i really really like it!



Dessa tre favoriter fick jag hem igår, OM jag ska titta på dessa i helgen! :)
A walk to remember - En underbart fin film. Jag gråter floder!
The Hills säsong 1 & 2 - Behöver jag ens säga något?! :)

/ S.

trettionde juni!

Heeej!
B
örjade denna dag med kladdkaka till frukort (ja ja, jag vet jag måste skärpa mig), men efter det blev det morgonpromenad med Sandra och Nathalie! :) Sen var det dags för jobb, och nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska nu hoppa in i duschen och sen ska jag umgås med N hela kvällen. Nu har ju solen kommit fram så får se vad vi hittar på, kanske kan övertala N om att gå till Birgers och käka massa glass! ;) Men nu måste jag in i duschen, hörs senare! Puss!

jag och mamma med champange för någon vecka sen! :)

/ S.


kladdkaka med grädde!



S
å nu sitter jag äntligen i soffan efter en dag på språng, det firade jag med att köpa hem en kladdkaka (jaa idag igen)!! Köper ju alltid frödinges men nu var den slut så fick testa icas egna, inte alls lika god men duger för ett krisläge! ;) Var förresten och hämtade ut ett paket förut med, visar det imorrn! Nu ska jag pussa på min N! Ha en fin kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

tjugonionde juni!

Godmorgon!
Tisdag idag, underbart väder och jag är ledig!! Gött! Tänkte cykla hem till min familj nu och ligga ute och försöka få lite mera färg. Hoppas ni med har kanon väder! :) Hörs senare, Pussis!



/ S.

tjugoåttonde juni!

Godmorgon!
Nu äntligen verkar det som det spricker upp och att det blir sol, så nu sticker jag och Sandra iväg till stranden. Hoppas det blir kanon fint så vi kan sola och bada! :) Puss!

/ S.

tjugosjunde juni!

Godförmiddag!
Har snart varit uppe i två timmar, började då dagen med att klicka hem lite saker från cdon. Det blev en film som är så fin, sen så blev det The Hills säsong 1 och 2! :) Underbart! :) Nu ska jag och N bestämma oss vad vi ska göra idag, sen ikväll blir det jobb. Ha en fin söndag!



/ S.

midsommarklänningen!





Min nya söta klänning! :)

/ S.

tjugosjätte juni!

Goddag!
M
åste börja med att säga att gårkvällen var trevlig och mysig! :) Vi alla skulle ju jobba idag så vi tog det lugnt och hade det trevligt! Lite bilder kommer nedan! :)

Nu är jag nysshemkommen från ett pass på jobbet, ska nu ta en kall dusch sen återstår vad jag och N ska göra ikväll! Hörs senare, Puss!









/ S.


tjugofemte juni - midsommarafton!



GLAD MIDSOMMAR! :)

D
agen kommer spenderas med min N och kvällen kommer spenderas med härliga tjejer! :) Hoppas ni får en underbar dag raringar!

/ S.


tjugofjärde juni - en kväll på landet!

Dagen började med jobb, sen på eftermiddagen tog jag och N bilen ut till Spiken där min mormor och morfar har sommarstuga. Där spenderade vi hela kvällen med min familj, mormor&morfar och min ena moster och hennes familj. Det blev att njuta av solen, äta gott och ha det mysigt! En riktig härlig kväll!





/ S.


Tjugotredje juni!

Goddag godingar!
O
nsdag och klockan är inte ens två och jag har redan hunnit med en massa idag. Först imorse var det en liten morgonpromenad med Lollo, sen hämta Sandra, sen åkte vi och besiktigade bilen, sen handlade vi inför midsommar, sen blev det middag och sen har jag även hunnit diska vårat diskberg vi hade.

N
u är syster påväg hit för att låna lite kläder, sen så är även N på väg hem från jobbet redan. UNDERBART! Sen ikväll blir det jobb! Ha en fortsatt fin onsdag!

Min och Sandras dans på senaste festen! ;)

/ S.


stildagboken!



