F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Just nu är jag på jobbet och har några timmar kvar att spendera här, men sen, ja då går jag på ledig helg med familjen! ♥ Och ikväll startar jag och Tuva den med fredagsmys själva då pappan i huset ska ut på vift! Sedan blir det lite kalas i helgen och lite annat mysigt också! :)
 
Hoppas ni har en häärlig fredag! 

/ S.
 

Paket och 3-rätters

 
Igår firade vi sambon med paket och sedan överraskade jag honom med att ha fixat barnvakt och bokat bord på en mysig restaurang här i stan. Det blev varsin 3-rätters och allt smakade jätte gott, redan rullade vi verkligen hem.. ;) En mycket lyckad kväll tyckte födelsedagsbarnet 
 
/ S.

Pappan/sambon 29 år idag ♥

 
Idag blir sambon/pappan här i huset 29 år, och det har vi såklart firat! Hurra! Vi älskar dig! 
 
Bilden ovan är en utan mina favoritbilder på just honom och Tuva, tycker den är så charmig och fin! :) Den är en av bilderna som hänger på tavelväggen här hemma som består av massa minnen :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

Såg att Tommy Hilfiger hade börjat komma med lite nytt och snyggt igen, och jag fastnade för denna tröja! Riktigt snygg, synd att prislappen var en aning saftig.. 
 
/ S.

Trädgårdslandet just nu:

 
Såhär ser det ut i trädgårdslandet just nu, fiberduk har lagts ut och pallkragar har införskaffats och fyllts med jord. Och vet ni vad? Idag kommer stenen som ska läggas på fiberduken, hoppas det kommer bli som jag tänkt mig! Sen är det dags att sätta plantor :)
 
Tisdag och jag har några timmar ledigt innan det är dags för jobb för min del, men går av redan imorgon bitti. Och sen imorgon är ingen vanlig dag för då är det sambons födelsedag så har lite att fixa med inför det både idag och imorgon! :) 
 
/ S.

En söndagförmiddag ute på landet.

 
 
Igår efter jobbet packade vi in oss i bilarna tillsammans med vänner för att besöka en gård med små lamm. Älskar ju verkligen djur så det var en förmiddag helt i min smak (Tuva var dock livrädd) mysigt med djur och frisk luft. Därefter blev det pizza-lunch hemma hos oss, trevligt och gött!
 
Och på tal om luft och väder förresten, när jag vaknade igår så var det snö utanför fönstret.. Vad tusan? Fick ni också snö? Skönt att den är borta nu igen iallafall! Idag hoppas vi på sol då jag och Tuva har en helt ledig dag! :)
 
Hoppas ni får en mysig start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Ute-önskningar från det blågula varuhuset!

 
 
 
Några saker som gärna hade fått piffa upp utomhus hos oss, allt från ikea! :)
 
Söndag och jag ska  precis gå av jobbet efter ett dygns-pass. Idag ska vi åka och krama små lamm, åh det ska bli så mysigt! Sedan blir det förhoppningsvis lite grejande här hemma också, antingen ute i trädgården eller nere i källaren. Vill bara få det klart nu! 
 
Trevlig söndag på er! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon! 
Idag är det fredag igen och veckan har gått i raketfart, idag har jag en ledig dag innan det är dags för ett dygns-pass på jobbet imorgon. Nu ska jag ta tag i lite städning innan en vän och hennes lilla son kommer över på besök! Sen när sambon slutat har vi tänkt göra lite nytta här hemma, hoppas solen forsätter visa sig så vi kan passa på att greja i trädgården och njuta av den samtidigt! :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

On my mind!

 
Tre saker som jag tänker på just nu, tavlan och timglaset måste jag nog bara klicka hem för dom har jag varit sugna på bra länge nu. Och jackan, ser så snygg ut! Men tyvärr så behöver jag ju ingen, men vi får se.. :)
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.
 
 
 

En trevlig helg är förbi.

 
 
Den lediga helgen är ett minne blott, men det har varit en riktigt trevlig helg! I lördags kom trevliga vänner över på tilltugg innan det var dags för lite bowling och restaurangbesök! Igår hade vi tänkt att greja hemma men vi måste kolla upp lite saker innan vi äntligen kan fortsätta nere i källaren på nya toaletten. Så vi slappade mest i soffan, tog en promenad och sedan avlsutade vi dagen med födelsedags-middag hos mamma. 
 
Nu har jag två lediga dagar kvar framför mig innan det är dags för mycket jobb resten av veckan! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Nya blommor och trevligheter

 
Lördagen startades med en riktig mysmorgon med mina två favoriter här hemma, låg kvar i sängen en hel timma innan vi gick upp för frukost. Sen fram på torget för att inhandla lite nya blommor till trappen och en bukett tulpaner till favorit vasen, sen iväg på ett riktigt roligt träningspass!
 
