Kvällen!


S
itter med älsklingen framför Körslaget just nu, har precis ätit kinamat! skit gött! :) Ikväll blir det massa mys framför tv:en, hörs senare eller imorrn! Ha en underbar kväll! Kiss!

/ S.

Hos min familj!

Just nu är jag och älsklingen hemma hos min familj, har knökat in byrån i bilen och ska strax gå ut med lite mer saker som ska med. Vi har precis ätit middag här med, pyttipanna och ägg! Gott! :) Men nu ska jag bära ut dom sista sakerna i bilen, hörs senare! Kiss!


Ett gammalt (lite över ett år sedan) kort på mig i mitt blonda svall! :)

/ S.

Lördag!

Goddag, ligger just nu i sängen med älsklingen framför tv:en. Han vaknade nyss och jag har vart och städat på kontoret imorse så jag har vart uppe sen kvart i nio. Så idag blir det en slödag, ska hämta byrån hos min familj och lite så! :) Men nu ska jag svara på era kommentarer, hörs senare! Kiss!

/ S.

Iväg!

Så nu ska jag gå iväg till min kära vän där jag ska spendera kvällen framför tv:en, ska bli mysigt det! :) Så vi hörs sen senare när jag kommit hem!
Ha en underbar kväll! Kiss!


Megan Fox, vackra vackra människa!

/ S.

GODIS ÄR GOTT!



Just nu smaskar jag på detta, synd bara att Hemköp inte har så stort utbud på sorter! Många goda jag hade velat ha som inte fanns! Men men, så är det! Ha en mysig kväll, hörs senare! Kiss!

/ S.

Handla smågodis

Gud va jag har flängt fram och tillbaka nu! Fikade ju som sagt med mormor och morfar, sen åkte jag hem till min familj där jag hämtade pappa och syster som behövde skjuts till stan. sen hem och träffa älsklingen en sväng innan han började jobba igen (taxi ikväll) var meningen att jag skulle åka och städa på kontoret men känner att jag inte orkar det ikväll så det tar jag imorrn bitti medans älsklingen ligger och sover istället!

Sen när jag skjutsade bort älsklingen så ringde bror och sa att han var ute låst hemma hos dom så då blev det att åka dit och låsa upp för han! Men nu är jag tillbaka och ska strax iväg och köpa mig smågodis tills ikväll, då det blir mys hos en vän! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Bakelser!

Hallå, jag är hemma från städningen och har precis ätit lite middag och duschat. Nu ska jag bara sminka mig lite, sen om en kvart kommer mormor och morfar med fika! tror det blir bakelse, mumms! :) Men nu hinner jag inte skriva mer, hörs sen när dom har gått hem! Kiss!



/ S.

Fredag!



Godmorgon!
I
dag tog jag mig en välbehövd sovmorgon, men ska om en halvtimma iväg och städa i tre timmar. Sen efter det blir det hem och äta lite middag för att sedan klockan tre kommer mormor och morfar hem hit för att fika! :) Ja så kommer min dag se ut, sen min kväll och så skriver jag om senare! :) Förresten idag är dagen denna vecka som jag äter godis och kan lova att det inte kommer bli lite, har redan ätit en halv chokladkaka! Men men, nu måste jag kila på toa. Hörs när jag kommit hem igen, Kiss!

/ S.

Kvällen

Godkväll, just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en och har precis kollat på Sveriges värsta bilförare. Och det är helt sjukt att dom har fått körkort överhuvudtaget! Helt sjukt! Men nu ska vi kolla på Lyxfällan, ha en bra kväll så hörs vi imorrn! Kiss!

/ S.


Tvätt!

Nu är jag hemma igen och kollar just nu på The Hills, vart ute med två maskiner tvätt med! :) Älsklingen kommer när som helst och då ska vi hem till min familj och hämta en byrå som är min som vi antagligen ska ha i hallen! :) Hörs senare, Kiss!



/ S.

Hemma men ut igen!

Så nu kom jag precis hem, har ju vart och planerat med Fanny inför våran fest! :) Gud vad roligt! :) Lägger ut ett kort på hur våra inbjudningkort ser ut, så fina! hahha! :) men nu ska jag gå fram på stan för att möta en kompis och fika, mysigt! :) Sen när älsklingen kommer hem från jobbet ska vi tvätta och åka hem till mina föräldrar! :) Men nu måste jag gå, hörs när jag är hemma igen sen! :) Kiss!

/ S.

Nu: Middag!

