Jobba

Så aldeles strax ska jag åka iväg och jobba, usch vad jobbigt det känns kan jag lova! men jag ska inte klaga för jag har ju iallafall ett jobb och det är ju huvudsaken just nu! :) Så vi hörs sent i natt eller imorrn! ha en mysig lördagkväll! Kiss!

/ S.

hungrig

Så nu halvsover jag i soffan framför tv:en, och är hungrig. Men det som är jobbigast just nu är att jag ska jobba ikväll.. 17.00- 23.30 sen slänga mig i bilen och åka ut och fira två kompisar som fyllt år. Gud jag kommer vara så trött, så får nog passa på och vila lite innan jobbet!

Förresten var ju på stan och köpte presenter förut och då passade jag även på att leta efter dom perfekta gladiatorsandalerna, men dom hittade jag inte! Prova några snygga men dom var inte perfekta! Men får vänta lite och hoppas att det kommer in massa mera! :) Provade med snygga brillor på Gina, men fick inte med dom hem. Kanske köper dom på måndag! Hörs senare, Kiss!


Ganska snygga, men inte tillräckligt! :P


NU: Piroger!

/ S.

The Hills + Glass





Nu när älsklingen är iväg på innebandymatch passar jag på att mysa framför The Hills med massa glass! :) Men nu ska jag göra mig iordning, för strax ska jag fram på stan och möta min killkompis. Vi ska nämnligen leta presenter för två av våra vänner ska ha lite födelsedagsparty ikväll! :) Hörs efter stan, Kiss!

/ S.

Skynda er!

 
Nu finns dessa två snyggingar att köpa på Nelly.se!

/ S.

Lördag



Godmorgon, så här såg jag ut igår när vi var ute! Det var kul faktiskt, så nu är jag sjukt trött! men tänkte att jag skulle åka och städa på kontoret nu.. men vet inte för jag är så sjukt trött alltså! Får se hur jag gör, men nu måste jag äta lite! Hörs senare, Kiss!

/ S.

Presenterna igår

Den underbaraste presenten igår var helt klart den jag fick av älsklingen och det var en STOCKHOLMSRESA FÖR MIG OCH ÄLSKLINGEN MED ALLT INKLUDERAT! :):) Ska bli sååå kul, två dagar på underbart hotell, massa shopping och god mat! :) Längtar redan! :):)


STOCKHOLM! :)

Sen fick jag ju självklart en massa annat av alla andra med, bland annat denna söta lilla plattång på bilden nedan. Blir perfekt till mitt tunna hår! :) Sen fick jag blommor och sådant, presentkort på ansiktsbehandling och pengar! :) Så alla saker är jätte bra och jag är jätte nöjd! :)


Så liten och sööt! :)

Men nu måste jag börja fixa lite innan jobbet! Hörs då, Kiss!

/ S.

Fredag!

Godmorgon, förlåt om jag uppdaterade dåligt igår men fyllde ju som sagt år och vi hade mycket att göra med kalas och så igår så! :) Sorry! Kommer kanske inte hinna uppdatera mer idag heller fatkiskt, men jag hoppas att jag kommer hinna det! Så här ser nämnligen min dag ut:

11.00- 17.00 Jobba på Grillen
18.00- 00.00 Bowlinghallen på party med bla älsklingen :)

Och som ni ser så har jag mindre än en timma på mig att göra iordning mig för kvällen och fara dit, men jag hoppas att jag hinner skriva lite! :) Annars så kanske vi hörs efter tolv, eller imorrn bitti! :) Ha det bra så länge, Kiss!



Bild på mig, tagen igår!

/ S.

:)

Åh, imorse fick jag frukost på sängen av älsklingen och en perfekt present.
Ska bli såå kul, är så glad! :)

Har vart och jobbat i butiken 10.00- 14.00, sen blev det ut och äta lunch med mormor och morfar och nu kom jag hem! Än så länge har det vart en bra dag, är fortfarande så glad för älsklingens present! :):)





Bild 1: Dagens
Bild 2: Läser just nu grattisvykort och äter godis! :)


NU: Svara på era underbara komentarer sen blir det att städa!

/ S.

Jag 20 år!

Idag är ingen vanlig dag, nej för det är min 20-årsdag! :)



/ S.

Godkväll!

Just nu sitter vi framför tv:en, jag här med datan i knät och älsklingen som sorterar tvätten framför tv:en! Sen jag skrev sist har vi som sagt lagat mat, tränat och vart och handlat tills imorgon! :) Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorrn! :) Och då är det ingen vanlig dag! ;) Kiss!

/ S.

The Hills!


S
å nu har jag kollat på dom sex avsnitten som jag hade kvar från säsong fyra, och gud vad bra det är alltså! :) Men nu är det slut på slöandet, för nu ska det dammas och sedan börja laga lite kvällsmat för sedan senare ikväll ska jag och älsklingen åka och träna spinnig ihop och då måste vi ha ätit innan! Men nu till dammandet! :P Hörs senare, Kiss!

