F R E D A G

 
Godmorgon fredag!
Jag har nyss gått av jobbet efter ett dygns-pass och tar nu helg! Eller ja till och med ledigt tills onsdag förresten, ska bli riktigt härligt :) Och inte nog med det, dom nya fönstren är på plats! Yeeey! Så skönt, nu väntas dock städning och plocka iordning här hemma innan vi kan njuta av fredagsmys här hemma! 
 
Annars i helgen så har vi inte några bestämda planer förutom fika med vänner och gympa för Tuva, och köpa lördagsgodis till Tuva såklart. För lördagsgodiset och hennes gympapass är nämnligen det viktigaste på hela veckan, hihi! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Snacka om läcker höstjacka, måste genast börja leta efter en budgetvariant. Just den ovan hittar du för några tusenlappar här!
 
/ S.

Fyra från veckan som var:

Varit iväg på lek och fika hos vänner.
 
Promenerat runt älven i eftermiddagssolen.
 
Ätit godaste hämt-lunchen, alltså mums! :)
 
Njutit av lite egentid i soffan!
 
Hej måndag! 
Jag har nu precis gått av jobbet där jag spenderat helgens mesta timmar. Men nu har jag några dagar ledigt med min lilla tjej igen :) Har inte så mycket planer för veckan förutom frisörbesök, träning och sedan ska vi äntligen få bytt våra fönster. Ser inte fram emot stöket som kommer uppstå men ska bli så skönt när dom är på plats sen. 
 
Ha en fin måndag! 
 
/ S.

24 september - 3 månader till julafton

 
Hittade dessa fina julsaker inne på Ellos, och kan ni förstå att det idag bara är tre månader kvar till självaste julafton? Alltså hur fort går tiden? Jösses! Men nu ska vi först njuta av en förhoppningsvis varm och fin höst! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Min veckas ledighet är slut men jag har några timmar ledigt kvar iallafall innan det är dags för många timmar på jobbet denna helg! Nu på förmiddagen blir det lite träning iallafall, sen ska jag bara umgås med familjen innan det är dags att traska bort till jobbet i eftermiddag..
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.
 

N E W B I E

 
Det var riktigt länge sedan jag köpte något från Newbie till Tuva, säkert två år sedan. Tycker dom har fina saker men tycker det är så trist att alla köper därifrån. Så därför har jag inte ens varit och kikat på den avdelningen på väldigt länge. Men så såg jag denna kofta, alltså hur mysig ser den inte ut? Och klänningen, vi tänkte försöka ta lite höstbilder på Tuva här framöver och då tror jag den hade varit perfekt! Så måste nog kika in där någondag snart ändå :)
 
/ S.

Vardagslyx.

 
Igår lämnade jag och en vän barnen hemma för att få till lite vardagslyx i form av restaurangbesök och en massa prat, och vilken trevlig kväll det blev! :) Så behövligt! :)
 
Här hemma kör vi ett litet städrejs innan vi får lekbesök av vännen jag träffade igår plus hennes två pojkar! :)
 
/ S.
 

På jakt efter höstskor

 
Just nu är jag på jakt efter nya höstskor! Dom måste vara bekväma och med inte så hög klack på då jag vill kunna ut och gå en promenad i dom, så jag fann dessa snygga alternativ på skopunkten faktiskt. Måste verkligen spana in dessa ovan närmre så fort jag kommer till en skopunktenbutik :)
 
/ S.
 

Tre från helgen

I torsdags blev det tacos och lek hela kvällen här hemma när Tuvas bästis och hennes föräldrar kom över. 
 
Sen i fredagskväll var vi bortbjudna till mamma/mormor, på tacos! ;) 
 
Blev en skön kvällspromenad runt älven i lördags.
 