Hon är king!!

/ S.

tjugoandra juni!

Godmorgon!
Eller förmiddag kanske, jag har vart vaken ett tag nu för vårat lägenhetshus ska nämnligen målas om så imorse klockan sju vaknade jag av att dom skrapade rent och körde med högtryckstvätt precis utanför sovrummet. Kul! Viggo fattade inte vad dom höll på med så han sprang runt i lägenheten och försökte få en glimt på vad dom gjorde, haha! Men nu måste jag fixa mig inför jobb, blir ett nio-timmars pass idag. Gött med så många timmar. Ha en bra dag raringar!

/ S.

Sailor!



Nya ballerinas! :)

Har massa nya kläder att visa er, måste bara orka ta kort på allt med!
Ha en fin kväll!


/ S.

Tjugoförsta juni!

Godmorgon!
M
åndag igen och ny vecka, sex-dagars jobbvecka och jag hoppas innerligt att semesterschemat har kommit upp på jobbet nu. Det vore på tiden nu känner jag. Men nu ska jag fixa mig iordning för jobbet, Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

/ S.


minigolf med jobbet i tisdags!

I tisdags var vi iväg med jobbet och spelade lite minigolf, vädret var perfekt och det blev cider med tjejerna. En fin kväll helt enkelt! :)


Några av alla som var med! :)

/ S.


tjugonde juni!

Hej där!
Sitter äntligen i soffan för första gången idag, har vart igång hela dagen tills exakt nu när jag slog ner bakdelen i soffan. Började dagen med att åka med mamma och pappa till Spiken och hälsa på mormor och morfar i stugan, sen åkte jag och köpte en nya datasladd (min förra ville inte vara med längre). Sen blev det taco hos familjen, sen tog jag en promenad hem. Väl hemma fick jag ett städ-ryck och rensade och städade garderoben och nu sitter jag här och väntar på att N ska stiga innanför dörren efter en dag på golfbanan.


I
kväll vet jag inte vad vi ska hitta på, vi skulle behöva ut och springa men hur kul är det egenligen då? Inte alls lika kul som att sitta i soffan med handen i godispåsen iallafall, ja gud hur ska detta sluta. Men nu jag resa mig upp innan jag somna här. Ha en fortsatt fin söndag så hörs vi senare!

/ S.


nittonde juni!

Godkväll på er!
L
ördag idag, och jag har vart ledig så idag åkte jag, N, mamma och lillebror till Skövde i förmiddags för lite shopping. Jag hittade massa fina saker faktiskt, sen blev det hemfärd och vi båda lyckades stensomna i soffan. Efter det åkte vi till Roma och åt god mat, sen till Stadsträdgården där bla Timo Räsinen spelade. Så nu sitter vi hemma och ska kolla om det finns något vettigt att kika på tv innan det blir sängdags, Hoppas ni haft en fin dag!





/ S.

artonde juni!

Godkväll raringar!
N
u sitter vi hemma i soffan och moffar godsaker och kikar på fotbollen (dödstråkigt), eller jag kikar väl inte passar på att sätta mig lite här istället. Vi är ganska nyss hemkomna från en stund hos min familj, där blev det kvällsmat och lite tv-tittande. Resten av kvällen kommer också vara lugn och skön, är äntligen ledig hela helgen så jag ska njuta ikväll! Nu ska jag fortsätta gosa med mina två favvo killar här hemma! :) Puss! ´


Den lilla av mina två favvo killar!

/ S.

sjuttonde juni!

Hej bloggen!
V
ar snart en veckan sen jag var inne här sist, har känt att jag inte hade något direkt sug för att skriva så det blev inte av helt enkelt. Förresten, hur fort har inte denna veckan gått eller? Sjukt, men det är skönt när tiden skyndar på så blir det semester snart! :)

Idag har jag jobbat, sen cyklade jag och N till svärisarna där det ble grillning, sen kunde jag inte hålla mig från att gå och köpa Frödinges kladdkaka, en banan och grädde till. Gud så gott det är, skulle lätt kunna leva på det! :) Nu blir det nya wallander för oss, Ha en mysig kväll! :)

Syskon-puss på Studenten, jag, lillebror och lillasyster!

