyshoppat

Goddag!
Nu är jag nyss hemkommen från stan, först var det fika med bla mor och mormor sen träffade jag även Johan och vi var lunchade. Blev lax för min del vilket var jätte gott! Sen efter det blev det stan och jag shoppade en söt blus sen även häftmassa som jag visar snart vad jag ska göra med! :)
Här kommer en bild på blusen! :)



/ S.

Tisdag!


En snart två år gammal bild! :)

Godmorgon, just nu sitter jag framför Vakna med the voice och har preis ätit frukost. Idag är jag ledig, underbart! Men tyvärr är det inte fint väder, typiskt men det kanske blir bättre snart! Men dagen blir inte att sitta hemma och slapp:

10.00 Fika med bla mamma och mormor!
12.00 Träffa Johan! :)
Sen efter det får jag se vad jag hinner, sen när älsklingen kommer hem ska vi åka och träna bla. :) Men nu ska jag slappa i soffan innan jag hoppar in i duschen! Hörs senare! :)

/ S.

Adidas

Dessa två tröjor skulle jag vilja hitta i min garderob! :)





/ S.

Måndag!


Bild från i Lördags när jag och killen hade gillmys! :)

Godmorgon!
Idag är det en röd måndag vilket innebär ledighet för dom flesta, men inte för mig. För jag ska åka till jobbet om en halvtimma, känns sådär kul att ha jobbat hela påsken alltså men vad gör man! Sen efter jobbet måste jag åka till kontoret och städa för sista gången, yey! :) Ska nämnligen sluta där för känner att jag inte hinner det, gud så skönt det ska bli har ju vart där i två år nu! Men nu måste jag ta på mig och borsta tänderna! Hörs senare idag!

/ S.

Söndag

Godmorgon!
M
åste bara  säga att gårdagen var underbar, fantasktiskt väder och hela dagen med pojken min plus att jag äntligen var ledig från jobbet! :) Tog massor av bilder med, Hörs senare!

Här kommer några bilder från första halvan av gårdagen! :)


Njuter i solen hos mina föräldrar!


Solen sken!




Vi käkade även middag där!


Och sen blev det mys med Kitty för vår del, som nu har hittat en ny favoritplats!

/ S.

ledig!!! :)

Åh, idag är jag ledig för första gången på en vecka.. så skönt det ska bli! Så idag ska jag vara med killen hela dagen, ska njuta av det härliga vädret, shoppa lite till lägenheten, hem till våra föräldrar och även kanske grilla ikväll! :) Så dagen kommer bli så mysig! :):)

GLAD PÅSK! :)



Fina vänner! :)

/ S.


glad påsk



/ S.

Fredag

Goddag!
I
dag skiner solen och det är riktigt varmt oc skönt ute just nu, jag och killen har hjälpt mormor och morfar med tvp garderober som dom fick av oss och strax ska vi äta mat! hemmagjord kebabtallrik blir det, skit gött! :)
Ikväll jobbar vi båda så nu innan det ska vi bara ta det lugnt och njuta av några lediga timmar!

Gårkvällen var rikgtigt trevlig, men slutade lite tidigare för mig och Lollo eftersom vi båda hade sådan jäädra skoskav. Trodde knappt att jag skulle komma hem alltså, och ändå bor jag kanske sju minuters gångavstånd från stadt där vi va! :P Men nu som sagt blir det mat, här kommer två bilder från igår! :)





/ S.

Kvällens

 



Ha en bra kväll, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

halv sex

Godkväll, jobbet är klart för dagen vilken är otroligt skönt för det var så himla mycket att göra idag alltså, knappt en lugnt stund på hela dagen. Så nu jobbar jag inte förren imorrn kväll klockan fem, det ska bli skönt det! :) och som sagt idag blir det party med tjejerna hemma hos oss, ska bli kul! :) men nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig, hörs senare igen!
Vad ska du göra ikväll? :)



/ S.


Torsdag



Godmorgon!
J
ust nu sitter jag framför Vakna med the voice och äter frukost. Om en timma är det jobb som gäller, skönt att jobba dag idag! Sen ikväll blir det fest med tjejerna, gud så kul! :) Men som sagt blir det jobb först! :)

/ S.

Ny köpt



Killen hade testat en sådan här (hårmassage) och ville ha en sådan, och som den perfekta flickvännen jag är så var jag och köpte en sådan idag. ;) Riktig härlig är den! :)

Kom nyss hem, har vart hemma hos Lollo och fikat och lite så. Sen blev det en sväng till systemet med. Och om en timma är det jobb som gäller för mig!

/ S.

Snart i vår lägenhet


Denna hylla från Jysk kommer snart pryda vårt vardagsrum! :)
Visst är den snygg? :)

/ S.

Onsdag!



Godmorgon!
I
dag blev det sovmorgon till kvart i tio, det var behövligt! Idag jobbar jag kväll så nu under dagen ska jag göra lite ärenden och träffa Lollo, men först nu tänkte jag att jag skulle gå och sola lite! Hörs senare!

/ S.

H&M Home



Riktigt fint påslakarn från H&M, två av det kanske blir hemklickat! Vill egentligen hitta ett snyggt överkast men hittar ingen någonstans, men hoppas jag hittar ett snart! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Någon som sett den?



När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O'Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas - genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten. 

Denna ska jag se, älskar dom andra tre så kan inte missa denna. Den har premiär på fredag här i lilla Lidköping så får se vilken dag den blir sedd! :)

/ S.

tisdag!



Godmorgon!
T
isdag idag och idag jobbar jag dag, så om en timma börjar jag. Gårdagen då jag jobbade kväll gick bra och kvällen gick jätte fort, skönt det! Men nu ska jag kolla tv lite innan jag tar på mig, Hörs efter jobbet!