/ S.

The Hills - Säsong 5 Trailer



Spännande, hoppas dom nya avsnitten kommer snart! :) Men nu ska jag kolla om jag verkligen har sett alla från säsong fyra, om inte så måste jag ju se dom nu!! :)
Kollar du på The Hills? :)

/ S.

Onsdag!


G
oddag, vaknade för en timma sen men har tagit det lugnt och ätit frukost och läst posten! Och just nu kollar jag på En Prinsessas Dagbok som går på tv, riktigt rolig ibland alltså! :) Även idag är jag ledig, men ska städa hela lägenheten och så för imorrn fyller jag ju år och då ska lite folk komma hit till oss! :) Men nu tillbaka till filmen, hörs senare! Kiss!

/ S.

Godkväll!

Sitter just nu framför tv:en och försöker läsa ett korsord, samtidigt som jag kollar lite på tv. Älsklingen sitter framför datan (förutom nu) och kollar på någon fotbollsmatch över internet! Så nu i pausen passar jag på att låna den lite snabbt! Sen jag skrev sist har jag vart några timmar med en vän. sedan har jag och älsklingen vart på bandy och även handlat lite! Tvätten är även klar, som vi strax ska sortera och fixa med. Men nu tillbaka till korsordet, om vi inte hörs senare så hörs vi imorrn! Kiss!


Jag och lillebror för många år sedan!

/ S.


Dagens!



Så här ser jag ut idag, och solen skiner ute. Härligt! :) Sen ska jag ut på stan och fika med en vän, mysigt! :) Men nu först ska jag ut i tvättstugan och slänga i dom sista maskinerna! :) Kiss!

/ S.

Fettisdagen!



Idag är det fettisdagen, vilket innebär massa semlor!
Ska du äta semlor idag? :)

/ S.

Tisdag

Godmiddag får jag väl ta och säga nu, gick upp för en timma sen och då kom mamma och färgade håret på mig så strax ska jag skölja ur det för att sedan ta lite och äta! :) Annars idag har jag tvättstugan och lite så, annars ska jag bara ta det lugnt och skönt! :) Men nu måste jag hämta lite att äta innan jag avlider, hörs strax igen! Kiss!

/ S.

tränat och ätit

Så nu har jag varit och tränat, sedan har vi lagat mat som vi sedan ätit här. Kollat på skor på internet har vi också gjort men jag hittade inga som jag ville ha tvyärr! Är lite lagom kräsen så där, just nu vill jag ju helst ha dom med fransar från Forever21! :) Men nu ska vi hoppa in i duschen, sen blir det bara att mysa framför tv:en resten av kvällen! ha en underbar kväll allihopa så hörs vi imorrn! Kiss!


Dessa vill jag ha! :)

/ S.

NU: träning

Så nu ska jag iväg och träna en timma, ska bli skönt det! Hörs senare ikväll, Kiss!

 

/ S.

Middag + diskat



Till middag blev det Kycklingpanna, så snabbt och enkelt. Bara att steka i några minuter sen är det klart att äta! :) Efter jag ätit tog jag tag i disken som hade blivit ett berg på bara två dagar! Så nu är det gjort med! Och nu tänkte jag gå och kika in i min garderob för det har jag inte hunnit än, tror iaf att jag ska korta av en kjol jag har där men ska kolla först om det är något mera som ska fixas! :)

Blir träning klockan sex, hörs någongång ikväll efter det! :)
  Kiss


/ S.

Brukar ni läsa horoskop?


Fiskarna
Vecka 9 (23 februari - 1 mars)
KÄRLEK Vackra romantiska ord kan du få höra i veckan, det verkar så rart så jag hoppas att det verkligen blir så. Du tycks få det bra och det är du väl värd.
ARBETE/HÄLSA Du kämpar väl för att nå toppen i ditt arbete. Nu kan det vara rätt tid för att avancera. Ditt sätt att arbeta väcker beundran. Frisk och glad säger stjärnorna att du är.
EKONOMI Pengar kan du komma att få ont om nu så var mycket sparsam med inköp och handla bara det som är ett måste, just nu. Med spel ska du avstå helt för bästa ekonomi.
Lyckotal: 3, 6, 18, 33, 42, 45, 46
Bästa lyckotal: 18

NU: Fixa någon middag
EFTER DET: Kolla i garderoben om något ska sys om!

/ S.

Från H&M

Dessa två bikinisar skulle jag gärna vilja ha på mig till sommaren! :)

       
    
Jag gillar den i leopard mest, vilken gillar du? :)

/ S.

Måndag!



Godmorgon, har precis ätit upp min frukost och svarat på alla härliga kommentarer ifrån er! :) Och nu tänkte jag att jag skulle läsa Veckorevyn som jag köpte i lördags! Sen har jag lite andra saker som jag vill hinna med idag! Men jag är ledig nu tills torsdag morgon (som råkar vara min 20-årsdag) så nu ska jag slappa och ta det lugnt! Hörs senare, Kiss!

