tillbringar denna kväll på jobbet!

Just nu gosar jag och Viggo i soffan, ska strax fixa iordning mig för jobbet.
Tråkigt att jobba kväll idag igen, hoppas ni får en rolig kväll iaf! Puss!

/ S.

trettioförsta augusti!

Goddag!
Började dagen med en liten promenad med Sandra, känner mig inte helt kry än så det var nog bra. Nu ska jag bara byta om och fixa lite papper, sen cyklar jag hem till familjen där jag ska fixa lite. Sen ikväll är det jobb som gäller, hörs senare!

Sandra and me!

/ S.


grillat ikväll - årets sista?

Ikväll har jag och N vart hos svärfar och grillat, kändes som det var sista gången för i år. Men jag är inte så ledsen för det, för det har blivit mycket grillat denna sommar känner jag. Så nu får det vänta tills våren igen..

P
assar på att säga God Natt nu med, hörs imorrn när jag vaknat! Puss!


Bild från årets första grillning förra året!

/ S.

vintersemester!



For inte hem till familjen, blev sittande i soffan och kikade på solresor till vintern. Försöker övertala N att vi ska åka iväg på det istället för skidresa till vintern, går dock inte så bra känner jag.. Får försöka med ett nytt försök i eftermiddag! ;)

/ S.

trettionde augusti!

Godmorgon mina vänner!
Tog lite sovmorgon till tio idag, och strax ska jag iväg på ett träningspass. Nu börjar höstschemat så det blir helt nytt pass, hoppas det är ett roligt och bra pass. Sen efter träningen ska jag hem till min familj en sväng och fixa lite saker.
Men vi hörs senare idag, Puss på er!

/ S.

tjugonionde augusti!

Goddag!
B
örjade söndagen med sovmorgon eftersom jag jobbade sent i natt, sen så har vi slöat och vart och handlat. Just nu sitter vi och avnjuter lite daim och snart kommer väl en chokladkaka fram med om jag får som jag vill! ;)
Ikväll igen är det dags för jobb, hade hellre vart hemma och myst framför en film om jag ska vara ärlig..



kort taget för några veckor sen!

/ S.


vintage-fynd



Denna provdocksöverdel har jag fyndat på loppis. Det är verkligen ett vintage-fynd, kommer från början ifrån Riga! Jag tycker den är häftig! :)

/ S.


hatar åska!!



Precis när N skulle åka hemifrån för att spela innebandy så börjar det åska, jag hatar och är livrädd för den. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och dragit ur alla sladdar och hoppas att det inte kommer mera åska nu.. Åh, men nu kommer den igen. Uuuusch! :( Måste ändå försöka vila lite med för jag slutar vid halv fyra i natt så vore bra om jag lyckades vila en liten stund så jag inte är dötrött ikväll. Tror kanske att det blir lugnare ikväll om det ska spöregna och åska som det gör nu, men man vet aldrig.
Hörs igen när jag vilat lite!

/ S.

tjugoåttonde augusti!

Godmorgon raringar!
Lördag idag, jobbar ett långt pass ikväll så tänkte börja förmiddagen att gå på stan med mamma. N kommer nog hem när som helst med, han är och inventerar, så han ska jag umgås med innan kvällen med. Ska försöka ta lite bilder idag med, så ni får lite nytt här på bloggen. Så nu kan vi ju börja med en bild på hur mitt hår blev! :)



Dålig bild jag vet men det var den bästa jag fick till igår. Jag har alltså försökt ljusa upp mitt mörka hår och detta blev resultatet efter första gången hos frissan. Är dock inte så orange-aktigt som det ser ut på bilden.

/ S.

hemma hos familjen!


Bild från julafton 2009!

Just nu är jag och N hemma hos min familj, strax blir det kvällsmat och sen annat gott! :) Hoppas ni får en fin fredagkväll! :)

Förresten, har tagit kort på hur mitt hår blev. Visar det senare eller imorrn! :)

/ S.

tjugosjunde augusti!

Goddag!
Redan fredag igen och jag är ledig idag med, än så länge har förmiddagen vart lugn och mysig. Gick och handlade nybakat bröd till oss, och nu ska jag äntligen äta lite av våran chokladvinst. Har längtat efter det sen i söndags! ;) Hörs senare under dagen! :)



/ S.

nya dojjor!

 



Dessa kom på posten till mig idag, röda låga converse! :)

/ S.


tjugosjätte augusti!

Godmorgon!
V
arför är jag uppe så här tidigt på min lediga dag tro? Jo för jag ska nämnligen till frisören klockan åtta, har inte vart det på tre år så jag är nästan lite nervös. (mamma har klippt och färgat mitt hår)
Hörs sen med resultatet!

/ S.

the last song!



Måste bara rekomendera denna film, vi såg den för någon kväll sen. Riktigt fin och sorglig men riktigt bra! Se den mina vänner! :) Hoppas ni har en mysig kväll!

/ S.

tjugofemte augusti!

