Lördag kväll

Sitter just nu i lägenheten, har vart här cirka 45 minuter. var ju och åt med mamma, pappa och jocke. på troja var vi, min mat var så där gott. coca colan var godast! :P men men, jag är ju lika träsen så! älsklingen är med några av sina kompisar och dricker öl just nu, kul för han! själv ska jag med lollo lite senare när hon ska skjutsa folk. får se när det bli, blir snart hoppas jag. börjar bli trött känner jag. men men.. nu ska jag kolla lite på tv så länge!
Ha en bra fortsatt kväll, Pussisar!


/ Sara

Klar för kvällen





/ Sara

Lördag

Har inte hunnit skriva idag, gick upp tidigt med älsklingen för att jag skulle jobba (städa) en sväng. efter det blev det solning uppe hos mormor och morfar på taket, kan säga att det va äckligt varmt! men nu ska jag inte klaga när det fina vädret äntligen är här! :) älsklingen pallade inte värmen och satte sig i skuggan istället! :P efter det blev det hem till mig en sväng, och nu är vi i stan igen. älsklingen åka nyss till en kompis för att grilla och dricka öl. jag ska snart hoppa in i duschen för halv åtta ska jag mamma, pappa och några till ut och äta god mat! :) mumms! får se vad jag gör efter det, kan bli hem till lollo för att kolla när hon målar klart det sista i köket. men nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag hoppa in i duschen. hörs senare, om jag hinner såklart! :) Pussisar!


Sista dagen

Nu är sista dagen på praktiken gjord. skönt det, nu är det bara slappdagar kvar i skolan. och snart studenten, ska bli så sjukt kul! :) längtar! ja nu tillbaka till denna fredagen, är med älsklingen. ska hem till hans föräldrar för att grilla, sen senare ska jag en sväng och träff lollo och sandra. men nu måste jag gå, för vi ska åka snart! :) Pussisar!

Dagens





/ Sara

Äntligen fredag

Godmorgon, sitter som vanligt framför tv:en och äter frukost. och hostar.. halsen blir bättre för varje dag som går men jag vill att det ska vara helt borta nu!! men men.. det blir nog bra. solen lyser ute och det ser ut som om det kommer bli en kanon dag med sol, vilket är typiskt när jag som vanligt ska till praktiken. men idag är det äntligen sista dagen på praktiken, jippie. sen nästa vecka ska vi till skolan lite på måndag morgon, sen karnevalen. sen på onsdag har jag halkkörning sen studentbrännbollen. sen är det inget mer i skolan, sååå skönt! :) måste äta klart nu för att sedan hoppa in i duschen. Pussisar!


/ Sara

Eftermiddag

Klockan börjar sakta närma sig sex denna torsdag. min dag har vart bra, först jobbat lite sen skolan, sen körskolan. och efter det blev det stan en sväng och sedan gick jag upp till solade hos mormor och morfar på deras tak, varmt och gött var det! efter det har jag vart på biblan för att låna en bok på hebreiska, ska försöka hitta något till min tatuering. men nu ska jag gå!

/ Sara

Iväg

Nu måste jag cykla iväg till jobbet så jag inte kommer för sent. hör av mig senare idag förhoppningvis! ;) Ha det gött så länge, pussisar! :)


/ Sara

Dagens





/ Sara

Morning

sitter framför vakna med the voice och äter frukost. solen skiner svagt ute och jag tror att det kan bli en solig dag, det hoppas jag iaf. ska iväg och jobba (städa) om drygt timma. sen blir det att åka till skolan en sväng, ska få reda på ett betyg och fika, klassen måste också prata om studenten. fasen är ju bara tretton dagar kvar ju. shit va skönt! :) efter skolan sen ska jag köra på körskolan lite. och efter det ska jag sola, om det är fint väder såklart! Hoppas på det. men nu ska jag äta klart! Pussisar!

Solig onsdag

Jag och älsklingen sov hemma hos mig i natt så därför kunde jag inte skriva imorse. övninskörde lite med mamma innan praktiken idag med. nästa sista dagen på praktiken var det idag föresten! :) så efter det är det bara slappdagar kvar i skolan.
är med älsklingen just nu, har legat och myst i sängen. så mysigt, älskar det! :) snart ska vi göra nått vet inte vad men, det återstår att se. men nu ska jag gå ifrån datan! have fun, bye! :)


Jag och min älskling :)



Hittade denna bild på datan hemma, hade glömt bort den typ! Från Julafton 2007!