/ S.

Söndag!



S
orry för att jag inte skrivit innan idag, men imorse gick vi upp tidigt för att älsklingen skulle spela match och då åkte jag och städade på kontoret och nu kom jag hem nyss! :) Älsklingen strax hem med, vi ska ha mysdag fram tills senare i eftermiddag då jag ska jobba! :( Men nu måste jag kolla om vi har någon god mat, hörs senare! Kiss!

/ S.

Denna fanns i paketet



Det var denna snygga tischa som fanns i paketet jag hämtade ut, som kom från Shestore! :) Visst är den såå snygg?! :)

Strax: Ska jag och älsklingen börja laga vår fina mat tills ikväll! :)

/ S.

Sälen Januari 2008

Just nu sitter vi hemma hos mina föräldar och då hittade jag lite kort från min första skidresa som ägde rum förra vintern! Här kommer fyra bilder! :)









/ S.

hemma från jobbet

Så nu är jag hemma från dagens jobb, och just nu tar vi det lugnt i soffan! :) Strax ska vi åka och hämta ut paketet från Shestore och sedan ska vi hem till min familj där vi ska äta middag och umgås lite! :) Men nu ska jag ta lite godis och äta, hörs senare! Kiss!

Svarar på era kommentarer senare! :)

/ S.

lördag!

Godmorgon, just nu sitter jag och äter frukost! Ska nämnligen jobba i butiken idag, 10.00-13.00 så det ska bli slappt och skönt! :) Sen efter det ska jag och älsklingen vara precis hela resten av dagen! :) men nu har jag lite bråtom, hörs senare! Kiss!

Ps. Idag ska jag hämta ut paket från Shestore med som jag inte hunnit hämta ut! Så sen får ni se vad som finns i det! :)

 

/ S.

god natt!



Med denna snöbild säger jag God Natt och vi hörs imorrn! Ha en mysig natt! Kiss!

/ S.

H&M!

Dessa saker vill jag gå omkring i just nu, tyvärr är det ju lite för mycket snö för det plus att det är lite för kallt med! Men jag drömmer ändå! :) 


/ S.

har ni kollat?

Så strax börjar Lets dance igen, undra vem som åker hem ikväll?
Följer ni det varje fredag? :)



/ S.

Kvällen!


G
odkväll, nu sitter jag och älsklingen fixade och klara i soffan och ska strax åka iväg till älsklingens bror och hans tjej. Där ska nämnligen vi och mina svärföräldrar äta taco ikväll! gott! :) Senare är inte bestämt vad vi ska göra, men vi hörs senare! Ha en bra fredagskväll, Kiss!

/ S.

Hemma från jobbet!

Så nu är jag hemma från en till dag på det nya jobbet, det gick bra och jag lär mig mer och mer! :)



GRATTIS säger vi till Rihanna som blir 21 år idag! :)

NU:
Hoppa in i duschen och fräscha till mig tills ikväll!

/ S.

Fredag!


Vill ha sommar!

Godmorgon, idag blev det sovmorgon till nio! Slutade ju som sagt halv tolv igår så jag var inte hemma fören lite innan tolv, och då låg jag och älsklingen och myste och pratade innan vi somnade med! :)
Nu till jobbet.. det gick bra men det är så svårt att lära sig allt alltså! För det är på en grill jag jobbar och då ska man lära sig alla menyer, vad som är i den och liknande! Så jag har allt saker att lära mig! Men det kommer nog bli bra! Idag är det jobb igen, men 11.00- 16.00 som gäller så det är en perfekt tid! :) Men nu ska jag slappa lite framför tv:en innan jag ska ta på mg och göra iordning mig lite! Kiss!

/ S.

lite nervöst!

Goddag, nu har jag vilat en timma och även duschat och just nu äter jag lite. Ska ju som sagt börja lära mig på det nya jobbet idag så jag jobbar 17.00- 23.30 ikväll! Så dålig tid bara, hoppas jag får mest dagtider! :) Men ikväll när jag slutar så tror jag inte att jag orkar blogga så då får vi höras imorrn! Ha en fortsatt bra dag och önska mig lycka till! Kiss!

 

/ S.

H&M Home

Nu kan man beställa saker till hemmet på H&M med, roligt tycker jag! :) Bland annat dessa två saker kommer därifrån! :)


Dessa påslakarnet var snyggt! :)            Denna matta tyckte jag var häftig! :)

NU: Sova en timma!

/ S.

Torsdag!


Min frukost denna morgon!

Godmorgon, just nu sitter jag framför Vakna med the voice och äter frukost! Strax ska jag iväg och städa i några timmar, sen i eftermiddag börjar jag på mitt nya jobb där jag ska jag lära mig och så nu! Guud är nervös ju! Men men, nu måste jag äta klart! Hörs efter städningen, Kiss!

/ S.

Kvällen!