Så nu är jag hemma och har duschat och lite så, och Fanny kommer när som helst nu! :) Vi ska vara här lite sen hem en sväng till hennes mamma där vi ska ha våran 20års-fest! :) Så den ska vi planera idag! :) men nu hinner jag inte skriva mer för jag har mat i ugnen som jag måste kolla till nu, hörs sen när jag kommit hem igen! Ha en fortsatt bra dag, Kiss!



/ S.

Torsdag!


Gud va sugen jag är på Juleskum!

Godmorgon på er!
G
ud va trött jag är idag, sitter och försöker trycka i mig frukosten medans jag kollar på Vakna med the voice! Om en kvart ska jag gå hemifrån för att gå och städa i tre timmar, är inte motiverad till det just nu men! Sen vid halv ett kommer en kompis hit och vi ska planera våran 20års-fest idag! :) Men nu måste jag få i mig frukosten, hörs efter städningen! Kiss!

/ S.

Walk in closet!

Åh, vad jag vill ha en Walk in closet! Men tvyärr finns det ingen plats för det i våran nyvarande lägenhet! Men en dag ska jag ha en! :) Här kommer några inspirerande bilder! :)









/ S.

Hemma igen!

Kom hem för snart en timma sen, då tog jag tag i att städa toaletten och nu sitter jag i soffan och slappar. Om mindre än en timma kommer älsklingen hem och då blir det säkert att laga mat och mysa framför tv:en.
Nu är Britney Spears på tv:en, tur att hennes snygga jag har kommit tillbaka nu! :) Här kommer några gamla bilder på henne: 



 

Visst är hon vacker?! :)

/ S.



 


Dagens!

 

Idag blir det en enkel och skön klädstil: Jeans, vit t-shirt, svart cardigan och svart sjal! Hörs efter fyra, Kiss!

/ S.

Onsdag!


Godmorgon!

SItter just nu framför tv:en och har precis ätit frukost, ska nämnligen jobba 11.00- 16.00 idag! :) Men gud så trött jag var när älsklingen gick upp för att gå till jobbet, fast ioförsig det är jag ju alltid. Men det är så underbart att sova ihop varje dag så det spelar ingen roll att det är jobbigt att jag vaknar av att han går upp och åker till jobbet! :) Men nu ska jag försöka hitta något att ha på mig, hörs efter jobbet om jag inte slänger in en dagens innan jag går! Kiss!

/ S.

Träning!

Så har jag precis bytt om till träningskläder och sitter just nu i soffan och väntar på att snart få åka till friskis och svettis! var egentligen inte planerat att jag skulle träna ikväll, men älsklingen skulle göra det så då känner jag med att jag lika gärna kan göra det med! :) Så om tio minuter tar jag cykeln dit, och vinkar på älsklingen som kommer träna i rummet bredvid där jag tränar! :P Men nu måste jag tvätta bort mitt smink, hörs senare ikväll eller imorrn! Kiss!

Här kommer två nya bilder från London, mer kommer! :)





/ S.

Hemma

Nu är jag hemma efter några timmar på jobbet plus fika med josefin på stan, just nu sitter jag och älsklingen och kollar på Madicken! :) Ville bara säga det, hörs senare! Kiss!

/ S.

Tisdag!

Godmorgon!
H
ar precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen, ska nämnligen fika med bla mamma och mormor innan jag ska jobba 11.00- 16.00 idag! Skönt att få jobba lite och få in lite mer pengar i kassan! :) Sen direkt efter jobbet blir det fika med josefin på stan, så om jag inte slänger in ett inlägg till innan jag går ut så hörs vi inte förän vid fem eller så! Ha en härlig tisdag, Kiss!


Bild: Av mig i London!

/ S.

SEVEN POUNDS



Seven pounds är den bästa filmen jag sett på länge, och den är så stark så jag satt och lipa som en tok! Kan vara lite svår att förstå i början men det är meningen, för man fattar allt eftersom! Snälla, se den!

Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad. Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra.

/ S.

Vill ha!


Denna underbara tröja från Stadium för 699 kr vill jag gärna se i min garderob imorgon när jag vaknar! :)

Nu:
Laga mat så den är klar tills älsklingen kommer hem!

/ S.

Iväg på middag!

Nu ska jag klä på mig för att sedan gå till mormor och morfar där jag ska äta middag denna dag, sen är jag väl där en liten sväng med. Sen när jag kommer hem igen så ska jag rekomendera er om en skiiit bra film, så bra! Men tar det sen när jag kommer tillbaka, hörs senare då! Kiss!

/ S.

Scarlett som Marilyn Monroe!




Dessa snygga bilder hittade jag här- på Scarlett Johansson som poserar likt Marilyn Monroe i Dolce & Gabbanas nya reklam. Snyggt tycker jag! :)

Nu: Tränat klart så nu blir det duschen!

