Party!



Strax kommer Sanna hit, då ska vi förfesta här lite. Sedan kanske han i mitten också hit! :)
Hoppas på en bra kväll med massa dans, ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

hemma från jobbet



S
å nu är dagen jobb över och nu är jag ledig hela resten av helgen, underbart! :) :) och det ska firas med party! :) Men nu ska jag och killen gå och handla lite, hörs senare! :)

/ S.

trettioförsta juli!

Godmorgon!
Sitter just nu och äter frukost och ser på medans Viggo springer runt och är helt galen här hemma. Hihi! Förresten igår kollade vi på film här hemma och det blev 12 Rounds, riktigt bra film det med. Kan rekomendera att se denna med!
Men nu måste jag borsta tänderna och så, om en timma blir det jobb igen! Kram!



/ S.

hemma efter lite fläng



D
irekt efter jobbet åkte jag och killen ner till vattnet där han och några kompisar skulle köra lite jetski, jag tyckte det var för kallt så jag körde inte. Sen blev det mat och hem till mina föräldrar som precis kom hem efter nästan en veckan i rättvik.
Och just nu sitter vi framför tv:en och käkar godiset som blev över från bion imorrn! :) Och nu ikväll blir det filmmys framför någon film i soffanm mys! :) Hörs lite senare!

/ S.


Trettionde juli!



Godmorgon!

Idag var vi verkligen trötta när vi vaknade, såg ju Public Enemies igår och den var inte slut förren halv tolv. Men det var det värt, för den var rikitigt bra. Lite för lång var den bara, annars var allt bra med den! :):)
Idag börjar jag tidigt, redan klockan åtta och jobbar som vanligt till fem. Men nu ska jag äta klart frukosten! Kram!

/ S.


Nu blir det bio!

Nu sticker jag och killen på bio med en stor godispåse! :)



Ha en bra kväll så hörs vi imorrn!

/ S.


Ny adidaströja! :)





Har precis hämtat ut denna nya snygging! :) Älskar verkligen dessa tröjor, så otroligt sköna och snygga.
Denna är som sagt lila med rosa streck, är starkare och tydligare färg i verkligheten!

Strax ska jag och killen hoppa in i duschen, sen ut och äta pizza och senare gå på bio! Underbar kväll! :)

/ S.

Tjugonionde juli!


London Januari 09- Madamde Tussauds

Godmorgon!
Om drygt en timma börjar jag jobba igen, jobbade ju till halv tolv igår kväll.. Sen efter jobbet ska jag vara med min kille hela resten av denna dag, underbart det! :) men nu ska jag äta upp min frukost, ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag efter jobbet! Kram!

/ S.

Mys med Viggo





Nu blir det mys med killen, sen blir det jobb för min del!
Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Kakeldekor

Nu har vi äntligen fått upp allt kakeldekor i badrummet, blev stor skillnad. Så vi är riktigt nöjda! :)

Före:



Efter:



/ S.

Tjugoåttonde juli!



Godmorgon!
I
dag är det tisdag och idag jobbar jag faktiskt eftermiddag, har inte gjort det på hela sommaren så det ska bli skönt att göra det för en gång skull. Men det är ju många timmar kvar tills jag börjar så nu ska jag njuta av mina lediga timmar. Hörs senare!

/ S.

Wallander - Kuriren



För någon dag sedan så såg vi denna nya Wallander, den var bra som alla andra Wallander-filmer. Så denna rekomenderar jag er att se!
Nu ska vi fortsaätta att se Beck på 4:an!

/ S.

cerise korg från åhlens





Denna lilla förvaringskorg fick följa med hem till oss, passar pefekt i badrummet! :)

/ S.

Fram på stan igen

Så nu har jag vart och gjort en massa ärenden, så nu har jag bara några få kvar på stan. Dom hinner jag göra lagom tills killen kommer hem, sen ska vi göra några ärenden ihop. Bla kolla på duschkabin! :)
Här är till er tjejer, två snygga bilder på Robert Pattinson! ;)






/ S.

Tjugosjunde juli!

Godmorgon!
Idag är jag ledig!! Så jag gick upp för en halvtimma sen, underbart med rejäl sovmorgon! :) Idag blir det att göra massa ärenden bla på stan och systemet. & sen ikväll blir det kanske bio för mig och killen, men det bestämmer vi ikväll!
Nu ska jag läfa nya VR som jag köpte för någon dag sedan, fick även med ett snyggt armband! :)





/ S.