/ Sara

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos mig framför datan, pratade precis klart i telefonen med Lollo. :) denna dag har varit bra, har inte haft så ont i halsen. men jag har ju ätit fyra tabletter så det kanske inte är så konstigt ioförsig. det är varmt ute, jätte varmt just nu känner jag. sitter på kontoret i t-shirt och är jätte varm. älsklingen är och spelar golf just nu, så tur med vädret hade han ju! :) annars har det inte hänt så mycket idag, vart å praktiken och så bara. men nu ska jag kila. ska grilla korv ikväll med familjen tror jag! :) måste även ut och övningsköra! Ha det guld, pusseli!

Dagens




/ Sara

Godmorgon

Klockan närmar sig snabbt nio och jag ska strax hoppa in i duschen. jag ska gå till praktiken idag, hoppas att halsen är bättre idag. imorse, rättare sagt klockan sex så vaknade jag och hade så sjukt ont. tog en tablett och somnade efter ett tag, sen klockan sju for jag och älsklingen upp ur sängen efter det dåna som tusan utanför fönstret. utanför fönstret stod det en kran som dom ska ha när dom ska måla om hela lägenhetshuset. så det var kranen som lät efter som dom började jobba just klockan sju. för älsklingen var det ju lugnt som ändå skulle upp tio minuter senare. men jag som skulle sova 1,5 h till fick lägga mig i soffan. jag stensomna, skönt!
men nu ska jag hoppa in i duschen. Pusseli!


/ Sara

Örthagsparken

Nu ska jag gå till örthagsparken för att möte josefin, vi ska sitta och snacka skit i den varma solen. ska bli mysigt det! Försövrigt så är jag väldigt sugen på jordgubbar, får nog ta och gå och köpa det tills älsklingen kommer hem fråmn jobbet! Ha det guld!




/ Sara

To doo denna vecka:

  • BLI FRISK!!!!
  • Sista veckan på praktiken
  • Baka gott fika
  • Sola och bli brun igen
  • Köra på körskolan på torsdag
  • Jobba (städa) tre ggr denna vecka
  • Beställa färgade linser
  • Fixa och planera inför studenten
  • Leta kockmössa och förklä till karnevalen
  • Städa mitt rum hemma
  • Rensa garderoben
  • Prata med johan om lördag
  • Hinna träffa kompisarna

Detta är det jag vet  just nu som jag måste hinna med att göra innan veckans slut!


/ Sara


Tillbaka till lägenheten igen

Så nu har jag vart på vårdcentralen, det var dock inte halsfluss. vilket givetvis var bra, men då får jag ju ingen medicin och får gå och fortsätta ha ont som jag haft i över en vecka nu. men men.. dom kunde inte göra något åt det, det kommer förhoppningsvis gå över av sig själv. okej, kul tycker jag. får jag fortsätta att äta typ tio piller varje dag.. hmn.. min mage kommer defenetivs kolapsa om jag ska fortsätta att äta så mycket tabletter. men men, sånt är ju livet! men nu ska jag gå och göra lite nytta här i lägenheten! Bye så länge, pussis!


/ Sara

Vårdis

Sitter framför tv:en och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig. har så sjukt ont i halsen asså, om det inte är halsfluss vet jag inte var det kan vara! så typiskt om jag får se nu, för då får jag ju inte dricka och inte sola. och det måste jag ju göra nu innan studenten ju! faan, vill inte vara sjuk nu! :(

nu ringde dom, ska komma dit klockan 13.00 och kolla upp var det är! men nu måste jag ringa körskolan och avboka min körtid idag. hoppas jag får nya snart! Ha det guld, pussis!


/ Sara

Bästa

Bästa helgen på länge, såå mysigt och skönt hade vi! Så härligt att bara komma bort från stan ett tag och göra något annat. Tack älsklingen för helgen, den var underbar.. precis som du! :)


/ Sara

Här kommer lite bilder från helgen i Göteborg

                                            

