R a n d i g m a t t a


Denna matta från Ikea får mer än gärna flytta in i vårat vardagsrum, skulle passa perfekt till våran nya soffbord (tänkte visa er det senare i veckan) :)

Visst är mattan snygg, någon av er som har den hemma hos er? :)

/ S.

sista dagen i februari!


Bild på oss från 2009!

Redan onsdag och idag kommer min sambo hem efter att ha jobbat borta i en vecka, tur att tiden går så fort. Nu ska jag ta tag i dagen för han kommer hem inom en timma så vill hinna få lite saker gjorda innan.

Hoppas ni får en trevlig onsdag!

/ S.

min tisdagkväll!


Har spenderat dagen med Josefin på stan, och sedan pizza med mamma och pappa :)

Och nu ikväll blir det bra tv och en stor skål med marängswiss som gäller, härlig kväll!

/ S.

Tisdag och solen hälsar på!


Godmiddag kära läsare!
Började dagen med en promenad till mataffären för att handla jordgubbar, det är så gott men längtar tills dom svenska kommer för dom är ju godast! Så nu till frukost blev det yoghurt med jordgubbar, kiwi och vindruvor. Mumms! Och underbart att solen hälsar på oss idag :)

Hoppas ni också får en solig dag!

/ S.

b l o m m i g t

Snygg blommig blus som just nu finns på h&m, tänkte spana in den imorgon då det blir en sväng på stan. Måste även kika in den röda skinnjackan från Jofama By Kenza, om den sitter bra blir det kanske ett köp :)

Nu kikar jag Sons of Anarchy, ni måste se det om ni inte gjort det. Visas i tv11 kl 21 på vardagar. Det är grymt! Sen är de ju dags för BigBrother, vilken underhållning! :)

/ S.

Måndag och födelsedagen är förbi för i år!


Måste börja och säga TACK till alla som gratulerat mig, och till mina nära och kära som var här på kalas igår! Fick fina presenter som jag tänkte visa er här framöver. :)

Idag har lillasyster varit här, vi har ätit hennes goda thaigryta och jag skjutsade iväg henne till praktiken nyss. Så nu ligger jag och Svea och vilar i soffan framför tv:en, härligt en grå dag som denna.

Hoppas ni får en bra start på veckan! :)

/ S.

2 3 Å R


Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! :)

/ S.

Pink shorts

Dessa shorts från h&m måste jag prova nästa vecka, tycker dom är riktigt snygga i färgen. Tänk er dom till sommaren med bruna ben och ett vitt slappt linne och en glass i handen. Underbart, vill ha sommar nu!

Hoppas ni har en fin lördag!

/ S.

Fika dags!


Nu har vi eftermiddagsfika här hemma, jag äter bullarna som jag och sambon bakade för någon dag sedan och Svea äter kattgodis och kanske ett smakprov på en bulle!
Har precis varit med mamma på en liten second hand runda, dock inget köp för någon av oss.
Och nu funderar jag på att ta en promenad i solen till blomsteraffären och köpa med mig massa fina blommor hem! :)

Ikväll ska jag träffa min fina gravida vän, snart kommer ytterligare en prinessa till världen! :)

/ S.

Sista fredagen i februari!


Godmorgon kära ni!
Nu kickar jag igång denna fredag med lite träning så här på morgonkvisten, måste nog slänga i mig några bullar innan bara.. Dumt att träna på tom mage? ;)

Hoppas ni får en härlig start på helgen!

/ S.

Make up-mini kollektion


Nu finns den fina Make up- kollektionen från Kosta Boda i en mini modell, kul tycker jag eftersom jag tyckt att den första kollektionen var lite i största lagret för mig!
Du hittar dom på Cervera för 399 kr/st.

Visst är dom fina?

/ S.

Vårkänslor!


