Tisdag och onsdag

Igår plockade jag och barnen upp adventspyntet och gjorde mysigt här hemma. Det röda och den lilla skara tomtar som får komma upp ur lådorna får allt vänta någon vecka till. På kvällen igår blev det kvällsmat hos svärföräldrarna innan vi sedan åkte hem och la oss väldigt tidigt! 
 
 
Idag onsdag och i förmiddags hade vi en gammal vän och hennes yngsta son här hemma på lite fika och prat, fanns en hel del att ta igen eftersom det var många år sedan vi sågs sist. Annars har vi slöat här hemma och ikväll har jag och barnen varit hos min mamma på tacos ihop med mina syskon också. Extra mysigt mitt i veckan :) Nu blir det läggdags och jag håller tummarna för sovmorgon imorgon då barnen kom i säng sent ikväll! 
 
/ S.

En lussebulle i skogen

I förmiddags kom mormorn över och då hoppade vi i vinterkläderna och tog en promenad in till skogen, vi letade granris och satte oss och ät en (torr) lussebulle innan vi sedan gick tillbaka hem. 
 
 
Kallt men skönt att andas frisk luft i skogen! :)
 
 
Nu är det dags för jobb, hoppas eran måndag börjat bra också! :)
 
/ S.
 
 

En månad kvar tills julafton - Nissen har flyttat in!

I början på veckan fick barnen ett brev från Nissen som frågade om han fick bo hemma hos oss framtills jul, och det ville barnen såklart! Och idag, exakt en månad till julafton så flyttade han in. Vi får se vad han kommer göra för bus och ge barnen uppgifter nu inför jul :) Tuva är så spänd på vad han kommer göra, men också nervös över om han kommer äta upp alla våra pepparkakor ;) Hihi! 
 
 
 
Nu ska jag ta tag i städet här hemma, för om ett tag kommer vänner över på fika och det blir massa lek för barnen! Kul :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Redan igår eftermiddag gick jag på helg så idag har jag och barnen några lediga timmar innan sambon också går på helg vid lunch. På dagens schema står: läkartid, storhandling, städning och sen så hoppas jag kunna gå fram på stan en sväng och kolla om man kan fynda något på Black Friday som är idag. Sen tror jag att vi avslutar dagen med fredagsmys här hemma i soffan 
 
Sen får vi se vad vi gör mer i helgen, blir iallfall träning, fotografering på barnen och säsongsavslutning på Tuvas gympa. Sen är det i julmarknad i en grannstad så får se om vi åker dit på lördag kanske :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Idag får denna fina tröja från Mini Rodini stå för Dagens vil ha! Den finns även i svart och skulle inte tacka nej till båda färgerna till både Tuva och Lexus. Synd att priset är lite väl högt, annars hade jag definitivt köpt direkt! Finns bland annat hos Babyshop.se!
 
/ S.

Höstväder i mitten av november.

 
Denna bilden tog jag sent i torsdags eftermiddag, alltså kan ni förstå att vi fortfarande har runt 10 grader ute och det är november. Härligt! Jag gillar verkligen inte vintern så detta väder passar mig perfekt :)
 
/ S.
 

Piece Of Ease

Sprang in i inredningsbuktiken Piece of Ease igår och ville ha i princip allt, som vanligt! Fastnade mest för denna vas med planteringen på bilden nedan, hade ju varit perfekt på bordet inför alla julmiddagar! 
 
 
Den fick dock inte följa med igår, istället fick denna söta tomte följa med och den gav vi bort till våra vänner som bjöd hem på mat och massa lek igårkväll :)
 
 
Visst var den söt? Blev lite sugen på att köpa hem en till mig med.. 
 
/ S.

F R E D A G

 
Freedag och jag har nu varit ledig sedan i tisdags, idag kör jag en ledig dag innan det imorgon är dags för ett dygnspass på jobbet. Idag har jag och barnen börjat dagen lugnt, vi kör pyjamas än men ska snarrt hoppa ur den och ta oss ut på en liten promenad. Verkar som solen är påväg fram, då gäller det att passa på att ta sig ut och tanka lite d-vitamin :) Annars idag så blir det gymmet för mig så fort sambon kommer hem från jobbet, och ikväll ska vi umgås med vänner och barn! Härlig fredag :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Hamburgare och trevligt sällskap

 
Igårkväll var jag, min pappa och mina syskon ute och åt hamburgare på Bullseye, det önskade sig pappa i farsdagspresent! Så mysigt och gott :)
 
 
Idag onsdag och idag har jag och barnen en ledig dag igen, har ju varit ledig fredag tills igår då det blev några timmars jobb och idag har vi ledigt igen :) Tänkte vi skulle ta oss bort till torget och kolla blommor, och sen ikväll blir det träning för min del så blir nog en bra onsdag! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Just nu letar jag efter lite ny förvaring till barnens rum, och föll för dessa runda boxar i sammet från Ellos.se. Tror dom hade passat perfekt inne på hennes rum :)
 
/ S.