Megan pryder Elle!


/ S.

Lövbiff, pommes och bearnaisesås.

Nu har vi precis avnjutit en mycket god kvällsmat här hemma, lövbiff, pommes och beasås.Gott det! Ikväll blir det mys framför någon film, med lite choklad såklart!


Våran söta Viggo som busar bredvid oss just nu! :)

/ S.


Tjugosjätte juli!



Godmorgon!

Söndag idag och jobbar även idag.. Tråkigt men skönt att dessa senaste två veckor är över, för det har vart många mer timmar än heltid. Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan lite innan jag ska göra iordning mig för jobbet! Hörs i eftermiddag!

/ S.

Ville bara säga


/ S.

Tacokväll



Nu är jag hemkommen från jobbet, ska nu hoppa in i duschen och sen mysa lite med killen. Sen blir det tacomys med dessa tre härliga töser! Ha en bra kväll så hörs vi senare ikväll!

/ S.

Tjugofemte juli!



Godmorgon!

Sitter just nu framför tv:en och äter frukost, och killen har nyss åkt med min pappa för han ska kolla på han när han kör rally idag. Och jag ska ju självklart iväg och jobba igen! Men börjar inte fören nio idag, skönt med en timmas sovmorgon iaf. Ha en bra lördag förmiddag så hörs vi i eftermiddag efter jobbet!

/ S.

klickat hem!



Klickade hem denna tröja igår, och en snygg adidas tröja också! :)
Kommer ihåg att jag hade en sådan här Svea-tröja(fast illgrön) när jag gick i sjuan eller åttan, kul att modet kommer tillbaka tycker jag! :) fast denna gången blir det ju en mörkblå! :)

Strax kommer mamma hit och ska färga min utväxt som är extrem just nu, sen blir det myskväll med killen hela kvällen! :)

/ S.

Tjugofjärde juli!



Godmorgon!

Idag är jag tillbaka i vardagen och börjar jobba om en timma, jobbar sen hela helgen med. Men ska bli skönt när denna helgen över för sen jobbar jag lite bättre tider iaf. Men nu ska jag svara på era kommentarer. Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag efter jobbet!

/ S.

sugen på ny klocka!

  

/ S.

The City



Kollar på The City maraton, har inte sett ett helt avsnitt förut och jag måste säga att det är riktigt bra faktiskt! :)
Hörs lite senare igen!

/ S.

Duschkabin.



Denna duschkabin skulle jag vilja ha i våran badrum! :)

Är med och tävlar här!

/ S.

Tjugotredje juli!


En inte så bra bild från i måndagskväll! :P

Godmorgon!
Är hemma från jobbet idag med, för igår kväll mådde jag så jäkla dåligt igen.. men nu mår jag betydligt bättre så imorrn blir det garanterat jobb om jag inte blir sämre under dagen såklart! Men jag vill till jobbet så får hoppas att jag inte blir sämre igen! Men nu ska jag äta upp min frukost, hörs senare!

/ S.

sjukling :(



Är hemma från jobbet idag, för att jag har vart uppe hela natten och kräkts. Inte så där jätte kul kan jag lova.. :(
Vi var ute och plockade hallon och körsbär igår, måste ha vart att jag fått i mig något som var dåligt. Men nu mår jag bättre och hoppas att jag är tillbaka på jobbet imorrn! :)

/ S.

Hallonpaj





Nyplockade hallon som vi bakat paj på och Vanilj marsán sås till det!

/ S.

Trött!

Jobbdagen är över och just nu myser jag med Viggo, killen kommer strax hem från jobbet och då ska vi åka och handla sen laga egen lasagne. Sen ikväll måste vi städa bland annat, mindre kul! Men nu måste jag byta om lite. Hörs senare!

/ S.


Tjugoförsta juli!


Så här ser jag ut när jag ska jobba!

Godmorgon!
Sitter nu i soffan och är sååå trött, min femte jobbdag i rad, bara lika många dagar i rad kvar tills jag får vara ledig.. Usch!
Men nu till något roligare, var ju med några av mina vänner igår. Himla trevligt, stannade kvar tills elva så dom kunde åka med mig in till stan sen. Men nu ska jag gå och borsta tänderna. Kram!