Så strax ska jag iväg och möta en vän för en kvällsfika och sedan en promenad. Älsklingen är nämnligen på bandy så då passar jag på att fika med en vän medans, sedan efter bandyn ska jag och älsklingen ut och gå och mysa! :) Sen blir det väl massa mys framför tv:en innan vi lägger oss! Men nu måste jag gå, ska vara på fiket om tio minuter så! :) Hörs imorrn, ha en bra kväll! Kiss!

 

/ S.

Äntligen!



Äntligen har dessa snygga leggins från gina kommit till min stad, så nu har jag köpt mig ett par! Så snygga tycker jag! :) Förresten, har vart på stan och fikat med två vänner också sedan jag skrev sist! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Köpt träningskort

Så nu är träningkortet köpt, det blev ett Maxkort i ett helt år.. så nu jädrar ska det tränas! :) På vägen hem fick jag med mig en Metro och i våran brevlåda hade jag fått från posten att mitt paket från Shestore redan har kommit, shit va fort det gick! Så den får jag hämta ut senare och visa er!

Strax: Gå och handla i mataffärn!



/ S.

Hoppa ur morgonrocken


Här kommer en bättre bild på "tanken" som några har frågat efter! :)

Nu ska jag hoppa ur min morgonrock för att ta på mig lite och sedan gå till friskis&svettis där jag ska köpa nytt träningskort idag! :) Så idag ska det tränas, antingen klockan fyra eller spinning ikväll! Men nu måste jag klä på mig så jag kommer iväg någon gång. Hörs senare, Kiss!

/ S.


Onsdag!

Godmorgon, vaknade för en timma sen och har ätit frukost och blegar på tv just nu! Tur att jag inte sov längre för jag har en liten lista med saker som jag skulle behöva göra idag:

* Köpa nytt träningskort
* Handla lite till kylskåpet
* Köpa krokar till nya gardinen
* Diska
* Hämta ut lotter
* Kanske träna 16.00?


Men nu först ska jag ta det lugnt och ta tag i det första om cirka en timma! Hörs senare! Kiss!

/ S.


Tränat

Godkväll, kom precis hem har nämnligen vart och tränat en timma. Älsklingen tränar med men har tränar en timma längre så nu sitter jag själv framför tv:en och kollar lite på Transformers. Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! Kiss!

Nu: Ta hand om all tvätt!
GOD NATT! :)



/ S.

Från Forever21

Tre skor som jag skulle vilja ha i min garderob just nu! :)

  

/ S.

Middag



Min middag denna dag, korvstroganoff med ris! Gott! :)

Nu: Slänga in sista maskinen med tvätt!

/ S.

Megan Fox!


Så sjukt vacker! :)

/ S.

Tisdag!



G
odmorgon, eller Godmiddag rättare sagt. Japp för tjugo minuter sedan gick jag upp ur sängen, men jag har ju vart vaken i mellan åt tex, när älsklingen åkte till jobbet! Men skönt att jag verkligen har fått sova ut denna morgon! :) Förresten chefen från det nya jobbet ringde ïgår, så denna vecka har jag tre tider som jag ska lära mig och så där! Skönt att redan börja för då blir det ju mer pengar in på kontot! ;) Men nu ska jag kolla om det finns något på tv, hej så länge! Kiss!

/ S.

Kvällen!

Godkväll, just nu sitter vi i soffan som vanligt och kollar på tv. Jag kom nyss hem, har vart och städat som ni vet! Nu blir det väl någon film för oss innan det är dags att lägga sig och sova sen! Ska uppdatera mer imorrn, lovar! Hörs imorrn, Kiss!

/ S.

Måndag!



G
oddag mina vänner! Sitter just nu i soffan med älsklingen och är sugen på glass, mysigt! Skulle vara skönt att sova lite känner jag! Senare i eftermiddag ska jag åka och städa på kontoret, annars ska vi bara mysa framför tv:en! Hoppas ni har en bra dag, hörs senare! Kiss!

/ S.

Patrick 1,5



G
odkväll, just nu sitter jag och älsklingen i soffan framför tv:en. Vi har precis kollat på Patrick 1,5 och den tyckte vi var väldigt bra faktiskt! Så den rekomenderar jag er att se om ni inte redan gjort det! :) :)
Strax blir det Beck för oss, massa glass, chips och dip blir det antagligen också! :) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! :) Kiss!

/ S.

Vart finns den?

 
Jag vill ha t-shirten med detta trycket på, men kan inte hitta någonstans som man kan köpa den!! NÅGON SOM VET VART DEN FINNS? :):)

Strax:
Kalas, hörs senare!

/ S.

Söndag

Godmorgon, idag blev det sovmorgon för mig och älsklingen så skönt! :) Nu har jag precis ätit frukost och vi sitter och kollar på någon film på tv. Idag blir det en sköndag, ska ha lite kalas för släkten lite, kanske lite innebandy med annars är det bara massa mys och så som gäller! :) Men nu ska jag krypa ner under filten med älsklingen igen, hörs senare! Kiss!


