F R E D A G

Det är fredag och jag har endast några minuter kvar här på jobbet innan jag får gå hem och ta helg med familjen, eller ja inte bara helg utan jag är faktiskt ledig i en hel vecka nu! 
 
 
Bjuder på lite nyårs-inspiration från Pinterest! Imorgon är det ju faktiskt nyår och i år firas den hemma hos oss, ihop med två andra familjer. Det mesta är fixat men ska inhandla lite blommor, godis och kanske något mer pynt, sedan är allt klart! 
 
Sen blir det nog en sväng till gymmet också, och sen myskväll hemma i soffan! 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna stickade klänning står överst på önskelistan idag, väldigt fin!
Från Adoore! 
 
 
/ S.

Från dom senaste dagarna

 
I år åt vi julaftonslunch hemma hos min syster med familj, det var väldigt mysigt och då fick vi äntligen träffa deras nya håriga familjemedlem! :) 
 
 
Sen på eftermiddagen när sambon och barnen åkte mot svärföräldrarna så var det dags för mig att åka till jobbet faktiskt, den största nackdelen att jobba inom vården..
 
 
En bild på en av Lexus julklappar, en ny större cykel! 
 
 
Bakade mozartkulor för ett tag sedan, det är mitt absoluta favorit julgodis! 
 
 
Igårkväll tog vi en promenad i spåret där dom satt upp en tipspromenad, det blev regnigt och kallt så efter barnen somnat sen så avslutade vi dagen i soffan framför "Bäst i test -julspecial" 
 
Hoppas ni haft och har mysig juldagar! 
 
/ S.

GOD JUL ♥

 
Önskar er en GOD JUL! ♥
Hoppas ni får vara lediga och får umgås med era nära och kära! 
 
STOR KRAM! 
 
/ S.

Julgranen och jullov

Igår gick barnen på ett tre veckors långt jullov, det är barnen värda. Hoppas på många sovmornar och mysiga stunder :) 
 
 
Onsdag och jag och barnen ska snart hoppa på bussen in till stan då jag behöver åka till optikern, sen i eftermiddag när sambon kommer hem frånn jobb så åker jag iväg och jobbar några timmar. 
 
Ha en fin onsdag! 
KRAM! 
 
/ S.

Julfilmer 2022 - del 2

 
Christmas Made To Order: 
När en arkitekt anlitar en julrådgivare för att hjälpa honom med familjens julfirande leder det till mer än bara glitter och julfrid. 
 
Småmysig, sevärd!
 
-
 
 
 
A Christmas Miracle For Daisy: 
Whitney var inte redo att gifta sig med Connor när dom var ihop många år tidigare. När han nu flyttar till samma stad måste hon nu bestämma sig för om hon känner annorlunda nu. 
 
Mysig film som ger riktig julkänsla! 
 
-
 
 
Happiest Season:
Abby är redo att fria till sin flickvän under årets julfest, men stöter på problem när hennes partner Harper berättar att att ingen i familjen vet att de är gay. 
 
Inte en vanlig klassisk julfilm som alltid handlar om samma sak, men bra och helt klart sevärd. 
 
-
 
 
The Noel Diary: 
En manusförfattare rensar i sitt barndomshem inför jul och träffar en kvinna som söker efter sin biologiska mor. Kanske kan en dagbok blåsa liv i det förslutna, och deras känslor?
 
Väldigt mysig, helt klart den bästa julfilmen jag sett i år! :) 
 
 
/ S.
 
 

En mysig helg i december

 
Såhär fint såg det ut i fredags när jag gick hem från jobbet, och senare samma dag checkade jag och sambon in på scandic i göteborg. 
 
 
Vi strosade lite på stan, jag laddade upp med massa inspiration inne hos Artilleriet! 
 
 
Vi var även framme på torget och kollade lite på musikhjälpen som var där, efter det blev det en god hamburgare från Tugg till kvällsmat! 
 
 
Efter en god hotellfrukost och en lugn morgon tog vi bilen bort till Lindholmen där vi skulle äta lunch på detta mysiga ställe, Liindholmen Street food market. Rekomenderar er verkligen att åka dit, vädligt mysigt ställe och god mat! 
 
