Förmiddags promenad!

 
Efter en lång och härlig sovmorgon tog jag mig en liten promenad längst älven med en podcast i öronen, härligt! Efter det har syster varit här med lite grejer för vi ska nämnligen stå på vår första loppis imorgon, ska bli spännande! Hoppas vi får sålt mycket! :) 
 
Nu har vi ätit lunch och sambon ligger här bredvid och tar en liten powernap, ikväll står riktigt fredagsmys på schemat! Ska bli underbart :)
 
Hoppas ni har en bra fredag, KRAM!
 
/ S.

Inför hösten!

Min favorit- årstid är som många andras sommaren, men jag kan inte annat än att säga att det är roligast och mysigast att klä sig på hösten. Det kommer in så mycket fina och mysiga plagg i härliga mörka färger! 
 
Allt ovan i kollaget kommer härifrån och det hade gärna fått flytta hem till min höstgarderob! :)
 
Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM!
 
/ S.

M U S T A G E

 
Har spanat in presentpappret med mustage ett bra tag nu, men eftersom vi tyvärr inte har Lagerhaus i våran lilla stad så har jag snällt fått väntat.. tills igår, då blev det en snabbtur i Skövde! Sagt och gjort, två rullar med mustage-papper är nu mina och även en rulle med helvitt och med ugglor! Så mycket roligare att slå in paket med fina papper :)
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Alltså hur läcker är inte denna klocka? Jag tror jag just dog lite, så jäkla läcker! Dock verkar jag inte vara ensam om att tycka det då den är slutsåld på hemsidan! Jag måste ha en sådan här alltså, får väl leta efter en liknande istället då :)
 
/ S.

Träningsdags!

 
Dags för lite träning, sedan blir det kvällsmat i soffan med sambon framför idol! :)
 
Så skönt att ha kommit tillbaka i lite träningsrutiner igen efter sommaren! 
Hur går det med eran träning? :)
 
/ S.

Söndags- sovmorgon!

 
Söndag idag, och här hemma började vi dagen med sovmorgon och ligga kvar lite extra länge i sängen innan det var dags för frukost i soffan framför nyhetsmorgon! Mysig start! Annars idag står träning på schemat, resten av dagen är oplanerad vilket känns superskönt! 
 
Hoppas ni får en mysig söndag! KRAM!
 
/ S.

Lördagens önskeoutfit!

Bild från en av favvo bloggerskorna!
 
Idag bjuds vi på en solig lördag och jag hade mer än gärna gått klädd såhär idag, tyvärr finns inte sakerna i min garderob så jag får nog fortsätta att drömma! 
 
Ha en trevlig lördag, KRAM på er! 
 
/ S.
 

T G I F

 
Idag är dagen kommen, det är fredag och jag går på helg! Hujjedamig vad länge sen det var, sex veckor sedan för att vara sådär jobbigt exakt! Det firar jag in med en fika i solen med en vän, sedan lunchdate med sambon. Sen ikväll ska vi umgås med ett annat par, laga mat och ha det trevligt! :) Bra fredag! 
 
Happy fredag på er raringar! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag suktar jag efter detta snygga doftljus från Missoni, dock tycker jag att priser var aldeles för saftigt för ett ljus som snabbt brinner upp.. du hittar det här
 
På dagens schema står fika med Jenny och hennes Wilda innan det sedan är dags för veckans enda pass på jobbet, sen går jag äntligen på helg. Det var sex veckor sedan sist..
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.
 
 
 
 

Triss i dunjackor!

 
Denna snygga tunna dunjacka hittade jag på cubus hemsida och fastnade för den direkt, favoriten är i den härliga vinröda färgen. Synd bara att jag redan har aldeles för många jackor så jag får nog hoppa över denna.. 
 
Vad tycker du om den här modellen? Något du skulle vilja ha i höst/vinter? :)
 
/ S.
 
 

Buda på mina adidas vintage!

 
Varje gång jag la upp bild på mina vinröda adidas vintage-shorts så var ni några stycken som gärna ville köpa dom. Sist när jag skulle sälja dom så krånglade det lite men nu har jag lagt ut dom på tradera så nu kan vi köpa dom! Men skynda er att buda för dom försvinner på fredag, kika även in mina andra auktioner! Allt finns här! :)
 
KRAM på er! 
 
/ S.

Färgglatt på träningen!

Som jag längtat efter den här veckan, sommarschemat är över på Friskis & Svettis så idag drar höstschemat igång med massa roliga pass att gå på! Jaaa, äntligen! Idag står Fuego på schemat, vilket är riktigt kul! :) 
 
Är sugen på lite nya roliga träningslinnen också, jag tycker det är supertråkigt med helsvart och jag tyckte dom här tre linnena ovan var färgglada och härliga! Du hittar dom här!
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM!
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Svart enkel tröja men snygga detaljer, hade gärna fått utöka min höstgarerob. Du hittar den hos Zara i butik eller på hemsidan här
 
/ S.
 

Fredags- inspiration!

 
Bjuder på två ljusa inspirationsbilder såhär en fredag lunch!
 