Hela min familj, Julafton 2008! :)

/ S.

Våran kväll


Å
h, maten var jätte god och det var jätte mysigt när vi var ute och åt förut! :) Sen när vi kom hem så kollade vi på melodifestivalen och sen har vi bläddrat runt lite på tv. Och just nu sitter älsklingen bredvid mig och kollar på rally som håller på en halvtimma, så då passar jag på att kika runt på datan så länge! :)

V
i båda är mycket nöjda med våran dag idag! :):) Men nu ska jag fortsätta att kika runt på datan, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

Restaurang

Godkväll, nu har jag och älsklingen vart och handlat lite godsaker som vi ska äta framför melodifestivlen senare ikväll! Det blev chips och dip, och tre godispåsar! ;) Men nu innan det ska vi gå på fin restaurang och förhoppningsvis äta underbar mat! :) :)

Men nu ska vi gå, hörs senare ikväll eller imorrn! :) Förresten här kommer en dagens! :)

  

/ S.

Rött och rosa



Dessa söta saker passar perfekt på Alla Hjärtans Dag! :)
Allt ifrån H&M!

Nu tillbaka under filten med älsklingen i soffan! Ha en mysig dag! :)
Kiss!

/ S.

Bilder från gårdagen

 
"Tanken" jag fick med sprit i! :)
    

/ S.

Lördag och Alla Hjärtans Dag



G
odmorgon, ligger just nu i sängen med älsklingen och myser! :) Gårdagens fest var rolig och trevlig, utgången var dock en liten besvikelse efter att typ ha frysit ihjäl i kön för att få komma in och sedan dansa till inte världens bästa musik. Men annars var kvällen mycket bra, bilder kommer senare!

I
dag är ju Alla Hjärtans Dag så hela dagen ska spenderas med min älskling, ska ut och äta på resturang bland annat! :):) Men nu ska jag gosa lite mer, hörs senare! Kiss!

/ S.

Fredag

Godmorgon, just nu sitter jag och älsklingen framför Miami Ink. och jag äter godis, gött! :) Sorry om jag inte skrev mer igår men hann verkligen inte det. men kan säga att vi hade mycket mysigt och trevligt! :) men det ska firas mer och längre imorrn på Alla Hjärtans Dag! :) Tänkte nu skriva hur min fredag kommer se ut:

11.30 Handla mat tills ikväll
12.00 Städa
14.00 Sola kanske?
14.30 Hem och göra iordning mig inför festen jag och Fanny ska ha ikväll!
19.00 Partyt börjar :)

Nu kommer en bild från gårdagen! :)

 

/ S.

3 år! :)



I
dag är ingen vanlig dag för idag är det min och älsklingens 3 årsdag! :):) Underbart tycker vi! :) Den ska firas såklart. men först ska jag jobba 10.00- 18.00, men efter det blir det massa underbart mys! Grattis även till min pappa som fyller år idag, så ikväll ska vi hem till min familj för att fira han med! :) Men nu ska jag gosa lite med älskingen (som är hemma och är sjuk) innan jag sedan går till jobbet! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Bra eller inte?




H
allå där, sitter och kollar på tv med älsklingen just nu. Har nyss delat på en kebabtalrik och nu är jag sugen på massa glass, men tror inte vi orkar gå och köpa det just nu! Har precis kollat på om jag ska köpa en liten dator eller inte, är fruktansvärt sugen men vet inte hur jag ska göra!
Någon som har en sådan här dator som vet om den är bra eller inte?! :)
Kiss!


/ S.

Tjugo i sex!

Godkväll, nu är jag hemma från jobbet och fikan som jag hade med en vän direkt efter jobbet! :) Just nu kollar jag på tv samtidigt som jag kollar på när pojkvännen när han dammar här i lägenheten, intressant! Men nu börjar Las Vegas så nu måste jag stänga av datan, hörs senare! Kiss!



/ S.

Utmanad:

4 av mina favorit tv-program:
Las Vegas
The Hills
Musikkanaler
Prison Break

4 saker som jag gjorde igår:
Jobbade
Bloggade
Myste med älsklingen
Tränade

4 saker som jag längtar till:
Våren
Morgondagen
Lördagen
Födelsedagen

4 favorit restauranger:
Italia
Rubin
Madonna
Rhodos

4 saker på min önskelista:
Resa till Stockholm
Adidaströjan
Pengar
Maxkort på friskis

/ S.

Onsdag!


Snön vägrar att försvinna!

Godmorning, har precis ätit upp dagens frukost och halvsover just nu i soffan framför tv:en. Idag blir det jobb 11.00- 16.00 sen blir det antagligen fika med en vän! :) Sen efter det ska jag vara med älsklingen såklart, vi ska äta och handla lite tills fredag bland annat sen kanske det även blir träning ikväll med. Men nu ska jag slappa en stund till innan jag hoppar in i duschen! Hörs inte förren senare om jag inte hinner slänga in ett till inlägg, Kiss!