/ S.

Måndag!

Godmorgon!
S
itter just nu i soffan och är trött, anledningen till att jag är uppe så här tidigt är för att jag ska träna klockan tio! Annars hade jag sovit än kan jag lova, får ta och göra det efter träningen sen! Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs efter träningen! Kiss!


Frukosten: yoghurt, skivad banan och russin! :)´

/ S.

Storhandlat!



Så nu är vi hemma igen, har vart hos mormor och morfar och ätit och sedan åkte vi och storhandlade! Blev ganska mycket som ni ser på bilden! Ska åka och städa imorrn kväll istället för ikväll, så ni vet det! :) Men nu blir det kvällsmat, hörs senare! Kiss!

/ S.

Söndag!

Godmorgon, eller förmiddag kanske passar bättre! :)
H
är vaknade vi för en timma sen och sedan dess har vi bara myst framför tv:en, och ätit frukost såklart! Idag blir det en slappdag, men klockan tre ska vi till mormor och morfar på middag! :) Sen efter det ska jag åka och städa på kontoret i tre timmar, sen ikväll blir det väl någon film för oss! :) Ne men nu ska jag krypa ner bredvid älsklingen igen, hörs senare! Kiss!

/ S.

Hos oss just nu!


Just nu försöker vi få upp nyköpta gardiner, men vi behöver nya plugg. Så imorrn åker dom upp! :) Nu: Duschen för att sedan om en timma ut och äta! :)
Ha en underbar kväll allihopa, Kiss!

/ S.

Trött är bara förnamnet!

Hallå där, idag skulle jag somsagt sluta klockan ett men så blev det inte.. gick därifrån tio över två! och vi hade så sjukt mycket att göra, kö från tio till två typ! Men nu är det över och kan säga att jag är så sjukt trött i kroppen efter dessa fyra timmar av total stress. Men nu är jag hemma med min älskling så då blir allt genast mycket bättre! :) Ska äta middag strax, sen senare ikväll ska vi ut och äta med mamma och pappa! :) Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs senare! Kiss!


Så här trött känner jag mig!
/ S.


Lördag!


Godmorgon, Godmorgon!

Sitter nu i soffan och äter frukost, medans älsklingen ligger kvar i sängen! Åh, jag vill med ligga kvar under det varma täcket och bara mysa! :) men det går inte för idag ska jag ju jobba 10.00-13.00 i butiken! :) Sen efter det ska jag vara med älsklingen precis hela denna lördag! :) Men nu måste jag äta upp, hörs efter jag jobbat! Ha en bra förmiddag, Kiss!

/ S.

Min kväll!

Hallå på er, har precis lagt mig i sängen och kollar på scrubs just nu! Och nu tänkte jag ta och berätta om min kväll som varit: Började med att vara med älsklingen tills han började jobba igen (taxi ikväll), sen har jag vart med Johan(en killkompis till mig), vi har kört en kompis, kollar på tv, färgat hans hår och det sista var vi ute och gick en liten sväng. Och nu när han åkte hem så bestämde jag mig för att hoppa i sängen eftersom jag faktiskt ska jobba 10-13 imorrn i butiken! :) Så strax ska jag sova, så med det säger jag God Natt så hörs vi imorrn! Kiss!


Så här bra blev en bild jag tog på mig förut, vet inte vad som hände! :P
/ S.


Vill ha vår!

    
Blir så sugen på vår nu när jag ser dessa söta skor! :)

/ S.


Hemma igen!

Så nu har jag lunchat och gått på stan med mormor, det var mysigt! :) Letade efter en tröja jag spanat in på GinaTricot rean men den fanns självklart inte kvar, synd det! :( Här får ni en bild på hur jag ser ut idag! Ha en bra eftermiddag! Kiss!



/ S.

Lunch!

Så nu är träningen och städningen avklarat, och nu ska jag möta mormor för lunch på stan! :) Men nu har jag bråttom, svarar på kommentarerna sen när jag kommer hem! Ha en bra lunch så hörs vi senare, Kiss!

/ S.

Fredag!


Foto: Jag!

Godmorgon!

När jag vaknade för tjugo minuter sen såg jag att det snöade, det är ju mysigt men just nu vill jag bara ha vår!! Men men, sitter just nu framför tv:en och har precis ätit frukost och om en kvart ska jag gå och träna på Friskis och Svettis!
Sen efter ska jag vidare och städa i två timmar, sen blir det hem igen för att göra iordning mig för att sedan ut och äta lunch på stan med mormor! :) Så min förmiddag är full idag! :)  Men nu måste jag ta på mig träningskläderna, hörs senare! Kiss!