/ S.

Snart halv sju

Kom hem från jobbet för en timma sen och har nu duschat och ätit lite, och nu ska jag iväg oxh träffa några av mina vänner som ska festa idag. Men jag som börjar klockan åtta imorrn bitti ska vara nykter! Men hoppas ni får en härlig kväll så hörs vi senare!



/ S.


Tjugonde juli!


En ljushårig Sara!

Godmorgon!
Nu börjar en riktig jobbig arbetsvecka, jobbar nämnligen hela 61 timmar denna vecka. kul! men det ska bli skönt sen när denna vecka är över. Så med det säger jag ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag efter jobbet! Kram!

/ S.

Hiss eller Diss?



Vad tycker ni om Rihannas nya frisyr? Hiss eller Diss?

/ S.

Nittonde juli!


Jag, som förövrigt har namnsdag idag!

Godmorgon!
Om en timma börjar jobbet, skulle hellre ligga kvar i sängen med killen i några timmar till. Men sådan tur har jag inte, får vänta två veckor för då är jag ledig helg nästa gång.. Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet! Kram!

/ S.

Glass, godis och Coca Cola



/ S.

Sommarkrysset



Dessa gästar Sommarkrysset idag, förutom Måns som leder programmet idag! :)

/ S.


Spendera kvällen

Godkväll!
Har slutat jobbet för dagen och har även hunnit gjort lite annat med, bland annat köpt godis! ;) Så ikväll blir det film mys med massa gott till, ska bli så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Hörs lite senare!

/ S.

Artonde juli!

 
Dessa skor skulle inte vara fel i min garderob!

Godmorgon!
Lördag idag och om en timma börjar jag jobba, tråkigt eftersom killen och hans kompisar ska köra GoCart idag och jag kan ju inte vara med för att jag jobbar! :( Men sånt är livet ibland, hörs i eftermiddag efter jobbet! Kram!

/ S.


Soffmys



Nu är vi hemkomna från en grillkväll hos killens föräldrar, och just nu myser vi här hemma i soffan! :) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrnbitti!

/ S.

Slutat för dagen

Hallå där, nu är jag hemma efter en mycket stressig dag på jobbet med mycket folk. Tur att kvällen ängas med killen min, får ta det lugnt och bara njuta av resten av dagen! Ha en bra fredag så hörs vi senare!



/ S.


Sjuttonde juli!


Viggo igårkväll  när han skulle ligga i killens keps! :)

Godmrogon!
I
dag är det tillbaka till  jobbet som gäller och inte nog med det, jag jobbar nu varje dag tills nästa söndag, alltså tio dagar i streck. Mindre kul alltså. Men så kan det bli ibland. Men nu ska gå och borsta tänderna, hörs i eftermiddag när jag slutat! Kram!

/ S.

War, Inc



Nu ska vi kolla på denna film här hemma, ha en bra kväll så hörs imorrn!

/ S.

Shoppat!


Nagellack, tofsar och en snygg "scarf", allt från H&M!


Och den underbara klänningen från H&M som är slut överallt, men denna dag hade den kommit in en ny färg.. korall och den var jag bara tvungen att köpa. Så snygg! :)

/ S.

Sextonde juli!



Godmorgon!

Idag på min lediga dag är jag uppe med tuppen, varför? Jo för att jag och Josefin ska iväg till Göteborg och kolla på Gothia lite plus att det blir lite shoppning med, trevligt det! Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem. Tar med mig kameran! Kram!

/ S.

-


fika eller grillning?

Nu har jag kommit hem från jobbet, duschat och slängt in en tvätt i maskinen. Och just nu gosar jag med Viggo, mysigt! :) Ska strax och fika med Lollo eller så blir det grillmys hos familjen. Ha en bra kväll så hörs vi senare!



/ S.

Femtonde juli!


Kusten 2008

Godmorgon!
Idag blev det en timmas sovmorgon för idag börjar jag inte förren nio, men jag vaknade ju för en timma sen när killen gick upp. Och då kom Viggo och la sig vid mig, först ville han bara busa men sen somnade även han om. Så det var skönt att jag kunde sova en liten stund längre idag iaf. Men ha en bra dag så hörs vi efter jobbet! Kram!

/ S.

film eller läggdags?

