Till decemberkvällar

Kollade på h&ms hemsida bland nyheterna och fastnade för dessa, tyckte dom såg fina och lite lyxiga ut! Passar ju perfekt på en aw eller om man ska ut och äta julbord. Eller varför inte till självaste julafton :) 
 
 
 
Gillade ni dom också? :) 
 
/ S.

Vecka 48:

Årets adventsljusstake hos oss!
 
 
Hej måndag och vecka 48! 
Tyvärr började måndagen med ytterligare sjuka på jobbet så jag som arbetsledare fick började dagen med att pussla ihop denna veckan på schemat, löst just nu så nu hoppas vi inget mer händer. 
 
Är på jobbet just nu och förhoppningsvis har jag bara två pass på jobbet kvar denna veckan efter idag, så jag får ta helg på torsdag!
 
Sen är helgen helt oplanerad, vilket ska bli otroligt skönt :) Behöver verkligen lugnt just nu hemma när det är kaos på jobbet, men är lite svårt med lugn när man är småbarnsförälder! Hihi!
 
Hoppas ni får en fin start på veckan!
KRAM!
 
/ S. 

Black Friday:

Black Friday är över och jag gissar att jag inte är ensam om att ha fått galet mycket sms och mejl med reklam inför denna helg?  
 
 
Tycker inte om att det blir köphets men för mig var det ett perfekt tillfälle att fylla på skåpen med favoriterna som jag använder till vardags, bland annat dessa produkter ovan! 
 
Passade även på att köpa dom sista julklapparna när dom var rabatterade, så jag är nöjd över alla mina köp! Just det, såg även att den gröna klänningen som är i några inlägg längre ner hade kommit in igen så jag lyckades knipa en i min storlek. på 30 % till och med, så nu hoppas vi den är lika fin i verkligheten och att den passar. 
 
Har ni gjort några köp under black friday? 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Hemnet! 
 
Fredagkväll och jag spenderar denna kväll och natt på jobbet, har kört ihop sig igen på jobbet plus lite sjukdom och vab så fick hoppa in och jobba igår även fast jag skulle varit ledig. 
 
Och jag har även haft mycket i veckan så tiden har tyvärr inte funnits för att kika in här, men ska försöka hinna det mer framöver nu. 
 
Hann iallafall göra lite ärenden, få upp adventsbelysning och pussa lite på familjen innan det var dags att åka hit. 
 
Hoppas ni får en mysig start på helgen! 
 
/ S.

Fem från min helg!

Har haft en väldigt mysig och härlig helg med mycket familjetid! Här kommer en liten sammanfattning i bilder och kort text :) 
 
 
I fredags hade jag en inbokad ansiktsbehandling så hela familjen åkte med så vi kunde köra lite mys där efteråt. Jag köpte lite julklappar, vi kikade i affärer och vi avslutade med att..
 
 
Äta kvällsmat på Brödernas, det hade barnen önskat så det fick det bra. Bra ställe att starta fredagsmyset på tyckte hela familjen :) 
 
 
Lördagen började med en skogspromenad!
 
 
Och sen blev det inköp av lördagsgodis och mys hemma, avslutade dagen med grillning med grannarna. 
 
Och igår fick barnen leka hos deras farmor och farfar en timma sedans jag och sambon tog en promenad längst vattnet. Välbehövligt att kunna prata utan att konstant bli avbruten av två barn, hihi! 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Inspiration från hemnet!
 
Hej fredag! 
Jag och Lexus gick på helg redan i tisdags men Tuva har en liten stund kvar i skolan och sambon slutar snart han med, då tar vi alla helg tillsammans. 
 
Senare idag ska jag iväg på en ansiktsbehandling jag velat gå på länge, men inte tagit tag i att boka. Har nämligen ett ärr på kinden som jag hoppas kunna få mindre synligt med hjälp av denna behandlingen. 
Barnen önskade hamburgare på brödernas ikväll så det får det nog bli, sedan kör vi fredagsmys i soffan. 
 