Från dom senaste dagarna denna veckan:

 
Bakade kladdkaksmuffins med min stora tjej, som också tjuvsmakade på smeten! ;) Idag har vi haft farsdagsfrukost för min pappa här hemma och även såklart firat min sambo som är bästa pappan till våra barn. Shoppat en nötknäppare, lovar att bättre bilder kommer snart! :) Och i torsdags var jag och sambon iväg på HRL på barn - kurs, otroligt viktigt och lärorikt! Rekomenderar ALLA att gå. Inte bara om man är förälder till små barn, även mormor, faster, lärare, kusin. Ja ni förstår, alla! Så otroligt viktigt! 
 
 
Nu i eftermiddag har jag och Tuva varit iväg på hennes gympa och efter det var det dags för ett otroligt jobbigt träningspass för min del, och nu ska vi avsluta veckan i soffan med en pizza framför tv:en! :) Perfekt avslut! :) 
 
/ S.

F R E D A G

Bild: hemma hos starwoman
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag är på jobbet för att spendera några timmar här innan det är dags för mig att ta helg! Ska bli så skönt med en ledig helg med familjen ♥
 
Ha en fin fredag och start på helgen! :)
 
/ S.

Mandy´s Diner- töreboda

 
I söndags åkte vi till Mandy´s Diner i töreboda som en rolig lunch-utflykt, vi gav det till min morfar i present när han fyllde år. Dom önskar sig ju mest att vi ska ses så detta blev en väldigt uppskattad present! Som ni ser så är restaurangen 50-tals inspirerad och hade massa god mat på menyn! 
 
 
Vi var hela tio personer från min familj så det var jätte kul! Och alla gjorde tummen upp för maten :)
 
 
Så rekomenderar er verkligen att åka dit som en liten utflykt! :) 
 
/ S.

Röd inför julen

 
Jag är lite sugen på en röd klänning till jul och jag såg denna ovan från h&m och fastnade verkligen för den. Men tyvärr gjorde nog fler än jag det eftersom den blev slutsåld väldigt fort. Hoppas den kommer in igen, då får jag vara snabb och köpa hem den. Tycker det är så smidigt nu när man kan beställa på deras hemsida och sedan lämna tillbaka i butik om det inte passar :)
 
Gillar ni också rött till julen? :)
 
/ S.
 

Fick hjälp att slå in julklappar ♥

 
I förmiddags tog jag, barnen och mormorn en snabb runda på stan. Fick bland annat med oss en julklapp hem och igår hämtade jag ut ett paket med julklappar som jag beställde förra veckan, och när Lexus sov lite middag så passade jag och Tuva på att slå in klapparna. Och hon är så duktig och tycker det är så rolig! Precis som jag också alltid tyckt :)
 
Nu har jag varit här på jobbet i en timma och jobbar tills imorgon. Sedan har jag bara ett dagspass kvar denna veckan innan det är dags att ta helg med familjen :)
 
/ S.
 

Från veckan som gick:

Letade julkappar på Åhlens och hittade denna läckra vas!
 
Våffel-lunch på våran lediga fredag! 
 
Hängt på biblioteket! 
 
En glad tjej med en halloween-spindel på kinden påväg till förskolan i onsdags.
 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Bounty- kladdkaka

 
Sitter just nu på jobbet och fick upp denna bild på telefonen, alltså hur gott ser det ut? Bounty-kladdkaka! Här hittar ni receptet och denna efterrätt MÅSTE testas snart! 
MUMS! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Ledig fredag och jag och barnen har en ledig dag, vi har börjat dagen med en massa tvätt och nu vilar Lexus medans jag och Tuva nu ska fixa våffelsmet! Ja för idag blir det våffel-lunch, älskar våfflor! 
 
När sambon slutat åker han och Tuva till badhuset och jag och Lexus åker och storhandlar, ikväll ska vi trosta det gråa höstvädret och grilla. Det ska också bli smarrigt! Sen imorgon är det dags för ett dygnpass på jobbet och på söndag blir det en liten utflykt med familjen :) 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

RSS 2.0