Nytt på köksbänken!

 
Hej Lördag! 
Tänkte börja dagen med att visa er mina senaste inredningsfynd, först ut är denna snygga marmor-bricka som jag hittade för några veckor sedan. Och nyast är denna läckra plåtburk som köptes i onsdags, bägge sakerna är fyndade på second hand! 
 
Gillar ni mina fynd? :)
 
/ S.

Sista fredagen i september!

 
Godmorgon fredag och jobbhelg! 
Här hemma började jag dagen med sovmorgon och frukost i soffan, nu tänkte jag ta på mig och bege mig ut på en kort promenad i det härliga vädret. Sen funderar jag på om jag ska baka något, efter det blir det lunch med sambon för att sedan åka till jobbet och start denna jobbhelg! 
 
Hoppas ni får en härlig fredag, KRAM! 
 
/ S.

Önske-outit!

 
Kollage från en av favorit bloggerskorna!
 
 
Idag hade jag mer än gärna sprungit omkring klädd i detta, så snyggt! :)
 
Ha en fin torsdag, KRAM!
 
/ S.

Höst-promenad!

 
Idag började vi (sambon är hemma och är sjuk) dagen med en härlig sovmorgon och god frukost i soffan, sedan begav jag mig ut på en liten promenad. Och idag fick mössan och vantarna åka på för första gången denna hösten, men det var riktigt härligt i solen idag. Skön höstdag! :)
 
Hoppas ni också får en härlig och fin höstdag! 
 
/ S.

Triss i jackor

 
Tre snygga svarta jackor härifrån som jag gärna hade fyllt min höstgarderob med! 
 
 
Hoppas ni får en solig och härlig tisdag, KRAM!
 
/ S.

The Wekeend!

 
I fredags hade vi kräftskiva med mina och sambons föräldrar, och igår var jag ute och åt med två tjejkompisar till mig! Två riktigt lyckade kvällar :) Sen ringde klockan tidigt imorse för att hoppa in och jobba lite på extrajobbet, och nu resten som är kvar av helgen kommer jag först att spendera på gympagolvet för att sedan ha en riktig myskväll med sambon! Bra helg alltså :)
 
Hoppas ni också haft en bra helg, KRAM!
 
/ S.

Happy fredag!

 
Ville bara kika in och önska er en härlig fredag, hoppas ni får en bra kväll! :)
 
KRAMAR!
 
/ S.
 

Torsdags-träning!

 
Strax sticker jag iväg för en timma på gympagolvet, det var en vecka sedan sist så det känns extra kul och skönt att komma iväg! Efter det ska vi hem till min söta guddotter som blir 1,5 år, skämma bort henne med lite paket hade vi tänk göra! :) 
 
Ha en fortsatt bra torsdag, STOR KRAM! 
 
/ S.
 

TRE

Tre snygga accessoarer ifrån h&m, jag hade inte tackat nej till någon av dom! 
 
Redan onsdag igen och igår gick jag av ett dygns-pass på mitt ordnarie jobb för att sedan spendera någon timma på extrajobbet, så igårkväll var det en trött Sara som landade i soffan vid halv nio. Nu däremot har jag nästan en veckas ledighet att se fram emot innan det blir jobb igen! :)
 
Hoppas ni har en härlig onsdag, KRAM på er! 
 
/ S.

Höst- måndag!

 
Hej måndag! Idag känns det som om hösten är här på riktigt, regnigt, grått och trist. Så just nu sitter jag inne under favoritfilten och läser tidningar! Lugn och skön uppladdning inför jobb i eftermiddag..
 
Annars då, har ni haft en bra helg? Min har iallafall varit bra, spenderade ett dygn på jobbet sedan har helgen mest bestått av mys med god mat! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Bikers

 
Snygga biker-jeans från Gina Tricot, dom måste jag spana in i butik i veckan! Du hittar dom online här
 
Hoppas ni har en härlig söndag, KRAM!
 
/ S.

