Trevlig valborg på er!

Hade mysig egentid igårkväll med mjölkchokladdoppade jordgubbar, mums! :)

Redan ny vecka igen och just nu lyser solen faktiskt, så funderar på om jag ska göra iordning mig för en sväng på stan eller kanske en glass i solen? Vi får se helt enkelt!

Annars idag kommer sambon hem efter har varit iväg sen igår med min pappa, och om solen forstätter vara framme så hade det varit mysig att grilla ikväll. Får se om det blir så eller om vi hittar på något annat mysigt! :)

Hoppas ni får en trevlig valborg! :)

/ S.

Glee och jordgubbstårta!


Idag spenderar jag min förmiddag i soffan framför Glee med den överblivna jordgubbstårtan från i fredags, mums! :) Senare idag blir det träning och sen soffan igen resten av kvällen! Perfekt söndag!

Hoppas ni också får en bra söndag!

/ S.

25 års-firande!


Idag är det dags att fira sambon som blir hela 25 år idag! :)

Överraskade honom imorse med paket och att jag hade tagit ledigt åt honom så han slapp åka och jobba, så istället tog vi bilen ut till Spiken och sedan Läckö slott! Kvällen kommer spenderas med dom närmsta med underbart god mat och dryck! :)

Hoppas ni också får en bra fredag!

/ S.

Torsdag och fixardag!


Redan torsdag igen och idag har dagen börjat med att bocka av lite saker på dagens to-do-lista, och så kommer även dagen fortsätta. Springa ärenden på stan och fixa det sista tills imorgon då sambon fyller 25 år! Jag ska även ut på en liten kepsjackt, vill hitta en snygg keps men det är lite svårt eftersom jag har huvud lika stort som en 10-årngs. Men får hoppas att det kanske finns någon snygg på barnavdelningen som inte är hellokitty eller spindelmannen.. ;)
alla kepsar kommer från stadium

Hoppas ni får en bra dag i regnet! Kram på er!

/ S.

En dag på landet!

Idag har jag spenderat några timmar ute hos Fanny på landet, vi har traskat runt lite i skogen, lagat mat och bakat typ väldens godaste bullar! Mums vad goda dom blev alltså, vet inte hur många jag har knökat i mig redan! Förövrigt så var jag nära på att stupa i en liten å i skogen (se sista bilden), hihi vi höll på att dö av skratt då! :)

Så härligt att spendera lite tid på landet, jag är ju trots allt uppväxt utanför stan!

Hoppas ni också haft en bra dag!

/ S.

red and white

Hittade dessa två snygga och billiga (199:-) väskor på h&m.se, gillar verkligen modellen men är ute efter en i någon neonfärg så letandet fortsätter..

Och stort Tack för era lycka till idag, intervjun gick bra men vi får se hur det går. Känns iallafall superkul att jag var en av fyra som fick komma på intervju, av över hundra personer som sökt just det jobbet! :)

Hoppas ni får en fin kväll!

/ S.

Dagens vill ha!

Hade mer än gärna velat ha denna baseballtröja i min ägo, från Victoria´s secret!

Tisdag idag och jag iväg på en spännande och lite nervös arbetsintervju, så hoppas ni alla där ute håller tummarna för mig idag! :)

Stor Kram!

/ S.

Dags för en liten skobloppis!

1. Super snygga skor med lite klack, väldigt ombloggade. Köpta på skopunkten och är i storlek 36, endast använda en gång. Säljes för 200 kr eller högstnjudande!
2. Mina skit läckra kilklackar, aldrig avända. Dom är i storlek 37 och kommer från Nelly.se. Dom är verkligen hur snygga som helst, men dom kommer inte till användning då jag inte är någon klacktjej! Säljes för 200 kr eller högstbjudande (KAP!!)

3. Super skön svart overnkee-stövel i storlek 36. Endast använda tre gånger, säljes för 100 kr eller högstbjudande!

Tillkommer även frakt, men skickar med billigast möjliga så det blir inte så mycket! :)

/ S.

Välkomnar en ny vecka!



Genom att vakna upp till denna söta syn måste vara det bästa sättet att starta en ny vecka på, våran sötaste lilla tjej! :)


H
ar svårt att förstå att det gått ytterligare en vecka i april, tiden går så himla fort just nu. Men nu är det ny vecka som drar igång med favoritträningspasset ikväll, sen imorgon ska jag iväg på en spännande sak och sen så fyller min sambo år senare i veckan. Så tror även denna vecka kommer bli riktigt bra :)

Hoppas ni får en bra start på nya veckan!

/ S.


En söndag i soffan efter en riktigt lyckad kväll!

Drack massa gott medans vi lyssnade på gamla godingar på Spotify.
Då fick vi fram dom gamla skolkatalogerna, så kul att kolla tillbaka i!

Sen blev det massa skratt och gamla minnen, sen blev det Harrys för att spendera några timmar på dansgolvet. Och jösses vad kul jag hade, lätt den roligaste kvällen på väldigt väldigt länge! Tack du fina vän ♥

Nu mår jag helt okej och ligger i soffan och tänker inte röra mig ur fläcken dom närmsta timmarna, men jösses vad dålig jag var imorse.. men det var det värt. Hade dock tänkt åka med och kolla på pappa när han körde rally idag men fick hoppa det kände jag! Men killen och min bror var där så han klarade sig nog bra utan mig ändå! :)
Hoppas ni får en mysig söndag i soffan ni också! Kram på er!