/ S.

orangehårig



Håret blev INTE RIKTIGT som jag tänkt mig, haha! Pga mitt naturliga blonda hår(som jag hade utväxt i hårbotten), där blev färgen orange som ni ser. Haha, så nu har jag slängt i en svart så nu är det som vanligt igen! :)

Har precis vart och ätit på restaurang med killen, och strax ska vi ut och gå lite i stan i det fina vädret! Sen klockan fem är det jobb som gäller!
Ha det bra så länge! :)

/ S.

Experimentera med håret!

Så nu är träningen klar och just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit, först ska vi fika sen ska hon hjälpa mig att färga mitt hår. Spännande ska det bli, det blir en chansning men man måste våga så! :) Så här ser färgen ut, men det kommer antagligen bara bli lite skiftningar i mitt annars svarta hår! Lägger ut bild på hur det blev sen! :)



/ S.


Måndag!

Godmorgon!
J
ust nu sitter jag framför tv:en och har precis ätit frukost, och strax ska jag ta på mig träningskläderna för nu klockan tio är det träning i en timma som gäller. Gympa ska det bli idag faktiskt, ska bli kul! Sen jobbar jag kväll ikväll så tyvärr är jag inte ledig. Förresten så skiner solen redan nu, såå skönt! :) Men nu ska jag ta på mig, hörs senare!

 

/ S.

Söndag!

Godkväll, sorry för kass uppdatering.. men igår var det jobb sen hem direkt och göra sig iordning för kvällen, för igår "mysdrack" jag och Lollo och sen gick vi till bowlingen en sväng. Men det var väldigt lugnt eftersom jag började jobba i förmiddags, men det var trevligt ändå! :)

Nu till idag, har jobbat till fem. Sen har jag vart med killen, har vart ute och gått runt lite i stan i det fina vädret och så! Hittade en fin bil som jag skulle vilja ha, men är onödigt för oss att ha varsin bil ju! Men fin var den allt! :) Snart blir det Wipeout och sen blir det antagligen Mamma Mia, ha en mysig kväll! :)

 
Gårkvällens klädsel!

/ S.

lördag!

Godmorgon!
L
ördag idag, strax ska vi ut på stan och göra något ärende. Sen om drygt en timma börjar jag jobba, men jobbar dag idag med så det går bra! Men nu ska vi strax ut på stan, älsklingen ska bara ta på sig. Hörs senare!

/ S.

Tänkvärd text

Det handlar inte om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vad man vill, utan hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få det alla vill ha, utan att få det man själv vill ha..

/ S.

Bukett





Visst är den fiin? :)

/ S.

the hills- säsong 5

Kikade in på Mtv.com och tänkte kolla ett avsnitt av TheCity för jag har fått rekomendationer att det ska vara så bra! Och då hittade dessa nytagna bilder inför The Hills Säsong 5, längtar tills det börjar visas på tv kan jag lova! :)











/ S.

Fredag!


Bild tagen av mig i somras, kusten 08!

Godmorgon! :)
I
dag är jag ledig, eller ja från grillen men ska städa i några timmar ändå. Än har inte solen kikat fram men jag hoppas att den gör det snart som den gjorde igår, och jäklar vilket härligt väder det blev igår alltså! Så gött, så idag vill vi ha lika fint och härligt väder. Ne nu ska jag svara på era kommentarer, Hörs senare! :)

/ S.

Lyxfällan

Godkväll!
Just nu sitter vi framför Lyxfällan och har precis ätit kvällsmat, jag kom nyss hem med. för först var det ju spinning, sen hem och duscha och sen iväg och städa på kontoret och nu är jag äntligen hemma igen! Så nu resten av kvällen ska jag bara slöa framför tv:en, Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Solsken

Nu har jag slutat jobbet för dagen och solen skiner så skönt just nu, så jag tänkte att jag skulle ta med mig en stol och sätta mig ute på våran uteplats och bara njuta av vädret! :) Hörs snart igen!




Två bilder på våran mysiga innegård! :)



Update: Ska strax iväg och träna spinning, kommer bli grymt jobbigt!


/ S.

Torsdag!



Godmorgon babes!
T
orsdag idag och även idag är det jobb på dagen som gäller, sen lite senare ska jag på spinning med Lollo! :) Tyvärr så skiner inte i solen än, men hoppas att den kommer fram när som helst nu! Men nu ska jag kolla på tv lite innan jagb gör iordning mig för jobbet, Hörs senare!

/ S.

Kvällen

Godkväll, just nu sitter jag och älsklingen framför Du är vad du äter! Har nyss vart ute i tvättstugan och hängt upp tvätt med, sen efter stan med Josefin så cyklade jag och älsklingen en bra bit i det underbara vädret! Hoppas detta vädret är här för att stanna nu! :) Så härligt med sol, allt känns genast bättre och roligare! Men nu tillbaka till tv:en, Ha en bra kväll! :)

/ S.

Dagens

Så nu är jag hemma från jobbet och har precis duschat, och ska strax ut och slänga in två maskiner tvätt. Sen efter det ska jag på stan med Josefin, det blir fika i solen! :) Så härligt att solen skiner, underbart! :) Hörs senare! :)




Mina nya jeans, och ett par av mina nya skor! :)

/ S.

Onsdag!



Godmorgon, Godmorgon!
J
ust nu sitter jag framför Vakna med the voice och äter en god frukost, medans solen skiner in lite skönt genom fönstret! Även idag är det jobb på dagen som gäller, efter det blir det fika med Josefin och även lite ärenden. Trevligt! :) Men nu måste jag äta klart, hörs senare!

/ S.

RSS 2.0