In my mind

 
Jag är väldigt sugen på att köpa ett litet citron-träd, men har tyvärr inga gröna fingrar så är tveksam om det hade överlevt. Plus att vi har en busig son här hemma som nog mer än gärna hade plockat av allt som växte ut! 
 
 
Fick syn på denna jeanskjol, och tyckte verkligen den såg snygg ut! Tyvärr är den slut på hemsidan och verkar tyvärr den vara näst intill slut även i butik. Men får springa in i butiken här i stan och kolla i helgen. 
 
 
Fick syn på denna vackra bild inne på Elsa Billgrens blogg, och började såklart drömma om våren och sommaren. Hade mer än gärna ätit både frukost, lunch och kvällsmat där. 
 
/ S.

Vecka 13:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Igår ställde vi om till sommaritd, men vi fick snö istället för vårväder. Och idag vaknade vi upp till 10 minus, hoppas mina vårblommor som jag inte hunnit plantera men som står ute klarade sig.
 
Igår hade vi kompis-kalas för Lexus som fyllde år förra veckan. Det var fullt fart med massa lek, fika och godispåsar.
 
Idag var det tillbaka till jobb efter en ledig helg!
 
Hoppas ni fått en bra start på nya veckan!
KRAM!
 
/ S. 

Förberedelser pågår!

 
Här hemma förbereder vi för sonens kompiskalas som vi ska ha imorgon, det är 10 stycken 5-6 åringar som kommer så kommer nog bli livat! 
 
Strax en paus då det vankas fläskfilégryta till kvällsmat, och gårdagens avsnitt av bäst i test!  
 
/ S.

Heelg!

Fredag och jag har tagit helg! Min pappa kom hit med pizza förut och nu spelar dom lite tv-spel tillsammans så jag passade på att kika in här snabbt. 
 
 
Hoppas ni har en mysig fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

v a s e n

Här har ni den, den stora vasen jag spanat in som jag sedan fick i födelsedagspresent av en fin vän! Visst är den otroligt vårig och härlig? Riktigt rejäl är den också, men svårt att fånga på bild. 
 
 
Funderar på att köpa en rosa rosenskärm och ha i den, tror det hade blivit fint. Eller om man ska satsa på en stor yvig grön växt! Får åka bort till blomsteraffären och kika :) 
 
/ S.


Nu går vi mot våren

Halva mars har gått och nu går vi verkligen mot vår, det är väl nästa helg vi ändrar om klockan till sommartid? :)
 
Här hemma har påsken börjat smyga in, och idag tänkte jag köpa penseer att plantera på framsidan. Jag och sambon pratade även om vi skulle ta fram utemöblerna, eller om det får vänta tills nästa helg!
 
 
Tanken var att vi skulle ha en lugn helg men to do-listan växer sig bara längre så vi får se hur det blir med den lugna helgen, plus att vi imorgon ska på handbollscup med dottern. 
 
Hoppas ni får en fin lördag! 
 
/ S.

Bilder från veckan:

 
Spenderade torsdagskvällen hos vänner, och då fick jag en försenad födelsedagspresent, och den innehöll en vas jag spanat in. Ska visa er den i veckan :) 
 
 
Hade några ärenden på stan så jag passade på att spana in lite vårnyheter på Åhlens! 
 
 
Ätit en god bulle!  
 
 
Igår åkte jag bort till en av blomsteraffärerna här i stan för där hade dom självplock av tulpaner på lök! 
 
 
Jag och sambon fick en timmas egentid igår och då passade vi på att ta en god lunch tillsammans på stan! 
 
---
 
Söndag och solen lyser, blir en väldigt lugn dag men ska försöka ta mig iväg på en promenad i solen och sen måste vi greja hemma. 
 
Ha en fin söndag! 
 
 
/ S.

Sol mot snö

 
Lite vårigt i favorithyllan här hemma, dock har solens stålar från helgen bytts ut mot snöstorm idag. Riktigt busväder är det ute just nu, hoppas det inte blir något långvarigt..
 
Annars så har det varit en väldigt lugn helg vilket var välbehövligt! Fått njuta av solen och spenderat allt tid med familjen. 
 
Hoppas eran vecka börjat bra! 
KRAM! 
 
/ S.

I glas till påsken

Veckorna springer iväg och nu är vi inne i mars månad, vilket betyder att det är ungefär en månad kvar till påsken! 
 
 
Och direkt när jag såg dessa på h&m hemsida från några veckor sedan så sparades bilden ner. För visst var dessa hängen i glas så himla fina? Ska kolla över vad jag har sedan innan här hemma i påskpynt, och om det fattas några hängen så kommer det absolut bli ett köp av dessa! 
 
Gillar ni dom lika mycket som jag? :)
 
/ S.

RSS 2.0