/ S.


Handboll!

Hallå, just nu sitter jag och älsklingen framför Handbollen på tv, inte kanske det roligaste jag vet men fanns ju inte så mycket annat att kolla på så! Sen jag skrev sist har min mamma, pappa och lillebror vart här och hälsat på en sväng och jag och älsklingen har även hunnit äta kvällsmat och tagit hand om tvätten! Inget sådär jätte spännande med andra ord! :P Men nu tillbaka till tv:en! Hörs imorrn, ha en bra kväll! Kiss!


/ S.


Sex and the city!

Sommarens stora biosuccé får en uppföljare.
Nu avslöjar Kim Cattrall att det blir en "Sex and the city 2".

- Vi kommer att göra den nästa sommar, säger hon enligt Vogue!  Källa



Kommer du se 2:an?! :)
Det kommer iaf jag göra! :)

/ S.


Hos mig just nu!

Goddag just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, samtidigt som jag ser berget med disk i köket. Ska orka börja innan klockan två har jag bestämt, för annars blir det inte av! Annars händer det inte så mycket hos mig just nu, pratade nyss med älsklingen i telefon(han är på jobbet) så himla gullig är han! :) :) Men nu ska jag ta tag i disken! Hörs senare, Kiss!

Förresten det var denna lampa jag köpte i måndags, mysig i spets va? :)

/ S.

Torsdag!

Godmorgon!
Sitter just nu framför Vakna med the voice och äter frukost och är jäkligt trött. Idag ska jag nämligen städa en sväng, men sen blir det hem hit igen. Annars idag har jag lite småsaker att göra, kolla tvättid (hade vi det idag?) sen kolla kort till några ramar och så. Men nu måste jag äta klart så jag vaknar till lite, hörs senare! Kiss!


/ S.

Pizza + Las Vegas

Just nu sitter jag och älsklingen framför Las Vegas, har nyss ätit en pizza! :) Och när som helst ska vi åka och kolla på innebandyn! Så hinner inte skriva mer idag, så vi hörs imorrn bitti! Ha en bra kväll allihopa! Kiss!

/ S.


Nu: Ut!

Så nu har jag gjort lite nytta här hemma, ringt det sista samtalet så nu är det bara att ut och söka som gäller. Usch vill inte.. men men, nu måste jag gå för annars kommer jag aldrig iväg. Här kommer en dagens med! Hörs senare, Kiss!

 

/ S.

Onsdag!

Godmorgon, idag blev det sovmorgon för mig vilket var väldigt skönt kan jag lova. idag ska jag ut och söka lite jobb och ringa ett samtal, sen ikväll ska jag, älsklingen och två vänner åka och kolla på innebandy, tror det var i vänersborg(?)! 4Usch vill inte ut och söka jobb, det är inte kul tycker jag! :( men jag måste ju om jag någongång ska få ett nytt jobb! Men vi hörs senare, Kiss!


Jackan jag köpte i London!
/ S.

Megan Fox!

 


Finns bara en sak att säga, olagligt vacker! :)

/ S.

Städning!

Nu blir det städning i lägenheten för min del tills älsklingen kommer hem. Kan lova att det ser för jävligt ut här just nu, har nog aldrig haft det så här ostädat förut! Men nu ska det fixas! :)

Det blir Beyonce - Diva självklart på högsta volym med! :)
Lyssna på den här! :)

H
örs senare, Kiss!

/ S.

Framför mig!

Stan och det ena samtalet är nu avklarat, så nu är det cykeln och det sista samtalet kvar innan jag gjort det jag måste göra denna dag! Om det blir tid över så har jag lite mer saker jag vill göra, men får se om jag sparar det tills imorrn!

Nu: Ta med cykeln till cykelaffärn där jag ska lämna in den eftersom den är knäpp. Efter det hem till mormor och låna tejp (som jag förgäves letade efter här i lägenheten igår) och häftapparat! Sen försöka hinna lämna ut några CV med innan hemgång! :)

Så här såg det ut framför mig nyss, mat (hemmagjordpizza), kalender, mobil, telefon och annat jag använt nyss! Men nu måste jag gå, hörs senare! Kiss!


/ S.

Tisdag!


G
odmorgon, just nu äter jag frukost i sängen framför mtv. Denna dag har jag mycket att göra, först fika med bland annat mamma och mormor sen kanske stan en sväng. Sen ringa två viktiga samtal, sen lämna in min cykel på lagning och tillsist ut och söka jobb! Så idag har jag allt att göra, men nu måste jag äta klart! Hörs senare idag, Kiss!

/ S.

