En lördag i Göteborg!

1. Buffé på Lydias! 2. Sambon i provhytt (vi fattade det inte först)! 3. Fint inrett på ikea!
 
Imorse styrde vi bilen mot göteborg för en dag med shopping och en sväng på ikea, tyvärr blev det inte så mycket shoppat för min del medans sambon fick med sig en massa snyggt hem :) Och från ikea fick vi enbart med oss två handdukar hem, det händer inte ofta!
 
Ikväll blir det antagligen god mat med sambons vänner! :)
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!
 
/ S.

BATMAN T-SHIRT!

 
Har letat efter en häftig batmantröja ett tag och den senaste jag spanan in är denna ovan från Romwe, dock vill jag ha en modell som inte är så kort så letandet fortsätter.. 
 
/ S.

En bra start på fredagen!

 
Gick av jobbet imorse och cyklade hem och kröp ner under täcket bredvid sambon, sen blev jag rejält rastlös och åkte iväg till gymmet istället! Nu sitter vi i soffan och degar, är ledig resten av helgen och det ska bli så skönt eftersom jag jobbat varje dag sedan midsommarafton! Vi får se hur vi spenderar ledigheten :)
 
Trevlig fredag på er så hörs vi lite senare! 
 
/ S.

Inte ett moln, så långt ögat kan nå..

 
Även idag lyser solen hos oss, så jag började dagen med en liten morgonpromenad längst med älven. Bästa starten på morgonen! :) Tänkte sätta mig i solstolen någon timma innan det är dags för jobb igen, går av imorgon bitti och är sedan ledig hela helgen! :)
 
Hoppas solen lyser på er idag också, kram! 
 
/ S.

Tredje dagen på veckan!

 
Åh, solen kikade fram efter lunch så jag har suttit ute en stund och njutit i solen. Så härligt :) Nu är jag nyduschad och väntar på sambon som kommer hem vilken sekund som helst nu, ikväll ska vi äntligen grilla igen! Mums! :)
 
Har solen kikat fram hos er också idag? :)
 
Kram på er! 
 
/ S.

Nytt till garderoben!

 
 
Nu har jag slagit till på en ny färg på mina favorit jeans, det blev en ljusare färg som är perfekt nu i sommar! Fick även med mig ett snyggt armband också, båda sakerna från GinaTricot. Brukar inte köpa saker därifrån eftersom jag inte gillar när alla går i samma kläder, men har man svårt att hitta jeans och dessa är dom enda som sitter bra på min kropp så får jag stå ut med att många har likadana!
 
Hoppas ni får en fin onsdag, så hörs vi nog senare :)
 
/ S.

Tisdags- inspiration!

 
Sitter just nu i köket och äter frukost, hade tänkt att bege mig till gymmet men får se om jag tar en promenad istället nu när solen tittar fram. Annars idag så ska jag fixa lite på min "to-do list" och sedan är det dags för jobb igen :)
 
Hoppas ni får en mysig tisdag! 
 
/ S.

Regnet det bara öser ner..

 
Jösses vad det regnar här hos oss, hela natten har det vräkt ner och även hela dagen idag. Regnar det hos er också? Fick cykla hem från jobbet imorse i motvind och spöregn, kan lägga till att jag INTE hade något paraply och att jag givetvis hade på mig den tunnaste sommarjackan jag har. Inte så lyckat! 
 
Resten av dagen har jag vilat lite, ätit pizza, tvättat och även lyckats komma ut på en liten promenad längst älven, då var givetvis regnjackan på! ;) Nu ikväll blir det mys med sambon som äntligen är hemma efter att ha spenderat helgen med rallycross i norge! :)
 
Regnig kram på er! 
 
/ S.

Mockasiner!

 
Är riktigt sugen på skorna ovan, har ett par mockasiner sedan innan men dom börjar allt bli lite slitna.. Och i och med det billiga priset så är det nog dumt att inte slå till, kommer även funka nu i sommar med ett par slitna jeansshorts och slappt vitt linne! :)
 
Vad tycker du om mockasiner, snyggt eller fult? :)
 
/ S.

En midsommar på jobbet!

 
Hej på er, hoppas ni haft en mysig midsommar! :) Själv så jobbade jag men vi hade det trevligt ändå, kikade midsommardans i örthangsparken och åt jordgubbar! Nu har jag slutat jobbet och sitter och njuter av en skål med jordgubbar och grädde framför en film. Mums! :)
 
Hoppas ni får en mysig dag idag också så hörs vi nog senare, Kram på er! 
 
/ S.

Glad midsommar!

