F R E D A G

 
Godmorgon lediga fredag! 
Här hemma myser vi under täcket i soffan, men snart blir det frukost. På dagens agenda står bara träning änsålänge, sedan får vi se vad vi hittar på. Sambon slutar redan vid lunch och jag och Tuva är ju också lediga så vi har hela dagen att hitta på något :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen :)
 
/ S.

Sol och bad igen

 
Äntligen en dag med sol igen, så vi passade på att åka och bada igen. Vill verkligen njuta av varje sommardag som blir även fast semestern är slut, men det är ju det positiva med mitt jobb att jag är ledig så mycket ändå så jag kan fortsätta njuta ute! :)
 
Hoppas ni också har en solig och härlig dag! 
 
/ S.
 

I våran trädgård just nu:

 
Ute i landet kan man nu plocka lite smultron.
 
 
Och i växthuset växer det så det knakar, tomaterna börjar bli röda och igår åt vi dom två första. Och jösses vad söta och goda dom var! 
 
 
Och nya gurkor är påväg. Här har vi en stor som snart är klar för att ätas! Så roligt att tomaterna och gurkorna växer så bra och även att dom smakar riktigt gott :)
 
KRAM! 
 
/ S.

Från helgen som gick:

 
Kikar in och bjuder på lite bilder från i lördags, då myste vi nämnligen ute på Spiken. Blev både en förmiddagsglass och lunch där innan det var dags att åka hem igen, så kikade solen fram på eftermiddagen och kvällen avslutades med tacos i solen hos vänner. 
 
Sedan i söndag och igår så spenderade vi förmiddagarna inne på framnäs för sol och bad, riktigt varmt och skönt! Men idag, är det dags för jobb igen efter semestern. Tur jag gör ett kortpass bara och är sedan ledig tills lördag igen, helt klart det bästa med mitt jobb! :) 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Just nu:

 
Är och badar och solar i värmen, riktigt varmt och härligt! :)
 
Hoppas ni får ett bra avslut på veckan! 
 
/ S.

Strandväska till fyndpris

Strandväska - 49.90kr.
 
Ramlade över denna enkla men snygga strandväska på Clas Ohlson hemsida, den ska definitivt spanas in nästa gång jag besöker deras butik. Passar ju perfekt nu när dagarna spenderas med sol och bad, och dessutom ett riktigt kap ju! :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Det är sista helgen innan semestern är slut för iår, så i helgen ska vi njuuuta. Som tur är visar det sol och över 25 grader så gissar att det blir sol och bad hela helgen. Det blir det iallafall idag :) 
 
Hoppas ni också får en solig och härlig helg, KRAM! 
 
/ S.
 

Smygtitt på badrummet i källaren.

 
Snart är allt helt klart nere i badrummet, bara lite lister, en tröskel och att dörren ska målas en sista gång! Riktigt skönt, och vi är riktigt nöjda med resultatet med. Lovar er mer bilder sedan när allt är klart! :)
 
/ S.

En glass i solen.

 
Sommarvädret fortsätter så idag har vi solat och badat igen, och ätit glass såklart! Älskar´t! :)
 
/ S.
 

En tur till polkagrisarnas stad Gränna!

 
 
 
 
 
Jag har fullt upp att njuta av sista veckan på semestern just nu men tänkte iallafall kika in nu och visa er lite bilder från våran lilla tripp till Gränna. I söndags styrde vi bilen mot polkagrisarnas stad, vi strosade runt inne i Gränna (har dock gjort något med min fot så har knappt kunnat gå i helgen och igår), kollat när dom bakar polkagrisar, övernattat en natt i stuga på camping, ätit massa gott och självklart köpte vi med oss polkagrisar hem. Mysig resa, trots otrolig smärta i foten.. 
 
Och nu verkar äntligen det riktiga sommarvädret har kommit till oss, så idag har vi legat på ett utomhusbad så Tuva har kunnat plaska loss riktigt! :) Visar även att vädret ska hålla i sig och det låter underbart tycker jag! :)
 
Hoppas ni har det bra, hörs snart igen! :)
 
/ S.

Göteborg över dagen

Vårat semester-väder fortsätter att vara uselt så nu är vi lite rastlösa här hemma, vi har till och med letat utomlandsresor igen, men pga det kassa vädret så är priserna fruktansvärt höga även på sista minuten, så vi får nog stanna hemma..
 
Men imorse packade vi iallafall in oss i bilen och styrde för en dag i Göteborg, det blev shopping, trosande och lekparkshäng för oss. Riktigt mysig dag! :)
 
 
 
 
 
 
/ S.