/ S.

Tränat klart!

Nu är jag hemma, har nämnligen varit och tränat i en timma på friskis. Älsklingen är med och tränar men hans träning är en timma längre!
Sen jag skrev sist så har det inte hänt så mycket, älsklingen kom hem och vi lagade mat och myste i soffan framför Las Vegas! :) Men nu ska jag kolla om det finns något bra på tv, hörs senare eller imorrn bitti! Kiss!

 

/ S.


Hemma igen!

Så nu har jag slutat jobbet för denna dag och ska nu ut och börja tvätta lite, har iorförsig bara lite tvätt men är så skönt att ta det så vi inte har någon överhuvudtaget sen! :)

F
örresten en musikvideo med Rihanna var nyss på Ztv, och jag tycker hennes frisyr är såå jädra häftig alltså! Om jag hade hår som växte som ogräs så hade jag garanterat klippt av det så som hon har, men nu växer ju inte mitt hår så fort och då vågar jag inte klippa av det! Här kommer en bild från det härliga framträdantet på vma 2008 tillsammans med T.I. :)



NU: Ut i tvättstugan, hörs senare!

/ S.

Tisdag!


Frukosten denna morgon!

Godmorgon, sitter just nu och äter frukost framför tv:en. Sen ska jag hoppa in i duschen en snabb sväng för att sedan klockan 11.00- 16.00 jobba i butiken. så nu vet ni hur min förmiddag ser ut, hoppas ni ska göra något roligt! :) Men nu ska jag äta klart, hörs efter jobbet! Kiss!

/ S.

Tv:en

Godkväll, just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en där det förövrigt inte fanns något att se på! Vi kom nyss hem med, vi har ju vart hos älsklingens föräldrar och ätit kvällsmat och umgåts lite! :) Men nu tillbaka till tv:en, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

Söta skor

    
Jag vill ha vår nu, kunna ta på sig små tygskor och slippa den tunga dunjackan! Dessa tre söta skor kommer från H&M, och jag vill ha dom i dessa tre färger! :) Får kika in där imorrn och kolla om dom kommit in där, men nu ska jag diska lite innan älsklingen kommer hem! Sen ikväll ska vi hem till hans föräldrar, så hörs senare idag! Kiss!

/ S.


Dagens!



Så nu är jag hemma igen efter några timmar på ett fik med en vän, alltid lika mysigt! :) Här kommer en dagens! :) Nu tänkte jag att jag ska lyssna på hög musik och röja lite här hemma i lägenheten! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Hoppas

Jag fick jobbet, hoppas bara jag har tur att jag får många dagtider! För usch om jag nästan bara får kvällstider.. :(
Ska strax fram till stan, ska möta malin för en dag på stan! :) Hörs så fort jag kommit hem! Kiss!

/ S.

Måndag!


G
odmorgon, har precis ätit frukost och sitter just nu framför Vakna med the voice på 5:an! Gillar verkligen det! :) klockan tio idag ska jag till stället där jag antagligen får ett jobb, ska vli spännande! Ska dit och prata och så med chefen, önska mig lycka till! :) Men nu ska jag slappa lite innan jag ska hoppa in i duschen! Hörs senare, Kiss!

Bloggen krånglar, jag blir galen!

/ S.

Kväll!

Godkväll, jag och älsklingen har precis kollat på High School musical 3! Har även lagat mat och myst framför tv:en, en riktig myseftermiddag och kväll! :) Men nu börjar Beck som vi ska kolla på! :) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn, Kiss!



/ S.

Söndag!


Goddag, kom precis hem har vart och städat på kontoret som jag gör en gång i veckan! Och nu resten av söndagen så ska jag och älsklingen bara mysa, så underbart! :) Men nu ska vi äta, hörs senare! Kiss!

/ S.

Dagens!



Så här ser jag ut idag, strax ska jag åka iväg! Men hörs så fort jag kommit hem, ha en underbar kväll! :) Kiss!

/ S.

Godis!

Kom precis hem igen, har skjutsat älsklingen och några av hans kompisar dit dom ska bada tunna ikväll! Innan det var vi även och handlade massa godis till mig, blev lite för mycket dock! Men men, inga problem för mig! ;) Just det sen jag skrev sist så har jag och älsklingen vart ute på stan och myst, ätit på resturang och så! :):) Men nu ska jag bara slappa ett tag tills jag ska bort klockan sex! Så nu blir det tv och godis, hörs senare! Kiss!

 

/ S.

Lördag!


Hp3a Studenter 2008, underbart! :)

Godmorgon!
Nu har vi precis ätit en stor och god frukost, och sitter nu framför tv:en! Strax blir det duschen och sen ska vi ut och äta middag på stan, mysigt! :) Sen ikväll ska jag till en vän som fyller år imorrn! :) Ska även köra älsklingen och mina föräldrar idag och ikväll! Så kommer min dag se ut kortfattat! Hörs senare, Kiss!

