Dagens vill ha!

Just nu är jag på jakt efter några mysiga överdelar att uppdatera min höstgarderob med, har letat lite men ingen har fallit mig helt i smaken. Men, så såg jag denna på kappahls hemsida så nu i helgen måste jag förbi och prova den. Vill dock inte ha någon som är tendens till sticksig så håller tummarna för att denna inte är den, för modellen ser ju supersnygg ut och i läcker grön färg! :)
 
/ S.
 

F R E D A G

Snygg inspirerande tvättstuga, så sugen på att göra om våran! 
 
 
Godförmiddag fredag! 
Imorse lämnade jag av barnen hos mormorn, halva Lexus avdelning på förskolan är magsjuka och barnen har inte varit där på en vecka så ville inte lämna dom och kanske bli smittade. Tur att mormorn börjar vid lunch och sambon slutar då :) Jag är då nu på jobbet och har några timmar kvar innan jag går på helg! Vi har valt att inte planera in så mycket saker i helgen vilket ska bli väldigt skönt. Våra helger brukar ju alltid bara proppfulla med saker i vanliga fall. Men ikväll ska jag iallafall sticka iväg på träning, och sen blir det fredagsmys hemma ♥ 
 
/ S.

o n s d a g

Imorse gick jag av jobbet och cyklade hem i den galna blåsten hem till mina saknade barn. Idag har vi mest myst hemma, stekt pannkakor, bakat dadelbollar och läst böcker! 
 
 
Sambon är iväg ikväll och Tuva önskade att vi skulle äta kvällsmat på Pinchos och så fick det bli, min pappa och bror följde också med! :)
 
 
Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, ligger verkligen minus på sömnkontot så dags att försöka ta igen lite sömn nu! GOD NATT! 
 
/ S.

Vecka 39 har startat

 
Igår hade jag och barnen fullt upp, vi var hos frisören, på bvc och hos min mormor och morfar. Sen avslutade jag dagen med veckans roligaste träningspass :)
 
Idag tisdag och jag och barnen har haft en grejar-dag hemma, vi har slängt skräp, tvättat, börjat rensa och städat huset. Nu har jag spenderat en timma på jobbet och ska vara här tills imorgonbitti! Sen imorgon blir det hänga med barnen hela dagen igen, sen ska vi ut och äta på restaurang. Det ska bli mysigt! :)
 
Ha en fin vecka! 
 
/ S.
 

1 år 6 månader ♥

 
Tänk att våran underbara lilla Lexus blir 1,5 år idag ♥ 
 
 
Är en liten kille som väger runt 10kg
Har snart fått alla 20 tänder 
Kan säga några ord, tex mamma, pappa, bil, hej..
"Pratar/babblar" väldigt mycket och meningar fast man inte förstår vad han säger. hihi!
Är den vackraste killen jag vet!
Förtrollar alla med sina ögon och otroligt långa ögonfransar 
Han är väldigt matglad och inte det minsta kräsen
/ S.

Fredagsmys och idag lördag!

Igår avslutade vi dagen med soffmys framför idol, innan det blev tidig läggdags! 
 
 
Idag är det lördag och jag kör ett dygnspass på jobbet tills imorgon.
Hoppas ni har en fin lördag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag är jag helt ledig och sambon slutar vid lunch, så överst står fredagmys med familjen på schemat! Underbart ♥ Men innan det ska jag försöka komma iväg på lite träning och det ska storhandlas. Men sen så :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

o n s d a g

 
Idag hade jag och barnen en lugn förmiddag, det tvättades, pysslades och besökte lekplats. Nu är sambon hemma med barnen och jag sitter på jobbet. Kom även på idag att jag måste ut och försöka fota barnen vid alla fina löv, får ta det i helgen! :)
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.
 

Bada Bing Burger

 
Tisdag och jag har jobbat ett dagpass idag, vi hade ett ärende i jönköping så vi passade på att inta lunchen på A6-center. Det blev en hamburgare på Bada Bing Burger, och kolla vilken hamburgare. En av dom godaste jag ätit! Mums! 
 
Nu har jag landat i soffan efter nattat båda barnen, så snart sover förhoppninsvis båda två. Sambon är iväg på ett möte och jag ska nu sätta mig och kolla idol, och på fredag börjar fredagsfinalerna igen. Älskar fredagsmys med familjen som sen avslutas med idol under favoritfilten i soffan. Det är höstmys det :)
 
/ S.
 

Helgen, och idag måndag!

Kvällsmat och massa lek för barnen hos våra fina vänner i fredagskväll! 
 
Kräftskiva i lördags! 
 
Fyndade lampor på rusta! 
 
