En liten lista:

Idag: Jobbar jag, och har gjort det sedan igår. Har några timmar kvar här, sedan ikväll blir det lite egentid med sambon. Då ska vi ut och äta tillsammans :)
 
 
Ser fram emot: Att det snart är dags för semester med familjen 
 
Sugen på: Oreotryfflar och marabou-choklad. 
 
 
Träning: Vilodag idag också, men imorgon blir det träning i pappas gym igen. Vill fortfarande inte gå till det vanliga gymmet nu i corona-tider. 
 
 
Längtar efter: Till corona är över och man kan leva lite mer vanligt igen.
 
Morgonens planer: Då jobbar jag mitt sista jobbpass innan det är dags för semester, och barnen går då på sommarlov. 
 
 
Hoppas ni får en fin tisdag! 
 
/ S.

ÄNTLIGEN!

 
Idag var det äntligen dags, fick äntligen en tid att röntga min höft som jag har problem med. Så nu hoppas jag innerligt att dom hittar felet och att jag får svaren snabbt! :)
 
/ S.

Matstols- jakt!

/ S.

F R E D A G

Galet vilken värme vi har just nu, runt 25 grader på morgonen när man vaknar och det har knappt gått att vara ute dom senaste dagarna.. Så igår åkte vi och köpte hem en pool till baksidan för att kunna svalka oss, tog inte många sekunder innan Lexus hoppade i :)
 
 
På kvällen åt vi tacos på altanen i skuggan, sedan kom grannarna över för lek i poolen och häng i trädgården. 
 
 
Nu lördag och jag har nyss startat mitt jobbdygn här på jobbet, sista jobbhelgen innan det på onsdag nästa vecka är dags för semester! Ska bli underbart, längtar efter sovmornar och massa familjetid! 
 
Ha en fin lördag, KRAM! 
 
/ S.


Spiken en ledig onsdag

Efter jobb i måndags och tisdags var det dags för tre dagars ledighet för mig och barnen, så vi började första dagen med att åka bort och plocka jordgubbar och sedan åka till mormor och morfars sommarstuga på Spiken! 
 
 
 
 
Vi åt jordgubbar och glass, barnen lekte och plockade smultron och grillade hamburgare till lunch innan det var dags att åka hem igen. Mysig ledig omsdag! Idag är vi också lediga och dagen är än så länge oplanerad. Tuva ska åka med sin mormor till husvagnen i helgen så det är det enda vi planerar för idag, får se vad vi gör mer :)
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.

Rosa x 2

Fick syn på denna rosa fotölj från Jotex, visst är den helt fantastisk?
Och Aimn´s senaste kollektion Bubbelgum, alltså färgen! Måste spana in! 
 
/ S.

En regnig söndag

Söndag och här hemma har det regnat och åskat om vartannat nästan hela dagen, så vi har en rätt lugn dag. Men jag började dagen med en halvtimma hemma hos pappa i hans gym, sen var vi iväg några ärenden och resten av dagen har barnen lekt här med grannarna. 
 
 
Ikväll hoppas jag att vi det blir filmys nere i källaren när barnen somnat, det hade varit ett perfekt avslut på denna vecka :)
 
Hoppas ni haft en fin midsommarhelg! 
/ S.

TREVLIG MIDSOMMAR ♥

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig midsommar! 
STOR KRAM! ♥
 
/ S.

En dag ute på Spiken

I måndags hade jag och barnen ytterligare en ledig dag, så vi packade in oss i bilen, hämtade upp min mamma och åkte till Spiken där min mormor och morfar har sommarstuga. 
 
 
Vi hade 27 grader och blå himmel så vi njöt av det fina vädret, barnen plockade smultron och vi grillade korv till lunch. En riktigt mysig dag, älskar att komma ut till landet till stugan! 
 
Ha en fin onsdag nu! 
 
/ S.

En riktigt bra helg

Vilken härlig helg vi haft alltså! Hela familjen lediga tillsammans hela helgen och vädret har varit underbart! Nu tittar vi på några bilder på lite av sakerna vi gjort:
 
 
Fredagmorgon och jag bakade oreotryfflar, vi skulle nämnligen ha vänner över på förmiddagen för lek och fika. Och så fixade vi även sommarpresenter till barnens pedagoger. 
 
