trettionde oktober!

Godmorgon!
N
u sticker jag och N på en liten helgresa, blir bland annat hotell-mys på  GrandHotell och god mat och shopping! Hörs när jag kommer hem på söndagkväll! :)



/ S.

kvällens planer!



Brudarna är här när som helst, då blir det iväg och käka pizza. Sen hem hit igen för idol-mys och massa annat gott! Hoppas ni får en mysig kväll, Puss på er!

/ S.

tjugonionde oktober!



Godmorgon raringar!
Ä
ntligen fredag och helg, guud så skönt. Börjar dagen med att jobba 11-17, sen hem och göra sig iordning för att sedan möta upp ett glatt gäng med brudar för först god mat sen hem till mig och ha idol-mys! :) Underbart! :)
Hoppas ni också får en fin dag, hörs i eftermiddag/kväll!

/ S.

tjugoåttonde oktober!

Godmorgon!

Har nu redan varit uppe i två timmar, och har  dessutom varit och tränat i gymmet med Sandra i 40 minuter. Gött nu efteråt, men vilken träningsvärk jag kommer ha. Har ju bara tränat en gång sedan jag tatuerade mig (tre veckor sen), så ska bli intressant och se om jag ens kan komma upp ur sängen imorrn..
Men nu ska jag fixa iordning för jobb, slutar redan klockan tre så kanske hörs då. Puss!

/ S.


tjugosjunde oktober!

Hej på er! :)
I
dag har det varit jobb 10-18, sen hem och hoppa in i duschen för att sedan bli upphämtad av pappa. Sen åkte och åt pizza på Elan, riktigt gott. :) Nu sitter jag och väntar på att N ska komma hem från bandyn, kanske lyckas övertala honom att se någon bra film innan det är läggdags. Ha en fin kväll så hörs vi imorrn!


Pappa när han fyllde år!

/ S.

leopardpälsen!

Denna ska jag leta efter till helgen, så snygg!


J
ust nu är det tvätt-dags och sen måste jag fram på stan och fylla på mitt sminkförråd lite, sen ikväll blir det jobb! Ha en fin dag!


/ S.


tjugosjätte oktober!

Godmorgon!
B
örjade dagen med lite sovmorgon, gick upp för att äta frukost men kommer snabbt på att vi inte har något hemma så fick hoppa på cykeln och åka och handla. Inte så jätte kul när man är nyvaken men vad gör man när man har tomt kylskåp plus att jag älskar att äta? Nu har jag iallafall ätit en stor frukost och myser i soffan framför mvt, och just nu kör dom denna låten som jag verkligen gillar! :)



/ S.

think hard!



/ S.


tjugofemte oktober!

Godmorgon!
N
y vecka och den börjas med en ledig dag, häärligt! :) Ska nu fortsätta dagen med att möta upp Sandra för en promenad, sen ska jag bara njuta av en ledig dag! :) Puss!



/ S.

tjugofjärde oktober!

Goddag!
G
årkvällen var mysig, Jenny var här och vi drack lite vin/cider och pratade om allt. Klockan gick otroligt snabbt och när klockan blev halv två så gick hon hem och jag gick och la mig i väntan på att N skulle komma hem från taxijobbet. Riktig go kväll!

Sen idag så hade jag och N sovmorgon, låg kvar i sängen ändå tills halv två då vi åkte iväg och käkade gott. Mysdag! :) N har nu åkt iväg på innebandy och jag ska slappa här hemma en stund för sedan klockan fem är det dags för jobb igen.
Hoppas ni får en fin söndag så kanske vi hörs senare, Puss!

/ S.

the wardrobe!



Behöver jag ens säga något? I Want!

/ S.


perfekt kväll för oss idag!



Hoppas ni får en kanon mysig kväll! Puss på er!

/ S.

texten på revbenen!



Så här ser min tatuering ut nu när den är bättre läkt! :) Kanon nöjd! :)

/ S.

tjugoandra oktober!

