Lördagsplaner och solrosor.

 
Denna helg står det solrosor på bordet!
 
Lördag och jag ska börja dagen med en zumba-pass, sen i eftermiddag ska jag och Tuva gå på bio. Ska bli riktigt mysigt! Sen får vi se vad vi hittar på ikväll, häng med vänner eller hemmakväll i soffan? Härligt vilketsom! :) 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Strax kommer farmorn hit och leker med barnen en timma så jag kan sticka iväg på ett svettigt pass cirkelfys, bästa starten på dagen! Annars idag ska jag iväg och hälsa på lite på jobbet, och sen ska vi iväg på lite barnaktiviteter som annordnas i samband med svenska cupen i bany som hålls här i stan. Hoppas det finns massa roligt för Tuva att göra :) Sen ikväll blir det fredagmys med familjen i form av god mat (dock inte tacos som man kan tro) och sen soffhäng framför idol. Perfekt fredagkväll! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

HÖST- NYTT!

 
För några veckor sedan åkte vi till grannstaden för lite shopping, och dessa boots och keps fick följa med mig hem! Kommer bli snyggt nu i höst! :) 
 
/ S.

3 till Lexus

Lexus växer så det knakar så det är dags att uppdatera garderoben med lite större storlekar, och allt på bilden (är från Lindex) ovan ser ut som bra kandidater. Alltså hängslebyxorna, är dom inte otroligt söta? Dom bara måste jag köpa! :)
 
Tisdag och imorse var jag och Lexus iväg på ett svettigt träningspass och just nu sitter jag nyduschad i soffan och har precis ätit lunch. När som helst kommer lillen vakna och då blir det lunch för honom innan det sedan är dags att hämta hem Tuva som är på förskolan :)
 
/ S.
 

Ferm Living - Spegel Kanin

Hur söt är inte denna spegel? Blev riktigt sugen på den till Tuvas rum, men känner att det inte känns jätte kul att lägga över 800 kr på en spegel till ett barnrum. Men vi får se :)
 
/ S.
 

♥ Lexus 6 månader ♥

 
Igår blev våran kille 6 månader, han som kom och gjorde våran lilla familj komplett! ♥
 
Mycket har hänt senaste månaden och nu kan han sitta helt själv, och han har fått sin första lilla tand. Han älskar att äta gröt och har även fått smaka på lite riktigt mat som han också verkar älska! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Fredagen är här! Strax kommer mamma/mormor så jag kan sticka iväg på en timmas cirkelfys, ska bli riktigt kul! :) Annars idag så har vi inget planerat idag förrutom fredagmys framför idol (äntligen)! 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen, KRAM! 
 
/ S.

Lite jag gjort senaste veckan:

Promenerat vid älven i höst-solen! 
 
Hoppade i favoritkappan för en timmas egentid på stan..
 
Besökte butiken Piece of Eas och ville ha allt som vanligt! Kan inte släppa denna rosa soffa, synd att den inte får plats i vardagsrummet!
 
Bjöd på gino i fredags när vi hade gäster, så otroligt gott! 
 
Nu ska jag lägga mig på soffan under favoritfilten och invänta idol, älskar att det börjat igen! 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.

Metallic att matcha!

 
Påtal om metallicjackan i förra inlägget så hittade jag även dessa på h&m, dom måste spanas in i butik! Kanske köpa en både till mig och Tuva så vi kan matcha i höst! :) 
 
Tisdag och det var en glad Tuva som vaknade imorse när hon förstod att hon äntligen skulle få gå till förskolan idag efter nästan en veckas ledighet däirfrån. Jag och Lexus åkte iväg på lite mammaträning, dock var han supertrött så inte bästa förutsättningarna för mig som ville svettas... Men nu sover han faktiskt (inte en av hans favoritsysslor) så jag har precis duschat och ska slänga i mig lunch nu, får se om jag hinner innan han vaknar. 
 
/ S.

Kappahl - Limited Edition

 
Kappahls nya limited edition släpp har ju massa snygga plagg, speciellt jackan! Ääälskar den! Synd att den bara finns i vissa butiker för den hade jag gärna fått uppdatera min garderob! :) 
 
 
Annars då? Jo söndag och jag har idag fikat med en vän, myst med familjen, tränat och ikväll ska vi avrunda helgen med en pizza och senaste avsnittet av Farang! 
 
/ S.

Just nu:

 
Sambon är ute och äter med vänner och båda barnen sover (för tillfället iallafall) så jag har precis lagt mig på soffan och tänkte njuta av en skål med smågodis och ett glas pepsi! :)
 
/ S.

