Gott Nytt År!

 
Kikar bara in lite snabbt för att önska er en trevlig kväll och ett gott nytt år! Vi kommer spendera kvällen med ett annat par, laga mat och ha en lugn och härlig kväll! Precis som det ska vara tycker jag :)
 
GOTT NYTT ÅR! 
 
/ S.

M Å N D A G

Inspiration från tumblr
 
Välkommen måndag och nyårsveckan! 
Idag ställde vi klockan för att hjälpa min lillasyster att måla deras hall (sambon och pappa målade, jag kollade på)  och nu är vi hemma i soffan och har redan avklarat dagens goda gärning! Resten av dagen är än så länge oplanerard men det kan bli fika med en vän och sen ikväll lite träning! 
 
Ha en härlig måndag, KRAM!
 
/ S.

Do What You Love

Nästa köp till hemmet blir nog denna snygga kudde från h&m home, så snygg! Om du också gillar den så finns den att klicka hem här! :)
 
Hoppas ni får en lugn och mysig söndag, KRAM!
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag står dessa läckra nike överst på min önskelista, tyvärr är dom slutsålda just nu men håll utkik efter dom här
 
/ S.

Önskar er en trevlig fredagskväll!

 
Idag har vi haft några vänner här på fika, varit iväg och grattat en annan vän och nu ikväll har vi lagat god mat och hänger nu i soffan, perfekt avslut på dagen! 
 
Hoppas ni får en mysg fredagskväll! 
 
/ S.

Mina klappar!

 
Här ser ni lite av det jag fick igår, sen fick jag även lite andra bra att ha saker som inte är så roliga på bild och även lite presentkort. Sen så fick även bebisen i magen sina första julklappar, så söta saker! :)
 
Nu ska jag fram på stan och byta storlek på morgonrocken som ni ser på bilden, sen kanske man kan fynda något på julrean om man har tur! :) 
 
KRAM!
 
/ S.

J U L A F T O N

 
 
Hej raringar! 
Hoppas ni haft en fin julafton med era nära och kära ihop med god mat och lite paket. Det har iallafall jag haft! :) Tänkte visa er lite av mina paket men det får nog bli imorgon! 
 
Idag har vi varit iväg över en porterstek hos svärföräldrarna och nu tar vi igen oss i soffan, får se vad kvällen gör med oss :)
 
Ha en fortsatt mysig dag så hörs vi imorgon igen, MASSA KRAMAR! 
 
/ S.

Dagen före dopparedagen!

 
Imorse gick jag av jobbet och nu är jag ledig för en lång tid framöver (om man bortser från extrajobbet där jag kommer hoppa in lite), fick med mig en julklapp hem som jag är lite sugen på att öppna redan nu men tror den får  vänta tills imorgon bitti! :)
 
Annars idag har jag varit och hälsat på farfar, slagit in sista julklappen och senare idag blir det fika med två vänner! Och sedan ikväll blir det myskväll i soffan framför bingolotto där jag ikväll tänke kamma hem en storvinst! :) Så håll tummar och tår för mig! :) 
 
Hoppas ni får en mysig dagen före dopparedagen! KRAM! 
 
/ S.

4:e Advent!

 
Fjärde ljuset är nu tänt och jag gör sista passet på jobbet idag innan jag sedan går på havenskapspenning, perfekt att börja julen med det :) 
 
Hoppas ni får en mysig 4:e Advent, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna snygga t-shirt från River Island hade gärna fått ligga i ett paket med mitt namn på under granen, du hittar den här
 
Hoppas ni har en fin lördag, STOR KRAM!
 
/ S.

December 18

Nu är det inte många dagar kvar tills julafton, julklapparna är inslagna och klara, och en mini gran står nu i vardagsrummet. Mysigt! :)
 
Hur går det för er? Är ni klara med julklapparna och annat som ska fixas? :)
 
/ S.
 

Två månader ♥

 
Idag är det exakt två månader kvar tills du är beräknad att komma ut till oss ♥
 
/ S.

Tredje Advent!

 
Igår så togs granen in hos mina föräldrar, det finns väl inget som ger mer julkänsla än när granen är inne och klädd? Så mysigt! :) 
 
Idag är det måndag och ny vecka och det mesta av dagen är helt oplanerad, skön start på veckan! :)
 
Hoppas ni har en bra måndag! KRAM!
 
/ S.

LÖRDAG!