Godmorgon på er!
R
edan fredag igen, men känns som det inte spelar så stor roll för jag jobbar ändå hela helgen denna vecka. Men jag längtar rejält till nästa! :) Idag är det ett kort jobb-pass som gäller, sen går jag på fredags-mys resten av dagen. Vi ska ha en riktig mys-kväll här hemma, underbart underbart! :)
Hoppas ni får en fin start på fredagen så hörs vi i eftermiddag när jag slutat!

Redo för jobb!

/ S.


tjugoförsta oktober!



T
orsdag idag och hade tänkt börja dagen med en härlig sovmorgon, men icke. Viggo och Svea tyckte jag var skit tråkig när jag låg och sov så dom väckte mig vid halv nio och hoppade omkring i sängen på mig, så det var bara att pallra sig upp och ge dom mat. Jag med för den delen, det blev en stoor frukost även för mig. Nu sitter jag i soffan och ska snart samla kraft för att orka mig in i duschen, sen ska jag nämnligen möta upp min vän Johan för lite lunch ihop! :)

Sen kommer även N hem tidigt så jag hinner umgås med han flera timmar innan det är dags för mig att fara iväg till jobbet, härligt det! :) Men nu ska jag som sagt samla lite kraft. Hörs senare, Puss!

/ S.

leopard till händerna



Mina nya super sköna tummevantar! :)

/ S.

tjugonde oktober!

Godförmiddag!
S
itter just nu under en filt i soffan och fryser, bara jag som tycker att det har blivit skit kallt ute redan? Usch, jag vill ha sol och värme. Ahja, idag blir det jobb 12-17 sen ska jag bara sitta inne i soffan och mysa framför någon film. Likaså gjorde vi igår, mysigt! :) Hörs när jag slutat, Puss!

/ S.

höstkläder




Skulle vilja köpa en helt ny höstgarderob känner jag, dessa saker ovan skulle inte vara fel att ha i garderoben just nu!

/ S.

nittonde oktober!

Goddag!
B
örjade dagen med att ställa klockan på åtta för att börja tvätta i tvättstugan (extremt kul när man är ledig och tänkte ta sovmorgon), sen gå in och lägga sig igen en timma innan det är dags att gå ut igen. Usch det är inte kul, plus att jag har fått riktigt jobbig huvudvärk som vägrar att försvinna. Är rädd att jag ska få tillbaka min migrän som jag hade när jag var yngre, men jag ber till gudarna att jag inte får tillbaka det.

Men nu får jag trycka i mig ytterligare en tablett och sedan försöka somna till i soffan och hoppas att huvudvärken försvinner. Hörs lite senare, Puss på er!

/ S.


stockholm streetstyle



Grymt snyggt, älskar verkligen skinnjackan!

/ S.

sex and the city 2!

Efter en mysig eftermiddag/början på kväll med N, nu när jag åkt på innebandy så passar jag på att se Sex and the city 2 (han vägrar nämnligen se den). Har även tänt värmeljus och har även hämtat in duntäcket till soffan så nu ikväll ska jag bara ha det lugnt och skönt. Perfekt avslut på dagen!

Och TACK till er för era fina kommentarer, fortsätt så! :)


/ S.


gårkvällens!





Där ser ni en liten skymt av det ena örhängen jag gjorde igår! :)

/ S.

höstpromenad!



Nu beger jag och N oss ut på en höstpromenad, solen lyser så det är bäst att passa på! Svarar på era fina kommentarer när vi kommer hem igen :)

/ S.

dagen hittills

Efter en mysig fika på stan med Malin så cyklade jag med mamma hem där jag pysslade ihop två örhängen. Var och köpte material igår, detta blev det:


R
esultatet får ni kanske se ikväll, annars tar vi det imorrn.

Sen så blev det en god middag för mig här hemma, och just nu sitter jag och kikar tv medans jag väntar på att N ska komma hem från innebandyn.




Sen ikväll är det 50-års fest som gäller! :)

/ S.


sextonde oktober!