F R E D A G

bild:linnherbertsson
 
Godmorgon fredag! 
Jag ska strax iväg på ett träningspass och farmorn kommer hit och leker med barnen en timma. Perfekt för alla parter. Sen ska vi starta denna fredag, ska ta med barnen ut så Tuva får cykla lite (hennes favoritsyssla just nu) tänkte se om man kan plocka in lite fina höstlöv och duka med tills ikväll då fina vänner kommer över på kvällsmat och lek! :) Ska även försöka ta mig fram till stan en liten sväng för egentid och shopping. Hoppas jag kommer iväg! :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

svart och rosa till fötterna

 
Sammet fortsätter att hänga med nu till hösten och vinter och jag hittade dessa svarta enkla och snygga på Skopunkten, även dessa ljusrosa i skinnimitation fanns för en billig peng! Tyvärr var dom lite breda för mina fötter, annars hade det troligtvis blivit ett köp av iallafall ett av paren. 
 
/ S.

Numero 74

 
Nu till vintern ska Lexus blivande rum målas och göras iordning, så just nu pratar vi färgval och tapeter här hemma. Tror det lutar åt gråa målade väggar! Fina detaljer är ju viktigt för att få det mysigt och dessa ovan från Numero 74 hade gärna fått flytta hem till oss, gärna till båda Tuvas och Lexus blivande rum! :) 
 
/ S.

Från långt till kort.

 
Är fortfarande chockad över att jag vågade klippa av håret, alltid varit så feg med att klippa det! Men jag är faktiskt riktigt nöjd! Håret ser så mycket tjockare och fräschare ut, och alltid kul med förändring! :)
 
Ha en fin söndag!
 
/ S.
 

4 från igår, fredag!

 
 
Började dagen med frisörbesök, klippte av en bra bit och slingade. Ritkigt nöjd faktiskt! 
Överraskade barnen med badhuset på eftermiddagen, premiär för Lexus där.
Tog en promenad i höstvädret.
Och avslutade fredagen med familjemys med god mat! 
 
 
Idag har jag och barnen varit iväg i grannstaden med hela min släkt på min mammas sida. Vi har haft en överraskningsdag för min morfar som fyllt år, det blev lunch på pinchos och minigolf inomhus! Nu sover barnen och jag har satt mig i soffan med handen i godisskålen! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Kände att det var dags att dra igång min fredags-inspiration som brukar vara populärt! Kan säga att det är svårt att få ihop tid att sitta framför datorn med två så barn men jag ska försöka bli bättre på det, får ta fram den när barnen somnat helt enkelt. Idag är det dags för frisörbesök för min del, har velat fram och tillbaka sedan i våras om jag ska klippa av en bit och göra det ljusare. Så i veckan gick jag och bokade, inte helt säker på att jag egentligen vågar. Men det är ju bara hår så det växer ju ut iallafall om det inte blir bra. 
 
Annars idag så tänkte vi ta badhuset när sambon slutat, vet en tjej här hemma som kommer bli överlycklig över det. Och isåfall blir det premiär för Lexus där, ska bli spännande att se vad han tycker om det! :) Sen ikväll står det familjemys på schemat, det bästa! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

- 3 -

Tre saker från h&m som gärna hade fått flyttat hem till mig just nu! Mattan hade Lexus fått till sitt rum och den stora guldiga spegeln hade nog fått pryda en vägg i hallen. Och den svarta jeansjackan, ja den hade fått följa med mig många höstdagar framöver, så snygg!
 
/ S.

Matsalsplatsen och tisdagsplanerna.

 
En liten bild på hur det ser ut i ena sidan på vardagsrummet, nämligen matsalsdelen. ska visa er bättre bilder snart nu när vi kommit iordning lite mer. Ska bara lyckas ta några bilder först bara! :)
 
Annars då, jo tisdag och Tuva ville sova hos sin mormor igår så det fick hon givetvis. Jag tänkte mig då att jag skulle få sovmorgon imorse men de tyckte inte Lexus tyvärr.. Så nu har vi varit uppe ett tag och även ätit frukost, men nu börjar han bli trött igen så förhoppningsvis kan vi gå upp och lägga oss snart och sova lite till. Sen mer idag tänkte jag mig en långpromenad, tänkte gå till frisören och rådfråga om ny frisyr och sen städa lite inför ikväll då vänner kommer över på tacos. 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Namngivelse för Lexus - 2 september 2017

 
I lördags var det dags för namngivelse för våran lille kille, vi hade närmsta familjen här hemma på lite firande över god mat och trevligt häng. Otroligt lyckad blev det och våran kille blev väldigt bortskämt med massa fina paket! :) Tack alla ni som var med denna dag 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Såg att skopunkten hade fått in dessa snygga boots, alltså dom måste jag ha nu till hösten. Får försöka övertala sambon om en tur till grannstaden och köpa dom tror jag! :) 
 
/ S.
 

En tidig morgon med förberedelser

 
Ingen sovmorgon för mig idag heller, (sambon sover gott än dock, så kanske min tur imorgon) snart varit vaken i två timmar, och frukosten ligger i magen och vi myser under favoritfilten i soffan. Tänkte sätta mig och greja med lite förberedelser för ikväll, då är det dags för namngivelse för våran Lexus. Ska bli mysigt att ha hela närmsta familjen här med oss ♥
 
Hoppas ni får en härlig lördag! KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0