Just nu sitter jag och skriver med ena handen och leker med katten med den andra. Killen sitter bredvid mig och vi funderar på om det blir film eller tidig läggdags, vi båda vet ju att det sistnämnda är behövligt men vi får se hur det blir. Ha en bra kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

Fjortonde juli!

Godmorgon!
Shit vilken energisk katt vi har alltså, han är inte still en enda minsta sekund.. helt sjukt ju. Igår kväll när vi satt och kollade på tv så fick han värsta rycket och jag och killen blev nästan rädda för honom, men gud va vi skratta. hihi! Ne nu
måste jag kolla så han inte river lägenheten! Förresten, börjar jobba om en timma, hörs efter jobbet i eftermiddag!



/ S.

gotti gott





Detta äter jag nu när vi kikar på Lotta på Liseberg! :)

/ S.

Med viggo i knät



Just nu sitter vi, jag och killen och Viggo såklart framför tv:en och kikar lite. Ätit kvällsmat har vi gjort nyss med, ikväll blir det att kolla tv och förhoppningvis sätta dit dom sista kakeldekoren i badrummet! Men nu har katten damp här hemma, hörs senare!

/ S.

trettonde juli!



Godmorgon!
S
itter just nu och busar för fullt med katten och killen har precis cyklat iväg till jobbet. Ja nu är ju då våran veckas semester klar och om en timma börjar jag jobba igen, usch! Känner just nu att jag vill vara ledig och sova några timmar till. Men jobba måste man ju så, hörs i eftermiddag när jag slutat! kram!

/ S.

Fläskfilégryta



Nu har vi ätit en underbart god kvällsmat och nu laddar vi inför filmkväll ikväll, ska se filmen på 4:an klockan nio. Sen blir det väl att inte lägga sig för sent eftersom jobbet drar igång nu igen efter en veckas ledighet. Hörs senare eller imorrn bitti!

/ S.

Elin Kling



/ S.

Tolfte juli!

Godmorgon!
Idag blev en rejäl sovmorgon, gick upp för en timma sen och sedan dess har vi busat med Viggo här hemma. Idag är ju som sagt sista dagen på min semester som var en vecka, och vet ni vad.. det har regnat VARJE dag. Mindre kul alltså, men men sådan otur brukar jag ju ha så. Men nu ska jag svara på era kommentarer, Hörs senare!



/ S.

Street kings

Nu blir det film, Street kings. Har sett den förut men den är bra så den går att se igen! Ha en fortsatt bra kväll!



/ S.

Kvällen!

Godkväll!
Nu har vi alla tre här hemma sovit en stund framför tv:en, alltid lika skönt. Har även kollat på Life och Ryan, som det går maraton på mtv just nu. Vi älskar han bilar, speciellt den svarta.. ge mig den!

Nu till vad som händer ikväll, om en timma ska vi till killens föräldrar alltså mina svärföräldrar och käka mat ikväll. Sen senare ikväll ska killen köra taxi så då ska jag hem och mysa med Viggo, myspys. Men nu ska jag svara på era kommentarer. Ha en bra kväll!



/ S.

inspiration



/ S.

Elfte juli!

Goddag!
Nu har jag och killen kommit hem efter en sväng på stan, blev fika och lite saker till katten bara. Strax blir det väl att komma på vad man ska äta till middag, sen blir det att slöa och ta det lugnt. Hörs senare!



/ S.

Dumpad



Nu har vi sett denna film här hemma, och skrattat en massa åt Viggo som har sprungit och gjort massa roliga saker. Hihi! Förresten så var filmen bra och rolig, helt klart sevärd. Hörs senare eller imorrn bitti!

/ S.


Mc´Donalds

Medans killen har vart på golflektion en timma, så har jag och Viggo sovit i soffan en stund. Och nu är killen på väg hem, och då tar han med sig mat till mig. Donken blir det bara, snabbt och lätt. Hörs senare!

Vad tycker ni om Mc´Donalds mat?



/ S.


Tionde juli!

Godmorgon!
F
redag idag och medans killen och Viggo ligger kvar i sängen så ska jag nu sticka iväg och träna lite snabbt. Svarar på alla kommentarer efter det, hinner inte nu. Men nu ska jag mysa lite med mina två killar här hemma innan jag måste cykla iväg.

Två bilder från igår på våran efterrätt som vi åt igår eftermiddag, killen körde på bara jordgubbar och jag på.. ja typ allt vi hade här hemma! :)





/ S.