Helgen

Hallå där, kunde inte skriva igår eftersom jag och min älskling då var i göteborg hela dagen. sov även där på hotell, jätte fint och mysigt va det! och centralt, perfekt! :) började lördagen med att vi åkte bil ner till götet, gick på stan i flera timmar för att sedan gå och slappa på hotellet ett tag. sedan blev det att gå ut och äta god mat, för att sedan gå ut på stan och kolla läget. det var förövrigt aldeles perfekt väder, varmt och skönt och mycket folk var ute och njöt av det! :) glass blev det med i solen på kvällen! :) sedan gick vi till hotellet, kollade på tv och myste. senare framför eurovision, som vi förövrigt kollade på i en kvart eller nått, åt vi jordgubbar, daimtårta och drack coca cola. mumma! :) allt var perfekt, förutom min hals som jag har obeskrivligt ont i. måste ringa vårdcentralen imorrn bitti!
sedan efter ha ställt klockan på nio denna morgon gick vi direkt ner för att äta hotellfrukost, gott va det! :) sedan blev det att packa ihop våra saker för att sedan gå ner en snabb sväng på stan, jag köpte klänningen jag kollade på igår. och älsklingen köpte en GPS som även han kollade på igår. sedan blev det ikea där vi köpta lite smått och gott! Bästa helgen på länge kan jag säga att det var, såå kul och mysigt att åka iväg så här! Underbart!
men nu ska jag försöka bestämma mig vad det ska stå på min blivande tatuering och med vilken text! Ha det guld så länge, pussis!


/ Sara

slut för denna veckan

Nu är jag i lägenheten med älsklingen, ska ringa och beställa kina mat nu! Mumms! :) praktiken är slut för denna vecka, och nästa vecka är sista veckan på praktiken.
ikväll ska jag, älsklingen, johan och emelie åka och kolla på tractorbulling, ska bli kul! :) men nu ska jag ringa och beställa mat! Pussis


/ Sara


Outfit



Kläder denna fredag:

Tröja - Carlings
T-shirt - We
Jeans - Coola Anna


/ Sara

Min fredag denna veckan

Idag ska jag till praktiken, känner mig lite friskare idag. efter praktiken vara med älsklingen och äta någon god mat, efter det efter klockan sex ska vi och några till cykla till nya motorbanan för att kolla på tractorpulling ikväll! har aldrig sett det så det ska bli kul att se! :) sen ska jag coh älsklingen hem till mig för att sova hos mig denna natt. för imorrn bitti åker vi ju till götet! :) ska bli så mysigt! :) :) Pusseli puss

/ Sara


Gårdagen

Eftersom jag inte kunde blogga igår så tänkte jag nu skriva vad jag gjorde:

8.00 börjar skolan, psykologi B lektion i 2,5 h. fick reda på betyg, skulle få ett högre om jag lämnade in en inlämning.. IDAG! ojdå tänkte jag, men det är ju alltid härligt att få höga betyg!

11.00 Samhällslektion, redovisa lite. pratade med klassen om studenten.

12.30 slutade skolan för denna torsdag, gick till matsalen och åt blodpudding! :)

13.00 cyklar hem till lägenheten för att slappa?

13.30 kommer på att jag ska göra psykologiinlämningen, men den måste vara inne innan halv fyra för då ska jag med bussen hem till mig.

15.00 har skrivit inlämningen klar, shit va jag skyndade mig. fick slänga mig på cykeln för att hinna till skolan och lämna in den innan bussen.

15.30 bussen hem.

16.00 fika med pappa och bror

16.45 tar bussen hem efter att ha vart hemma och hämtar lite saker.

17.00 är i stan igen, märker att jag glöm nyklarna hemma så får gå till lägenheten och vänta på att älsklingen ska komma hem.

17.15 älsklingen kommer hem från jobbet, och jag är sådär glad för att jag glömde nykeln.

17.30 jag och älsklingen åker till banken för att växla in alla våra småpengar vi sparat ihop, ska använda lite av det i helgen till göteborgsresan. :)

18.30 åkte med mamma hem, älsklingen stannade hemma och plugga på sitt taxikörkort.

18.45 kvällsmat med mamma och pappa

19.00 åka och jobba (städa)

ca 21.30 hemma i lägenheten med älsklingen igen :)

21.40 jag oh älsklingen gick till stan för att hämta cykeln

21.50 köpte hem glass

21.55 gick hem till älsklingen föräldrar för att låna hans pappas cykel tills ikväll!

22.10 cyklade hem till lägenheten igen jag och älsklingen

Så såg min dag ut! men nu måste jag äta klart! Puss hejs!


/ Sara

tillbaka

Hej, datan har vart på inlämning så har inte kunnat skriva på någon dag. men now I am back! :) sitter just nu i morgonrocken nyduschad för att snart äta frukost. men nu hinner jag inte sitta här längre, skriver senare! Hejs!