Hoppas ni har en mysig fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Helgen som var:

Har varit en fullspäckad helg, började med en stunds skridskoåkning efter skolan i fredags. Sedan på kvällen var det restuarangbesök med släkten. 
 
 
Sedan i lördags var jag på jobbet några timmar innan det var dags att hoppa i klänningen och åka på dop för min systerdotter Meja! Efterråt blev det gott fika och kvällen avslutades med kvällsmat hos svärföräldrarna. Och igår firade vi såklart pappan i huset med paket, och till lunch firade vi min pappa. Sen blev det rolig träning för barnen, så det har minst sagt varit fullt upp. Så nu ser jag fram emot en lugnare vecka :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från hemnet! 
 
 
Fredag, och jag och Lexus har nyss varit och lämnat av Tuva i skolan, och efter det tagit en liten promenad med en ny vän. Nu ska vi värma oss i soffan en stund innan vi tar tag i dagen, Tuva slutar skolan precis efter lunch och det gör även sambon och då ska vi åka bort till arenan så barnen får åka skridskor. Sedan ikväll ska vi ut och äta med en del av släkten!
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 

/ S.

Dagens vill ha!

 
Idag står denna gröna klänning från Gina Tricot på vill ha- listan. Tyvärr är den nästan helt slutsåld och finns bara kvar i några enstaka storlekar. Men ska hålla utkik om den kommer in i rätt storlek, hade ju varit fin att ha på jul och nyår :) 
 
/ S.

Hur går det för er med julklapparna?

Dom flesta julklapparna är inköpta och i helgen började jag även slå in några, tycker det är skönt att vara ute i god tid och har alltid som mål att alla julklappar ska vara inköpta till 1 december. 
 
 
Hur går det för er? Har ni köpt några julklappar än? :) 
 
/ S.

Dagar utomhus

Idag är vi tillbaka på jobb, skola och förskola igen efter några dagars höstlov hela familjen. Har varit så härligt att få några dagar ledighet hela familjen, slippa ställa klockan och bara tagit dagen som den kommer. Har för det mesta varit härligt väder så mesta tiden har vi spenderats utomhus :) 
 
 
Vi har varit ute och cyklat en cykelbana i skogen! 
 
 
Besökt en av barnens favorit lekplatser!
 
 
Gått vandringsleden ute på Traneberg. 
 
 
-
 
Lite av det vi gjort, haft lugna dagar tillsammans var det viktigaste! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

H Ö S T L O V

Exakt nu checkar jag ut från jobbet för denna veckan, så nu ska jag springa bort och hämta hem barnen. Strax slutar även sambon också, och då tar vi höstlov hela familjen! Ska bli så mysigt! 
 
 
STOR KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Film- tips!

Måste bara tipsa er om denna underbara film, det är en av mina favoriter och jag såg att den bara fanns att se på Netflix tills nu på söndag så tänkte passa på att tipsa er nu så ni kan hinna se den i veckan! 
 
 
The Best of Me:
Dawson och Amanda återförenas 20 år efter att deras tonårsförälske slutat i katastrof. Det är inte bara hemligheter och skuld som kommer upp till ytan, även det gamla känslorna.. 
 
 
 
Som sagt en av mina favoritfilmer, det är en otroligt vacker och fin film och jag vet inte hur många gånger jag sett den. Kan se den om och om igen, och jag gråter forfarande lika mycket varje gång då den är så fin. 
 
Så om du gillar kärleksfilmer så måste du se denna, och som sagt så såg jag att den försvinner redan på söndag från netflix! 
 
KRAM OCH GOD NATT! 
 
/ S.

Vecka 44:

Enkelt halloween-pynt hemma hos oss!
 
 
Ny vecka och det jag ser fram emot denna veckan är:
 
° Jobbar endast måndag-onsdag
° Att jag ska ut och äta med en kompis ikväll
°Sedan tar hela familjen höstlov tillsammans
° Inte behöva gå upp tidigt hela veckan
° Göra roliga saker tillsammans hela familjen
° Hinna träna tre gånger denna veckan
 
 
Hoppas ni haft en mysig halloween och att veckan startar bra! 
 
/ S.

RSS 2.0