Kvällsmat på Harry!



Nu ska jag killen och några av hans kompisar till Harrys här i stan och äta kvällsmat, ska bli gott det! :) Frågan är bara vad katten kommer tycka om att bli ensam här så länge själv, han var ju jätte rädd bara vi var ute en kort sväng på stan förut... Men han vänjer sig, han har ju aldrig någonsin vart själv förut så!
Ha en bra kväll så hörs vi senare ikväll eller imorrn!

/ S.

Megan Fox





/ S.


Lax med färskpotatis



Nu har vi ätit en mycket god middag, även Viggo fick lax! :)

/ S.

Nionde juli!

Godmorgon!
Här har vi vart vakna i snart två timmar, ätit frukost och allt. I natt gick det bättre än förväntat med katten faktiskt, han var uppe en gång och var lite orolig och letade efter sin mamma. men annars har det gått jätte bra och han har legat och myst med oss i sängen. Så otroligt söt är han alltså!
Förrsten igår kväll blev det pizza och marängswish för mig och killen, min pappa kikade även förbi och åt lite med oss. Trevligt och mysigt det! :) Nu idag får vi se vad vi ska ta och hitta på, men vi hörs snart igen!




Två bilder från igår, våran myskatt och den goda marängswishen! :)

/ S.

Min & killens nya familjemedlem, Viggo!







Underbart sööt är han! :)

/ S.

Åttonnde juli!



Goddag!
V
et ni vem som sitter mellan mig och killen i soffán just nu, jo våran nya lilla kattunge! så söt är han, fast han är otroligt rädd än. Men det går frammåt! :) Ska försöka ta lite bilder när han är lite mindre rädd, hörs senare!

/ S.

Alltid lika snygg.



/ S.

Sjunde juli!



Goddag!

Förlåt för kass uppdatering, men jag och killen åkte till Slövde i förmiddags och har vart borta hela dagen tills nu. Vi har bla vart på Biltema och kikat runt lite i själva Skövde. Och nu nyss har vi vart och storhandlat mat, men nu resten av dagen så ska vi bara ta det lugnt och njuta av att vi är lediga. Hörs senare!

/ S.

Fullt upp även fast det är semester

Godeftermiddag, eller säger man Godkväll så här dags kanske?
N
u är vi precis hemkommna , vi båda har vart ute sen i morse. Blev fika och stan för mig och Fanny, killen åkte till min pappa. Sen kom jag dit och då hjälpte vi han med lite, sen hem hit där vi samlade ihop skräp som vi har vart och kört till tippen! Så sköntatt bli av med massa skit som bara ligger och skräpar!

Nu ikväll, rättare sagt om drygt en halvtimma så ska vi hem till killens föräldrar och äta och lite så. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Ha en bra kväll så hörs vi senare!


Killen när vi var på Kanarieörna i December 2008! :)

/ S.

får våran nya katt i veckan

Imorse ringde dom från Djurens Vänner och sa att katten är klar för att hämtas, så nu denna vecka ska vi hämta han. Vilken dag är inte bestämt än, men senast i helgen iaf.

Visst är han sööt?! :)




/ S.

Sjätte juli!



Godmorgon på er!

Måndag idag och hela denna vecka så har jag och killen  semester,underbart! Och igårkväll så hämtade jag killen så nu är han hemma igen efter några dagar i Höljes. Dagen idag börjar med att jag ska ta en fika med en kompis om dryga timmen, sen ska jag vara med killen! :) Hörs senare!

/ S.

27 Dresses

Så nu har jag ätit lite och just nu äter jag chips, gott! :) Och nu om tio minuter ska jag se filmen 27 Dresses, har sett den förut men jag tycker den är bra så kan se den igen! Killen är på väg hem och jag hoppas att dom är här hemma snart! :) Ha en bra kväll så hörs vi imorrn!



/ S.

Tränat Core

Guud va klockan går fort alltså, åkte och tränade Core på Friskis & Svettis halv sex och nu är klockan snart halv åtta. Förresten så känner jag att Core verkligen inte är någon träningsform för mig, gillar det inte! Men men..har nu duschat och nu ska jag laga lite mat, får se vad det blir. Får bli något som är lätt och går fort! Hörs efter maten! :)

/ S.