Började dagen med en liten promenad längst älven i solskenet, fick riktiga vårkänslor! Jag fyller år på söndag och då har jag önskat 10 plusgrader och solsken så jag hoppas att solen är här för att stanna :)

Hoppas ni också får en solig dag, och tack för eran omtanke i förra inlägget!

/ S.

En fruktansvärd helg!


I söndags var vi tvugna att avliva våran kära Viggo, han blev allvarligt sjuk det sista och det fanns inga andra alternativ. Så otroligt jobbigt...
Så dom senaste dagarna har jag och sambon spenderat hemma genom att sörja och bara ta hand om varandra!

Vi saknar honom så himla mycket och det känns så tomt här hemma nu när han inte är hemma med oss som han alltid var, han var ju en familjemedlem för oss ♥

/ S.

En fredagkväll hos veterinären

Gårkvällen blev inte precis som vi planerat, vi fick åka in med Viggo till Veterinären igen då han blev ännu sämre. Dom tog in honom och nu fyratusen kronor fattigare så hoppas vi att han ska piggna till och bli helt frisk och kry! Håller alla tummar och tår!

Hoppas ni får en fin lördag!

/ S.

Ingen bra start på helgen!


Godmorgon fredag!
Har spenderat några timmar uppe i natt med Viggo, han är sämre igen och mår inte bra :(

Skulle tränat nu på morgonen men fick hoppa över det eftersom veterinären skulle ringa just då. Så istället har jag tröstätit kladdkaka och grädde till frukost, ja ni läste rätt, till frukost! Nu blir det senaste avsnittet av Elsas Värld!

Hoppas ni får en bra fredag!

/ S.

F Ä R G

Hej på er!
Nu ikväll har vi (läs sambon) lagat underbar husmanskost och nu sitter vi och degar i soffan under en filt. Förövrigt så har Viggo blivit sämre igen så vi får börja igen med pencilin och smärtstillande, hoppas det hjälper..

På tal om bilden ovan så måste jag spana in toppen på bilden, en härlig färgklick! :)

Ha en fin kväll!

/ S.

c h o k l a d


Idag på dagen har jag varit hemma hos familjen där pappa var hemma och var sjuk, bjöd honom på pizza till middag och hittade denna chokladask inslagen i ett paket med mitt namn på! Alltså en till alla hjärtansdag-present fast från min familj :)
Behöver jag säga att den kommer vara slut innan vi går och lägger oss?

Ha en fortsatt mysig kväll!

/ S.

Black beauties

skinnjacka- jofama by kenza / bikini, keps, hatt, tofsar- h&m / skor- jeffrey campbell / t-shirt- kandee / döskallespargris- ilva.se /djungelvrål- där godis säljs / bh- monki

Massa snygga svarta saker som gärna hade fått flytta hem till mig!
Nu blir det pizza med min pappa! :)

/ S.


Vackra röda rosor

Rosorna fick jag igår av min kära sambo! ♥

Godmorgon!
Här hemma ligger jag kvar i sängen och kollar på tv, det är ju så varmt och mysigt!
Men tänkte pallra mig ut på en promenad nu, ser ut som om det är fint väder idag och det måste man ta vara på :)

Hoppas ni också får en dag med fint väder! Massa kramar!

/ S.


våffel-lunch


N kom hem över lunchen och det blev som sagt våffel-lunch med grädde och sylt till, gott och mysigt att ha honom hemma på lunch! :)

Ikväll blir det att laga god mat och jag har även köpt hem jordgubbar och choklad som lite efterrätt, så det blev en heldag med en massa gott idag :)

Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

♥ alla hjärtans dag ♥


Vill önska er alla en mysig Alla hjärtans dag!

Strax kommer sambon hem på lunch och då blir det våffelmys med massa gott till, sen ikväll blir det matlagning ihop! 

/ S.

tatueringstid bokad!