/ S.

Party- lördag!

weheartit

Det var allt för länge sedan jag var ute och dansade, så strax kommer Fanny hit över lite dricka och sen ska vi dansa heela natten lång.

Hoppas ni får en grym kväll!

/ S.

Blommig ryggsäck!

Söt ryggsäck från Asos.com

Godmorgon Lördag!
Ligger fortfarande kvar i sängen och gosar med Svea, sambon har åkt iväg till golfbanan en sväng så vi får se hur jag ska spendera förmiddagen innan han kommer hem igen. Funderar på om jag ska orka mig iväg till gymmet, det återstår att se.. Annars idag ska min fina vän Fanny komma hit ikväll så vi ska ha dricka lite gott och sen ut och dansa, ska bli himla kul!

Hoppas ni får en fin lördag, stor kram!

/ S.

Fredagens önskeoutfit!



Godmorgon fredag!
Nu på morgonen har jag suttit och försökt få tag på biljetter när Lady Gaga kommer till Globen i augusti. Lyckades få två biljetter först och skulle bara godkänna det sista men vad gör jag då? Jo jag råkar gå tillbaka ett steg och förlorar biljetterna och sen var dom slut! Hur arg kan man bli på sig själv.. Gaaah!

Någon av er som fick biljetter? :)

/ S.

Bikinijakten är över!


Äntligen har jag hittat en bikini som passar, och jag hittade den faktiskt på GinaTricot :)

Annars idag så har jag haft en mysig och pratglad lunch med en av mina killkompisar, alltid lika kul att ses! :)

Hoppas ni har en fin dag!

/ S.

När sötsuget tar över..


Bara för att jag inte hade fikat på hela dagen så var jag så sötsugen i eftermiddags att jag var tvungen att slänga ihop lite chokladbollar, perfekt uppladning inför träningen. Och på tal om träningen, ikväll var det ett gästpass med en kille från friskis & svettis i Jönköping och jösses vad bra han var. Och vilken energi, har nog aldrig sett någon hoppa runt så på gympagolvet som han gjorde, härligt, och vilken energi man själv får av att se det! :)

Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från ett spinningpass, då blir det köttbullar och antligen några (läs många) chokladbollar efter för min del!

Nu ska jag börja med maten, ha en forsatt mysig kväll!

/ S.

Onsdags inspiration

Lite inspiration så här på förmiddagen!

Redan mitten på veckan och jag bara väntar på att det riktiga vårvädret ska komma till oss, vill sitta ute och njuta i solen!
Men man får passa på att göra massa saker inomhus nu tills vädret blir bättre, nu ska iaf jag kolla upp lite hotell inför en eventuell liten tripp till storstaden! :)

Hoppas ni får en fin onsdag!

/ S.

flowerprint

Häftiga byxor från h&m, får nog spana in dom imorgon då jag måste fram på stan igen för lite presentletande till sambon som fyller år nästa vecka!

Hoppas ni får en mysig tisdagkväll!

/ S.

17 April - Grattis mamma!

Mamma och jag, sommaren 2010! :)

Idag fyller min mamma 43 år, så stort grattis till henne! 

Så idag ska jag bjuda henne på fika på stan, sen ikväll ska vi fira lite med famijen. Emellan det har jag lite saker och ärenden att fixa, men vi hörs nog senare!


Stor Kram!


/ S.


K L Ä N N I N G E N !!





Kikade in hos Petra imorse och fick se denna läckra klänning från Asos, den hade jag mer än gärna dansat omkring i till dom varma sommarnätterna som väntar oss!

Visst är den så snygg? :)

/ S.


Måndag och ny vecka!


Sammanfattat min helg lite kort i bilder!

Välkomnar en ny vecka som förhoppningsvid kommer ge oss vårvärme! :)
Har precis ätit en god frukost och nu ska jag ta tag och rensa i min garderob.

Hoppas ni får en bra start på nya veckan!

/ S.

 


Äntligen hemma i soffan!


Nu efter jobb och träning har jag äntligen slängt mig i soffan under favvofilten, tänkte nu kolla Wermland forver och äta några muffins. Tror dock muffinsarna är så mycket bättre än programmet, men vi får se! ;)

Någon av er som sett Wermland forever? Vad tyckte ni om det isåfall?

/ S.

S ö n d a g


Godmorgon söndag!
Igår var en mycket trevlig dag, spenderade dagen med Fanny och sen sambon, och på kvällen blev det lite kalas för mamma som fyller år i veckan. Och även grattis till pappa som vann rallyt igår :)

Idag är det söndag och det är jobb och sedan träning som gäller, sen spenderas söndagskvällen i soffan som vanligt! :)

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen idag!

/ S.


/ S.

Fredagsmys med tacos och godis!


Fredagskvällar när den är som bäst: Tacos, godis och en varm sambo i soffan! :)

Hoppas ni också får en mysig kväll!