Fredag den trettonde

 
Här hemma började jag dagen med en rejäl sovmorgon och sedan en god frukost i soffan med tända ljus, härlig morgon! :) Solen skiner ute så jag tänkte snöra på mig träningsskorna för att gå en kort promenad längst älven med en podcast i öronen, sambon slutar vid lunch men vi har inget planerat på hela dagen vilket är väldigt skönt! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen, KRAM! 
 
/ S.

Eftermiddags- träning!

 
Strax ska jag hoppa på cykeln och bege mig till Friskis & Svettis för ett träningspass, men först måste jag nog slänga i mitt en snabbt mellanmål! :)
 
Ha en härlig torsdagkväll! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Dessa läckra träningsskor skulle jag mer än gärna vilja ha, dock tror jag att det är alldeles för dålig dämpning för mig som går på mycket pass som innebär massa hopp och snabba rörelser! Du hittar dom bland annat på Stadium för runt tusenlappen! :)
 
/ S.
 

Home with Ulrikke

 
 
 
Idag bjuder jag på tre detailjbilder från denna tösens läckra hem, riktigt snyggt och personligt! :)
 
Ha en bra onsdag raringar, KRAM! 
 
/ S.

Triss i mössor!

Idag har vi ingen sommardag här inte, nej idag är det grått och trist! Så vad passar då bättre än att sitta inne under favorit-filten och leta fina höstkläder att utöka garderoben med! Hittade dessa tre mössor som ser så mysiga och sköna ut, du hittar dom här för en billig peng!
 
Jag är speciellt sugen på den vinröda, vilken gillar du mest? :)
 
/ S.
 
 

Sommaren hälsade på igen!

 
Vilken helg vi haft, den har bjudit på riktig sommarvärme så den har bland annat spenderats genom att slöa i en solstol och ätit grillat! Låt detta vädret hänga i några veckor till tack, hade varit heelt underbart! :) 
 
Hoppas ni också fått en solig helg :)
 
/ S.

Zebra och leopard!

Två enkla men snygga saker i djurmönster härifrån, ballerina-skorna blev jag riktigt sugen på. Dock är det väl inte så länge till man kan använda dom tyvärr.. 
 
Annars idag så har vi underbart väder denna lördag, vi har ätit en god lunch ute på stan och tagit en kaffe nere vid älven. Nu återstår bara vad kvällen har att bjuda på, än så länge oplanerad! Härligt :)
 
Trevlig lördagkväll på er, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej vänner! 
Redan fredag igen och min dag har bestått av en rejäl sovmorgon, en stund i solstolen, pannkakslunch med sambon och nu ska jag fram på stan och göra lite ärenden. Ikväll blir det grillat, gäller att passa på nu när vi har strålande solsken! :)
 
Hoppas ni får en mysig fredag, KRAM!
 
/ S.

Dagens vill ha!

Jag är nog själv ingen hatt-tjej men tycker det är riktigt snyggt på andra så kanske ska ge den en chans ändå, är ju så snyggt nu till hösten! Denna snygga nyhet från Lindex som ser ju perfekt ut, måste testas! 
 
/ S.

Rosor och chokladbollar

 
Idag firar jag min långledighet (ledig tills nästa helg) med korall-färgade rosor och goda chokladbollar! :)
 
Hoppas ni får en fin onsdagskväll, KRAM! ❤ 
 
/ S.

Last days of summer?

 
Idag har vi en härlig och solig måndag, jag passade på att sitta ute i en solstol med lite tidningar och njuta av den. Kanske är det sista varma soldagen vi får? Jag hoppas dock på att hela veckan fortsätter i samma spår då jag endast jobbar ett pass denna vecka! :)
 
Hoppas ni också fått en solig start på veckan! :)
 
/ S.

Kvällsmys för två i soffan

 
Efter en fullspäckad helg där jag har stått och sålt på loppis för första gången i mitt liv, spenderat en timma på gympagolvet och även jobbat ett dygns-pass så sitter jag nu i soffan under favorit-filten och myser! Massa tända ljus och choklad och hallonsoda får står för kvällsgodiset, mums! :)
 
Hoppas ni har en mysig söndag! KRAM!
 
/ S.

RSS 2.0