Träning i leopard

 
Jag är otroligt sugen på en helt ny garderob med träningskläder men känns väldigt onödigt att köpa det just nu eftersom man aldrig vet hur kroppen ändrar sig efter en graviditet, så jag får helt enkelt vänta tills våren att köpa nytt! :) Men visst var denna sportbh och top läckra? Endast 99 kr/st här
 
/ S.
 
 

Fredagsmyset har börjat!

 
Nu har jag och sambon hoppat i mjukiskläderna och myst upp oss i soffan med lite gott framför tv:en, senare blir det tacos framför idol! Det ultimata fredagsmyset :) 
 
Mysig fredagkväll på er raringar, KRAM! 
 
/ S.

Fikabesök!

 
Idag har jag flängt runt och gjort massa ärenden och sedan i eftermiddags hade jag fikabesök i form av min mamma, mormor och morfar. Jag bjöd på hemmarullade chokladbollar och goda (köpta) bullar, mums! :) 
 
Hoppas ni har en mysig kväll, KRAM! 
 
/ S.

Julfint till soffan

 
Dessa tre juliga kuddar från h&m hade mer än gärna fått pryda våran soffa nu till julen, du hittar dom online här
 
/ S.

26, November!

 
Hej Tisdag! 
Började dagen med en efterängtad sovmorgon för att sedan bege mig ut på en solig (men kall) förmiddagspromenad längst älven. Efter det blev det storkok och städning, så nu har jag lutat mig tillbaka i soffan och ska bara sitta här och njuta ett tag innan det sedan är dags att cykla till jobbet, sen har jag några lediga dagar framför mig! :)
 
Hoppas ni har en bra dag, KRAM!
 
/ S.

24 November - En månad kvar tills julafton!

bilder: ellos.se
 
Idag har vi bara en månad kvar tills julafton, och som jag längtar! Jag tycker helt klart att det är årets mysigaste dag :)
 
Några av er som också längtar efter julen? :) 
 
/ S.

Värmande överdelar!

 
 
Tre fina och mysiga tröjor att värma sig i nu när minusgraderna börjat smyga sig på, du hittar alla hos Lindex
 
Ha en mysig lördag, KRAM! 
 
/ S.
 
 
 

Köks-inspiration!

 
Välkomnar fredagen med lite köksinspiration! Personligt och snyggt, precis som det ska vara!
 
Hoppas ni får en bra start på helgen, KRAM på er! 
 
/ S.

TIPS - doftljus

 
Måste bara tipsa er om dessa fina doftljus som säljs i 4-pack på rusta för endast en femtiolapp! Riktigt kap om ni frågar mig! Ni hittar dom i butik eller via hemsidan här
 
Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Hur läckra är inte dessa träningstajts? Dom hade jag gärna velat ha men känner att det inte är någon idé att köpa det nu utan det får vänta tills våren när jag kan börja träna riktigt igen! :) Du hittar dom här
 
/ S.

The Weekend!

 
Lördagsförmiddagen spenderade vi med svärisarna på överby köpcentrum där vi bland annat klämde lite på barnvagnar, och lördagskvällen bestod av god mat och trevligt sällskap på Harrys! :) 
 
 
 
Sen i söndagsförmiddag så tog jag och mamma en loppisrunda i Lundsbrunn!
 
Ja ytterligare en helg har sprungit förbi och snart även denna måndag, tog en rejäl sovmorgon imorse och nu är jag nyss hemkommen från fika och en sväng på stan med en vän. Resten av dagen består av kvällsmat med sambon och även träning bestående av Fuego senare ikväll, så kul! :)
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Fredag och ledig helg!

 
Efter en natt på jobbet med aldeles för få timmar så kröp jag ner under täcket här hemma när jag gick av jobbet imorse, och vilket mysigt sällskap jag fick! :) 
 
Men nu är det dags att ta tag i dagen, och jag är ledig hela helgen! Skönt! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på helgen, KRAM!
 
/ S.

5 år i lägenheten

 
Idag är det hela fem år sedan som vi fick nycklarna till våran lägenhet och vi trivs lika bra nu som då, även fast vi  börjar känna att det hade varit skönt med en trea när familjen snart får en liten ny medlem ♥
 
Hoppas ni har en fin torsdag, snart är det helg igen och då är jag ledig! :) 
 
/ S.

Huvudvärmande- TIPS!

 
Om du letar efter en värmande och snygg mössa tills i vinter måste du spana in dessa fynd, du hittar dom på killavdelningen på h&m och online här
 
/ S.

Just nu:

 
Ska jag mysa ner mig i soffan med detta framför nyhetsmorgon och bara njuta av att jag precis gått av jobbet efter en långhelg där! :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan, KRAM!
 
/ S.

Lugn start på jobbhelgen

 
Denna helg gör jag långhelg på jobbet, vilket betyder att jag har väldigt lite lediga timmar denna helg.. Så imorse passade jag på att ta en rejäl sovmorgon och god frukost i soffan för att sedan ta en liten lugn promenad längst älven. Om en timma slutar sambon så då ska jag passa på att kramas med honom innan jag måste iväg till jobbet! 
 
Passar på att önska er en Trevlig helg nu om jag inte hinner kika in här någon mer i helgen, KRAM på er! 
 
/ S.

T O R S D A G

 
Maten står på spisen och när som helst kommer min syster hit för att äta lunch ihop innan vi ska ut på stan och köpa farsdags- present inför söndag! :) Sen ikväll blir det andra och sista träningspasset för denna veckan, då helgen kommer bestå av massa jobb och även träffa familjen :)
 
Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Önske- outfit!

 
 
Idag hade jag gärna spungit omkring iklädd detta, enkelt men så snyggt! Kollaget kommer från en av favorit-bloggerskorna här! :)
 
/ S.

Tisdags- träning!

 
Efter att inte hunnit träna på en hel vecka så ska det bli så skönt att komma tillbaka till gympagolvet igen, resten av kvällen kommer spenderas under favorit filten i soffan med sambon! Precis vad som behövs efter ett dygns-pass på jobbet! :)
 
Ha en fin tisdagkväll! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Detta enkla men fina adventsdoftljus skulle jag gärna vilja ha här hemma, du hittar det här
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM!
 
/ S.

Om nio månaders väntan

 
Idag när vi var framme på stan och kikade så köpte vi med oss denna bok som är en fylla i bok om nio månaders väntan! Vi kände att det kunde vara kul att kolla tillbaka i senare då man väldigt fort glömmer hur allt är under denna väntan.. Som vi längtar efter dig ♥
 
Hoppas ni har en mysig lördagkväll, STOR KRAM!
 
/ S.

Hall- inspiration!

bilder från tumblr!
 
ÄLSKAR golvet på andra bilden, så måste jag ha i mitt nästa boende!
 
 
Välkommen November!
Dagen började på bästa sätt då sambon är ledig, det blev sovmorgon ihop och sen färskt bröd i soffan framför nyhetsmorgon! Mysigaste morgonen! :) 
 
Happy fredag! 
 
/ S.

RSS 2.0