/ Sara


äntligen

Nu är äntligen inlämningen klar, dem blev skit kass men nu är den klar iaf. Kände att jag bara inte orkar mer så då får den bli som den blir, måste ju lämna in den imorrn så. men nu ska jag gå ner till älsklingen som sitter på mitt rum och kollar på fotboll medans jag har suttit här! Pussis


/ Sara

hemskickad från praktiken

Nu kommer jag äntligen in på bloggen igen, har inte kunnat det efter mitt senaste inlägg imorse. men men.. nu är klockan snart halv sex och jag blev hemskickad från praktiken efter cirka en kvart. dom såg på mig att jag verkligen var sjuk och tyckte jag skulle åka hem och friskna till. jag gjorde som dom sa, så jag har degat och haft det skönt hela dagen. eller skönt kanske inte är rätta ordet eftersom jag har sjukt ont i halsen. varm soppa fick det bli till lunch för min del. börjar bli hungrig igen nu känner jag. pratade nyss med älsklingen när han var på väg hem från jobbet, han och hans pappa skulle åka och träna lite golf direkt efter jobbet. jag skulle följt med men kände att jag skulle skippa det denna dag. annars har det inte hänt mycket idag, borde ha pluggat klart samhällen som ska vara inne imorrn. men icke, har inte ens börjat. har verkligen ingen ork till det känner jag. föresten så är min kamera på laddning än så har inga roliga bilder att lägga upp nu heller. men det ska jag försöka med imorrn!
Nu måste jag försöka plugga lite, Bye!


          


/ Sara

dags att cykla iväg

Så nu har jag duschat och är klar för ännu en dag på praktiken. får se om jag går hem, för mår inte särskilt bra kan jag lova. men får gå dit och se hur det går iaf. hoppas jag blir bättre!
på lördag ska jag och älsklingen åka till göteborg för att bo på hotell bland annat, ska bli så mysigt och kul! :) har en massa jag behöver shoppa just nu, här kommer lite av det:

Smycken till min balklänning
Ljusa jeans
Chinos
Vitt baslinne
Solglasögon
Keps
Leggins


Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska hinna med apoteket innan jag börjar med tänkte jag!
Min kamera har inga batteri just nu så därför har jag inga bilder att ladda upp! See yaa!


/ Sara

Mår inte alls bra

Godmorgon, idag är det onsdag och det är dags för praktiken om en timma. men känner inte alls för det, vill bara ligga kvar i sängen under täcket med älsklingen, fast han har ju redan åkt till jobbet så det är ju för sent för det. känner mig verkligen sjuk, känns som om jag håller på att få halsfluss, ont! :( jag är lite förkylt, och mina ögon är lite variga när jag vaknar på morgonen. attans, vill inte bli sjuk nu! men men.. måste gå till praktiken iaf, jag är inte den som är hemma och är sjuk så. men nu ska jag hoppa in i duschen! Bye!

                                                                                          image78


/ Sara


motionerat

nu sitter jag hemma efter att jag och älsklingen har gått hemifrån han hit, och det är nästan 1,5 mil ska ni veta! så vi är nöjda, tog 1 timma och 25 minuter! :) gött efteråt! :) men nu ska vi alldeles strax åka hem till han, tur att vi får skjuts tillbaka! föresten så blev älsklingen glad när jag lagat taco till han, mycket gott blev det om jag ska vara ärlig. och nu när vi kommer hem blir det nog film och dipp! Puss


/ Sara

åka och handla

så nu har jag vart med fanny en stund, skulle tränat på gymmet men så blev det inte. vi bestämde oss då för att gå ut och gå istället men då började det typ spöregna, typiskt! men nu är jag tillbaka i lägenheten, men ska åka om en halvtimma igen, ska åka med mamma och handla. ska laga taco till älsklingen när han kommer hem från jobbet tänkte jag. jag är allt för snäll! :) men nu måste jag skriva ner en lista på vad vi ska ha! see yaa! :)

Ledig

Denna dag har jag studiedag, så jag är ledig! :) såå skönt kan jag lova! :) men jag är uppe redan för jag ska till tandläkaren halv elva. efter det ska jag träffa fanny för att gå och träna lite i gymmet, får se hur det går! :P synd bara att min älskling inte är ledig från jobbet så jag kunde vart med han hela dagen. men träffar ju han hela eftermiddagarna jämt så! :) men nu måste jag gå och borsta tänderna mycket noga innan tandläkarbesöket! Hörs senare, Pussis !

praktiken

 nu måste jag iväg till praktiken, börjar om tio minuter! ha det guld, pussis!