Framför Idrottsgalan

Just nu sitter jag och älsklingen framför Idrottsgalan! Den håller ju på ett tag till, men det blir nog ganska tidig läggdags för oss ikväll för vi båda är trötta. inte minst jag, har ju som sagt vart uppe sedan halv fem imorse, och det märktes för ett tag sedan när jag sprang runt som en galning här i lägeheten och letade efter en tejp som jag inte lyckades hitta! Men nu är jag nere på jorden igen, men är dock väldigt trött! Så med det säger jag ju God Natt så hörs vi imorrn, Kiss!

/ S.

Vill vinna!


Här är jag med och tävlar om denna plattång, något för dig med kanske?! :)

/ S.

Never back down!




Förresten kollade inte på High Shool musical 3 igår, det blev Never back down istället och den var skiit bra verkligen tyckte både jag och älsklingen!  Så den rekomenderar jag er verkligen att se! :)

/ S.


Gekås, Ullared!

Sorry för att jag inte skrivit men jag och mamma bestämde igårkväll att vi skulle åka till ullared idag! :) åkte klockan fem imorse och nu är vi hemma så därför har jag inte hunnit skriva, men ska försöka hinna med några inlägg idag! :) Jag köpte inget speciellt, bara lite saker till lägenheten, kallingar till älsklingen plus lite bas saker till mig som är bra att ha. :) Bara kul att komma iväg lite och inte bara vara hemma, så vi är nöjda med dagen! :) Här kommer en bild på det jag köpte idag! :)



/ S.

Hemmagjord pizza!

Sitter återigen i soffan, men nu väntar vi på maten. Ikväll blir det hemmagjord pizza, så gott! :) så nu är den i ugnen men strax är den klar! :) annars ikväll blir det film, High School musical 3 tänkte vi! Vet inte om den är bra men, måste ju se den?! :) Men nu måste jag kolla maten! Hörs senare, Kiss!



/ S.


Cribs!

Goddag, just nu ligger jag och älsklingen i soffan och kollar på Cribs på Mtv. Endel har sjukt snygga hus alltså! Strax ska vi hoppa in i duschen för att sedan åka och kolla på innebandy. Annars idag blir det film och mys för oss, och god mat såklart! :) Hörs senare, Kiss!



/ S.

Söndag!

Godmorgon, idag är vi uppe tidigt! Älsklingen har precis cyklat iväg för att kolla på en sak med hans far, och jag ska nu åka och städa på kontoret (som jag gör varje vecka). Hoppas ni hade en mysig lördagkväll, för det hade iaf jag och älsklingen! :) Men nu måste jag åka, hörs när jag kommer hem! Kiss!

/ S.

Dra ner på godiset!



N
u detta året bestämde jag mig att jag skulle äta mindre godis! Förut åt jag nästan varje dag, men nu ska jag bara göra det en dag i veckan! Denna vecka började jag med detta och jag har hållt mig utan att äta en enda godisbit, men idag är dagen då jag äter godis igen! :) så det har blivit skumtomtar, marabou och lite daim än så länge, ikväll blir det mer! Gott! :) Men nu ska jag krypa ner intill älsklingen som ligger bredvid mig i soffan! Hörs senare, Kiss!

/ S.


Lördag!

Goddag, skrev ett inlägg förut men sidan krångla så det blev inget! jobbigt! men nu verkar det funka, just nu sitter jag och älsklingen framför Cribs på mtv. Kom nyss hem har vart ute lite, först fika med hans föräldrar, sen hem till min familj en sväng, sen stan och kolla bland annat gardiner och badrumshylla. Hittade gardiner som vi ska köpa imorrn eller på måndag iaf! :) Annars idag ska vi bara slappa och ta det lugnt och ha det mysigt! :) skulle behöva städa hela lägenheten men det orkar vi nog inte! Men nu orkar jag inte skriva mer,
hörs senare! Kiss!


Min familjs katt Kitty, som vi var hemma och gosade med förut! :)

/ S.

Godkväll!

Just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en, vi har börjat med maten så den ska strax in i ugnen och så. Sen har vi även tvättstugen så vi har hängt upp det sista nu! Skönt när allt är tvättat och klart! :)
Våran kväll består av god mat Fläskfilé, potatisgratäng och gorgonzolasås, mumms! :) Let´s Dance blir det för oss med, med lite ljus och sånt! Mysigt! :) Hoppas ni också får en mysig kväll, hörs imorrn om jag inte skriver mer ikväll! Kiss!


Måste ju kolla in Blondinbella ikväll, missade ju det förra veckan!

/ S.

Middagen!