/ S.

Snart dags för den svåra bikinijakten!


Är det bara jag eller har ni andra också erhört svårt att hitta en bikini som passar och som man känner sig bekväm i? Jag har iallafall jätte svårt för det, men jag måste verkligen köpa en ny i år så det är väl bara att ge sig ut på jakt snart. Dock så måste jag få lite färg tills dess (läs b.u.s.) , annars ser ju inget bra ut på oavsett..

Så lycka till, till er därute som har samma problem som jag!

/ S.

Härlig start på torsdagen!


Redan torsdag igen och idag började jag dagen med en lagom sovmorgon och just nu äter jag yoghurt och jordgubbar till frukost framför Glee. Sen kommer nog dom sista chokladbollarna som jag bakade i tisdags också slinka ner om jag känner mig själv..

Hoppas ni får en härlig torsdag!

/ S.

Dagens vill ha!


Kommer givetvis från Victoria´s secret, mums vad gott dom luktar! :)

/ S.


Elle- prenumeration av en snäll kille!


Jag har fått en elle- prenumeration av min snälla sambo, första numret plus en extra tidning från chic dök upp i brevlådan redan idag! :) Så nu ska jag luta mig bakåt i soffan med dom!

Annars idag så har jag slängt i en mörkare färg i håret, och haft mamma här på fika! Lugn och skön dag, ikväll blir det träning och hänga med sambon :)
Hoppas ni har en mysig onsdag!

/ S.

T i s d a g

Tre saker från ikea som jag skulle vilja till lägenheten!

Idag vaknade jag upp till ett regnigt och grått väder, vad passar då bättre än att träffa en mycket saknat vän och spendera timmar på ett mysigt fik! Ska bli så mysigt :)

/ S.

Annandag påsk

Lite av min påskhelg i bilder!

Medans sambon är iväg på massage så ligger jag fortfarande kvar i sängen och myser med Svea, härlig start på dagen det! :) Idag har vi inte så mycket planerat, sambon ska iväg på en snabbrunda golf vid lunch och ikväll blir det träning för min del. Sen får vi se hur vi spenderar dagen :)

Hoppas ni får en mysig måndag!

/ S.


Påskdagen!

Jag och Svea framför påskriser igår!

Godförmiddag kära läsare!
Gårkvällen var lugn och trevlig, vi hade lite besök och det blev underbart god mat och dryck. Och då ska vi inte tala om efterrätten, chokladfundue med jordgubbar, banan och marsmellows. Mums :)

Idag blir det middag med min familj, och sen kanske en promenad eller ta mig till friskis för att köpa nytt träningskort och ta tag i träningen på riktigt.

Hoppas ni får en fin dag!

/ S.

G L A D P Å S K !!


Ville bara kika in och önska er en Glad Påsk! Hoppas ni får fina dagar med fina människor och en massa god mat och dryck (och mängder med godis såklart)!

Bamsekram till er! :)

/ S.

Dagens vill ha!

Läckra byxor från Lindex, måste spana in dom imorgon om det blir en sväng på stan :)

/ S.

NU ÄR DEN MIN!!!


Ni förstår vad det är jag köpt va?! :)

/ S.

Avslutet på en fullspäckad men bra dag!


Vilken bra dag, trots nio timmars jobb och sen en lite tränining på det. Men nu har jag satt mig i soffan och här tänker jag sitta resten av kvällen, kanske lyfter på mig för att gå till kylskåpet och käka upp resten av drömtårtan som jag bakade igår. Mums :)

Hoppas ni har det bra och att ni får en mysig kväll! :)

/ S.

B L O P P I S !!!


Tänkte köra en liten bloppis här om någon av er är intresserad, alla sakerna är sparsamt använda eller helt oanvända! Vid affär sätts pengarna in på mitt konto så skickar jag till dig, alternativt så möts vi upp för en affär om du bor i närheten! :) Jag har satt ett lägsta pris och sen är det det högstbjudande som gäller, plus att frakt tillkommer om det ska sändas! :)

Priserna och text står under till varje bild!

Ormskinnsmönstrad klänning i XS från h&m, endast använd 1 gång. 60 kr eller högstbjudande! :)
Svart klänning i S från h&m, sparsamt använd. 50 kr eller högstbjudande.
Klänning med spets, även i rygg från Nelly i storlek S/M. 80 kr eller högstbju.
Populär randig klänning från h&m i 38 (liten i storleken), sparsamt använd. 80 kr eller högstbju.
Svart klänning i storlek 36 från h&m, endast använd 1 gång. 50 kr eller högstbju.
Fin klänning från Vila i XS, endast använd 1 gång. 80 kr eller högstbju.
Fin tunika från h&m i XS, sparsamt använd. 50 kr eller högstbju.
Randiga shorts från Only i XS, sparsamt använda. 50 kr eller högstbju.
Vit mobiläska med nitar, aldrig använd. 30 kr eller högstbju.

Så om ni nu är intresserade av något så släng in en kommentar här nedan eller mejla mig på [email protected] :)
Stor Kram till er!

/ S.

RSS 2.0