/ Sara


frukost framför tv:en

morning, sitter just nu som vanligt framför tv:en och äter frukost! känner mig trött även fast jag inte gick upp fören nu, mitt öga känns lite bättre idag med. igår trodde jag att jag hade fått ögoninflamation men idag är det som sagt bättre och förhoppningsvis så har jag inte det då! :) men nu ska jag äta klart, sen hoppa in i duschen! Puss Hejs!


/ Sara

Söndag kväll

Hann inte skriva igår, men ska ta och berätta nu vad jag hade för mig. började dagen att vakna upp bredvid älsklingen som alltid. vi gick fram på stan för att köpa presenter till hans syskon som fyllde tjugofem denna dag. efter det blev det en mysig fika. efter det blev det att slappa, åkte sedan hem till hans föräldrar där kalaset skulle hållas. va på kalaset i några timmar, sedan åkte jag hem för att färga håret inför kvällen. älsklingen kom efter en halvtimma. sen blev det hem till han för att duscha och göra iordning mig. för ikväll var det fest som gällde. jag, lollo, sandra, rickard och rasmus, det va vi som festade hemma hos sandra. kvällen var jätte rolig så jag är nöjd. bilder kommer imorrn antagligen.
nu till idag, söndag. blev nog lite för mycket för mig igår kände jag tidigt imorse, men nu mår jag bra. har slöat med älsklingen hel dagen. eller jag har vart iväg och jobbat (städat) med. och nu slöar vi mer. en kebabtallrik har jag knökat ner med. men nu ska jag kolla på tv med älsklingen! Pussis


/ Sara


Fredag kväll

kom nyss med älsklingen till lägenheten, vi har vart och kollat på fotboll och sen vart en sväng hos hans föräldrar. nu har han precis åkt till jocke för att dricka lite öl! jag ska när som helst åka med lollo ut till hennes mamma och hälsa på lite. ska bli skönt att bara ta det lugnt en kväll som denna. ladda inför imorrn, för då blir det jävlar i mig fest! :) men nu måste jag gå för strax kommer lollo och hämtar upp mig! See yaa!


/ Sara

Denna vill jag ha just nu

                                image73



/ Sara

Dags för praktiken idag igen

image70


/ Sara

Fredag morgon

Godmorgon, är redan vaken denna fredag för jag kunde inte somna om när älsklingen gick upp och gick till jobbet! första gången jag inte kan somna om, men det gjorde inte så mycket för jag sitter framför tv:en och kollar som vanligt på vakna med the voice. har även kollat runt lite på andra bloggar. tänkte göra om utseendet på min men jag vet inte hur man gör! någon som kan förklara för mig? men nu ska jag hoppa in i duschen! Bye!

/ Sara


laga mat

Gud va skön min dag har varit idag, jobbade dock lite i förmiddags sen har jag bara slöat såå skönt! Har suttit nu framför tv:en och datan ett tag. shit, kom på nu att jag skulle pluggat idag. attans, det hade jag helt glömt bort. men får se om jag hinner det i helgen istället. skulle festa på lördag med vännerna, men nu vet jag inte hur det blir. skulle höra av sig få fort det var bestämt. men nu får jag inte sitta och dega här längre, för nu ska jag ut i köket och börja med maten så den är klar tills älsklingen kommer hem från jobbet! :) Puss hejs!


/ Sara


Följer blogg-trenden

image2707
Var jag fjorton år och gick i sjuan på rudenschöldsskolan här i lidköping.

image2708
Var jag femton år och skulle strax sluta nian vilket och runt det hade jag så sjukt kul jämt. hade den perfekta klassen som vi då skulle lämna. jag och fanny lipade mest!

image2709
Skulle jag snart sluta tvåan på handelsgymnasiet hade vart ihop med älsklingen i lite mer än ett år och tre månder. kände att det skulle bli skönt att äntligen få börja trean, för att sedan ta studenten.

image2710
Började jag bli lite skoltrött och mycket saker hände i mitt liv. men allt ordnade som tur va upp sig så det slutade ändå bra!