/ S.


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter fika med mormor och morfar och var även inne på Gina lite, där jag fick med mig denna klänning för en ynka peng! :)

 

Strax kommer älsklingen hem, och då blir det mys hela hela kvällen! :):)

/ S.

Dagens!



Blev lite ändringar med fikat, eftersom jag har en vän med svår migrän så hon låg hemma och spydde! usch stackaren! men nu ska jag iväg och fika ändå fast med mormor, morfar kanske följer med också! :) Hörs sen när jag kommit hem, Kiss!

/ S.

Duschen!

Så nu är jag hemma och är sjuuukt trött, så nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli lite piggare! Skriver sen igen innan jag beger mig ut på stan! Förresten, denna dusch skulle jag kunna tänka mig att ha i vårt badrum! :)
Kiss!

 

/ S.

Träningen avklarad!

Så nu är träningen avklarad för idag och jag är helt slut i kroppen alltså, shit! Är hemma nu och äter lite macka och så för strax ska jag iväg igen och städa en sväng, men efter det sen bir det lugnt! Då ska jag kanske vila en stund, sen senare ska jag träffa en kompis och fika med! :) Men nu måste jag äta klart så jag kan gå sen, hörs när jag kommit hem igen! Kiss!


Min frukost imorse, yoghurt med banan och russin! :)

/ S.

Fredag!


Godmorgon!
Gick precis upp och är väldigt trött känner jag, ändå somnade jag tidigare framför tv:en igår kväll. Och varför jag är uppe så hör tidigt är för att jag ska träna klockan tio och innan det måste jag köpa frukost, för det är slut här hemma. men det jobbiga är att hemköp inte öppnar förren nio, men jag får sitta framför vakna med the voice så länge! :) Förresten så snöar det här, mysigt men jag vill ju ha vår nu ju! men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hörs senare! Kiss!

/ S.

Forever21

Här är bara några av alla saker som jag vill ha från den underbara hemsidan! :)

              
/ S.

Drömmer!



Sitter just nu och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det för att köra en ny sen, och medans jag väntar så sitter jag och drömmer mig bort till Thailand. Guud va jag vill dit, en dag ska jag åka dit alltså! :)
Någon som varit där? :)

/ S.

Framför tv:en

Så nu är jag tillbaka efter städ och lite fika med mamma och just nu halvligger jag i soffan och kollar på tv. Funderar på om jag ska sova en timma för jag är såå trött! men vet inte, för hela lägenheten behövs städas och tvätten måste tvättas. men men, får se hur jag gör. förresten har vart lite dålig på att lägga upp saker jag shoppat så ska lägga ut dom två nyaste sakerna nu tänkte jag! :)

 
1. Vit tunika, Gina
2. Jädrigt tight "fodral"/klänning, Gina

/ S.

Torsdag!



Godmorgon!
J
ag är nu vaken och skit trött, men kan inte gå och lägga mig igen eftersom jag ska gå och städa strax. Sen efter det ska jag till mammas butik och fika lite med henne innan jag går tillbaka hem där jag ska tvätta och städa. Men nu ska jag mysa lite under täcket innan jag går! Hörs senare när jag kommit hem, Kiss!

/ S.

SÅÅÅÅÅ GLAD!

Så nu är jag hemma igen, har ju som sagt var barnvakt ikväll! det har bara vart mysigt, har vart utklädd och dansat och sjungit! haha, gud tänk om någon hade sett oss! ahah! :)


UPDATE: Det ringde nyss till min mobil från ett företag som jag hade sökt på och chefen ringde och sa att dom hade en plats för mig!!! Jag är sååå glad!! :) :) :)



/ S.

Barnvakt!



Strax ska jag iväg och vara barnvakt åt denna donnan! :) det är älsklingens systerdotter, ska bli mysigt! Älsklingen själv ska på borta match med innebandyn så därför jag ska passa henne själv, men det ska nog gå bra! Men nu måste jag kolla om jag och älsklingen kan slänga i oss något att äta här nu! Hörs ikväll, Kiss!

/ S.

Dagens + tjöt



Så här ser jag ut denna dagen, tråkigt men skönt! Hann inte lägga ut de innan jag gick till stan, kom förresten precis hem därifrån. Så idag blev den hel dag på stan, från klockan ett till fyra, med en vän! :) Nu blir det slö framför tv:en tills älsklingen kommer hem! :) Hörs sen, Kiss!

/ S.

Godmorgon igen!

Förut när klockan började närma sig tio så blev jag så trött så jag bestämde mig för att sova lite till, vilket jag gjorde och vaknade av vecka klockan nu! Och snart ska jag göra mig iordning för vid ett ska jag fram på stan och fika med en kompis! :) Myyys! :) Ska försöka slänga in en dagens innan jag går iväg med, Kiss!

/ S.


Vakna med the voice!