Tre bilder från våran helg, men vi har även hunnit med träning, hängt på ett litet event för barn här i stan, köpt lördagsgodis (det viktigaste på hela veckan enligt Tuva), haft fikagäster, shoppat lite och varit på gympa för Tuva. Så en riktigt härlig helg har det varit :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg :)
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
 
Dessa Calvin Klein tröjor i läckra höstfärger hade gärna fått uppdatera min höstgarderob!
Du hittar dom här
 
Ha en fin lördag! :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Redan igår eftermiddag gick jag på helg, eller ja inte bara helg förresten utan ledigt i en hel vecka. Wiihoo! :) Igår hade vi Tuvas bästis och hennes föräldrar över på lek och tacos, riktigt lyckad kväll som alltid ihop. 
 
På dagens schema står förmiddagsträning, sedan är det oplanerat på dagen men sen ikväll ska jag och Tuva ha tjejkväll då sambon ska iväg på trevligheter med jobbet. Vi ska till mamma/mormor för kvällsmat och sedan blir det nog bara mys i soffan :) 
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Har länge varit sugen på en snygg hatt men alla jag hittat har varit på tok för stora för mitt lilla huvud, men såg denna som Kappahls flickavdelning fått in och den borde ju passa kan man tycka. Måste dit i veckan och prova iallafall :)
 
/ S.

Från veckan som var:

 
Besökte Piece of Ease nya fina butik i stan.
 
 
Vi bakade chokladbollar, och tjuvsmakade! ;)
 
 
Vi höstplanterade!
 
Idag har vi startat veckan med förmiddagshäng på lekplatsen, snart blir det lunch och senare i eftermiddag är det dags för jobb och förskola. Längtar redan tills torsdag då jag går på en veckas ledighet.. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Höstkuddar till fyndpris

 
Just nu håller jag på att förnya lite i soffan, köpte det snygga gröna kuddfodralet från h&m som jag visade för någon vecka sedan och så är en mysig pläd påväg hem som jag beställde i veckan. Men jag vill ha mera kuddar, och dom får inte vara alltför dyra då jag vill ha många.
 
Har letat men inte hittat några bra kandidater, men surfade in på Jysks hemsida igår och fick se dessa ovan. Och visst är dom snygga? Och vet ni vad, det ingår innekuddar i alla och dom kostar bara mellan 50kr-75kr/st. Det kallar jag bra pris! Så idag är det jag som tar mig dit och spanar, är speciellt sugen på den gråa första. Enkel men snyggt med läderdetaljen :) 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag, eller ja snarare godförmiddag då vi varit vaken i flera timmar här hemma redan. Idag är en sista lediga dagen innan det är dags att starta jobbhelgen. Det enda på dagens schema är ett träningspass, och sedan blir det såklart fredagsmys med familjen (som varje fredag, hihi) :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

3 höstfavoriter från h&m

Var och klämde på dessa påslakarn på h&m härromdagen och dom var otroligt mjuka, och en ny snygg jeansskjorta passar ju perfekt till hösten. Och en tuff bomberjacka till Tuva såklart, hur tuff hade hon inte varit i den! :) 
 
Du hittar allt här
 
/ S.
 

Första helgen i september

 
 
Den lediga helgen sprang som vanligt förbi alldeles för fort, men det har varit en riktigt mysig sådan som vi haft. Vi har haft fredagsmys med tacos, tagit en dagstripp till ikea, tränat och igår spenderade vi förmiddagen på lantgården där vi åt grillad korv och glass i solen. Och igår eftermiddag var det dags för Tuvas barngympa att börja igen efter sommaruppehållet, en riktigt mysig helg :)
 
Nu ska jag passa på att sätta mig ute i en solstol i några minuter innan Tuva vaknar från sin middagsvila, sedan ska vi fram på stan och göra ett ärende. 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon!
Idag har jag ett litet dagspass kvar på jobbet innan det äntligen är dags att ta helg med familjen. Det här veckan har vi alla tre varit otroligt trötta så vi har bestämt fredagsmys i form av tacos i soffan hela kvällen. Sen resten av helgen är helt oplanerad vilket känns så otroligt skönt då det varit massa saker varje helg det sista.. Så vi får se vad vi hittar på, sovmorgnar önskar vi iallafall. Men det får vi se om våran 2,5 åring bjussar på ;) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

RSS 2.0