image2711
Var jag på praktiken och sedan var med älsklingen hela kvällen, en pizza klämde vi ner. Jag blev också väldigt sugen på att baka så massa chokladmuffins bakade vi, smeten var godast! Mumms! :)

image2712
Ska jag tillbaka till praktiken och antagligen kolla fotboll på kvällen med min älskling.

image2713
Har jag ett fast jobb med bra lön, fått körkort och ägen den svarta golfen som jag sååå gärna vill ha! Flyttat hemifrån till en mycket fin lägenhet där inte en enda dammtuss existerar! ;)


/ Sara

Morning

image69


j
ag och älsklingen sov hemma hos mig i natt, gick upp kvart i sju för att han skulle till jobbet. då skjutsade han mig till lägenheten där jag ju sitter framför datorn lite och även tv:en, kollar självklart på Vakna med the voice! aldeles strax ska jag åka och jobba (städa) sen ska jag plugga sen även hinna sola också innan älsklingen kommer hem vid halv sex tiden. men nu ska jag gå och borsta tänderna, ha det!


/ Sara

onsdag

image67

Nu ska jag cykla iväg till praktiken, hade hellre legat hemma i sängen denna dag. Älsklingen är sjuk, men han åkte till jobbet imorse ändå. om han hade vart hemma så hade jag också vart det. känner att han har smittat mig! Men nu måste jag åka strax. Puss hejs


/ Sara


framför tv:en

jag och älsklingen kom nyss till lägenheten, vi har varit hemma en sväng hos mig. och just nu sitter vi framför tv:en och slappar, båda är trötta och lite halv krassliga, så då är det så skönt att bara göra ingenting. denna tisdag har varit en ganska bra dag för mig, men jag har vart sjukt trött hela dagen. fick sluta tidigare från praktiken idag så det va skönt. sen har jag bara vart med älsklingen hela dagen, vart och handlat och sedan lagat mat och så! :)
men nu ska jag kolla på tv. ha det guld så länge, puss hejs


/ Sara


tisdag morgon

image66












/ Sara

godmorgon

sitter som vanligt framför vakna med the voice och äter frulle. gott! :) hinner inte skriva så mycket inlägg nu när jag är på praktik känner jag. igår slutade jag praktiken klockan sex, sen cyklade till lägenheten där älsklingen började laga kvällsmat. medan han laga mat sprang jag och handlade lite i mataffären. en stund senare när vi ätit klart satt vi och slappa framför tv:en, sen gick jag och tränade på friskis. efter det blev det mys med älsklingen hela kvällen. men  nu måste jag gå och ta på mig. Puss hejs


/ Sara

måndag morgon


image65













































Nu är jag klar för ännu en dag på praktiken, bara tre veckor kvar ( med denna) på praktiken, gött! :) Men nu måste jag kila börjar om tio minuter! Puss hejs




sista dagen på denna vecka

Hallå där, idag är det söndag och det har varit en hel slödag för mig och min älskling. solade lite i förmiddags, sov lite mer sen bara slöat framför tv:en. och nyss slank det ner en kebabtallrik och massa coca cola. mumms! :) strax ska jag och älsklingen gå och hämta hans bil som står hemma hos en kompis till han. mysigt att gå ut och gå i det fina vädret! :) vill ha sådant här väder hela sommaren. och inte minst på min student! men nu ska jag stänga av datorn, tänkte bara skriva ett inlägg och det har jag ju nu gjort så nu orkar jag inte skriva mer.
Vi hörs, puss hejs!


/ Sara

lördag kväll

sitter framför datan och slappar, men tänkte jag skulle gå ner och äta lite mousse som blev över från i förmiddags. Mumms! :) denna kväll har jag övningskört, jobbat (städat) och bara tagit det lugnt. älsklingen är i götene och grillar, mysigt för han! :) blir antagligen grillning för mina vänner hemma hos mig på lördag. om exakt en vecka alltså. ska bara kolla upp med mina parents om det är okej för dom. fan, är skit sugen på att festa nu, va ett tag sen.. humn.. två veckor sedan! måse bli nästa helg! :) men nu ska jag gå ner och äta mängder med mousse.
jag kan inte få nog av låten: Jordin Sparks/Chris Brown - No Air, såå jävla bra! :)


