F R E D A G

Fredags-inspirationen härifrån
 
 
Välkommen fredag och helg! 
Idag startar vi dagen med en tur till extra-jobbet för att hälsa på lite, sedan blir det förmiddags-fika med min mormor och morfar, sen går sambon på helg redan vid lunch. Och vi har resten av dagen oplanerad, härligt! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag! 
 
/ S.

FÖRE OCH EFTER, I ENA DELEN AV VARDAGSRUMMET!

 
Så här såg det ut innan, gråa tapeter på alla väggar och tråkig färg på parkettgolvet. 
 
 
Och såhär ser det ut just nu, inte riktigt klart än men snart så! :) Målat väggar och tak i vitt, och satt upp en brädvägg på ena väggen. Vi har även knackat fram murstocken, den blev en riktigt fin och personlig detalj. Har lagt ett ljusgrått golv över den gamla parketten, så mycket ljusare och finare :)
 
Vi är jätte nöjda! Vad tycker ni? :)
 
/ S.

Nyheter hos Lagerhaus

 
 
Just nu trillar det in en massa nytt i butikerna, bla detta ovan från Lagerhaus. Synd att vi inte har den butiken i våran lilla stad, men man kan ju shoppa loss här annars så! :)
 
Ha en fin onsdag, KRAM! 
 
/ S.

Personlig födelsetavla!

 
Denna fina födelsetavla fick Tuva i namngivelsepresent, och just nu står den och bara väntar på att få komma upp på väggen. Frågan är dock på vilken av alla väggar? :)
 
/ S.

En regnig skogspromenad!

 
Idag började jag och Tuva dagen med en skogspromenad med en mammavän och hennes son, så otroligt skönt att komma ut och andas lite skogsluft! Tyvärr regnade det nästan hela rundan men skönt ändå, nu är vi hemma och har nu fått i oss lunch och sitter nu och värmer oss i soffan. Resten av dagen kommer bestå av tvätt och annat grejande i huset, så idag blir en lugn start på veckan! 
 
Ha en bra dag, KRAM! 
 
/ S.

En kväll iväg, sambon och jag!

 
Igårkväll blev det dejt-kväll för mig och sambon på Alley Rose, ingen av oss hade varit där sedan dom gjort om så vi passade på att testa på det! Och vad mysigt det hade blivit, ochn god mat var det också! Och så mysigt och härligt att smita iväg någon timma själva utan barn, så behövligt ibland. Men det blev bara en liten stund som sagt för sedan längtade vi hem till våran tjej ♥
 
Just nu inväntar vi sambon som har varit iväg på innebandy hela dagen, jag och Tuva har hängt med hennes mormor och moster på stan. Så fort sambon trillar innanför dörren här så blir det handling för ikväll kommer vänner på kvällsmat! Trevligt! :)
 
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! 
 
/ S.

F R E D A G

Dagens fredags-inspiration står den här tjejen för! 
 
Välkommen fredag och helg! 
På dagens schema står en springtur och sedan kommer min fina vän Fanny för att umgås med mig och Tuva, ska bli riktigt mysigt! :) Och ikväll blir det dejt med sambon ♥ Bra fredag! :)
 
Happy freedag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Är riktigt sugen på en snygg hatt så idag får denna stå för Dagens vill ha! Du hittar den här
 
 
Här hemma sitter vi fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost, vi ska fortsätta ha lite mysmorgon innan det är dags att möta upp dom andra mammorna och barnen i föräldragruppen. Sen ska jag även försöka med en tur på stan, och sen ikväll blir det träning! :)
 
Hoppas ni får en bra torsdag! 
 
/ S.

Till Tuvas rum

 
Här hemma i huset har vi inte börjat inreda lill-tjejens rum än eftersom hon fortfarande sover i vårat sovrum, men hoppas att hon snart kan sova i sitt eget. Det enda vi har gjort i hennes rum är att vi har målat och tapetserat, det blev denna fina tapet som jag är så himla nöjd över! 
 
Här ovan ser ni tre saker som kommer få pryda rummet sedan, hushyllorna är från netto och kaninlampan är från familyroom och den köptes redan innan lillan kom till oss! ♥ 
 
/ S.

3 från Lindex!

