Serie- tips!

Nu var det länge sedan jag bjöd på ett film/serie-tips, men här kommer ett tips om en serie som vi nyligen sett klart! 
 
 
Kapningen:
Spännande dramathriller som handlar om en pågående kapning på ett flyg från Stockholm till San Francisco.
 
 
Både jag och sambon tyckte verkligen om serien, den var otroligt spännade!
Så den är verkligen ett serie-tips från oss båda.
 
 
/ S. 

En helg i april

 
På fredagar så har jag och en kollega startat en tradition, den består av att vi unnar oss en god bulle varje fredag på rasten. 
Finns alltid så goda, i fredags blev det en klassisk kanelbulle. 
 
 
I lördags var det redan 17 grader när jag var ute på min morgonpromenad, kunde inte låta bli att plocka med mig vitsippor hem.
 
 
I söndags blev det lite ärenden på stan och sen åkte denna killen på kalas.
 
 
Under tiden åkte jag bort till blomsterhandeln och köpte med mig lite nytt.
 
-
 
Annars i helgen så njöt vi av försommarvärmen i lördags, vi har grillat, kollat bäst i test, och varit på dop för barnens kusin. Sen igår så åkte vi till motorbanan för att kolla på folkrace, men tyvärr spöregnade det så vi stannade bara en stund. 
 
 
Måndag och idag var man tillbaka på jobb igen, längtar redan till helgen och sovmorgon och tid med familjen! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Pinterest!
 
 
Freeedag och jag har en liten stund kvar på jobbet innan det är dags att checka ut för helg med resten av familjen, blir en sväng till gymmet direkt efter jobbet och sedan står det fredagsmys hemma med grillat och masked singer på schemat! 
 
I helgen ska vi på dop och Lexus ska på kalas hos en förskolekompis. Resten av helgen kommer bestå av att njuta ute i solen, fixa i trädgården och förhoppningsvis få sovmorgon och ha lugna dagar :) 
 
Ha en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Våren är äntligen här!

Våren är äntligen här, och jag passade på att unna mig ett par nya våriga sneakers :) 
 
 
Här i våran stad har vi haft sol varje dag i drygt en vecka, dock blåst väldigt kalla vindar. På söndag ska temperaturen sjunka och det ska regna, så nu ska jag passa på att tanka d-vitamin tills dess. 
 
Hoppas ni har en fin vecka! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
 
 
 
Överst på önskelistan just nu står denna lilla gröna lampa, perfekt att kunna flytta med och ställa på matbordet då den inte har någon sladd. Får se om jag unnar mig att klicka hem den i helgen :) 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

Påsken 2023

Vilken påsk vi fick, långledigt ihop hela familjen plus att solen sken varje dag. Underbart! Här kommer några bilder från lite av de vi gjort :) 
 
 
I torsdags lekte barnen med sina bästisar långt in på kvällen, och i fredags startade vi dagen med en utflykt till skogen. Där letades det påskägg och picknickade! Det blev att hoppa i spabadet en kväll också. 
 
 
I lördags åkte vi ut till golfbanan och slog lite, sen blev det inte nudda marken- bana för barnen och vi hade köpt med oss fika från favorit bageriet. 
 
 
Sen i söndags tog barnens morfar och morbror med barnen och åkte och fikade, under tiden åkte jag och sambon och promenerade på en vandringled ute i skogen mellan läckö och spiken. Köpte även årets första glass på brostugan.
 
-
 
Det var lite av våra dagar det, hoppas ni också fått vara lediga med era nära och kära! :)
 
/ S.

GLAD PÅSK!

 
Ville bara kika in och önska er GLAD PÅSK! 
 
Hoppas ni får vara lediga med era nära och kära och att det bjuds på sol och värme :)
 
/ S.

Rester från kalas och snö igen

Vimpeln som jag satte upp tills Lexus födelsedag sitter kvar, ser ju lite festligt ut men den får nog åka ner i kalaslådan igen.
 
 
Just i detta nu så faller det snö igen, så trött på det för nu vill jag verkligen bara ha värme och vår! Vi blev så himla bortskämda i helgen då vi hade sol varje dag, hoppas den kommer tillbaka nu lagom till påskledigheten! 
 
Hoppas ni har en mysig onsdag! 
KRAM! 
 
/ S.

Gula tuplaner som gå bort- present.

Igårkväll fick vi äntligen ihop tid att träffa vänner vi inte träffat på över ett år, vi har aldrig kunnat samtidigt men igår lyckades vi. Dom har precis byggt nytt hus också så det var kul att få se :)
 
 
Vi besökte blomsterlandet igår och köpte denna söta tulpan som vi gav bort till våra vänner. Köpte även luktärt- frön som jag faktiskt nu ska ta och så. Har aldrig försått förut så det ska bli spännade att se hur det går :) 
 
Ha en fin söndag, och hoppas ni får njuta av solen idag! :) 
 
/ S.


RSS 2.0