Bilder från förra midsommar som vi spenderade på spiken med min släkt! :)
 
Ville bara kika in och önska er alla en trevlig midsommar! :)
 
/ S.

torsdagen

 
Hej på er! 
Dålig uppdatering här men jag har spenderat dagen hemma hos familjen med pappa och Lisa och målat på deras uteplats, solen har varit framme hela dagen så jag cyklade inte bara hem med en vit färg på hela kroppen.. neej utan även med en röd rygg (aj)
 
Efter det mötte jag upp min killkompis från göteborg som är och hälsar på över helgen, blev en glass i solen och att ta igen allt som hänt sedan vi träffades sist. Alltid lika trevligt! :)
 
Men nu sitter jag äntligen nerkurad i soffan under favvofilten och ska se film (se ovan vilken :) )
 
Hoppas ni haft en bra torsdag, kram på er! 
 
/ S.

Onsdags- inspiration!

 
Har precis ätit en god lunch efter att ha varit ute på en kort promenad, nu är det dags att ta tag i tvätten och sedan ska jag ta med mig Svea och sätta mig på uteplatsen och njuta lite i solen. Om inte molnen tar över så att säga.. 
 
Hoppas ni har en solig onsdag, Kram! 
 
/ S.

VI SKA PÅ LADY GAGA! :)


Det stora paketet som syster fick från oss på studenten innebar en helg i Stockholm på hotell, god mat och konsertbiljett till Lady Gaga! :) Hela familjen åker med, men bara jag och syster som går på konserten! Det ska bli så kul, längtar redan! :)

Någon av er som också ska gå på hennes konsert i agusti? :)

/ S.

Tisdagmorgon och en mysig måndagkväll!


Igårkväll var inte sambon hemma pga jobb, så då passade jag på att gå och hyra en mysig film och äta upp det sista godiset från helgen. Riktigt härligt avslut på måndagen och en mycket mysig och sevärd film! :)

Nu tänkte jag ge mig ut på en morgonpromenad i solen, här visar det att solen ska vara hos oss hela dagen utan ett endaste moln. Eftersom vi knappt sett solen på flera veckor så hoppas jag verkligen att vädret inte lurar oss nu! :)

Kram på er!

/ S.

Dagens vill ha!


Åh hittade denna härliga sommarklänning här, är riktigt sugen på att klicka hem den!

Visst är den så fin? :)

/ S.

Midsommarveckan är här!

Tre bilder vi fotade på lillasyster innan hennes bal i fredags :)

Ytterligare en riktigt bra helg har sprungit förbi, den har innehållt bl.a: grillning, fotboll, god mat och dryck, massa jordgubbar, överby, massa mys, godis och regn och åska.

Nu blickar vi frammåt mot en ny bra vecka som förhoppningsvis kommer innehålla massa solsken, mys, nära och kära och även jobb över midsommar! :)

Hoppas ni får en bra start på veckan!

/ S.

Söndags- inspiration!


Godmorgon på er!
Börjar dagen med lite härlig inspiration, det kan man verkligen aldrig få för mycket av!
Söndag idag och gårkvällen bestod av en lugn hemmakväll med underbart god mat och efterrätt, mums! Idag tänkte vi åka iväg på en liten utfykt, sen får vi se hur resten av dagen spenderas :)

Hoppas ni får en härlig avslutning på helgen!

/ S.

Just nu:

image description

Snickersglass i solen på uteplatsen med sambon och våran Svea, härligt! :)

Hoppas ni har en bra lördag!

/ S.

Fredag och baldag!

Hej på er!
Nu sitter jag och slöar i soffan efter ett pass på jobbet och även en sväng på gymmet, så nu är jag helt slut! Ska nog ta och vila en stund innan det är dags att starta dagen på riktigt! Idag är det nämligen bal för min lillasyster så henne måste jag spana in och vi ska även försöka ta några fina kort på henne! :) Hon kommer köra på samma balklänning som jag hade (vi har samma smak ;) ) och jag älskar den! :)
Här har ni mig på min studentbal, juni 2008! :)

/ S.

Student 2012!



Igår hade jag en väldigt glad lillasyster som tog studenten, allt var riktigt lyckat! :) Senare i veckan kommer ni få se vad det stora paketet hon fick från oss innehöll, för det är en rolig sak som jag också ska åka med på! :)

Idag fick det bli sovmorgon och kommer nu spendera någon timma i soffan och bara slöa innan det är dags för jobb sen, härligt! :)

Hoppas ni får en bra torsdag!

/ S.


Lillasyster tar studenten ♥


Idag tar världens bästa lillasyster studenten! Kan inte förstå att det redan gått fyra år sedan jag sprang ut, jösses vad tiden springer föri!

Syster, hoppas du får världens bästa dag! Vi ses på utspringet! :)

/ S.

Träningsdags igen!

Nu är det dags att ta tag i träningen igen efter aldeles för många veckors vila, men så blir det när man inte har varit frisk och kry! Men nu ska jag iväg och svettas igen, gött! :)

/ S.


Tisdags- inspiration!


Tisdag och dagen innan lillasysters student, så idag ska jag hem till familjen och hjälpa dom att fixa lite inför morgondagen. Sen så har jag även saker här hemma som måste göras, plus att jag inte bestämt mig än vad jag ska ha på mig imorgon än (lite småpanik), men jag får hoppas att jag har något bortglömt guldkorn i garderoben som passar bra!