Snyggt

     

Allt härifrån!

/ S.

Femte juli!



Godmorgon!

Halvligger just nu i sängen framför tv:en med min lilla dator i knät. Precis pratat med killen med, han kommer ju hem idag! :) Får se vad jag gör idag, ska antagligen träffa Fanny lite iaf! :) Men nu ska jag äta klart, hörs senare!

/ S.

Myskväll

Godkväll!
Nu är jag hemkommen från Spiken och just nu sitter jag och kollar om det går någon bra film, äter choklad och har köpt lite tidningar att mysa med ikväll. Ikväll är sista kvällen utan killen, för då kommer han hem igen! :) Men nu ska jag passa på att ha jätte mysigt själv här hemma. Ha en bra kväll så hörs vi senare! :)



/ S.

Inget bad idag inte.



Ja idag blir det inget bad, iaf inte nu på dagen. Solen har försvunnit och då går det ju inte att sola. Så istället ligger jag i soffan och kollar på tv och äter våra hembakta bullar och dricker mjölk. Om en liten stund kommer Lollo och då ska vi gå ut och gå en liten promenad, mysigt det. Sen efter det ska jag hem till min lillebror för vi ska åka till Spiken till våran mormor och morfar och fira att hon fyller år. Ha en fortsatt bra dag, hörs senare!

/ S.

H&M

 
Dessa skulle jag vilja ha i min garderob just nu! :) 

/ S.

Åskan i Lidköping igår







Dessa tre bilder togs i Lidköping igår i ovädret! Hittade här!

/ S.

Fjärde juli!

Godmorgon!
L
igger just nu i sängen med datan i knät och slöar efter gårdagens bravader, riktigt kul igår med. Först gick vi och käka pizza, sen hem till mig en stund. Sen började det åska så jädra mycket, och jag är livrädd för åska.. Sen skulle vi gå till Stadt och när vi är på torget och det åskar som tusan så släcks hela staden, tom bankomaterna slogs ut så det gick inte att ta ut pengar, ja det var ett jädra åskväder alltså. Men som tur är var åskan över efter vi vart på Stadt för annars hade inte jag kunnat sova något i natt eftersom killen inte är hemma. Men nu har jag kunnat sova några timmar iaf. :) Här kommer några bilder från gårdagen! :)







/ S.

Kvällen!

Hallå där, direkt efter jobbet cyklade jag och natalie och tog ett dopp i vattnet. Och det var så härligt, riktigt ljummet alltså! :) Och nu sitter jag här och spelar musik och måste börja sminka mig nu känner jag, sanna kommer inom en halvtimma! Ha en bra kväll allihopa! :)


Sanna och jag, herrn i mitten kommer också förbi en stund! :)

/ S.

Tredje juli!



Godmorgon vänner!

Sitter just nu framför tv:en utvilad och äter frukost. Har precis plockat iordning och diskat lite här hemma, för jag vaknade tidigare. Idag är det jobb 11-17, så det ska bli skönt med bara några timmar idag. Sen ikväll kommer Sanna hit, trevligt! Ha en bra fredag så hörs vi efter jobbet!

/ S.

Ville bara säga..


/ S.

Andra juli!

Goddag!
Gick upp tidigt så blev ingen uppdatering imorse, sen så åkte killen iväg på rallycross med min pappa idag med. Kommer inte hem fören på söndag! :( Tråkigt, men det är ju bara några dagar så!
Strax ska jag hem till svärmor som fyller år idag och gratta henne. Bye!



/ S.

-



/ S.

Mys

Godkväll mina vänner! Här hemma sitter vi halvt utslagna i soffan och kollar på tv. Har nyss handlat och ätit lite. Ikväll är det mys som gäller, killen åker ju bort med min pappa imorrn och kommer hem på söndag. Tråkigt, men vi överlever nog. Men nu ska jag luta mig bakåt, Hörs senare!


Pappa och killen! :)

/ S.


Första juli!


Bara min! :)

Godmorgon!
I
dag blev det tidig uppgång, rättaresagt tjugo i sju. Då kom killens bror med deras hund och lämnade den här hos oss, för killen är ledig idag så idag ska han vara hundvakt åt den. Jag däremot ska till jobbet om en halvtimma och jobba nio timmar. Usch! Men nu ska jag borsta tänderna! Hej!

/ S.

RSS 2.0