 
Ville bara kika in och önska er en fortsatt trevlig lördag!
Idag har jag spenderat denna ledig dag med först sovmorgon sedan julklappsletande på stan med en fin vän som även hjälpte mig att ha lite fina kort på magen, så kul att ha! :)
 
Hoppas ni får en mysig kväll, KRAM!
 
/ S.

JULPYNTAD HALL

 
Idag har jag spenderat denna lediga torsdag genom att plocka fram julpyntet och även köpt lite nytt faktiskt, sen har jag och syster köpt lite julklappar så nu har jag bara någon enstaka kvar. Skönt! 
 
Ikväll tänkte jag cykla iväg på lite gympa, det var en vecka sedan sist så ska det bli riktigt kul. Synd bara att det inte blir lika ofta nu när magen växer sig stor, och snart får jag nog sluta träna helt.. Trist för rastlösa mig! 
 
Har ni plockat fram allt julpynt nu? Ni kanske till och med tagit in granen? :) 
 
/ S.
 

Vecka 31

Kortet taget i vecka 30

Igår gick vi in i vecka 31 och jag mår fortfarande väldigt bra och känner mig fortfarande ganska smidig och inte alls tung, men än är jag ju inte så jätte stor men det kommer väl antagligen snart det med. En sak som iallafal är säker är att vi längtar efter dig ♥
 
/ S.

Två veckor

 
Idag är det endast två veckor kvar tills julafton, kan inte förstå hur fort tiden går? 
 
Denna vecka tänkte jag köpa dom sista julklapparna så man slipper springa runt sista veckan som en galning och leta, vägrar att knöka i butikerna med resten av befolkningen.. 
 
Hur går det för er med julklapparna? Är ni klara redan kanske? :)
 
/ S.

Home- inspiration!

 
Välkomnar en ny vecka genom att bjuda er på lite härlig inspiration till hemmet, älskar allt på bilderna! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM!
 
/ S.

2:a advent!

 
Söndag och Andra advent! 
Efter ett dygns-pass på jobbet och en adventsfika hos familjen sitter jag nu i soffan och myser med Svea. Strax blir det att hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite för senare blir det middag ute med jobbet! Trevligt! :)
 
Hoppas ni har en mysig andra advent, KRAM!
 
/ S.

Leo- detaljer till din iphone!

Bjussar på två snygga leopard-detaljer till iphonen, du hittar bägge hos Victoria´s Secret här
 
Hoppas ni har en fin lördag, KRAM!
 
/ S.

6 december, dagen då snön kom!

 
 
Inatt/morse kom inte bara stormen Sven till oss utan även snön, och det blev som vanligt snökaos! Men nu har jag avklarat det som stod på agendan idag så nu blir det idolfinalen i soffan med handen i godisskålen :)
 
Sambon skulle vart på julbord nu men det gick inte att komma fram så förhoppningsvis har alla lyckats ta sig loss så han kan åka hemåt igen och mysa inne med mig och Svea! :) 
 
Har ni också fått snö idag? Eller har ni haft det länge kanske? 
 
Ha en mysig fredagskväll, KRAM!
 
/ S.

Pepparkaksbakning!

 
Idag har jag spenderat många timmar hemma hos mormor och morfar genom att baka mängder med pepparkakor! Mormor gör egen deg och dom är så otroligt goda, går inte att sluta äta.. 
 
Kvällen består av lite träning och sedan ska jag och sambon äta kvällsmat med ett par vänner, bra avslut på denna dag! :)
 
Hoppas ni haft en härlig torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Onsdagen den fjärde december!

 
Efter en kväll och natt på jobbet sitter jag nu i soffan och myser med tända ljus och tidningar, lugnt och härligt! Resten av dagen är oplanerad förutom kvällen då jag och sambon ska ha en riktig mysig kväll med god mat och antagligen lussekattsbakning :)
 
Hoppas ni får en bra onsdag, KRAM!
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Idag står denna läckra leopardkappa överst på önskelistan, du hittar den här
 
/ S.

Första Advent

Bild: Cornelias corner
 

Välkommen December! 
Igår var det första advent och den spenderades genom ett långt pass på extrajobbet och sedan älgstek hos svärföräldrarna. Idag däremot tog jag lång sovmorgon, ätit pannkakslunch framför en film och ikväll ska jag och magen iväg och dansa fuego! :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på december! 
 
/ S.

RSS 2.0