Så här såg min middag ut denna dag, nu ringde Josefin och ville fika och ta en sväng på stan. Så nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan göra iordning mig lite, sen springa fram och möta henne på stan! Hörs sen när jag kommer hem! Kiss!

/ S.

Snön ligger kvar!


S
å nu är träningen avklarad och det gick bra med foten, kände av det men det blev inte värre iaf! :) så nu ska jag försöka börja träna lite igen! Men nu måste jag iväg igen, ska städa (jobba) i två timmar. Så är tillbaka vid halv två eller nått, ha det guld så hörs vi när jag kommer hem igen! Kiss!

/ S.

Fredag!

Godmorgon, sitter just nu framför mtv och äter frukost. Då undrar ni säkert varför jag redan är uppe denna morgon, jo för att jag ska börja träna igen idag tänkte jag. har inte gjort det på över fem veckor, för jag ramlade ju i trappan ni vet, och min fot är inte helt bra än men tänkte prova om det går ändå. Hoppas verkligen att det gör det, för har en hel månad kvar på träningskortet! Hur min dag annars ser ut tar vi efter träningen, Kiss!

 

/ S.

Diva - Beyonce


Har ni hört Beyonce´s nya låt Diva, jag tycker att refrängen är skit härlig alltså! :) Så den sitter jag och lyssnar på just nu, annars gör jag inte så mycket. Kunde inte somna förrut för mobilen ringde så funderar på om jag ska göra det nu iställer eller om jag ska ta tag i all disk som är stort som ett berg! Låt mig fundera lite till! När älsklingen kommer hem från jobbet så ska vi antagligen hem till hans föräldrar och äta kvällsmat, om dom kunde såklart! Sen blir det bara massa mys framför tv:en eller någon film, mys som vanligt! :) Hörs senare, Kiss!

Lyssna på den här! :)

/ S.

Snöar!



Nu är jag hemma igen efter lite städ, började snöa för någon timma sen med, mysigt! :) Jag har precis ätit middag och nu funderar jag på att lägga mig i soffan och vila en halvtimma eller nått, så skönt är det! Sen efter det har jag papper om min cykel som jag måste hitta, sen måste jag ringa handels och lite så där.
Men nu först, vila i soffan! Hörs snart igen, Kiss!

/ S.

Torsdag!

Godmorgon, sitter och äter frulle framför Vakna med the voice! Nu ska jag iväg och städa i några timmar, sen blir det hem igen och kanske försöka sova lite igen. Annars idag har jag lite saker som jag ska kolla upp och fixa, men vi hörs senare! Kiss!

/ S.

Om London!

Började med att åka hemifrån lite innan halv sex, sen bar det av till centralstationen i Götet för att ta flygbussarna ut till Säve, därifrån 1,5 timmasflygresa och vips i London! :) Sen buss 1,5 timma för att komma dit vi skulle, blev hämtade där av vandrarhemmet, väl framme på vandrarhemmet såg vi att vi INTE kan bo där. Det var värsta ghettot och rummet var iskalt, inget varmvatten och det såg ut som att vara utklippt ur en dålig skräckfilm. Usch!
Vi begav oss mot Nothing Hill där vi skulle försöka hitta ett hotell att ta in på istället, efter lång tid och annat så kom vi äntligen fram och vi fick oss ett jätte fint hotell (men inte gratis). Men gud var det var värt det, varmt rum, egen toa och dusch, frukostbuffe och  varmvatten, plus att det var såå centralt! :) 

Vi sov jätte skönt och på dagarna var vi och kollade i affärer och vi var även på Madame Tussauds, och kan lova att det var bland det häftigaste jag vart med om. Vi ville inte gå därifrån, men det var vi ju tvungna till tillslut! :)
Sen var vi även på Harrods, shit va snyggt och DYRT! ;) men så kul att ha sett! Sen fanns det massa affärer där som vi var inne i, köpte mig en skit snygg jacka och underkläder.

Ja det var en kort sammanfattande om hur våran Londonresa var, började ju dåligt men det löste sig och blev jätte bra! :) Nu kommer lite bilder:

     

 

Mer bilder kommer, håll ut! ;)

/ S.


Tisdag!

Godmiddag, vaknade för en timma sen. Eller jag har vart vaken flera gånger på morgonen, bla när älsklingen gick upp till jobbet. Men gick upp gjorde jag inte förren en timma sen, och sedan dess har jag ätit frulle och börjat städa lite här i lägenheten för det ser förjäkligt ut rent ut sagt. Men redan nu ser det mycket bättre ut! :) ida ska jag inte göra så mycket, städa klart bara, kanske en sväng på stan och sedan kommer min kompis och hämtar mig får då ska jag med henne och kolla ut en balklänning till henne! :) Sen ikväll blir det massa mys med älsklingen! :)

I nästa inlägg skriver jag om hur London resan var och då kommer mera bilder! :)


Jag och Johnny Depp! :)

/ S.