/ S.


balen

Har nu varit och kollat när lillebror gick in till balen, så stilig var han! :)
Här kommer två bilder från min bal för två år sedan! :)





/ S.

elfte juni!

Godmorgon!
R
edan fredag igen, synd bara att man jobbar i helgen. Men så är det ibland, men är ledig på tisdag istället och då ska vi iväg på firmafest. Faan vad skoj det ska bli alltså! :) Men måste ju klara av helgen jobb först, börjar om lite mindre än en timma! Hoppas ni får en bra start på helgen! :)

Min fina familj på Johans student! :)

/ S.


magnus samuelsson = student påhäng!

Här kommer svaret några av er har varit nyfikna på:
M
agnus Samuelsson (minus hans ben) blev ett roligt påhäng som vi hänge kring halsen på bror igår på Studenten! :) Mycket lyckat och många tyckte den var riktigt häftig! :)




Inlinesturen gick fint, stannade till hos min familj där vi åt god tårta. Sen rullades det hemåt igen, då kikade vi alla tre på Luftslotten som sprängdes. Riktigt bra den trilogin alltså! :) Ha en fin kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

inlines!

Nu har jag, N och min lillebror vart och köpt inlines, så nu ska vi ut och åka! :)


/ S.


tionde juni!

Godmorgon!
Gårdagen var kanon bra! :) Har massa bilder, börjar smått med några. :)

 



/ S.


nionde juni - brors student!

Godmorgon!
Idag kommer hela dagen gå åt att fira bäste bror som tar Studenten! :) Jag och N ska hem till familjen nu och hjälpa till lite med dukning bland annat, köper med mig fika så vi har massa gött att smaska på! Sen blir det att kika utspringet, sen hitta mina två vänner som jag med ska fira idag! Tror det kommer bli en kanon dag, hoppas solen kikar fram snart med! :)

Redan två år sedan jag tog studenten!

/ S.


soffhäng!

 

Sitter just nu i soffan och slöar, passar på nu eftersom om en drygt timma är det dags för jobb. Lunchen med Josefin var god och hon gillade verkligen sin studentpresent som hon fick av mig, underbart det! :) Ne nu ska jag luta mig bakåt, Hoppas ni får en härlig kväll!


/ S.


åttonde juni!

Godmorgon!
Har nu suttit framför datan och kollat på årets MTV movie awards, hann dock inte kolla klart för nu ska jag ta cykeln iväg och sola tänkte jag. Sen blir det lunch med Josefin, och sen ikväll väntas jobb. Ha en fin förmiddag så hörs vi senare!



/ S.


mumsigt till kvällen!

Nu har vi varit iväg och käkat, sen blev det lite handling. Köpte med oss jordgubbar och jag bara råkade få med delicatoboll med! Så det kommer vi mumsa på ikväll! Ha en mysig kväll!

/ S.


lila prickigt



Mina nya söta skålar! :)

/ S.

sjunde juni!

Godmorgon!
Har vart ute på en liten morgonpromenad med Sandra nyss, och nu sitter jag och fryser i soffan. Har ju vart underbart väder hela förra veckan men inte idag, men hoppas det blir solsken resten av veckan. Speciellt på onsdag då bror min tar Studenten! :) Men nu ska jag slappa lite innan det är dags att bege sig till jobbet! Ha en fin dag!

/ S.

vad gör magnus samuelsson i vårat vardagsrum?





/ S.

sjätte juni!