Annars då? Jo lunchen är i ugnen och sambon är påväg hem från jobbet. I eftermiddag är det dags att gå på denna veckas jobbhelg, den femte i rad för att vara exakt! Men nästa helg är jag ledig, det ser jag fram emot oerhört mycket kan jag lova! :)
 
Hoppas ni får en mysig start på helgen, KRAM! 
 
/ S.
 

Torsdags- bakelse!

 
En dag ute hos min fina vän Fanny som bor långt in i skogen, dagen har inneburit: Goda bakelser, hunden Doris, saknad vän, skog, massa prat och babbel! Tack för dagen fina vän ♥
 
/ S.

TRE från Cubus

 
 
Dessa tre ting hade gärna fått flytta in i min höstgarderob, har ju kommit in så mycket snygga höstkläder redan men känner att jag inte kan ge upp sommaren helt än! Du hittar sakerna i butik eller online här

/ S.
 

H Ö S T E N S

 
Dom senaste dagarna har det känts som riktiga höstdagar så jag tänkte passa på att visa er mina nya höst/vinterskor som jag köpte för några veckor sedan. Jag tycker dom är helt perfekta och dom kommer passa till allt från barbenta ben tillsammans med en klänning (om vi nu kommer få någon mer sommardag), till mörka jeans när höstkylan smyger sig på.
Ett kanon köp helt enkelt! :) 
 
/ S.

Life Is But A Dream

 
Just nu sitter jag och kollar på denna dukumentären om Beyoncés liv, vilken power-kvinna hon är! Om ni inte redan sett den, se den! :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM!
 
/ S.

Ny lampa till hallen!

 
Eftersom min semester inte blev som vi hade planerat (fick hoppa in och jobba) så klickade jag hem denna läckra lampa förra veckan, en helt perfekt sommarpresent till mig själv! Och OM jag är nöjd! :) 
 
Nu ser jag fram emot någon dags ledighet, det var ett tag sedan nu!
Ha en fortsatt fin söndag! KRAM!
 
/ S.

3 till soffan!

 
Dessa tre kuddar hade gärna fått piffa upp våran soffa, du hittar dom här
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen, KRAM!
 
/ S.
 

Somrigt från kappahl

 
Dessa två härliga tunna tröjor har fått hänga med mig mycket i sommar, dom kommer faktiskt från kappahls tjej (barn)- avdelning!
 
Jag har fått många kommentarer om tröjorna när jag haft dom på mig, speciellt om den första då den är i läcker aprikos färg (svårt att få med på bild).
Kul tycker jag att kappahl ryck upp sig och att man kan hitta riktigt fina guldkorn där :)
 
Hoppas ni har en fin torsdag! 
 
/ S.

Hem- inspiration från Ikea!

 
 
 
 
Bjuder på fin heminspiration från Ikea livet hemma, dom bjuder på massa fina bilder och även härliga gördetsjälv-ideér! :)
 
/ S.
 

S o v m o r g o n

 
Imorse fick jag mig en efterlängtad sovmorgon, gud så behövligt det var och jag lyckades sova ända till halv tio. Det händer inte ofta nu för tiden kan jag lova! Svea verkade tycka det var minst lika härligt som jag och nu har vi flyttat oss till soffan där vi krypit under favoritfilten och har precis kollat ett avsnitt Glee! Riktigt härlig start på en ledig dag :)
 
Hoppas ni får en bra dag! 
 
/ S.

30 timmar

 
Efter att ha spenderat 30 timmar i streck på jobbet sen igår, gjort lite ärenden, ätit kvällsmat och tränat lite så sitter jag nu äntligen i mjukiskläderna i soffan med en chokladkaka i handen! Det var behövligt, nu ska jag stänga ner här och ta en till rad choklad och kolla på allsång på skansen! :)
 
STOR KRAM!
 
/ S.

Dagens vill ha!

Vi letar fortfarande efter en ny matta till vardagsrummet då vi svär åt våran nuvarande varenda gång vi dammsuger! Denna mönstrade från Ellos ligger bra till just nu, får se om det blir ett köp eller om letandet fortsätter!
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

Blommigt siden!

 
 
Denna fina sidenjacka/tröja fyndade jag på Kappahl för någon vecka sedan, tycker den är riktigt somrig och härlig! Du hittar den här
 
Hoppas ni får en trevlig lördag raringar! 
 
/ S.

Fiskebäckskil och en 90 årig-födelsedag!

 
 
Igår spenderade vi dagen i Fiskebäckskil där vi firade min sambos farmor som fyllde hela 90 år! Det är inte jätte ofta man får vara med på ett 90 års-firade, så det är extra kul när det väl blir! :) 
 
Ha en fin fredag nu så hörs vi kanske ikväll, annars gör vi det imorgon! KRAM!
 
/ S.
 

T E N N I S

 
Efter jag slutat jobba igår eftermiddag så stack jag och sambon iväg för att spela lite tennis, riktigt roligt tycker jag! Synd bara att man är så fruktansvärt dålig.. Men huvudsaken är att man har kul! :) 
 
Hoppas ni får en bra tordag! 
 
/ S.
 

RSS 2.0