Nu sitter jag i soffan bredvid en sovande Tuva och ska strax slänga ihop en pannkaks-lunch, senare idag har vi lite trevligheter inplanerade. Det händer inte ofta för min del så det ska bli väldigt trevligt! :) 
 
Happy lördag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Välkommen fredag! 
Jag har några timmar kvar innan jag får hem och ta ledig helg med familjen♥ Ska försöka bocka av lite träning idag också innan det är dags för det obligatoriska fredagsmyset! :) Annars i helgen så har vi lite roliga saker inplanerade imorgon och sen på söndag ska vi fira min mamma som fyller år och även ha fixar-dag här i huset tänkte vi! :) 
 
Ha en fin fredag och start på helgen :)
 
/ S.
 

Fyra från kappahl

Har inte handlat något inne på Kappahl till Tuva på ett bra tag, men nu när jag såg dessa fyra på hemsidan så måste nog ta ett kik där i helgen! Alltså baddräkten är ju så söt, och jackan, den hade varit ett givet köp om jag inte redan hade två nya vårjackor till Tuva..
 
/ S.
 

I trädgården just nu:

 
 
Vilket otroligt vårväder vi hade igår, riktigt varmt och skönt. Så efter mitt tandläkarbesök så passade vi på att njuta ute i trädgården med lite trädgårdsfix. Dom sista gatustenarna lades, klipptes grenar, pallkragar sattes på plats och det vattnades då vi sått gräs. Tuva älskar att vara ute lika mycket som mig så det var en liten hjälpreda som skulle vara med på allt :) 
 
Idag visar det lika fint väder så idag har vi tänkt fortsätta i trädgården och greja, och även kolla sten/grus att som ska läggas i landet och växthuset! Lovar er att visa er mer under tidens gång sedan :) 
 
Ha en fin solig tisdag! 
 
/ S.

Veckan som gick, och starten på den nya.

 
Godmorgon måndag och nya veckan! 
Börjar med att bjuda på några bilder från veckan som gick då den började med ledigt måndag till torsdag, för då hanns det med en del. Bland annat så hängde vi på lekplatsen, åt årets första glass på Birgers, grillat, hängde hos Tuvas bästis, tränade och fortsatte greja lite smått i trädgården. 
 
Nu har jag gått av jobbet och ska strax hämta hem min tjej som jag saknat efter ett dygn på jobbet. Senare idag ska jag till tandläkaren (fy så trist) för att göra om en lagning och sedan ikväll blir det veckans roligaste träningspass! :) 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag, jag har några lediga timmar framför mig innan det är dags för långhelg på jobbet! Får lite fikabesök hit om någon timma så det blir lite städ och en promenad till bageriet innan det! 
 
Ha en fin helg! :)
 
/ S.

Just nu i favorithyllan

 
Just nu i favorithyllan ser det ut såhär, lite gröna växter, lite i koppar och lite nytt i trä! Älskar verkligen denna hylla och den är lätt en av dom bästa köpen till huset, passar verkligen perfekt på en av våra väggar i vardagsrummet! :)
 
På dagens schema har det stått träning, en sväng på stan och strax ska vi fixa till oss lite för ikväll blir det nämnligen lek och kvällsmat med Tuvas bästis och hennes föräldrar! Så trevligt! :) 
 
/ S.
 

Fyra accessoarer från Lindex

 
 
Dessa fyra accessoarer hade mer än gärna fått flytta hem till mig, mest sugen är jag på väskan och kepsen. Dock så har kepsen tydligen blivit riktigt populär och slutåld typ överallt.. 
 
/ S.
 

Gäster och hämtmat!

 
Igår spenderade vi förmiddagen ute i trädgården, det var dags att gräva upp vårat stora hallonland och en stor rabatt! Har tänkt göra fint med stenar och odla i pallkragar där hallonen var förut, och där rabatten var blir det kanske en lekstuga framöver! :) 
 
Sen var vi helt slut så bestämde snabbt att det fick bli hämtmat, och även lite gäster på det! Sen stensomnade vi vid 22 och idag vaknade vi upp lite möra i kroppen efter mycket gräv med spade igår.
 
Idag började jag dagen med en liten joggingrunda och sedan blev det häng på lekplatsen. Nu vilar Tuva och snart en liten runda i trägården igen, sedan i eftermiddag är det dags för gympa för Tuva igen. Som hon längtat! :) 
 
Ha en mysig söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Idag får Ikeas- Ivar stå för fredags-inspirationen på bloggen idag! Och vet ni vad? Just det skåpet blir nog faktiskt nästa inköp till huset! Har sålt vårat gamla skåp som stått i vardagsrummet och detta ska troligtvis ersätta det! Tror det kommer passa perfekt! Håller tummarna att vi får tid över snart så vi kan åka och köpa det! :)
 
Annars då? Jo fredag och jag har några timmar kvar på jobbet innan jag går på helg, eller inte bara helg förresten utan ledigt i en hel vecka! Wiho! Snacka om tummen upp på det! :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

RSS 2.0