uteplatsfix!





Hela förmiddagen har gått åt att börja göra iordning på våran uteplats, vi har som sagt markplan och det är så bra! :) Har nu lagt en tålig matta och köpt tyg för att göra vindskydd (för snygghetensskull). Kommer nog bli kanon bra när allt är klart, men än så länge har vi bara börjat! N fick en elgrill i födelsedagspresent, kanon bra till uteplatsen! :)

Men nu ska vi sätta oss i solen lite innan min familj kommer över på en fika! :)
Ha en fin lördag!

/ S.


inspiration till tusen!





Alltid lika snyggt, kika in henne här!

/ S.


härlig start på torsdagen!

Idag är verkligen solen hos oss, jätte skönt. Så idag började jag och Sandra våran dag med en morgonpromenad i solen, härligt! :) Och nu medans jag äter frukost (hade gärna käkat frukosten på bilden nedan) så ligger våra fyrbenta vänner och solar i köket.
Strax ska jag bege mig till jobbet för ett kort jobbpass, sen ikväll blir det grillning och lite firande för N. :)
Hoppas ni får en härlig och solig dag, Puss!



/ S.

tjugosjunde april!

Idag är ingen vanlig dag för det är N:s födelsedag! :)
B
örjade min dag med promenad med Sandra och Janni, sedan dess har jag tvättat och bäddat nytt. Nu ska jag iväg och fika/luncha med mormor och morfar och sedan ska jag pussa på födelsedagsbarnet! :)




/ S.

flowerpot - De rose


H
ar ett tag letat efter en sådan blomkruka och igår lyckades jag äntligen hitta en! :)

/ S.


tisdag och en ledig dag!

Godmorgon!
H
oppas ni haft en härlig påsk med massa god mat och ledighet. För min del har det varit god mat och trevligt sällskap men jobb hela påsken, idag är äntligen en ledig dag! :) Har inte haft en helt oplanerad dag på jag vet inte hur länge så idag ska jag äntligen ha det, ska nog sätta mig i solen och fortsätta läsa Elsas Värld.
Hoppas ni får en fin och solig dag så hörs vi senare under dagen, Puss!




/ S.

glad påsk!

Morgonmys här hemma, sen om någon timma blir det lite jobb och sen ikväll ska vi bort till vänner! Trevlig Glad Påsk! :)

/ S.


Grillning i solen!



Äntligen är en galen jobbdag över! Kan knappt fatta hur mycket folk vi haft idag.
Nu har jag svirat om till sköna kläder för ikväll ska vi på grillning hos min familj, underbart i detta väder! :) Hoppas ni med får en fin fredagkväll! :)

/ S.

långfredagen!



Långfredagen är här och så även solen! Idag är en av dom dagarna som vi har som mest på jobbet, och det innebär sjukt mycket folk och en massa stress. Men hoppas dagen går smidigt iallafall. Ha en fin fredag så hörs vi senare, Puss!

/ S.


träffat en saknad vän!

En fin vän som numera bor i Norge är hemma i stan för att hälsa på, underbart!
Det blev god mat på uteservering i solen och en promenad, och en massa prat såklart!
Alltid lika mysigt och kul att ses! :)


Jag och Fanny på Göteborgskalaset, fem år sedan tror jag detta är! :)

/ S.

skärtorsdagen!

Godmorgon!

Skärtorsdagen är här vilket innebär jobb för min del, jobbar hela påsk nu. Och förhoppningsvis så får jag min kod på posten idag så man kan nå mig på min iphone igen, går ju som sagt inte att ta emot sms och samtal och jag kan inte heller ringa eller smsa. Smart av mig att inte kunna min pinkod, skit smart verkligen!

Ha en fin skärtorsdag, hörs senare! Puss!

/ S.


senaste tillskottet i garderoben!



En vit söt spetstop från BikBok som fick följa med hem i helgen! :)

Hoppas ni får en fin dag!

/ S.

nittonde april!



Hej på er!
K
ass uppdatering, men så blir det ibland. Har iallafall en ledig dag och den började jag med att följa med när Jenny tatuerade sig. Sen hjälpte jag Johan med lite saker och sen tog vi en promenad till stan och tog en lunch in det fina vädret! :)

Förretsen så kan jag inte ta emot telefonsamtal eller sms, och inte heller ringa eller skicka. Så för er som vill få tag på mig så är enda chansen att ringa på hemtelefonen. Hoppas det löser sig så mobilen funkar igen imorgon.

