F R E D A G

 
Hej fredag! 
Idag har Lexus varit några timmar på dagis själv igen, idag har han både ätit och sovit där och allt har gått jätte bra! Känns så otroligt skönt! :)
 
Medans barnen var på förskolan stack jag iväg till gymmet, och sen hann även jag och sambon med en lunch på stan innan vi äntligen fick åka och hämta hem ungarna. Viktigt att få lite tid ihop utan barn (även om det bara var en timma) för det hinns ju så sällan med i småbarnslivet. 
 
Nu ikväll har vi fredagsmys här hemma, vi har grillat och myser i soffan! 
 
 
/ S.

Tre från torsdagförmiddag!

Idag skulle jag testa att lämna Lexus i 2 timmar på förskolan, och eftersom jag fick två timmar barnfritt då så passade jag på att.. 
 
Springa ett varv i spåret! 
 
Sen en snabb dusch och hoppa i kläderna och cykla fram för lite ärende på stan.
 
Och avslutade med att besöka Piece of Ease, vill ha allt i den butiken! 
 
 
Ja man hinner mycket när man inte har några barn med sig :) Allt hade gått jätte bra på förskolan och det hade inte varit något, han hade inte varit ledsen eller letat efter mig! Känns så otroligt skönt att det hittils gått så otroligt bra! :)
 
Nu ligger han och stensover uppe i sängen här hemma, och jag ska nu pussla eller pärla med Tuva. Eller kanske måla önskade hon här nu, så dags att stänga ner här! :)
 
/ S.
 
 
 

Höstfint till Tuva

Tre fina höstplagg ifrån Name it! Tuva testade pälsjackan i söndag på Åhlens, och den ville hon att vi skulle köpa direkt till henne! :) 
 
 
Dag tre på inskolning på förskolan för Lexus och idag testade jag att lämna honom en timma och det gick hur bra som helst! :) Hoppas det forsätter så för imorgon ska jag testa att lämna honom direkt när vi kommer.
 
/ S.
 

Lexus första inskolningsdag på förskolan!

 
Idag var det dags, Lexus första inskolningsdag på förskolan! Och som han älskade det, han sprang in direkt och började leka med alla leksaker, kompisar och pedagoger. Lite trött blev han i slutet så nu sover han gott uppe i sängen här hemma. Hoppas inskolningen fortsätter såhär! :)
 
/ S.
 

A I M ´N

 
Enda stället jag köper träningbyxor ifrån är ifrån Aimn.se, har inte kunnat köpa eller ens använda några andra träningsbyxor efter köpt därifrån. Det är det skönaste man kan ha på sig. jag lovar! Och sen ett stort plus att dom finns i massa läckra mönster! :) Dessa ovan är mina fjärde par och dom köpte jag med mig från deras butik i Göteborg i somras när vi var där! :)
 

F R E D A G

 
Har varit riktigt dålig uppdatering här inne under sommaren men nu när vi går mot höst hoppas jag att det finns mera tid till detta. Idag är det iallafall fredag, och jag och barnen har haft lite besök av min mamma här på förmiddagen. Och just nu sitter jag och Tuva och slöar i soffan medans Lexus vilar middag. Om en halvtimma slutar sambon och då blir det lunch innan det blir storhandling, sen ikväll blir det fredagsmys med grillat! :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Torsdag och förorenat vatten

 
Vaknande imorse och såg att sos alarm skickat ut sms om att vattnet i våran kommun var förorenat så det får vi inte dricka och laga mat med utan att koka det först. Så imorse var det bara att ställa sig och koka upp massa vatten.. 
 
Annars idag så tog jag och Lexus en liten promenad när vi lämnat Tuva på förskolan, sen gick vi hem och myste och sedan somnade gott i sängen. Tvättat har vi också gjort, och nu ska vi göra oss klara för att hämta hem Tuva strax igen! Och ikväll väntar ett skivstångpass :)
 
/ S.
 

