Asymmetriskt fynd!

Hur snygg är inte denna asymmetriska kjol GinaTricot? Enkel men supersnygg enligt mig! Du hittar den här för ett riktigt fyndpris! Happy shopping! 
 
/ S.

Mysig egentid i soffan

 
Idag är det egentid som står på kvällens schema, riktigt behövligt efter en natt på jobbet med aldeles för lite sömn.. 
 
Nej, nu kan jag inte låta bli trisslotten länge. Nu ska jag se till att bli miljonär! 
 
KRAM!
 
/ S.

Söndag och slut på semestern!

 
Igår drog jobbet igång igen, har ju fått hoppat in några gånger på min semester så den blev ju inte riktigt som vi planerat men så blir det ibland.. 
 
Idag efter jobbet blev det någon timma i soffan innan vi åkte hem till mina föräldrar där det vankades grillning, har nog aldrig ätit såhär mycket grillat som vi gjort denna sommar redan men det är ju gott så man får väl passa på medans vädret tillåter! 
 
Ha en fortsatt mysig söndagkväll så hörs vi antagligen imorgon igen, KRAM!
 
/ S.

Lysekil!

 
Nu är vi hemkommna efter en liten resa till Lysekil där vi bodde på hotell för en natt, vi åt även massa god mat och hade det riktigt trevligt! Tyvärr hade vi inte så tur med vädret men det gjorde inte så mycket, så skönt att komma iväg lite bara och göra lite annat :)
 
Nu ska vi mysa ner oss under favoritfilten i soffan och leta efter någon bra film att kolla på, KRAM på er! 
 
/ S.
 

Minigolf!

 
 
Igår hade vi en riktigt underbar sommardag med sol och värme, efter några timmar i solstolen på dagen så mötte vi upp mina föräldrar för att sedan avsluta dagen med minigolf i kvällssolen! Dock blev det förlust, som vanligt..
 
Redan onsdag igen och idag hoppas vi på en lika fin sommardag! KRAM på er! 
 
/ S.
 
 

Sommarkväll på pråmen!

 
Igårkväll mötte jag upp två vänner för att sedan gå och sätta oss och ta en öl/kladdkaka i kvällssolen, riktigt mysig och trevlig kväll! :)
 
Idag skiner återigen solen så jag ska greja lite här inne lite snabbt innan jag tänker sätta mig ute och njuta! 
 
Hoppas ni också får en solig tisdag, KRAM!
 
/ S.

Picknick i gräset!

 
Idag har jag och sambon spenderat förmiddagen ute i solen hemma hos mina föräldrar, och vid lunch köpte vi med oss lunch från närmsta pizzerian och avnjöt i skuggan i trädgården på en filt! Mysigt! 
 
Så var ännu en helg över, dock skulle jag ju vartit ledig men har som sagt fått hoppa in och jobba nästan hela helgen så nu ser jag fram emot en hel ledig vecka innan det är dags att återgå helt till jobbet nästa vecka! Men först ska jag njuta av lite semester! :) Ikväll kommer en saknad vän för att hälsa på, och imorgon ska det bli solsken igen. Happy days! 
 
/ S.

Sommarvädret forstätter!

 
Gud vilket underbart sommarväder vi har, så idag har jag spenderat förmiddagen i en solstol med en bunt tidningar hemma hos familjen. Nu har jag slängt i mig lite lunch och snart väntar jobb.. 
 
Igår avnjöt vi grillat med trevligt sällskap ute i kvällssolen, man kan ju inte annat än att älska den svenska sommaren när den är sådan här! :)
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Torsdagskväll på Spiken!

 
 
Igårkväll åkte jag och min bror ut till Spiken där våran mormor och morfar har sommarstuga, några från släkten var där och vi avnjöt grillad lax innan vi utmanade småkusinerna på kubb! 
 
Idag har jag fått avbruta min semester för att hoppa in och jobba, och det ska jag även göra i helgen. Men sen kan jag nog forstätta min semester som vanligt då jag går in på min sista lediga vecka på måndag! 
Hoppas ni får en trevlig fredag! 
 
/ S.

Paisley-snyggt!

 
Hur snygg är inte denna paisley-mönstrade tunika, lika snygg över en bikini på stranden som med ett par snygga shorts på shoppingrundan! Du hittar den här för 249 kr, KAP! 
 
/ S.

En måndag i blåsigt lysekil!

 
Igår tog vi bilen och styrde mot kusten för att hälsa på två vänner till sambon som skaffat villavagn, sedan tog vi med oss dom på en tur över till Lysekil! Vi gillar verkligen lysekil och försöker åka dit varje år, dock var det halvstorm där igår så det blev bara lite stros och en lyxig lunch innan vi åkte tillbaka! På vägen hem stannade vi på nya Ikea i Uddevalla, där fick vi med oss lite smått och gott hem..
 