Tre bilder från våran helg, startade helgen med storhandling och kvällsmat och massa lek hemma hos våra fina vänner. Sen i lördags var det först träning och sedan mys hemma innan vi lämnade av barnen hos deras farmor och farfar medans vi åkte iväg på kräftsikva. Det blev en riktigt trevlig kväll! :) Sen tidigt igårmorse hämtade vi hem barnen igen, myste hemma, rensade garderober, åt lunch med min pappa och bror, fyndade lampor på rusta och sedan var det dags för barngympa. Efter det var det min tur att träna och sedan hemma blev det hemmagjord pizza och sista avsnitten av Condor. Bra helg :) 
 
Idag är det måndag och jag och barnen städar, pysslar och myser hemma. Sådana dagar brukar det bli på måndagar, tycker det är skönt med en lugn start på veckan. Sen ikväll väntar veckans roligaste träningspass :) 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Freeeedag, och jag tar nu helg efter att ha spenderat ett dygnspass på jobbet. Ska nu hem till barn (förskolan har stängningsdag) så sambon kan åka och jobba några till timmar innan han sen vid lunch tar helg med oss. Idag ska jag och barnen först möta upp min mamma och bror för en morgonpromenad och lite lekplatshäng, sen måste det göras ärenden på stan innan vi ikväll ska hänga med vänner, det ska lagas mat och barnen ska få leka massor ♥ Bra start på helgen :)
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Inredningsfynd .

 
/ Lampa- 699kr / Hylla- 169kr / Pedistal- 99kr /  Förvaring i sammet- 69kr /
 
 
Kul att kedjorna har börjat få in massa snygg inredning till riktigt bra priser, allt detta ovan är ju verkligen till superpriser! :) 
 
/ S.

Beslutsångest

Fick syn på denna vas på Hemtex hemsida och blev kär direkt, måste fram på stan idag och köpa den! Dock kan jag inte bestämma mig om färg, alla är ju riktigt fina! 
 
 
 
Vilken gillar du bäst?
 
/ S.
 

Vecka trettioåtta

 
Se fram emot denna vecka:
 
- Jobbar bara ett dygnpass på hela veckan
- Träna igen efter en veckas uppehåll
- Ledig helg med familjen 
- Fredagshäng med vänner, vi ska laga mat och massa lek för barnen
- Massa ledig tid ihop med barnen
- Kräftskiva på lördag
 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
 
/ S.

Höstfin inredning hos Åhlens

Såg att det var 20% på ett helt köp hos Åhlens igår och idag och jag blev genast sugen på att shoppa loss här i detta trista höstväder. Dessa inredningsfavoriter ovan hade mer än gärna fått flytta hem till oss :) 
 
Ha en fin söndag! 
 
/ S.
 

Lite nytt på ena väggen i köket

I vårat kök har vi inga överskåp och det kan lätt se lite kalt ut, men på ena sidan har vi en tavla och på andra sidan hade vi tänkt oss ett vinglasställ men stället gick för långt ut så vi var rädda att vi skulle slå pannan i det när vi stod vid diskbänken. Sedan dess har jag inte vetat vad vi ska ha där istället, tills jag hittade denna lilla söta "hylla" bland ikeas nyheter. Och sen kom jag på att jag hade denna vägg-vas liggande i ett skåp! Och det blev ju faktiskt riktigt bra ihop :)
 
 
Nu ska jag fortsätta mysa med familjen, imorgon bitti går jag på ett dygnpass! 
KRAM! 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

Höst- inspiration från ellos.se
 
 
Godförmiddag, redan fredag igen och i eftermiddag är det dags att starta långhelgen på jobbet. Plus att nästa vecka går jag på mitt schema helt så dags för en ny vardag här hemma. Skönt med mitt jobb att barnen bara kommer behöva gå på förskolan 10-15 timmar i veckan. Det är såå bra! :) 
 
Idag startade vi dagen med att min mamma och min bror kom över för frukost, mysig start på dagen. Nu har precis Lexus somnat här så jag ska ha lite egnentid med Tuva här hemma innan det sedan är dags för lunch och sambon slutar för dagen. Blir mys här hemma med dom innan det sedan är dags att cykla till jobbet.. 
 
/ S.
 

Tacokväll med vänner och måndag!

I lördags på våran shoppingrunda där vi tyvärr bara hittade skor till barnen, inget annat. Men väl hemma sen väntade vi vänner som skulle komma över på tacokväll. Blev en supertrevlig kväll med god mat och barnen lekte jätte fint tillsammans hela kvällen :)
 
 
 
 
 
Idag ska jag och barnen möta upp min bror för lunch, och sen ikväll är det dags för ett roligt träningspass. Bra start på veckan :) 
 
/ S.

Höstshopping på schemat idag!

Just nu är jag och min lila familj i grannstaden för att höstshoppa lite, vi alla i familjen behöver nya höstskor och jag är även sugen på att uppdatera garderoben lite. Detta nedan från Lindex hade mer än gärna fått följa med hem :)
 
 
 
Ikväll väntar tacomys med fina vänner, och massa lek för barnen! :)
 
/ S.
 

RSS 2.0