Godmorgon!
B
örjade dagen med att ligga kvar en stund i sängen medan N gjorde sig klar för innebandy, gick tillslut upp och sedan dess har jag käkat frulle och myst med våra mysiga katter. Nu däremot ska jag fixa iordning mig och sedan möta upp Malin på stan för en fika, mysigt! :) Ha en fin lördagförmiddag!

/ S.


elle + pingvinstänger!



Så här laddar jag just nu inför jobbet, hinner nog knöka ner lite glass med innan det är dags att cykla iväg om en timma. Hoppas ni får en mysig kväll raringar!

/ S.

femtonde oktober!

Godmorgon på er, eller godmorgon vet jag inte för jag gick upp för två timmar sedan faktiskt. Sedan dess har jag ätit en god och stor frukost och även kikat på nya avsnittet av Kenza&Tyra Show.

V
isst håller ni med mig att det är härligt med fredag igen, synd bara att jag jobbar ikväll. Verkligen inte kul att göra det när alla andra är lediga och kan sitta hemma och ha idolmys, för det vill jag med ha ikväll! Men jag är ju ledig resten av helgen så det ska bli härligt iallafall. Tänkte ta det lugnt idag på dagen, men ska fram och göra lite ärenden på stan. Plus att solen är framme idag så det är synd att sitta inne hela dagen, så får pallra mig ut en stund.

Ska även försöka ta en bild på hur min tatuering ser ut nu när den håller på att läka, det kliar som tusan för just nu håller sårskorporna att trilla av och det kliar såååå..
Ha en fin dag så hörs vi senare, Puss!

/ S.


just the way you are


M
åste bara dela med mig av denna låten till er, den har spelats mycket här hemma dom senaste veckorna. Luta er tillbaka och lyssna på den underbara texten! :)

 

/ S.


fjortonde oktober!



Godmorgon!
T
orsdag och idag är det jobb 11-15 som gäller. Har inte så mycket mer att säga just nu faktiskt, så vi hörs efter jobbet i eftermiddag! Puss!

/ S.

trettonde oktober!

Godmorgon!
E
ller godmorgon vet jag inte för har vart vaken i två och en halv timma redan, sen dess har jag käkat god frukost och kikat Kenza & Tyra Show. Gillar verkligen dom två alltså, så härliga och roliga ihop! :)



Igår var jag ledig, vilket var riktigt skönt efter att ha jobbat hela helgen. Började dagen på stan med mamma, sen var jag med N hela resten av dagen. Han kom hem på morgonen så vi fick hela dagen ihop! :) Såg på en riktigt bra film, sen kom Malin över på en kopp kaffe sen blev det lite handling och god mat framför fotbollen.
En riktigt bra dag helt enkelt! :)

/ S.

vill ha från h&m!

/ S.


mysig egen-tid!



Medans N är och tränar passar jag på att ha lite egen-tid här hemma, den spenderas framför tv:en och datan. Och givetvis måste det ju ätas något gott med, ikväll blev det glass med grädde och chokladsås! Gott? Jaa!

/ S.

elfte oktober!



Godmorgon!

Riktigt härligt att man vaknar av att solen lyser in genom fönstrena, dock hade jag hoppats på att det var vår.. inte höst! Nu är det jobb som gäller i några timmar,
Hoppas ni får en bra start på veckan!

/ S.

tionde oktober!

Gokväll!
Idag har vart full rulle, började med ett jobb-pass 9-17. Sen hem och duscha, sen kom Julia halv sex och då cyklade vi iväg och kikade lite innebandy. Och nu har jag äntligen slängt mig i soffan för första gången idag, väntar in N som ska komma och hämta mig och köpa mat. Förhoppningsvis blir det någon bra film och godis-mys ikväll! :)
Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

lite nytt i garderoben!



Tre riktiga kanonköp! :)

/ S.

känns som om jag vart med i en boxningsmatch!

Känner mig helt mörbultat, men klarade av jobb-passet för idag iaf. Nu kom syster precis, ska umgås med henne tills N kommer hem sen blir det hem till mina föräldrar för taco-mys! :) Puss på er!

/ S.


åttonde oktober!