 
Tog en eftermiddagspromenad och plockade med mig lupiner, tror tyvärr det blir årets sista då dom redan håller på att blomma över.. 
 
 
Efter frukost på lördagen åkte vi till falköping för att besöka mössebergs djurpark och leka på lekplatserna där. 
 
 
På kvällen grillade vi en grannfamilj til oss.
 
 
Sedan i söndags grejade vi lite i trädgården, åt pizzalunch på altanen och barnen tog årets första dopp! 
 
 
Hoppas ni också haft en härlig helg! 
STOR KRAM! 
 
/ S.
 

Nytt till altanen

Har letat efter en nätt hylla att ha på altanen nu när vi gjort om där, och tillslut hittade jag denna på Mio! 
 
 
Passade perfekt i storlek så nu ska den bara fästas i väggen och sedan ska jag hitta lite fina saker jag ska ha på den! Får ner i källaren och kika på vad jag har över innan jag går ut och köper nytt! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag och barnen har gått på helg och jag önskade mig lite sovmorgon tills idag, men barnen valde att slå upp sina blå innan 06 istället. Så ingen sovmorgon idag inte, hoppas man kan få det i helgen istället. 
 
Nu ska jag fixa frukost och ta tag i dagen, kl 10 kommer vänner över hit för utelek och glass i solen. Visar att det ska bli 25 grader idag, underbart! 
 
Hoppas ni får en härlig fredag! 
KRAM! 
 
/ S.
 

Våran onsdag:

I förmiddags var det dags att besöka sjukgymnasten igen och under tiden fick barnen leka hos sin mormor.Efter köpte vi med oss lunch och satte oss i stadsträdgården och åt. Sedan var det dags att gå bort till frisören för mig och Lexus.
 
 
Så söt i frisörstolen och så fin blev han med sin nya frisyr! 
 
 
Nu är jag tillbaka på jobbet efter en veckas ledighet, och vet ni? Jag jobbar tills imorgon och sedan går jag på ledigt igen, hade sedan länge tagit ledigt i helgen då vi egentligen skulle på bröllop men det blir inte av pga corona. Så jag ska passa på att njuta av extra familjetid istället 
 
KRAM! 
 
/ S.


Första helgen i juni

Haft en härlig ledig helg, dock sprang den förbi alldeles för fort som vanligt.. bjuder på några bilder på lite av det vi gjort iallafall! 
 
 
I lördags fyllde min bror år och han hade lite firande med dom närmaste, vi överraskade honom med en "pepsi-tårta". Alltså en massa pepsi max och runt om fyllt med godis. Den blev populär kan jag lova :)
 
 
Sedan i söndags hängde vi på lekplats, grejade i trädgården och bakade rabarber/jordgubbspaj! 
 
 
Och även idag blev det lekplatshäng, barnens bästisar var också med och vi avslutade med lunch i deras trädgård. Sedan idag har vi grejat lite mer i trädgården, tagit en kvällspromenad och ätit god kokosgryta med kyckling! 
 
 
Ja det var våra dagar lite snabbt och kort, hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration i form av ett riktigt drömhus!
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag och barnen har som sagt redan gått på helg och vi vaknade upp till grått väder och småregn idag, så vi täkte köra på innemys tills sambon slutar strax efter lunch. Jag ska även passa på att tvätta, städa och baka idag. Sedan hoppas jag att vädret blir lite bättre tills i eftermiddag eller ikväll för vi har några plattor som ska läggas i trädgården, och vi ska mäta ut vart lite spotlights ska sitta i trappan!
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Mordagspresenten, och vi har gått på helg!

 
Denna fina vas/kruka fick jag i morsdags-presemt, blev så glad över den! 
 
 
Det är onsdageftermiddag och jag och mina små har nu tagit helg! Så himla skönt! Sambon får dock jobba tills fredaglunch innan han får ta helg med oss! :) 
 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.

Vecka 23 :

 
Inte bara ny vecka utan även ny månad, välkommen JUNI! 
 
Det jag ser fram emot mest denna veckan är att få gå på helg redan på onsdag, vilket betyder en massa ledig tid med familjen! Hoppas även få ihop en kväll för att träffa en vän, hoppas också kunna gå milen minst en gång denna vecka! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0