Vecka Nio.

 
Hade lite Födelsedagsfika för närmsta familjen i lördags!
 
 
Ser fram emot i veckan:
 
- Träffa en fin gammal vän och hennes bebis
- Ledig helg 
- Roliga träningspass
- Massa ledig tid med Tuva
- Antagligen en dagstur till Göteborg
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Alltså, hur läckra är inte dessa Adidas Stan Smith i leopard? Herregud! Tyvärr verkar dom knappt ha landat någonstans i butik/online än, men måste haffa ett par så fort dom kommer ut! :) 
 
/ S.

F R E D A G + min födelsedag!

 
Kikar in och bjuder på lite fredgags-inspiration i vanlig ordning! 
 
Sen så idag är det min 27-årsdag, börjar ju närma mig 30. Herregud, åldersnojja.. hihi! 
 
Ha en fin fredag kära ni! 
 
/ S.

Bra start på dagen

 
Nu är jag precis hemkommen efter en liten runda på gymmet, alltid lika härligt att börja dagen med träning! Nu blir det dusch och sedan iväg och handla och städa, sen ska jag iväg till vårdcentralen och kolla mina leverfläckar och sedan ikväll ska vi ha vänner över på mat och lek! Fullt upp denna torsdag alltså :) 

/ S.
 
 

Ett dygn i Göteborg

 
 
 
Igår hoppade jag och lilla familjen in i bilen och styrde mot Göteborg, där väntades det hotell-mys och bara njuta av ledig tid tillsammans. Det blev en lite sväng på stan för shopping och fika innan vi köpte med oss lite gottit upp på rummet, och sedan blev det kvällsmat i hotellsängen till Tuvas förtjusning! Riktigt bra dag!  ❤️
 
/ S.

Helgen som gick:

 
Tack för alla krya på dig hälsningar som jag fick av er i förra inlägget! Tror det var något jag ätit då jag mått helt bra efter i torsdags. :)
 
I helgen har vi bland annat haft det sista kalaset för våran 2-åring och igår avslutade jag helgen med att testa nyöppnade Olerys här i stan med en vän. Nu väntar några mer lediga dagar med familjen, underbart! ❤️
 
Hoppas ni haft en fin helg och en bra måndag! 
KRAM! 
 
/ S.
 

Direkt från soffan

 
Just nu skulle jag egentligen varit på jobbet men kräktes igår så ligger hemma idag istället, trodde först jag fått magsjuka men allt kom under en liten stund igår och började med värk i magen och idag mår jag bra så tror jag ätit något konstigt bara. Hoppas på det :) Nu har jag iallafall en hel veckas ledighet framför mig och har planerat in lite roliga saker så ser verkligen fram emot dom lediga dagarna jag har framför mig :) 
 
Hoppas ni har en bra fredag, KRAM! 
 
/ S.

Snart är det dags igen..

// Lampa  // Träningsbyxor // Kudde // Telefon // Halsband //
 
Nästa vecka är det dags för mig att bli ett år äldre, och det ska firas lite med min närmsta familj och eftersom jag vet att många av dom läser bloggen så tänkte jag idag tänkte bjuda på en liten önskelista på vad som mer än gärna hade fått ligga i ett inslaget paket till mig den dagen! :) 
 
Ha en fin torsdag, KRAM!
 
/ S.
 

❤️ 2-års kalas ❤️

 
 
I söndags var det dags för närmsta familjen att fira våran 2-åring! Och oj så fina paket hon fick och vad mycket fika som åkte ner i magen. Tuva var jätte glad och nöjd och stensomnade strax efter gästerna gått! Tusen tack för ett lyckat kalas ❤️
 
/ S.

Solen som lyser in på buketten

 
Alltså detta soliga väder som det har bjudits på idag, så underbart! Och på tal om underbar, hur fin är inte Alla Hjärtansdag-buketten som jag fick av sambon igår. Så fin! :) 
 
Måndag idag och dagen började med att Tuva bjöd oss på lite sovmorgon, sen en sväng på gymmet, sedan var det Tuvas tur att besöka tandläkaren, sen handla och nu sitter jag på jobbet. En fullspäckad måndag alltså! Blir mycket jobb denna vecka men sedan går jag på ledigt i en hel vecka så det ska bli riktigt skönt! :) 
 
Hoppas ni fått en bra start veckan! 
 