 
Tre snygga från Lindex som jag måste spana in i butik, du hittar allt här
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Bra start på ny vecka

 
Ny vecka och här hemma fick jag en timmas sovmorgon av Tuva, härligt! Sen fick hon vara en timma hos sin mormor så jag kunde sticka iväg till gymmet. Bra start på veckan! :) 
 
Hoppas ni haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.

Trädliknande

 
 
Snygg ljusstake och flasköppnare som är trädliknande hittar ni just nu här hos h&m. Tycker annars att flasköppnare alltid är så fula och tråkiga men denna hade jag kunnat ha liggandes på bordet jämt, snyggt :) 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på helgen! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredags- inspiration från ellos!
 
Godmorgon! 
Redan fredag igen och på dagens schema står: gymmet, lunch med lillebror och ikväll blir det fredagsmys med tacos! Bra fredag :) 
 
Hoppas ni också får en bra fredag och start på helgen, KRAM! 
 
/ S.

På jakt efter lampor

 
Just nu är vi på jakt efter lampor, det ska vara bland annat två taklampor till storarummet! Sen är jag även sugen på ljusslingan och diamant-lampan att hänga i fönstret ovanför soffan, tror det hade blivit riktigt snyggt! 
 
Ni hittar alla lampor här
 
Hoppas ni får en bra torsdag, KRAM! 
 
/ S.
 

Tuva 6 månader ♥

 
Världens finaste lilla tjej blir idag 6 månader! Du är vårat allt! ♥ 
 
/ S.

Fyra från Lindex!

Dessa fyra saker hade gärna fått flytta in i Tuvas garderob, måste spana in det i veckan! Du hittar allt i butik eller på hemsidan här
 
Ha en fin tisdag! :)
 
/ S.

Dinner with a View!

 
Igår rundade vi av en fullspäckad helg med att köpa med mat och åka ut till Spiken och avnjuta kvällsmaten på berget. Sedan blev det minigolf och glass innan det bar av hem igen, härlig kväll! 
 
Måndag idag, och jag var iväg en snabbsväng på gymmet imorse och nu har jag och Tuva varit iväg och träffat dom andra mammorna och barnen i föräldragruppen! Bra start på veckan! :)
 
/ S.

TACK! ♥

 
Stort tack till alla som var med firade våran Tuva på hennes namngivning igår! ♥  
 
 / S.

Förberedelser!

 
Förbereder inför dagens namngivelse för våran fina lilla tjej ♥
 
/ S.

F R E D A G

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och hoppas att ni får en bra start på helgen! 
 
KRAMAR! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Hur läckert är inte detta skåp från ellos, riktigt snyggt! Det hade gärna fått flytta in i huset! :)
 
Idag på schemat: Iväg på förmiddagsfika, köpa matsalsbord och blommor, pyssla och greja lite inför lördagens namngivning! 
 
KRAM! 
 
/ S.

På jakt efter engångs- artiklar!

Just nu är jag på jakt efter fina engångs-artiklar att ha till helgens namngivelse. Så smidigt att bara slänga sen, men har svårt att hitta fina? Dessa ovan kommer från Lagerhaus men har några mil till närmsta butik så får hoppa dom, så idag får jag och Tuva ge oss ut på jakt och leta! Hoppas det dyker upp några fina :) 
 
/ S.

Första måndagen i augusti

 
En helg har igen sprungit förbi och det är måndag idag, men denna helgen har vi iallafall fått gjort lite nytta här hemma i huset. Vi har satt upp knoppar på garderoberna, inhandlat utemöbler och köpt dörrhandtag! Nu ska bara allt upp, men det planerar vi att göra ikväll. Annars idag så tänkte jag sticka iväg en snabbis till gymmet, och sen ska jag och Tuva kanske träffa dom andra mammorna och barnen i föräldragruppen. Men först ska vi ha lite mysmorgon i soffan jag och Tuva, nu när vi båda har fått i oss frukost :) 
 
Ha en fin måndag, KRAM! 
 
/ S.

2 kuddar

 
Två snygga kuddar som gärna hade fått pryda våran soffa, du hittar bägge här
 
Hoppas ni får ett bra avslut på veckan, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och hoppas att ni får en bra start på helgen! :)
 
STOR KRAM! 

/ S.

RSS 2.0