G
odmorgon, idag bestämde jag mig att jag skulle kolla på vakna med the voice när älsklingen gick upp! för nu är ju kenza och pratar där, så roligt att se henne i tv! och det började med att man utalar hennes e för i, så kinza utalas det! mer än vad jag visste! :) men nu ska jag kolla igen, sen efter kan jag tänka mig att jag lägger mig och somnar om! Men vi hörs sen, Kiss!

/ S.

Hide and Seek



Nu klockan nio ska jag kolla på Hide and Seek som går på 3:an, älsklingen tycker att den är för läskig så då passar det ju bra att jag kan se lite innan han kommer hem! :P Jag tycker iallafall att den är bra, visst kan den vara lite läskig men jag gillar lite sådant! :) och med det säger jag God Natt och hoppas att det går att svara på kommentarerna imorrn! :) Sov gott, Kiss!

/ S.

KRÅNGEL!

Åh jag blir galen, det går ju inte att svara på kommentarerna ju.. usch det gör mig galen! :P Blogg.se tycker jag har krånglat vääldigt mycket det sista, hoppas dom fixar det snart!

Just nu sitter jag själv framför Miami Ink, älsklingen åkte precis för att träna. funderade på om jag med skulle åka och göra det men känner att jag inte hade lust med det ikväll, tar nog det imorrn istället! men nu tillbaka till tv:en! Hörs senare, Kiss!

/ S.

Glitter & Glamour!

Jag berättade att jag och Fanny ska ha 20-årsfest ihop (för bara dom absolut närmsta), och då har vi temat Glitter & Glamour! :) Men jag vet inte vad jag ska ha på mig för något! Vore bra om någon hade något tips?! :)


Dessa söta inbjudningskort har våra gäster fått! :)

/ S.

PANNKAKOR!


Pannkakorna blev underbart goda, med äpplemos och mjölk till! :)

VAD ÄTER DU HELST PÅ DINA PANNKAKOR?

/ S.

Dagens!

Nu är jag hemma från stan, var och handlade mjölk och köttfärs med! Så nu är det slappt resten av dagen! :) Här kommer dagens!



Strax: Laga pannkakor, mumms! :)

/ S.


Tisdag!



Godmorgon!
J
ag är vaken och ska strax hoppa in i duschen, för klockan tio ska jag nämnligen fika med bla mamma och mormor på stan. Sen blir det säkert en sväng på stan, sen måste jag även handla lite mat och så med! Men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs efter stan sen! Kiss!

/ S.

Vill ha!


Dessa skor vill jag ha, de kommer från H&M och är riktigt snygga! :) :)

/ S.

Tränat!

Nu har jag tränat klart och väntar på älsklingen som kommer från sin träning om cirka tio minuter! Då blir det varma mackor och mys framför tv:en för oss! :):) Men nu måste jag börja ta fram det, ha en mysig kväll så hörs vi imorrn! Kiss!

 

/ S.

Eftermiddag/kväll

Hallå där, sitter just nu i soffan med träningskläderna på och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet! Sen ska vi iväg och träna på friskis, jag gympa och han spinning. Sen efter träningen blir det varma mackor och mys framför tv:en hela kvällen! :) :)

Förresten, förut gjorde jag pannkakor för försöka gången i mitt liv själv och dom blev goda! :) Så snabbt och lätt med, får det nog kanske bli imorrn med! ;) Men nu ska jag kolla på The Hills medans jag väntar.. Hörs efter träningen, Kiss!



/ S.


Gwen!

Gillar verkligen Gwens coola stil alltså, lätt coolaste morsan! :)







/ S.

Måndag!


Godmorgon! :)
I
dag hade jag tänkt att jag skulle åka och träna klockan tio, men när klockan ringde vid nio var jag knappt vid medvetande så jag stängde av den för att somna om igen! och det gjortde jag såå fort, och sov till nästan elva! Skönt! :) Så jag får ta träningen senare idag istället! Annars idag blir en slapp dag i morgonrocken känner jag, ska bli så skönt! Ska försöka ta tag och städa här lite i lägenheten med! Men vi får se! ;) Hörs snart igen, Kiss!

/ S.

Strax kvällsmat!

Nu är vi hemma efter att ha kollat innebandy och vart hemma hos älsklingens föräldrar en snabb sväng, och just nu lagar vi mat! ikväll blir det hemmagjort kebabtallrik, mumma! :) Sen efter det ska vi ut och gå en sväng för att sedan klockan nio kolla på Beck i kanal 4! Så ha en bra kväll så hörs vi imorrn, lovar att skriva mera då! :) Kiss!

/ S.

Söndag!

Goddag, sitter med älsklingen framför tv:en just nu vi gick upp för en och en halv timma sen. Idag ska vi bara ta det lugnt, sen klockan fyra blir det innebandy för oss! :) Men nu tillbaka till tv:en där Stomp the yard visas, hörs senare! Kiss!



/ S.


RSS 2.0