/ Sara

Konfirmation

Idag har vi vart på konfirmation, så där kul om jag ska vara ärlig. men men man får ju offra sig eftersom det var min lillasyster som konfirmerade sig. efter hade vi god mat och sjukt fint väder, så det var ju jätte bra! :) har vart med älsklingen hela dagen, och just nu ligger han i soffan bredvid mig och vilar lite. så sööt när han sover! :) glömde tuvärr ta med mig kameran till konfirmationen så jag har inga bilder. men jag och älsklingen tog lite bilder precis så några av dom får vi ta och lägga upp. här kommer dom:                                                           :)

                

Solsken :)

Gud, vilket underbart väder det är idag. kom precis till lägenheten från praktiken, fick gå tidigare idag. satt ute med jennifer i solen och fikade på rasten. sjukt varmt! :) när som helst kommer älsklingen hem, ska få med han att äta glass i stadsträdgår´n tänkte jag. vore gott och skönt! :) men nu ska jag inte sitta här längre. kanske gå ut och sätta mig på balkongen! :) Ha en trevlig helg!

/ Sara

Fredag :)

image61

Så här ser jag ut denna fredag! =)



/ Sara

godmorgon

sitter som vanligt framför tv:en och äter frukost. fick gå upp tidigare idag för jag ska hinna jobba (städa) lite innan jag sen ska iväg på praktiken. älsklingen har precis åkt iväg till jobbet och jag ska börja göra iodrning mig så fort jag ätit upp min kära frukost. hej så länge!

/ Sara

Jordin Sparks / Chris Brown - No Air


 

image60

Sitter och lyssnar på Jordin Sparks / Chris Brown -  No Air
Jag tycker den sååå mycket! :)

två timmars håltimma

kom precis till lägenheten, har vart i skolan en sväng och sedan hunnit jobba (städa) lite också. och nu börjar jag inte fören kvart i tre, alltså två timmar kvar. vad ska man göra då? sola kanske, men det är jobbigt för på balkongen är det eftermiddagssol. städa skulle behövas, men orkar nog inte det plus att älsklingen behöver göra det själv. får se vad jag hittar på i solskenet. senare efter min sista lektion som slutar vid fyra så ska jag fika med lollo. som förövrigt fick körkort idag! Stort Grattis till henne! :) Tjohejs!

/ Sara

=)

Jordin Sparks/ Chris Brown -  No Air
Så härlig och fin låt! :)

Ballerina

Sitter framför tv:en, nyduschad och klar för en dag i skolan. är i på praktiken på torsdagar, för då har vi våra val. älsklingen har precis åkt till jobbet, han mådde dock inte så bra men kände att det är lika bra att åka. just så känner jag med skolan, klart man vill skita i att gå men det är lika bra att gå tycker jag. Ne nu måste jag gå, åt precis upp den sista ballerinan ur paketet så nu måste jag gå och borsta tänderna.
Lollo har föresten uppkörning idag, stort lycka till till dig gumman! :)
Här kommer en bild på hur jag ser ut denna torsdag.                                             


/ Sara

image58

                     

Strax cykla till praktiken


image56


/ Sara

Vakna med the voice

sitter nu framför tv:en denna morgon och har precis ätit upp min frukost som bestod av två mackor. ska alldeles strax hoppa in i dushen en snabb sväng innan jag sedan ska göra ordning mig för åter en dag på praktiken. sen i eftermiddag ska jag även köra så får gå tidigare från assbecks men det får jag ju så! :) men nu måste jag hoppa in i duschen.

/ Sara

Sjätte maj

Så nu har jag gjort mig iordning klart för att gå till praktiken denna tisdag. men ska inte vara där lika länge idag, för ska till aulan och få information om studenten. efter det ska dom börja sälja balbiljetter, så det ska jag köpa idag med efter aulan! :) men nu måste jag cykla iväg till assbecks (praktiken).


image54

Kläder denna dag:
Jeans - Vila
Linne - HM
Tröja - Adidas


/ Sara



Nu måste jag cykla iväg

image52

Så nu sticker jag till praktiken, ska vara där om tio minuter så nu får jag ta och skynda mig!
Puss hejs

Måndag morgon

klockan börjar närma sig nio och jag sitter och äter frukost framför vakna med the voice. solen skiner ute och jag ska strax gå in och duscha. idag är det ju återigen dags att gå på praktiken, bara fyra veckor kvar på den nu! och cad betyder det.. jo att det bara är fem ½ vecka kvar till studenten! :) känns ganska gött kan jag lova! :) men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!
Puss hejs

/ Sara

söndag

oj, va två dagar sedan jag skrev. men har inte hunit/orkat. lite kortfattat vad jag gjort denna helgen då!
fredag: träffade fanny bland annat, sedan tog det mest lugnt hemma. åt god mat och godis! niclas älsklingen och pappa kom hem från tyskland, hjälpte dom att bära allt dom köpt. sammanlagt 50 flak öl och en massa annat. :)
lördag: va med niclas älsklingen hela dagen, bland annat så gick vi på stan, va hos mina föräldrar, hon niclas föräldrar. firade min lillasyster med tårta, kollade på lillebror när han spelade fotboll. sen kollade på film på kvällen "good luck chuck" mkt trevlig dag!
söndag: Solat och jobbat änså länge!