Godmorgon!
V
ar tänkt att jag skulle iväg och träna nu på morgonen men känner mig dålig i halsen så det är nog bäst att ta det lugnt, så istället ska jag möta mamma på stan och ta en varm choklad. Kan hjälpa! :) Sen så ska vi kika på  jackan som jag lagt undan på Lindex, ska jag eller ska jag inte köpa den? :)
Sen blir det jobb 12-19, hörs efter det sen! Puss!



/ S.

tjugofjärde augusti!

Hej på er!
Klockan är strax efter tolv och jag har redan fått massa saker gjort, började med att tvätta, sen gå och handla lite, sen käka frukost och nu är jag hemkommen från ett litet pass på gymmet. Känns att jag inte har tränat riktigt på länge nu, är dö trött plus att jag är röd som en kräfta i ansiktet. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag bläddra i Ikea-katalogen som kom på posten idag! Hörs senare, Puss!



/ S.


love the way you lie


E
n av favorit låtarna just nu, riktigt bra plus att jag älskar musikvideon. Kan vara för att väldens snyggaste människa är med i den? Megan Fox, helt sjukt hur man kan vara så snygg! Kika in den! :)

 

/ S.


tjugotredje augusti!

Godförmiddag!
N
y vecka och den börjades med sovmorgon eftersom jag jobbar 12-19 idag. Solen skiner ute och synd att jag inte orkade ut på promenad imorse, men får hoppas att solen är framme ikväll med så får jag ta den då istället. Dags att ta tag i träningen igen nu känner jag! Men nu måste jag göra iordning mig för jobb, hörs ikväll!

/ S.

knokk!


V
åran lilla Knokk-samling!


/ S.


tjugoandra augusti!

Goddag mina läsare!
Nu är vi hemkommna från Göteborg, har vartit en mycket trevlig tur! :) Jag och N har umgåts med mina vänner Wester och Sanna, blev bland annat liseberg där vi vann stjärnvinst på maraboue-hjulet. Två stora askar, alltså fyra kilo choklad. Hur lycklig tror ni att jagb blev? ;)
Sen så idag på morgonen blev det frukost på Ikea och sen tog vi en tur genom varuhuset och sen blev det bilresa hem! Roligt att vara iväg, men så skönt när man kommer hem! :)





/ S.


tjugoförsta augusti!!

Godmorgon!
Nu sticker jag, N och Wester till Göteborg för att hälsa på Sanna, blir att sova där en natt så vi hörs imorrn när vi är hemma igen! Ha en fin helg! :)



/ S.

american flag!



Sjukt snygga shorts, dom hade jag gärna traskat omkring i nu dom sista dagarna innan hösten är här på riktigt!

/ S.

tjugonde augusti!

Godmorgon!
U
sch vad dåligt jag har sovit i natt alltså, men lyckades somna tillslut igår iallafall men sen när N gick upp strax innan sex imorse så gick det inte att somna om så jag tog med mig täcket och kudden och la mig i soffan där jag tillslut efter någon timma lyckades somna om. Redan fredag och dagen kommer spenderas med lite olika saker och sen ikväll är det jobb som gäller, är ju sådar kul på en fredagkväll! Men men.. nu tänkte jag ta på mig träningskläderna och ut och gå en stund. Hörs under dagen! :)

Förrsten, tack för era fina kommentarer! :)

/ S.

ny header!!

Äntligen ser min blogg lite roligare ut! Tack http://christinenaenfeldt.blogg.se/! Tusen tack igen, jag är kanon nöjd!



Vad tycker ni, visst blev det bra? :)

/ S.

budget-fynd på höstens skinnjacka!


Lindex - 799:-

Snygg tycker jag, kanske ska och gå och prova den senare i eftermiddag innan det är dags för jobb! :)

/ S.

artonde augusti!

Godmorgon raringar!
Onsdag idag, och idag är det dags för första kvällspasset efter semestern. Började dagen med lite sovmorgon och frukost och nu väntar jag på att Sandra ska vakna så ska vi ut och gå/springa, härligt det när solen lyser idag! :)
Men vi hörs senare, ha en fin dag!




/ S.

hemklickat!

 
   
Dessa kommer pryda mina fötter i höst innan kylan kommer! :)

Är nu hemkommen efter en mysig lunch med min fina vän Johan! :)

/ S.

sjuttonde augusti!

Godmorgon!
Ledig idag så det blir en härlig mjukstart på jobbet efter semestern, så idag tog jag lite sovmorgon sen låg jag kvar i sängen en stund och myste med Viggo. Men nu sitter jag iallafall i soffan och har ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen, ska nämnligen träffa min vän Johan om en stund. :)
Hoppas ni får en bra start på dagen, hörs senare!

/ S.

sextonde augusti!



Godkväll!
N
u sitter jag nyduschad i min sköna morgonrock med handen i godispåsen och kollar på tv:en. Har precis vart iväg på ett otroligt svettigt gympa-pass, kommer ha en fruktansvärd träningsvärk i morgon känner jag.

Förresten så började jag jobbet idag efter min semester, synd att man inte alltid kan ha semester. För jag verkligen älskar det! :) Men men, sånt är livet! Nu ska jag luta mig bakåt och njuta av en ledig och lugn kväll! :)
Ha en mysig kväll raringar!