Klack x 3

 
I slutet på augusti ska vi på bröllop och jag som är en converse-tjej äger såklart inga fina klackskor. Och eftersom tom jag nu förstått att man måste äga iallafall ett par till livets festligare dagar så är jag nu på jakt. Men eftersom jag inte gått i klackar på flera år så känner jag mig som bambi på hal is, så måste hitta några som är snygga och rätt låga.. Har varit omöjligt att hitta den kombon hittills!
 
Men gillar dessa ovan iallafall, men tyvärr är dom för höga för mig.. Eller dom sista i smutsrosa hade kanske funkat, hmmn..
 
/ S.

Mat och minigolf

 
Ikväll har vi varit iväg med min pappa och mina syskon på campingen här i stan, vi har ätit mat och spelat minigolf. Det var första gången Tuva spelade och hon tyckte det var så roligt :)
 
Nu är det soffhäng under favoritfilten en liten stund till innan det är läggdags, imorgon ställs klockan tidigt för att komma iväg på ett skivstångspass! Så bra start på dagen :)
 
Hoppas ni haft en fin måndag, KRAM! 
 
/ S.
 

4 från veckan

 
I torsdags var fick jag äntligen med mig sambon på bio, vi såg Livet Efter Dig och vilken film. Alltså så otroligt bra, lätt en av dom bästa jag sett någonsin! :)
 
 
Ätit glass, såklart! 
 
 
Hann med 1,5 timmas strandhäng innan solen försvann och molnen tog över.
 
 
Ute i trädgården i eftermiddagssolen planterade jag och Tuva några av mina sticklingar, sedan blev det fredagsmys med tacos. 
 
Idag har vi inga planer förrutom träning ikväll, kanske greja det sista nere på toaletten i källaren också för det är bara dom sista bitarna som saknas. Så som tröskel, krokar, spegel bland annat. Lovar er bilder sedan när det är klart :)
 
Hoppas ni också haft en fin vecka, KRAM! 
 
/ S.
 

Just nu: Egentid i soffan

 
Efter en kväll med släkten då vi firat min mormor som fyllt år så har jag nu krupit upp i soffan med en skål godis. Tuva har somnat och sambon är ute på vift med några vänner, då gäller det att passa på att njuta av lite efterlängtat egentid :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
 
Fredag, och jag ville bara kika in för att bjuda på lite fredagsinspiration i vanlig ordning och även för att önska er en trevlig fredag och helg! :) 
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Stans bästa hamburgare

 
Framåt sen eftermiddag igår tittade äntligen solen fram hos oss, så vi hoppade på cyklarna för en liten cykeltur runt stan och vipps så satt vi i solen på uteserveringen på BullsEye som serverar stans bästa burgare. Mums! 
 
Idag håller jag alla tummar och tår att solen ska visa sig, dom senaste två veckorna har vi bara haft massa regn och moln och jag vill ha sol så vi kan åka och bada och sola nu när vi har semester! :)
 
/ S.

ProPud - nyheter

 
Jag är en riktigt fantast av den ProPud choklad, flera stycken av just den slinker ner i min mage varje vecka. Mums! Så självklart var jag tvungen att testa dessa nya smaker, tyckte blueberry muffin och lemon cheesecake var rätt goda ändå men den i mitten, creamy hazelnut kunde jag inte ens äta upp! Tummen ner för den. 
 
Kan tipsa att ta lemon cheesecake ihop med den vanliga choklad, det var riktigt gott ihop. Och till blueberry muffin toppade jag med nyplockade jordgubbar och det blev också väldigt gott! :) 
 
Gillar ni ProPud? Isåfall vilken är din favorit? :)
 
/ S.

S E M E S T E R


 
 
HEEJ från mig, som idag gick på semester! Underbart! :)
 
(Och kors i taket att jag bjuder på en selfie, dom är lätträknade här på kära bloggen)
 
/ S.
 

En dag kvar

 
Nu är det dags att gå på sista dygns-passet innan jag imorgonbitti går på semester! Åh vad underbart det ska bli, håller tummar och tår på att vi ska få fina väder! :) 
 
KRAM! 
 
/ S.
 

J U N I 2 0 1 6

 
Jisses vad juni sprang iväg, men det var en riktigt härlig månad iallafall. Vi en underbar vecka på Mallorca med fint väder och bara vara lediga ihop. Bästa veckan på riktigt länge! Sen har vi bland annat: haft en riktigt mysig midsommar hemma i våran trädgård med massa vänner, plockat jordgubbar, haft hotellmys i uddevalla och även ätit aldeles för mycket glass.
 
Hoppas du haft en bra månad du också :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej fredag! 
En veckas ledighet är nu över och övergår till långhelg på jobbet istället, men vad gör det när man sen på måndagmorgon går på semester! Ska bli så skönt att ha tre lediga veckor med familjen! 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

RSS 2.0