/ S.

dags för lite träning!


Bild från friskis&svettis här i Lidköping!

Strax beger jag mig till Friskis&Svettis för lite träning, sen skynda mig hem för att se reprisen av bb som jag missade igår. Puss på er!

/ S.

två solande katter!

Måndag och ny vecka igen, vaknade imorse av att solen lyste in genom persiennerna i sovrummet. Häärligt! Synd att det inte är idag man är ledig eftersom det knappt finns ett moln på himlen, men blir ett kort-pass idag så kanske hinner sätta mig lite på uteplatsen innan solen försvinner helt för dagen :)

Hoppas ni får en bra måndag, kika in senare så får ni lite mer inlägg! :)


Våra fyrbenta älskar solen idag!

/ S.


en ledig lördag!

Hade en riktigt bra dag igår, var ju somsagt i Skövde med N sen på kvällen blev det årets första grillning. Så gott, och idag blev det premiärglass på Birgers. Otroligt gott, solen passade på att kika fram med så det var riktigt skönt. Annars har vi spenderat många timmar på stan idag, först god frukost och sen födelsedagsshopping för N.

Nu är det innebandy som gäller på tv:en här hemma så funderar på om jag ska passa på att gå en promenad nu när solen fortfarande är framme. Sen ikväll ska vi bort på lite grillning igen :)




Två bilder från gårdagen!

/ S.


på jakt efter vingar!

Hej på er!
D
ålig uppdatering men N kom ju hem igår så spenderade hela gårkvällen med honom. Och imorse så åkte vi iväg till Skövde för lite shopping och god mat, sen åkte vi även en sväng till golfbanan och slog lite. Så härligt att vara ledig, saknar dock solen idag men även om den inte är med oss så ska vi grilla ikväll för första gången ute för i år! :)

Förretsen, vet någon av er någon hemsida som säljer liknande vingar som på bilden nedan? :)



/ S.

torsdagen är kommen!

Efter elva dagar på vift med jobb så kommer N äntligen hem idag! :) Tiden har gått så otroligt fort så det har gått jätte bra. Men nu innan är det dags för ett pass på jobbet, Ha en fin dag!


N:s student, Juni 2006!

/ S.


så otroligt sugen på en utomlandsresa!



Har suttit och kollat lite utomlandsresor, och gud vad jag vill åka nu. Men om det blir någon resa så får det vänta tills slutet av maj/början på juni! :)

Någon av er som ska utomlands? :)

/ S.

trettonde april!

Hej på er!
B
örjade dagen med ett träningspass och sedan en fika och runda på stan med mamma. Fick med mig en mysig kofta hem :) Har nu även ätit middag och städat, resten av eftermiddagen blir lugn för sen ikväll blir det lite jobb. Hörs nog lite senare, Puss!

Detaljerna!

/ S.


the black leatherjacket!

 

Är så otroligt sugen på denna skinnjacka, men jag har ju redan två men får nog försöka haffa denna i helgen ändå! :)

Sitter just nu och kikar det nästsista avsnitten av säsong 1 av Glee, så grymt bra! :)

/ S.


god natt från sängen!

Förlåt för kass uppdatering men har haft min bästa killkompis här över en skräckfilm och god mat! :)

Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova, ska bli så härligt med sovmorgon imorgon. Hörs imorgon och nu säger jag:



/ S.

måndagen den elfte april!

Godmorgon på er!
S
kulle egentligen legat kvar i sängen nu och haft sovmorgon, men ska hoppa in och jobba ett extrapass idag så här blev det ingen sovmorgon idag. Får ta igen det imorgon! Solen skiner och det är så härligt att se solen lysa in i lägenheten, riktigt vårväder! :) Men nu ska jag fixa iordning mig lite, hörs ikväll! Pussis!



