Sista helgen i november.

 
En helg har sprungit förbi och den har inneburit mycket hemmamys men även rådjursmiddag, innebandy, julklappsshopping och så igår var det min tur att bli lite krasslig.. Så idag är jag och Tuva inne och kollar på tv under duntäcket i soffan och håller tummarna att jag är helt frisk imorgon igen! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag är det en väldigt trött jag som skriver detta, Tuva har feber och är snorig så har knappt fått sova något på hela veckan. Men idag blir det några timmar på jobbet innan jag sedan går på helg, och då hoppas jag få sova ikapp några timmar iallafall. 
 
Hoppas ni får en bra start på helgen, KRAM! 
 
/ S.

Jul-favoriter från Lagerhaus

Hoppas att jag kommer iväg till grannstaden så jag kan spana in dessa saker hos Lagerhaus. Girlangen kan man ju ha lite överallt, julgransdekorationerna är riktigt snygga och barnvänliga och jutesnöre går alltid åt här hemma! 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

En månad kvar till julafton

 
Idag är det bara en månad kvar till självaste julafton! Jösses vad fort tiden går.. tur att jag bara har några få julklappar kvar att köpa, och dom tänkte jag köpa nu i veckan så jag är helt klar sedan :)
 
/ S.
 
 

Måndag och febrig dotter

 
Måndag och just nu är jag hemma med en febrig dotter, men om någon timma kommer sambon hem och tar över vabbandet för då är det dags för ett dygns-pass på jobbet för min del. Hoppas att Tuvas feber är bortblåst tills imorgon eftermiddag när jag går av jobbet så vi slipper spendera mera dagar inomhus. Har redan varit för många av dom.. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Här hemma har jag en sista ledig dag innan det är dags för jobb i helgen, så idag blir det först fika och lek med en vän och dotter. Sedan bara umgås med familjen resten av dagen :) Bra fredag! :)
 
Ha en trevlig fredag! 
 
/ S.
 

En regnig torsdag startade på gymmet

 
Imorse blev det en liten stund på gymmet, bra start på denna regniga och gråa torsdag. Just nu ligger Tuva och vilar och jag tänkte passa på att slå in lite julklappar, det är nämnligen så mycket lättare och smidigare när hon inte hjälper till! ;) hihi! 
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.
 

Tacos- tisdag .

 
Igår blev vi bortbjudna till fina vänner på tacoskvällsmat, och vilken trevlig kväll det blev! Som vanligt när vi ses :) Tuva lekte i timmar med bästisen Leona innan hon stensomnade i vagnen påvägen hem. En toppen kväll, extra kul med en sådan kväll mitt i veckan :)
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.

måndagen den femtonde november

 
En helg är förbi och med måndagen kom regn och grått väder, Tuva ligger just nu och vilar och småstädar lite i huset under tiden. Strax kommer en vän med dotter över på lekdejt och fika, så kanske dags att lägga in en extra växel här hemma med städningen. 
 
Måste även skriva att jag blir livrädd för vad som händer i världen, alltså det som hända i Paris i helgen är så fruktansvärt.. Finner inga ord, bara massa rädsla! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag är hemma och vabbar än men nu verkar det värsta äntligen vara över och idag hoppas jag att vi kan ta oss ut en stund. Det är ju min lediga helg så jag skulle gärna vilja hitta på något imorgon eller på söndag efter att ha spenderat hela veckan inomhus med min lilla sjukling.. Får se om det blir så :)
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 

/ S.
 

Hemma i soffan istället för på Londons gator..

 
Just nu skulle jag strosat runt på gatorna i London, och spenderat dom närmsta dagarna där. Men, istället är jag hemma med en magsjuk dotter. Tänkte först att jag skulle åkt iväg ändå så sambon kunde vara hemma och vabba, men tänk om jag själv skulle bli magsjuk i London? Eller kanske på flyget? Nej det fick ju inte hända så jag stannade hemma istället, hoppas att vi bokar en ny resa dit snart! 
 
/ S.
 

Fars-dag!

 
Här hemma firar vi idag min sambo som är världens bästa pappa till våran dotter! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Idag fick den väldigt enkla men snygga rumsgranen stå för fredagsinspirationen här inne, förresten det är så kul att så många av er verkligen gillar min fredagsinspiration! :) 
 
Förresten så är det faktiskt just en rumsgran som står som nästa blomster-inköp till huset. Får se om jag hittar någon fin i helgen annars får det vänta tills efter London-resan. 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Calvin Klein

 
Dessa enkla men snyga tröjor från Calvin Klein hade gärna fått utökat min garderob, du hittar dom här
 
Hoppas ni har en fin onsdag! :)
 
/ S.

Den sista helgen i oktober.

 
Firade in den lediga helgen i fredagskväll med ett restaurangbesök med Tuva, mamma och min mormor. 
 
 
Tuva blev sjuk natten till lördag så vi fick tyvärr hoppa över maskeraden. Så det blev träning, kratta löv och en massa mys hemma i soffan istället. 
 
 
Och igår började jag pyssla på Tuvas ena julklapp, hon ska nämnligen få ett låtsaskök och det ska jag pyssla lite fina och roligare. Slog även in årets första julklapp! 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

RSS 2.0