Höstkläder till Lexus

 
Tänkte börja uppdatera Lexus garderob med höstkläder i en storlek större, alla plagg ovan är från Lindex och hade gärna fått flytta in i hans garderob! 
 
/ S.
 

C I R K U S

 
I fredags fick jag ett roligt medelande om att jag hade vunnit cirkusbiljetter och lite gott. Kan lova att jag hade en lycklig 4 åring här hemma när jag berättade om vinsten! Och igår var det dags, en taggad tjej som packat ner festis och godis till sig och kompisen som vi bjöd med. Och jösses vad hon tyckte det var kul, hon apploderade och hejjade. Och jag tyckte också det var en bra kväll, dom har tagit bort alla djur vilket är så bra, annars hade jag aldrig ens varit med och tävlat om biljetterna från början. För djur hör verkligen inte hemma på cirkus! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på idol! 
 
/ S.
 

Måndagen

 
Hej måndag! Mamma ville komma och träffa barnen imorse så jag passade på att sticka iväg för en halvtimmes träning, lite kort men helt klart bättre än ingen träning alls. Ikväll hinns det nämligen inte med någon träning för jag och Tuva ska iväg på cirkus (utan djur såklart). Ska bli mysigt! :) 
 
/ S.
 

Helgen vecka trettiotre

 
Jag och barnen startade fredagen med hemmamys och pussel innan lunch och städning, sedan kom vännerna över på fika och lek. Och eftersom en av gästerna fyllde år denna dag så slog vi till och slänge ihop en smarrig tårta till honom. Och den fick topp-betyg! Efter det stack jag iväg på et svettigt träningspass och sedan stod massa gott grillat på matbordet när jag kom hem. Bra fredag :)
 
 
Sen lördag och vi började dagen med lite ärenden på stan, jag gjorde även ett besök på blomsterhandeln och sedan åkte vi till motorstadion för att kika lite folkrace. Sen hem för usch och hoppa i finkläderna för sedan väntade familjemys på Pinchos 
 
 
Min fina familj 
 
 
Idag söndag och jösses vad trötta vi varit idag, men vi har iallafall bockat av lite träning och en liten cykeltur och kvällsmat från pizzerian ihop med min pappa. Och nu ligger vi i sängen och ska strax sova, men måste nog klämma senaste avsnittet av Younger först..
 
KRAM! 
 
/ S.
 

Tre från torsdagen

 
När jag och Lexus lämnat Tuva på förskolan för lite lek så tog vi en promenad vid älven, innan vi gick hem och sov. Tur det för jösses vad Lexus skrikit i natt..
 
 
Efter förskolan så blev lite chokladbollar som fika, min mamma och bror var även här och hälsade på en stund! 
 
 
Det är inte lätt att få en bild på denna grabb just nu, han är inte still en sekund! Men idag lyckades jag med ett snabbt kort 
 
/ S.

Tuva 4 år 6 månader

 
Exakt idag blir denna tjej 4 år och 6 månader, så tänkte bjuda på några punkter som stämmer in på henne just nu: 
 
♥ Är (för det mesta) en väldigt snäll och fin storasyster 
Dock otroligt trotsig och sur just nu och lyssnar inte på mycket man säger till henne
Har vägrat ha på sig något annat än klänning denna sommar
Skulle vilja äta godis varje dag om hon fick 
Kan cykla flera kilometer på sin cykel utan stödhjul
♥ Älskar fortfarande att bada och duscha
Hon vet verkligen vad hon vill och tror även att det är hon som bestämmer här hemma  
 
 
♥ Som vi älskar våran tjej  
/ S.
 

B R Ö L L O P

 
Igår var det äntligen dags för våra fina vänner Elin och Henrik att gifta sig, och vilket bröllop! Otroligt vackert i kyrkan och vilken fest! Wow! 
 