Idag har vi en oplanerad dag framför oss med helt okej väder så får se vad vi hittar på idag!  :)
 
Hoppas ni får en bra tisdag! 
 
/ S.

Två soliga dagar!

Bilder från gårkvällen!
 
Igår spenderade vi kvällen hemma hos min mamma och pappa där vi åt god mat i form av revben, bbq-sås med tillbehör, ruggigt gott var det minst sagt! :) Sen avslutade vi kvällen med att njuta ute av den sista kvällsolen hemma hos svärföräldrarna! Superhärligt! :) 
 
Idag har det återigen varit riktigt varmt och soligt så vi har spenderade några timmar vid stranden, dock var det svinkallt i vattnet så det fick räcka med ett dopp för min del! Hoppas verkligen detta sommarväder håller i sig hela min semester, då skulle jag vara bra nöjd! :)
 
Ha en mysig lördagkväll nu, kram!
 
/ S.
 

Morgonpromenad

 
Efter lite sovmorgon och frukost framför nyhetsmorgon så tog jag mig ut på en kort promenad längst älven, det är verkligen så härligt när solen visar sig! :)
 
Hoppas ni också får en solig fredag, Kram på er! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Dagens vill ha består idag av denna läckra döskalle-kudde från h&m home, du hittar den på hemsidan här
 
/ S.

Första semesterdagen

 
 
Igår på våran första semester dag var det riktigt varmt men tyvärr moligt, men vi passade på att göra saker utomhus ändå. Det blir grillat till lunch och även lite pilkastning, kvällen avslutades med en långpromenad och en god macka på skogshyddan! En bra första semesterdag trots moln! :)
 
Idag är det strålande sol så idag blir det mer uteaktiviteter, och kvällen kommer avslutas med utegympa! Härligt! :)
 
Hoppas ni också får en solig tisdag, Kram! 
 
/ S.

Nu är det min tur!

 
I nästan tre veckor framöver har jag semester, det var tre år sedan jag hade det på sommaren så det ska bli riktigt skönt! Så nu håller vi tummarna att vädret är med oss :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.
 

Två från gårdagen!

 
Efter lunch for jag och sambon ut till Råda för att plocka jordgubbar, åh så gott det är! :)
 
 
Sen på kvällen var vi ett stort gäng som spenderade kvällen ihop med tapas och sen avslutade soffhäng hemma hos oss, riktigt trevlig kväll! :)
 
Om en stund går jag på sista jobbpasset innan det är dags för semester, känns riktigt skönt!
Ha en fin lördag så hörs vi imorgon, KRAM!
 
/ S.
 

F r e d a g

En sista bild från Turkiet, jag och brorsan på restaurang!
 
Tidigt imorse gick jag av jobbet efter att ha spenderat ett dygn där, så nu mina vänner så har jag bara ett dygns-pass kvar i helgen innan det är dags för mig att gå på semester! Vad härligt det ska bli :) Hoppas dock att vädret blir betydligt bättre än vad det har varit det sista.. för jag vill ha solsken hela semestern! :)
 
När som helst kommer sambon hem och då blir det någon lunch, sen ikväll är det restaurangbesök som gäller denna fredagkväll! Mysigt :) 
Ha en fortsatt fin fredag, KRAM!
 
/ S.

Uppifrån idag!

 
Här får ni en liten titt ovanifrån hur jag går klädd idag: vinta låga converse, favoritjeansen, vitt linne och den här tröjan som jag älskar! Får alltid massa kommentarer så fort jag har på mig den, sådant är kul! :) 
 
Just nu är det tvättdags och lite senare blir det fika på stan med Josefin, hoppas solen stannar så vi kan sätta oss på någon mysig uteservering! :) 
Ha en fortsatt fin onsdag kära ni! 
 
/ S.

Leopard swimsuit!

 
Jag dog nästan när jag fick se denna söta leopard-baddräkt inne på Lindex, hur söt är den inte? :) Om jag hade haft en liten dotter så hade den varit given på henne på straden.. Men nu har jag ju inte det så det får bli ett tips till er mammor som har en liten dotter där hemma, spring och köp! Du hittar den här
 
/ S.

En måndag i spåret

 
Min lediga helg har sprungit iväg och det har innehållt bl a. Diggiloo, sol, grillning, regn och även en sväng på inlines i kvällsolen! Härligt! Och idag har jag startat veckan med sovmorgon, städning här hemma och två varv i spåret, och jösses vad tungt det var idag! Men jag tog mig runt iaf, det var huvudsaken! 
 
Nu ska jag hjälpa sambon med maten, det blir grillat med goda tillbehör! Mums! :)
Hoppas ni har en bra start på veckan! 
 
/ S.
 

RSS 2.0