Denna fredag

image51

Så här ser jag ut denna fredag! Ha en underbar helg allihopa! :)



/ Sara

Tillbaka från stan

nu har det äntligen slutat regna! :) kom precis till lägenheten, har vart på stan med fanny och fika och kikat runt lite. sen blev det en liten sväng till mormor på jobbet och pratade lite. när som helst kommer mamma ringa och då ska vi åka hem till oss. pratade nyss med niclas föresten, dom var i sverige redan. resan och allt hade gått bra än så länge! så dom kommer hem framåt kvällen! :) ne nu ska jag kolla lite på tv.

/ Sara

Spöregn

usch, hatar regn. och jag älskar ju inte spöregn mer direkt, fy! kom precis till lägenheten nu, och är pisseblöt. var ju tvungen att cykla i detta vädret. först körde jag ju, gick ganska bra idag. sen direkt att jobba (städa), och nu sitter jag här. ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag plocka iordning och städa lite. Hejdå!


Godmorning

klockan är strax efter åtta och jag sitter uppe och äter frukost. kan säga att jag brukar inte vara uppe så här tidigt, men jag ska köra på körskolan nu halv nio så då var jag ju tvungen. sen direkt efter jag kört ska jag gå och jobba (städa) för att sedan cykla tillbaka hit. då blir det duscha och göra iordning sig för att sedan träffa fanny på stan. men nu måste jag skynda mig! föresten så typ spöregnar det, HATAR REGN! Hejs

klockan börjar bli mycket

torsdag kväll, eller ska man säga natt sitter jag i niclas lägenhet själv. niclas är ju på väg med pappa ner till malmö just nu så då får jag vara själv. tråkigt! skulle sovit hemma nu när niclas ändå inte är hemma, men kom på att jag ska köra imorrn redan hav nio så för att mamma skulle slippa köra in mig imorrn bitti så bestämde vi att jag kunde sova här istället. men tråkigt, hatar att sova i sängen själv. vill att niclas ska komma hit och sova bredvid mig som alla andra nätter, men det går ju inte idag eftersom han snart är i malmö! :P men en natt klarar vi ju oss om vi måste älskling! :) jaja, kollar lite just nu på filmen i fyran, rätt rolig ändå. men ska snart sova känner jag, börjar bli väldigt trött asså! så nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig! GodNatt! :)

Nu har dom börjat resan

nu har niclas och pappa precis börjat sin resa till tyskland. eller rättare sagt malmö, för dom ska bara köra till malmö ikväll och sova där. sen åker dom därifrån imorrn bitti ner till tyskland för att handla för att sedan åka hela vägen från tyskland hem till lidköping. kul för dom att dom har flera flera timmars bilresa framför sig idag och imorrn, men det kommer gå bra för dom! :) båda gillar ju att köra bil så! :)

själv ska jag vara hemma med mamma och lillasyster ikväll, det blir filmen ( no land for old men ) och godis. men känner att efter denna kväll så ska jag försöka dra ner på godiset. tror inte jag klarar det men, måste egentligen för mina tänder. men men det återstår att se om jag klarar det! Men nu ska jag gå till tv:en!

                    


slappar

sitter och slappar medans niclas och pappa kollar på film när han körde rally. inte så kul tycker jag så jag satte mig här istället! ska snart åka hem till niclas föräldrar och äta god middag! :) denna lediga torsdag kommer bli slappt och gött känner jag, bara dega framför tv:en. ikväll ska pappa och niclas börja åka till tyskland, men ikväll ska dom köra till malmö där dom ska sova i natt så dom slipper åka hela vägen imorrn. köpa dricka till mig till min student! ;) göttans! :) men nu ska jag gå ner och hoppa in en snabb sväng i duschen! Hörs, bye!


RSS 2.0