Godmorgon raringar!
Idag var jag dö-trött när alarmet ringde klockan nio, har sovit jätte dåligt i natt. Min tatuering är inplastad och jag har inte fått ligga på den sidan och givetvis är det den sidan jag alltid somnar på, visst blir man förvånad.. noot! Men har lyckats sova någon timma iaf, tur det för idag blir det jobb 11-15. Men innan det ska jag springa bort till Apoteken och köpa någon bra parfymfritvål att tvätta min kära tatto med innan jag beger mig mot jobbet, Ha en fin dag så hörs vi senare! 

Så här ser det ut just nu, har haft den på sen igår när jag gjorde den. Och innan jobbet ska den av, och ska tvättas!

/ S.


nu är den äntligen på plats! :)



/ S.

nu sticker jag och tatuerar mig!!

/ S.


rosa bandet 2010



Jag är med, det hoppas jag att DU också är!

/ S.

sjätte oktober!

Godmorgon!
Börjar med gårdagen, jobb sen for jag och N direkt till badhuset för att simma några längder. Sen blev det mat och tv-tittande, och sen kom min syster förbi med en frödinges kladdkaka så då var verkligen kvällen räddad! :)

Gud vad trött jag var imorse när jag skulle gå upp, ställde om klockan för att få sova lite till men det tyckte inte våra katter att jag skulle göra så jag fick pallra mig upp ändå. Har nu ätit frukost och tänkte åka och träna lite, men nu måste jag skynda mig för passet börjar om tjugo minuter och jag sitter fortfarande i morgonrock! Puss!

/ S.

nu är det väl ändå min tur?!



Är med och tävlar om denna snygga ringen här! :)

Hoppas ni haft en fin dag! :)

/ S.

femte september!



Godmorgon godingar!

Mysigt att solen just nu lyser in så härligt i vardagsrummet där jag befinner mig, vill inte att det ska bli kall och mörk höst än. Jag hann knappf fatta att vi hade sommar i år..
Ahja, tisdag idag och jobb som gäller. Slutar fem och då hinner jag nog slänga in ett inlägg innan vi ska iväg. Ha en fin dag, Puss!

/ S.

testa latino!



Nu ska jag hoppa i träningskläderna för att sedan möta upp mamma för lite Latino, har aldrig testat det förut men det kommer säkert gå bra! :) Kanske skriver när jag kommer hem hur det var! Ha en mysig kväll! :)

/ S.

wall street 2 - money never sleeps



Igår var vi som sagt på denna bio, och jag måste ta och rekomendera den till er. Bra tyckte jag och skulle lätt kunna se den igen!

Nu ska jag forstätta rensa i lite garderober innan det blir jobb ikväll!
Ha en fin kväll, Puss!

/ S.

favoriträtten till kvällsmat!



Så gött! :)
Sen blir det bio-mys! :)

/ S.

andra oktober!

Goddag!
Kvällen igår var kanon! :) Mådde dock inte lika kanon imorse kl halv fem när jag vaknade, men det gick över tillslut. Tur det för klockan elva var det fika med min kära vän Fanny, riktigt mysigt och trevligt! :)
Är förresten ledig idag så kommer spendera resten av dagen med N, blir kanske restaurang och bio ikväll! :) Ha en fin dag så hörs vi senare!

Jag och Fanny på Göteborgskalaset för 5 år sedan! :)

/ S.


party- just nu är det Ronny & Ragge - Maraton!

För jaa vi har party! :)
Just nu kör vi Ronny & Ragge - Maraton, och det är king!

/ S.


första oktober!

Första oktober redan, helt sjukt vad tiden går fort just nu..
Ahja, det är fredag och jag har sovit riktigt dåligt i natt så jag är typ d.ö.d.s.t.r.ö.t.t.
Idag är det jobb 10-17 och tror det blir sjukt mycket folk så tiden går nog fort iallafall, sen senare ikväll blir det lite party. Men först ska jag klara av den jobbiga jobbdagen. Wish me luck! Puss!


Förresten så har jag färgat tillbaka mitt hår mörkt igen! :)

/ S.

RSS 2.0