/ S.

riktigt lyckad kväll igår! :)





R
iktigt lyckad kväll igår alltså, skit kul verkligen :) Var hemma ganska sent så låg kvar länge i sängen innan jag pallrade mig upp för att se något avsnitt av Glee.
Sen vid lunch begav jag, Jenny och Emelie oss iväg för lite bakismat. Och nu är jag tillbaka i soffan framför Glee och är lagom slö. Hoppas ni med haft en lyckad helg! :)

/ S.


redo för kvällen!



Nu är jag redo för kvällen, nu är det bara brudarna kvar som kommer vilken sekund som helst nu! :) Hoppas ni får en grym kväll! :)

/ S.

med godispåsen i högsta hugg!

Är nu hemma i soffan i myskläder efter en dag på vift. Kvällen blir lugn eftersom det väntas jobb imorgon och sen även fest med lite brudar :) Ha en härlig myskväll!



/ S.


en ledig fredag och solen kikar fram ibland!


(ursäkta kaoset bakom, men har för tillfället inga fönsterbrädor. )

Heeej på er!
B
örjade min lediga fredag med en morgonpromenad följt av en snabbsväng i solariet, har inte solat i år så det fick bli några minuter bara. Strax ska jag möta upp Josefin för lunch/fika men innan det tänkte jag springa lite ärenden på stan som måste göras. :) Hoppas ni får en fin dag, Pussis!

/ S.

vill ha allt från denna hemsida!



/ S.

sjunde april!

Godmorgon på er!
F
år börja med att säga att träningen gick bra igår, har träningsvärk idag och värre blir det säkert imorgon. Efter träningen kom Jenny hit på myskväll, och givetvis så krånglade tv och internet. Efter mycket krångel och hjälp från bror och N i telefon så lyckades vi få igång tv iaf. Typiskt att sådant ska hända när inte N är hemma för en gångsskull. Så idag ska jag testa mig fram med sladdarna så allt fungerar som det ska.

Förövrigt så är det fortfarande ganska tråkigt väder ute, ingen sol och det blåser. Hade tänkt att jag skulle bege mig ut på en promenad men ändrade mig snabbt och jag tänkte nu fortsätta mitt Glee-maraton! :)

min goda frukost idag!

/ S.


i min nya träningsjacka..



Idag tar jag äntligen kraft för att bege mig till Friskis&Svettis för att köpa träningskort! Har tränat två gånger totalt i år, så det är verkligen dags att börja igen!
Önska mig lycka till ;)

/ S.

trist och tråkigt väder!

Gud så tråkigt väder det är ute nu, hade tänkt att gå på promenad med Sandra imorse men vi bestämde oss för att ligga kvar och sova istället. Men måste ändå ut i det tråkiga vädret snart, ska iväg på ett kort-pass på jobbet idag.

Hoppas ni får en fin onsdag så hörs vi senare, Pussis!



Har gjort det vårigt i fönstret iallafall ihopp om att glömma det tråkiga vädret!

/ S.

glee-maraton!!!

Kör igång ett Glee-maraton här hemma så här på förmiddagen! :)
Någon av er som sett? :)


/ S.


bortbjuden på våfflor!

Hoppade in i blomsterbutiken påväg hem från jobbet och fick med mig denna söta, den är till mormor och mofar (får även en ny sorts sylt) eftersom jag ska dit på våfflor nu ikväll! :) Alltid kul att ge bort något :) Hoppas ni får en mysig kväll, Puss!

/ S.


måndag vecka fjorton!

Måste börja med att säga förlåt för kass uppdatering i helgen! Har spenderat den med min käraste N, och helgen har varit riktigt bra. I lördags blev det Göteborg för lite kik på stan och även Ikea där det blev rejält spontanshopping. Ska visa bilder för er någon dag framöver tänkte jag! :)
Sen gårdagen var inget särskilt inplanerat, men vi hann med jätte mycket saker.
Imorse pussade vi länge hejdå för några dagar framöver, han ska nämnligen upp i landet för lite jobb. Tråkigt, men det kommer gå fint :)

M
en nu måste jag fixa iordning mig inför en dag med jobb och sedan våfflor!
Hörs ikväll, Puss!



/ S.

fredag och första april!



Ska spendera dagen med N, sen ikväll blir det jobb med Jenny för att sedan ta ledig helg. Underbart! :)

/ S.

RSS 2.0