 
Sedan åkte vi hem till barnen som fått sova hos mormor under tiden, sen blev det kalas för svärfar på kvällen. 
Igår var det handbollsavslutning för Tuva, och vi pysslade smällkarameller till Lexus pedagoger. Sen var det lite ärenden och en sväng på gymmet och sedan avslutade vi helgen med att baka mozartkulor! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Smyckesskrin till barn

Spanade in nyheterna på h&m´s hemsida förut och fick syn på detta smyckesskrin i papp! Visst var det fint? Och till ett bra pris(199kr)! 
 
 
Kanske ett julklappstips för dig som ännu inte hunnit köpa klart alla klappar! :) 
 
/ S.

Tips - mysig julserie för barn

Förra helgen när vi höll oss hemma pga hosta i familjen så började vi kolla på denna serie! Och wow vilken serie, oerhört mysig och vi ville inte att den skulle ta slut! 
 
 
Den består av 24 avsnitt som är runt 20 minuter långa och den finns på svtplay, dock bara till 24 december så börja titta redan idag. Perfekt att se med barnen :) 
 
/ S.

Senaste dagarna:

Har försökt få till detta inlägg i flera dagar men det har krånglat något otroligt för mig med bloggen, men nu hoppas jag att det ska funka! 
 
Här kommer lite bilder från lite av det vi gjort senaste dagarna:
 
 
Vi har fått endel snö så det är vädligt vackert ute, och barnen älskar det så vi har spenderat många timmar i pulkabacken. 
 
 
Jag och Lexus tog en lördagslunch på en nyöppnad restaurang här i stan, och den fick verkligen två tummar upp från oss. Plus att vi i fredags var på favorit bageriet och fikade efter jag varit hos optikern. 
 
 
I lördags var sambon och Tuva på handbollscup, och under tiden var jag och Lexus och tittade på Tobbe Trollkarl. Rolig föreställning för barnen var det verkligen :) Sen har även sambons kusin varit här och tagit julkort på barnen, väntar spänt på resultaten om det blev några bra kort!
 
 - 
 
Ja det var lite från våra senaste dagar, jag jobbade väldigt mycket förra veckan men jobbar mindre denna veckan så det är skönt. Så vi hänger i pulkabacken varje dag, och imorgon får det nog bli pepparkaksbak igen! 
 
Hoppas ni har en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

Önskningar från Artilleriet.

I detta gråa och kalla väder söker jag ständigt efter inspiration, och just inspiration i överflöd tankar jag alltid inne hos Artilleriet. Men butiken ligger ju i göteborg och jag har en bra bit dit så jag får nöja mig med att kika in på deras hemsida istället, fastnade lite extra för dessa ting: 
 
 
Alltså misteln, hur fin! Tyvärr är den slutsåld, annars hade jag klickat hem den direkt! Och hur fin kokbok, hade passat perfekt på kökshyllan här hemma. 
 
 
Och tavlan, hur härliga färger? Den hade verkligen livat upp väggarna här hemma. Och till sist vasen, tänk den med amaryllis i nu till jul! Så snyggt! 
 
Gillade ni några av sakerna? 

 
/ S.
 

Första helgen i december

I helgen har jag och barnen varit själva då sambon varit iväg i göteborg med vänner, och eftersom Lexus är hostig så har vi fått vara hemma. Men vi har iallafall haft en väldigt mysig helg, den har mest bestått av att kolla på en ny mysig jul-serie och sen så har vi bakat julgodis! 
 
 
En lättare variant av Rocky Road, bountybollar och julskumfudge blev det och allt blev så gott. Nu ska man bara försöka låta bli att äta upp allt med en gång..
 
 
Den här veckan kommer tyvärr bestå av en massa jobb, men ska försöka hinna med lite träning och förhoppningsvis lite annat också! 
 
Ha en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Pinterest
 
 
Godmorgon fredag!
Här hemma gick jag och Lex på helg redan i onsdags, så härlig! Dock är han rosslig så vi håller oss hemma i helgen, så vi täkte passa på att baka lite julgodis och kanske lite annat gott. Sen kanske lite adventspynt får komma upp också, då jag endast tagit upp adventslamporna tills förra helgen. 
 
Ha en fin helg! KRAM! 
 
/ S.
 

RSS 2.0