Hoppas ni får en bra tisdag, så hörs vi senare!

/ S.

Två från helgen!


I fredagsförmiddag köpte vi med oss glass och jordgubbar och åkte ut till Spiken för att hälsa på mormor och morfar i sommarstugan! Gud så gott det var! :)


Sen på lördag var det dags att åka på jobb, och söndagskvällen spenderades i soffan med mina två favoriter!

Så nu har ytterligare en helg sprungit förbi, och nu har vi redan kommit in på studentveckan. Det är dags för min fina lillasyster att springa ut och sen på fredag väntar balen! Åh så roliga saker hon har att se fram emot denna vecka! :)

Hoppas ni får en bra start på veckan, jag startar den med en fika med mamma!

/ S.

Ledig fredag startades med morgonpromenad!

image description

Hej på er!
Så härligt att det redan är fredag igen, och både sambon och jag är lediga idag så vi får en härlig heldag tillsammans. Här hemma började vi dagen med lite sovmorgon och sedan traskade jag ut på en skön morgonpromenad runt älven, och nu sitter jag framför tv:en och äter färska frallor. Mums! Perfekt start på dagen!

Hoppas vi får en heldag med sol, dock ser det lite skeptiskt ut eftersom det är oerhört mycket moln på himlen. Men vi hoppas dom försvinner för ikväll blir det grillning! :)

Önskar er en trevlig fredag!

/ S.

Just nu!

image description

Efter ett pass på jobbet så är jag nu hemma och har krupit upp i soffan under favoritfilten och läser nya Elle som kom i brevlådan idag! Senare blir det en promenad och sen umgås med sambon! :)

/ S.

new belt!


Här har ni ett av mina fynd från igår, 80 kronor på Ullared!

/ S.

Nationaldagen och 21-årskalas!

image description
Jag och lillebror i höstas!

Idag är det inte bara nationaldagen utan även min lillebrors 21-årsdag, så nu i förmiddags har vi varit där och ätit tårta! :) Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad som hittas på!

Hoppas ni får en bra nationaldag och att solen lyser hos er!

/ S.

En dagstur till ullared!

image description

Imorse ringde klockan halv fem för att hoppa in i bilen mot Ullared, kom dit lagom tills det öppnade och lugnt med folk. Fick med mig tre gula kassar hem, och jag kommer nog slänga upp lite bilder emellanåt för att visa er några av mina fynd! :)

Nu håller jag på att packa upp mina påsar samtidigt som jag väntar på att sambon ska komma hem efter att ha jobbat borta sen igårmorse, då blir det antaligen någon god hämtmat och sedan står tårtbakning på schemat! :)

Hoppas du har en fin tisdag!

/ S.

Dags att sova!


Nu är det dags att släcka och försöka sova för imorgon blir det tidig uppstigning!

God natt kära ni, stor kram till er!

/ S.

Dagens vill ha!


Kikade in hos impashion och såg att hon hittat denna ursnygga vita skinnjacka inne på GinaTricot, den bara måste jag in och testa nästa gång det blir en sväng på stan! :)

/ S.

Terrassen

image description

Nu ikväll har vi varit på Terrassen och ätit underbart god mat, enligt oss är det den bästa och mysigaste restaurangen i stan! Så ni MÅSTE besöka den om ni inte redan gjort det, lova mig det! :) Ikväll åt sambon tvårätters och jag slog till på trerätters, allt var underbart gott! :)

Resten av kvällen spenderas med en godisskål och mys framför bb-finalen! Perfekt avslut på veckan! :)

/ S.

Söndags- inspiration!


Hej på er!
Delar med mig av lite härlig inspiration såhär vid söndaglunch, kan behövas i detta gråa och trista väder. Idag ska jag spendera hela dagen med sambon, just nu i soffan och senare blir det ett mysigt restaurangbesök! :)

Hoppas ni får ett bra avslut på veckan!

/ S.

Dags för lugg igen?

Dom senaste veckorna har jag varit riktigt sugen på att klippa lugg igen, frågan är om det är smart inför sommaren (pga värmen) eller om jag ska vänta till hösten!

Vad tycker ni? :)

/ S.

Chokladfondué och färska jordgubbar!

image description

Kvällsmys framför bb :)

Hörs imorgon, Kram på er!

/ S.

1 juni och 4 grader!

Godmorgon fredag!
Juni välkomnar oss med endast fyra grader och spöregn, inte direkt vad jag hade önskat mig men så är det. Då får det bli en riktigt mysig dag inne istället, dom behövs ju dom också :)

För att få lite sommarkänsla så äter jag färska svenska jordgubbar i yoghurten idag till frukost, mums!

Hoppas ni får en mysig start på helgen trots regnet! :)

/ S.

RSS 2.0