/ S.

Tuva 2 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det våran bästa lilla tjejs 2-årsdag! Hurra! 
Du betyder allt för oss! ♥
 
/ S.

F R E D A G

Välkomen fredag och min sista ledig dag innan det är dags för jobb i helgen. Blir en helg med mycket firande för:
 
Idag fyller min pappa 50 år ♥
Plus att jag och sambon firar 10 år ihop idag ♥
Imorgon fyller våran älskade Tuva 2 år ♥♥
 
Hoppas ni får en fin helg! KRAM! 
 
/ S.
 
 

Nytt projekt i huset:

Igår började vi ett nytt projekt här i huset, nämnligen att bygga en toalett nere i källaren. Igår lades golvet och det blir samma som på övervåningen (då vi bara ska ha toalett och ingen dusch så behövs ju inget tätskiskt) Vi har inte riktigt bestämt oss för hur vi vill ha det på väggarna men det måste vi bestämma i helgen. Kul med en nytt projekt iallafall, har pratat länge om att fixa en toalett till och nu är vi äntligen igång! Lovar att visa er mer bilder under renoveringen och på slutresultatet då många av er gillat mina andra renoveringsbilder :)
 
/ S.
 
 

Vill uppdatera garderoben.

 
 
 
Just nu känns min garderob oerhört trist och tråkig, så jag hade verkligen inte tackat nej till sakerna ovan ifrån Nelly. Perfekt man fyller år snart så man kan önska sig lite presentkort så man kan köpa just lite nya kläder! :)
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.
 

För tre år sedan..

 
 
 
 
 
Var jag och sambon i ett soligt Miami, och spenderade många timmar vid poolen/stranden i en solstol. Men det simmades även med delfiner, shoppades en hel del och åt en massa god mat! Ja man kan inte annat än att längta tillbaka idag när det är riktigt trist och grått väder ute.. 
 
Någon av er som också besökt Miami? ISåfall, älskade ni det lika mycket som vi? :) 
 
/ S.
 
 
 

Bomberjacka till våren

Måste tipsa er om dessa två bomberjackor som är riktigt snygga nu till våren, dom är ett fynd från H&M´s tjejavdelning! Hade jag inte redan köpt två nya vårjackor för i år så hade jag definitivt gått och kikat närmre på dessa, du hittar dom här
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! :)
 
/ S.

Tre från torsdagen

 
På förmiddagen blev det en runda på gymmet! 
 
 
Efter lunch blev det presentöppning då två vänner kom på fika och firade Tuva´s födelsedag i förskott!
 
 
Sen på kvällen gick vi bort till Tuvas bästis och hennes föräldrar där vi hade en supermysig kväll med massa lek och god mat! :) En riktigt bra torsdag! 
 
Men nu, lördag och dagen ska strax börja på riktigt då jag ska iväg på ett skivstångspass! Bästa starten! :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

Börjar som vanligt fredagen med lite härlig inspiration, idag fick det bli grönt i fokus. Älskar som ni säkert redan vet grönt i inredningen då jag tycker att det är så fräscht och annorlunda! Men nu har jag haft just det gröna i fokus här hemma i snart ett år så nu har faktiskt lite gröna detaljer börjat bytas ut här hemma, för det är ju så kul med just förändring! Men nu tillbaka till bilderna.. Köket, hur tufft och kul? Och soffan, men alltså så läckert!! 
 
Idag blir det några timmar på jobbet innan det är dags att ta ledig helg med familjen, och den startas på bästa sätt med fredagsmys hemma i soffan! :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

Söta kaniner + att jag har blivit brunett!

 
Den här söta tunikan var en av sakerna som fick följa med hem från våran besök på Gekås för några veckor sedan, Tuva var riktigt söt i den. :)
 
Tisdag och idag har det hunnits med en sväng på gymmet och jag har även varit hos frisören och blivit brunett, och nu sitter jag på jobbet. 
 
Hoppas i haft en bra tisdag, KRAM! 
 
/ S.
 

RSS 2.0