Bilder

Här kommer två bilder från London, mer kommer! :)





/ S.

Hemma hos min familj!

Goddag, just nu är jag hemma hos min familj och umgås lite. Tyvärr har jag inte bilderna från Londonresan här så dom får komma ut på bloggen ikväll eller imorrn. Men jag tänkte dela med mig med lite gamla bilder på mig då jag var blond (är blond egentligen)! :) Hörs senare, Kiss!

     
Tryck för större! :)

/ S.


Hemma från London!

Så nu är jag hemma i sverige igen, och har sovit en natt med i våran säng med älsklingen! :) Jag har haft det bra, började lite dåligt men sen blev det jätte bra! Det blev en resa som va sååå kul, och ja jag kommer åka dit igen någongång! :) Men nu hinner jag inte skriva mer, eller svara på alla kommentarer! Men tar det senare idag, Kiss!

/ S.

Grammis/Packning

Godkväll, just nu sitter vi framför Grammisgalan samtidigt som vi packar för fulla muggar båda två! Vi har nyss ätit pizza, och nu blir det godis och massa CocaCola! :)
Ska försöka hinna skriva imorrn bitti innan jag åker, ha det så bra så länge! :)

London here we come! :)

/ S.

På torkning!

Tvättningen är klar så nu är allt inne i det lilla torkrummet som finns där. Jag tror också att jag har klart med allt som jag ska ta med mig till London med, så det känns skönt! :) Snart kommer älsklingen hem med, först ska vi hem till mina och hans föräldrar en snabb sväng. Sen ikväll ska vi ha en riktigt myskväll med bara varandra! :) Gud vad jag kommer sakna älsklingen, men vi ses ju igen på söndag så! :) Hörs senare, Kiss!

 
Här hänger vår tvätt i det lilla torkrummet! 


Update:

Nu ska jag springa till stan och kolla på ett par coola leggins! :)

/ S.

Fixning!

Så nu ska jag ta tag i vad jag ska ha med mig till London, och det måste bli lite eftersom vi bara ska ha handbagage med oss! Sen om en halvtimma har vi tvättid så då måste jag slänga in två maskiner med en gång, sen ska jag gå direkt till mormor och morfar igen för dom ville bjuda mig på middag idag! :) snällt av dom! :) sen blir det tillbaka till tvätten och packningen! Men nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare! Kiss!


Synd att man inte kan ta med hela garderoben!

/ S.

Onsdag!

Godmorgon!
Idag är det onsdag och det betyder att imorrn åker jag och fanny till London tills på söndag! :) :) Gud vad kul, men idag väntar ju massa saker som jag måste hinna göra innan vi åker imorrn bitti! Så idag har jag fullt upp med saker jag ska göra, men det hinner jag! :) Först ska jag en sväng till mormor och morfar! Hörs senare, Kiss!

/ S.

Drömkåken!

 
G
odkväll, denna dag har jag och älsklingen spenderat genom att kollat på några "En fyra för Tre"-avsnitt, vart hemma hos min familj, vart hemma hos älsklingens familj plus att vi har gjort nytta är hemma i lägenheten! :) Skönt att man hunnit med så mycket, så jag nästan bara har packningen kvar imorrn! :)
Resten av denna tisdagkväll för oss blir framför Drömkåken som går på tv! Men nu måste jag svara på kommentarerna innan filmen börjar. Hörs imorrn, Kiss!

/ S.

Forever21

Här är bara några av alla saker som jag vill ha från den underbara sidan Forever21! :)

     
/ S.

Tisdag!

Godmorgon, tisdag idag men är som en söndag så älsklingen är ledig idag! så idag blir det mys och fixa inför resan! :) men nu först blir det frukost, hörs senare! Kiss!

/ S.

Godkväll!


Jag är sugen på Juleskum!

Ligger just nu i våran stora säng med datan i knät samtidigt som jag kollar på tv. Kom hem för en timma sen, har vart hemma hos min familj bland annat. Älsklingen kör taxi ikväll så därför ligger jag här själv just nu! men han kommer ju sen så! :) Det jobbiga är att jag inte är trött, kanske ska kolla på något avsnitt av The Hills eller Step up2 igen kanske?! :D Får se vilket det blir, om jag inte orkar skriva mer senare så hörs vi imorrn! Kiss!

/ S.

