Att spana in:

 
Senare i veckan väntas tjejshopping i grannstaden för mig och Tuva med min mamma och syster, då ska bla dessa tre saker från Lagerhaus spanas in! Skulle vilja ha med mig alla tre saker hem!
 
Hoppas ni har en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Idag är ingen vanlig dag..

 
..för idag bli min fina sambo och bästa pappa till Tuva hela 28 år! Grattis igen älskling, du är bäst! ♥
 
 
/ S.

TREVLIG HELG!

 
Ville bara kika in och önska er en fortsatt trevlig helg! :)
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna läckra bikini hade jag mer än gärna gått omkring i på standen i sommar, du hittar den till riktigt fynd-pris här! Kan bli ett klick på den.. :)
 
/ S.

Dags att börja fixa på altanen

 
Snygga saker till altanen härifrån!
 
Vilket underbart väder det bjuds på just nu så vi spenderas mycket tid ute i våran trädgård, Tuva älskar att gunga och springa och sparka boll i gräset. :)
 
För er som inte vet så har vi en inglasad altan med ett stort matsalsbord där det är underbart att sitta och äta vid just nu, igår åt jag och Tuva pizza-lunch där med fina vänner. Dock måste vi komma iväg och inhandla färg dit, det är nämnligen trädetaljer i blått där inne vilket inte är särkilt snyggt! Tänkte fräscha upp det med ljusgrått istället! 
 
/ S.

Veckan som gick:

 
Ytterligare en vecka är förbi och förra veckan innebar bla mycket jobb, lek, regnig promenad, kalas för mamma, loppis och jag testade det nya matstället Bulleyes med en vän. Nu i veckan är jag ledig fram tills lördag och det ska vara bra väder i veckan så det ska bli riktigt skönt! :) Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Tuva innan vi ska ut och njuta i solen! :) 
 
KRAM! 
 
/ S.

MATSALSDELEN I HUSET!

 
Nu är det bara en stor matta som saknas till matsalsdelen här hemma i huset, tycker dock att det är riktigt svårt att hitta stora och lättdammsugna mattor så vi får se hur länge det dröjer innan vi hittar det! Någon som har något matt-tips? :)
 
Hoppas ni får ett mysigt avslut på helgen, KRAM! 
 
/ S.

Tre till soffan

Det är alltid kul med lite nytt till hemmet och jag har just nu snörat in mig på grönt så dessa kuddar hade passat perfekt hemma i våran soffa! Du hittar dom här
 
Ha en fortsatt trevlig lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Underbar fredags-inspiration!
 
Godmorgon Fredag! 
Har varit alldeles för dålig på att kika in här i veckan, men har varit jobb och även en mindre rolig magkatarr har hittat hem i min mage. Usch men nu med en mängd tabletter hoppas vi att den försvinner snart.. 
 
Annars då? Jo somsagt fredag och jag och Tuva går omkring i pyjamas här hemma. Senare blir det ett kort jobb-pass för min del medans Tuva går gosa med sin mormor, som förövrigt idag fyller år! Grattis mamma/mormor ♥ 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

En söndag ute i trädgården

 
Igår gjorde vi äntligen ett rejält röj i trädgården, häcken och äppleträdet klipptes, det röjdes och det klipptes gräs. Så nu är det bara lite fix kvar innan vi är helt redo för massa soliga dagar och kvällar i trädgården! Sedan gick vi över till mina föräldrar där det blev grillad korv till lunch, härligt! :)
 
Hoppas ni idag fått en härlig start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

3 favoriter just nu

 
En stor/hög kaktus- nya jeans i favoritmodellen- vita Nike Air max
 
Hoppas ni har en fin lördag och helg! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Redan fredag igen och idag har jag och Tuva njutit av en ledig och lugn dag i soffan med att sova och leka! Nu är sambon hemma efter jobb och träning, så resten av dagen kommer stavas fredagsmys! Ska bli lungt och härligt! :) 
 
Ha en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Som ni antagligen inte har missat så älskar jag ju kaktusar, och härromdagen hittade jag denna dö-läckra vas. Alltså hur cool? Vet faktiskr inte om jag kan låta bli att köpa den, finns att klicka hem här
 
/ S.

PÅSKEN 2015

 
Vilken härlig påskhelg vi haft, har fått vara lediga ihop hela familjen och vi har haft fin väder! :) På påskafton hade vi gäster här hemma och lagade tre-rätters, fått sovmorgon, grejat lite hemma, ätit aldeles för mycket godis och bara njutit av ledighet! Just nu sover Tuva middag, sambon är och joggar i spåret och jag slöar i soffan. Sen blir det ut och gunga i trädgården då vi idag hämtat hem en gungställning, iväg på lite dans fusion/fuego för min del och senare ikväll kommer min familj hit på tacos! :) 
 
Hoppas ni också haft en fin påsk! 
 
/ S.

GLAD PÅSK!

 
Ville bara kika in och önska er GLAD PÅSK! Hoppas ni får en fin helg med era nära och kära! :)
 
STOR KRAM!
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Välkommen långfredag! 
Har några timmar kvar på jobbet innan jag går på påskledigt, åh det ska bli så mysigt och härligt! Bara umgås med nära och kära och njuta av ledighet ♥ 
 
Happy fredag på er! 
 
/ S.

Solig skärtorsdag!

 
Idag har vi riktigt soligt väder, dock lite blåsigt annars hade det varit riktigt varmt och skönt! I förmiddags tog jag och Tuva en promenad runt älven och nu sitter jag i solväggen hemma och njuter medans barn och sambo ligger inne och vilar lite. Senare är det dags för ett dygns-pass på jobbet men sedan går jag på påskledigt med familjen :) Ska bli så mysigt, plus att dom visar att det ska vara soligt och härligt! Underbart! :)
 
Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0