 
Då det blev otroligt sent i natt, eller ja mer imorse så är vi slöa här hemma än men strax ska vi hämta hem våra saknade två småttingar som sovit hos farmor och farfar. Och Lexus har nu sovit borta för första gången, och vet ni? Han firade med att sova bra! Herrejösses, det är vi ju inte vana vid här hemma direkt. Men hoppas kanske detta blir vändningen nu! För snart 1,5 år med kass sömn börjar kännas rejält nu.. 
 
/ S.
 
 

En torsdag på stranden

 
Lexus har haft lite feber idag (tror det är pga tänder som ploppar upp) så han och sambon höll sig hemma idag medans jag tog med mig Tuva till stranden för lite egentid med henne. Vi byggde sandslott och badade i det iiiskalla vattnet! Sen kom även hennes mormor förbi en sväng och sedan kom grannarna som också var badsugna. 
 
 
Sen ikväll mötte jag och Tuva upp min pappa och mina syskon för att kolla på motorcykelkortegen som är i samband med hjulafton ikväll. Efter det avslutade jag och Tuva dagen med kvällsmat i kvällssolen med min bror. Mysig dag med mycket tid på enbart Tuva 
 
 
Nu: sova!
GOD NATT! 
 
/ S.

En stor dag för Tuva

 
I måndags var det en stor dag för våran Tuva här hemma, för då var det äntligen dags för hennes bästis att få sova över här för första gången. Och oj vad taggade dom båda var. Först körde vi lite lekplatshäng innan det blev tacos till kvällsmat, sen blev det soffmys med film och popcorn. Allt dom är så söta ihop! Jag och Leonas mamma träffades genom föräldragruppen när vi väntade våra tjejer så dom har känt varandra sedan dom var nyfödda! Så dom har verkligen ett speciellt band, det säger alla som ser dom ihop! 
 
 
Övernattningen gick iallafall superbra, förutom att det inte blev så jätte mycket sömn kanske. Dom låg och fnissade och skrattade ett bra tag innan dom somnade på varsin madrass på golvet bredvid varandra. Sen på morgonen efter frukost och sommarlov på tv:en hade jag styrt upp en skattjakt med ledtrådar som ledde till vardagsrummet där en glasskiosk väntade. Det var verkligen populärt :)
 
 
Nu måste jag passa på att sova, dom senaste tre nätterna har knappt bjudit på någon sömn alls så hoppas verkligen denna natt blir bättre! GOD NATT! 
 
/ S. 

KUNGSHAMN

I torsdags packade vi bilen full och åkte till Kungshamn för att hälsa på min mamma/barnens mormor som bor i husvagn på campingen där nu på semestern. 
 
 
 
 
Sen när vi vaknade på fredagen så blev det en morgonpromenad bland dom mysiga husen. Sen avslutade vi dagen med en lunch inne i kungshamn innan vi åkte hem igen! :)
 
 
 
/ S.

Lördagen och söndagen

 
Igårkväll fick jag och sambon några barnfria timmar då vi hade köpt biljetter till Petter som skulle uppträda i grannstaden. Och vilken sommarkväll det blev, fint väder, trevlig sällskap och bra musik. 
 
 
Och idag spenderade vi förmiddagen på lantgården, sedan har vi hängt hemma, lekt ute, jag har gått en långpromenad och nu avslutat dagen med pizza hos grannarna :)
 
Ha en mysig söndagkväll! 
 
/ S.

Just nu:

 
Har precis tagit en kall dusch (kan fortfarande inte förstå denna värme) barnen har precis somnat och sambon är iväg på restaurang med en vän, så jag tänkte nu slänga mig på soffan med detta goda! Det är jag värd!
 
Idag har det förövrigt varit moligt hela dagen så jag passade på att köra ett tufft träningspass imorse, sen gjorde vi lite ärenden och storhandlade. Sen efter lunch tog vi en långpromenad hela familjen, så stolt över våran tjej som cyklar utan stödhjul och orkar cykla långt! :) 
 
/ S.
 
 

RSS 2.0