11 Minus!

Usch vad kallt det är ute, 11 minus står just nu. men då känner jag mig extra redig eftersom jag har vart ute och gott en timma! :) kallt, men så skönt sen när man kommer hem. och när som helst kommer älsklingen hem med, här kommer några bilder jag tog när jag var ute och gick! :)







/ S.

I soffan framför tv:en

Så nu har jag vart lite med en vän och vart på mammas jobb, banken hann jag inte med. men det tar jag nog på stationen på torsdag istället. sitter under en filt framför tv:en och pratade precis med min älskling i telefon! :) dom skulle sluta jobba lite tidigare idag, nice! :) men nu tänkte jag att jag skulle ta på mig massa kläder och gå ut och gå en sväng, tänkte ta med kameran med så jag får några nya bilder! Hörs efter promenaden, Kiss! 

     

/ S.


Måndag!

Godmorgon, har precis ätit upp min frukost och ska strax hoppa in i duschen. För sen om en timma ska jag träffa en kompis några timmar idag! :) Har även lite ärenden jag måste göra, måste kolla om banken är öppen och gå till mammas jobb och lite så! :) Men nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare! Kiss!


En bild på mig, älsklingen och Nellie. :) (alla ser dock väldigt annorlunda ut) 
Snart två år gammal är bilden med!
  :P

/ S.

Sjuka!

Söndag idag och jag och älsklingen är sjuka, har jätte ont i huvvet och mår lite illa. Usch! :( i förmiddags var jag och fanny och planerade inför torsdagen(LONDON!)! :) Hoppas jag bara mår bättre tills då! Ikväll blir det mys i sängen under täcket, allt för att bli friska! :) Hörs senare eller imorrn! Kiss!

/ S.


Körslaget!


Erik, en av dom tävlande i Körslaget! :)

Godkväll, jag och älsklingen sitter just nu framför Körslaget. Vi kom nyss hem för vi har vart hemma hos min familj och fikat och umgåts lite, sen även hos älsklingens föräldrar där vi fick god kvällsmat! :) Efter körslaget blir det någon film, mysigt! :) känner att jag inte orkar så mycket mer för jag börjar bli lite sjuk, har ont i huvudet typ hela tiden och har ont i halsen och är hes! :( bara jag är frisk till torsdag så! :) Men nu ska jag kolla på tv:en istället för denna skärm, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

H&M Vår 2009!

Åh, vad jag vill ha vår nu alltså. bara kunna ha en tunn jacka utan att beöva frysa ihjäl! Men om några månader är den ju här så det är väl bara att vänta! :) Här kommer lite saker jag vill ha från H&M just nu! :)

        
/ S.


Lördag!

Godmorgon, idag tog jag en riktigt sovmorgon! Men jag vaknade såklart vid nio när älsklingen gick upp, då han skulle åka och kolla på en fotbollscup en sväng men snart kommer han hem igen! :) Jag själv ligger just nu i sängen och kollar på The Hills, som vanligt! ;) Men nu måste jag äta upp min frukost, hörs senare! Kiss!

/ S.

En fyra för Tre!


G
odkväll, just nu sitter jag och älsklingen i soffan framför tv:en! och det har vi gjort dom senaste timmarna, sett på "En fyra för Tre" ! Skiiit bra tycker vi,den såg vi båda på när vi va yngre så! :) Annars ikväll har vi vart hemma hos min familj lite, men mesta delen har vart mys i soffan! :) Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorrn! Ha en fortsatt bra natt, Kiss!

/ S.

London 8-11 Januari!

För om mindre än en vecka ska jag och min vän Fanny åka till London (torsdag-söndag) och det ska bli så sjukt roligt! :) Någon som har vart där och kan rekomendera mig om något?! :)



/ S.

Fredag!

Godmorgon!
Idag är det fredag! (?) Kan inte fatta att det redan är fredag igen, går helt sjukt fort! Men det är ju skönt det! :) Igår hade jag och älsklingen som sagt en riktig hemma dag, med pizza och massa filmer och tv. såå härligt och mysigt! :) På dagen idag så måste jag till banken och växla pengar, och sen kanske ta en liten sväng på stan. Annars ska jag bara slappa, kanske kolla klart på dom sista The Hills avsnitten som jag inte hunnit se än. Men nu måste jag duka bort frukosten, hörs senare! Kiss!

/ S.

1 Januari!

Goddag! Just nu ligger jag och älsklingen och halvsover i soffan, och det lär vi göra hela denna torsdag. igår var det trevligt och mysigt, jag och älsklingen blev inte sena sen på natten! skönt det för annars hade vi nog vart ännu mera döda idag. Hoppas ni hade en underbar kväll igår, hörs senare under dagen! Kiss!


/ S.

RSS 2.0