Måste börja med att säga att jag hade en helt underbar ledig dag igår, precis så man vill att en sommardag ska vara och spenderas. Ikväll kommer lite bilder från det! :)

Nu till idag, sjätte juni. Bror fylller 19år idag, plus att det är nationaldagen. Det betyder ledighet för dom flesta, men jag började jobbet klockan nio imorse och har nu jobbat ett åttatimmars-pass. Nu är jag nyduschat och ska cykla hem till familjen för att fira lillebror! :) God mat och tårta, det är fina grejer det! ;) Men nu måste jag hoppa på stålhingsten, Ha en fin kväll så hörs vi senare!



/ S.

femte juni!



Godmorgon Godmorgon!

Pallrade mig upp ur den varma sängen för en halvtimma sen, känner att jag inte vill sova bort en ledig dag. Solen skiner även idag, så vi får se vad vi hittar på för mysigt idag i solskenet. Men nu ska jag krypa ner i sängen igen och väcka N som fortfarande sover, Ha en fin dag raringar!

/ S.

fjärde juni!

Goddag solstrålar!
Nu är jag hemma efter en hel dag hos familjen i solskenet, har solat och njutit av lite ledig tid. Jag blev även hundvakt någon timma med, och det gick ju hur bra som helst faktiskt. Mamma och pappa slutade tidigt så vi åt mat och käkade även glass, N kom förbi när han slutade också, vi tog en promenad hem och nu tar vi igen oss i soffan. Hade gärna velat vara ledig ikväll och inte behövt åka och jobba, men jag har ju kunnat njuta på dagen iallafall. Här kommer lite bilder från dagen, Ha en fin kväll!

 







/ S.


dötrött!

Nu sitter jag och N helt döda i soffan, vi har nämnligen varit iväg och sprungit i spåret! Så resten av kvällen kommer spenderas degande framför tv:en, vi har lite daimglass kvar sen igår den lär jag ju äta upp strax med..
Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

tredje juni!

Godmorgon!
Idag ringde min klocka halv åtta, var då dötrött och ångrade att jag skulle vara hurtig och ta en morgonpromenad med Sandra. Sen så fort jag såg solskenet utanför så piggnade jag till, härligt att sommarvädret äntligen kommit hit. :) Nu slöar jag och ska strax fixa iordning mig lite inför jobbet! Men vi hörs i eftermiddag, Ha en fin dag!

/ S.

nu mumsar vi daimglass! :)

/ S.


jeansvästen



Idag åkte den nya jeansvästen på, nästan för varmt att gå klädd så här idag för det har vart sjukt varmt. Har ju spenderad dagen med Johan, sen hem och slänga in tvätt och bege mig ut på studentpresent-jakt till lillebror. Nu slöar jag i soffan och N har lyckats somna här bredvid, så nu ska jag väcka han och gå ut och njuta igen av det härliga vädret! :)

/ S.

Andra juni!



Godförmiddag mina fina läsare!

Nu är jag hemkommen efter en morgonpromenad med Sandra i det fina vädret, riktigt varmt har vi här idag. Ikväll blir det nog premiärdoppen med, det ni! ;) Men först ska jag njuta av dagen, är nämnligen ledig idag efter nio dagars jobb i rad. Så jag ska strax hoppa in i duschen, och sen träffa min kompis Johan (han är äntligen hemma och hälsar på efter att ha flyttat till USA) :) Underbart! Men nu blir det som sagt duschen, Ha en underbar dag så hörs vi senare! :)

/ S.


som en sommardröm!




Förra veckan så fick denna följa med mig hem, äntligen! Kommer bli perfekt tll studenten och mysiga sommarkvällar! :)

Nu ska jag hoppa in i ducshen, sen kramas med N någon timma innan jobbet börjar! Ha en fin kväll!

/ S.

första juni!

Började dagen med lite sovmorgon, sen begav jag mig ut på en liten promenad längst lidan! Och nu har jag precis diskat vårat enorma diskberg och nu tänkte jag bege mig hem till mormor och morfar och sola på deras tak! Alltid så härligt varmt där! :) Men först måste jag köpa med mig något gott att äta, jätte hungrig! Ha en fin dag så hörs vi senare!

/ S.


RSS 2.0