/ S.

don´t wanna kiss, don´t wanna touch, just smoke one cigarette and run.


/ S.


partey in stripes!



Idag inviger jag en av mina nya klänningar, till det mina nya high heels.
Strax blir det förfest, sen till stadsträdgården och lyssna på Melissa Horn och sen vidare till Harrys för att äta och dansa! :) Hoppas ni får en lika grym kväll!

/ S.

fjortonde augusti!

Goddag!
Sista helgen på semestern och det känns surt, men som tur är lyser solen så då känns det lite bättre iallafall. Började dagen med en promenad i solen med Sandra, och sen har vi diskat vårt diskberg. Nu ska vi hem till svärisarna lite och sen ska vi hem till min familj på middag och sen ikväll blir det lite fest!
Hörs senare, Puss!



/ S.

en perfekt fredagskväll!



/ S.

grebbestad!





Mysigt och fint från gårdagen! :)


/ S.


trettonde augusti!

Nu ska jag gå och möta upp dessa två vänner, kul att vi äntligen hittat en tid att ses alla tre som vi alltid gjorde förr! :)


Sanna, Wester och jag!

/ S.

tolfte augusti! ♥

 

Igår firade vi 4,5 år! ♥
B
lev en jätte mysig och härlig dag! :)
♥ ♥ ♥

/ S.
 


black feet!

                                                 



Snygga svarta skor som jag skulle vilja traska runt i nu i höst/vinter! :)

/ S.

mina söta sömntutor!

Nu har vi precis ätit lite lätt middag och min kära N ligger tätt intill mig och vilar lite, och i mitt knä ligger våran sötis Viggo. Kanske ska krypa ner under filten och vila lite jag med.. ♥

/ S.

elfte augusti!

Godmorgon raringar!
Jag är som sagt inne på min sista semestervecka nu och som vanligt så spöregnar det även idag, förstår inte varför det alltid ska regna så fort jag är ledig? Men jag är ju iallafall ledig och det är hur skönt som helst! Det tråkiga är bara att det inte finns något att göra, så vi får se vad vi ska hitta på idag, får se om vi lyckas komma på något bra. Later babes!



/ S.

back in town!



Nu är vi hemma efter många mil i bilen, varit nere i Malmö och bott på hotell. Sen genom Danmark och sen vidare till Tyskland!
Hoppas ni haft en bra helg och att ni fått en bra start på veckan!

/ S.


smygtitt på mitt nyshoppande + en nyviken Viggo!



/ S.

kolmårdens djurpark!









/ S.


femte augusti!

Godkväll!
Nu är vi hemma efter en liten semester-tripp sen i tisdags. Jag och N var iväg med mina föräldrar och även min mormor och morfar, vi sov i campingstugor i Norrköping på en inte alltför mysig camping (men vad gjorde egentligen det?)
På dessa dagar har vi  vart inne i Norrköping och kikade i lite affärer, varit på Kolmårdens Djurpark och sen idag så har vi vart i Söderköping. Där kikade vi på slussarna och åt på den populära glassrestaurangen Smultronstället.

H
ar varit en mysig och trevlig lite tripp, har massa bilder men börjar med några.

Påväg till Norrköping så fick vi plötsligt stanna, det stod nämnligen ett gäng med kor mitt på vägen.



Mina nya pjuks som inhandlades i Norrköping!

/ S.


tredje augusti!

Godmorgon!
N
u beger vi oss till Norrköping, kommer hem på torsdag! Ha det så bra raringar!



/ S.

kvällens!



Blev min transparenta svart skjorta och skinnkjolen till det. Måste bara hitta några skor som passar..
Ha en fin kväll! :)

/ S.

packning pågår!



..
Och om drygt en timma ska jag iväg på förfest, får se om det blir utgång eller inte. Puss!

/ S.

Andra augusti!

Godmorgon!
Ä
r nu inne på min andra semestervecka, och den börjades med att ställa klockan för att bege oss till tvättstugan och börja tvätta. Hade egentligen tvätt-tid imorrn, men vi ska iväg på en liten semester-tripp imorrn tills torsdag så vi fick passa på att tvätta innan vi far iväg.
Nu har vi precis ätit nybakt bröd, tror jag ska ge mig ut på en promenad snart med för solen lyser ju idag. Härligt! :) Hörs lite senare, Puss!



/ S.

några fler bilder från allsången!







Som sagt en mycket trevlig kväll med god mat och allsång! :)

Nu ska vi kika lite på Titanic, Ha en fin kväll!

/ S.


mönster!



/ S.

första augusti!

Shit, redan augusti! Tiden går du sjukt fort, och snart är den tråkiga hösten här, känns ioförsig att den är här redan nu för att det bara regnar och är grått. Typiskt när jag väl har semester.

Igår kväll var vi på bio "Bröderna Karlsson" såg vi, och den kan jag verkligen rekomendera. Riktig rolig alltså!

 

Men nu ska jag fortsätta att skriva på väggen (?) Ja, ni läste rätt. Håller nämnligen på med ett litet pyssel på väggen, bild kommer så fort det är klart! :) Hörs senare!

/ S.

RSS 2.0