Förra helgen så var jag, mamma och lillasyster och bokade tatueringstid ihop. Tyvärr så fanns det ingen tid förrän i mars, men den som väntar på något gott.. :)

Så snart sitter tatuering nummer 3 på kroppen :)

/ S.

vacker blå



Såg denna söta klänning på Topshop´s hemsida för ett litet tag sedan, den hade jag mer än gärna velat haft. Tänk denna till brunbrända ben, skulle passa perfekt till mig att ha på mig i sommar på min lillasysters student! :)

Visst är den så himla fin? :)

/ S.

Måndag och ny vecka!


Efter en underbar helg så är det nu dags för en ny vecka, började den med en liten promenad i solen och nu sitter jag och dricker varm choklad. Härlig start på dagen :)

Hoppas ni också får en bra start på veckan :)

/ S.

1 2 F E B R U A R I!



Vi spenderade gårkvällen på Harrys med min mamma, pappa och lillasyster (bara bror som fattades). Det blev god mat och sen köpte vi med oss godis och hyrde en film som vi alla såg tillsammans. Trevlig kväll :)

Idag fyller min pappa 46 år, så idag ska vi fira honom med en fika och paket.
Sen så firar jag och N 6 år tillsammans idag så vi ska även ut och äta god mat och fira lite! Så jag tror det kommer bli en riktigt bra dag :)

Hoppas ni också får en fin söndag!

/ S.


Högst upp på önskelistan!


Högst upp på önskelistan till min födelsedag (som är om två veckor) så står denna röda skinnjacka från Jofama By Kenza, jag dör så snygg är den! Måste ha! :)

Hoppas ni får en fin lördagkväll! :)

/ S.

Önskar er en trevlig lördag!

Ville bara kika in och önska er en trevlig lördag! :)

Hoppas ni får en mysig dag, hörs antagligen senare under dagen! :)

/ S.

F R E D A G!



Fredag igen och det har hunnits med en massa idag, skönt inför resten av helgen :) 
Här hemma har vi nyss haft fredagsmys med tacos, och nu medans N åkte iväg för att kika bandy så fortsätter jag fredagsmyset som bilden ovan. :)

Lyckades hitta nya marabou med saltlakrits, den var helt okej men ingen jag kommer köpa igen tror jag men man måste ju alltid testa! :)

Ha en mysig fredagkväll så hörs vi imorgon, Puss!

/ S.


Färgglada paljetter!

Härlig paljett tröja från Romwe!

Slutet på dagen har bestått av chokladbollsbak, god mat, varit med pappa och nu är det soffhäng här hemma i lägenheten! :) Förresten så har vi fått svar om Viggo, han har fått en kraftig urinvägsinfektion. Så nu blir det pencilin och smärtstillande för honom ett tag. Skönt att det inte var någon ännu allvarligare..

/ S.

Torsdagen och fortfarande väntan på provsvaren..

image description

Började dagen med en promenad vid älven, härligt att solen tittade fram men trots det var det riktigt kyligt. Nu har vi städat lite här i lägenheten och om en stund blir det lunch och kanske en sväng på stan. Förövrigt så har vi inte fått besked om Viggo´s provsvar än, sitter och bara väntar på att telefonen ska ringa..

Hoppas ni får en härlig torsdag!

/ S.

Ingen bra dag hittills..

Usch hittills har dagen inte varit bra.. började med att N vakna upp och var sjuk, och även Viggo. Så imorse fick vi åka till djursjukhuset med honom, antagligen har han fått urinvägsinfektion. Kostade en rejäl slant, och nu sitter vi hemma och bara väntar på provsvaren. Förhoppningsvis är det bara urinvägsinfektion, och inte något som är mera allvarligt för våran svarta kisse!

Hoppas att eran dag börjat bättre! :)
Nu väntar vi på provsvaren och hoppas få ett posetivt besked!


/ S.

Dagens önskeoutfit!

 

Så här hade jag gärna gått klädd idag, men tyvärr är ju inte våren här än så man får drömma lite sålänge istället..


Hoppas ni får en bra tisdag! :)


/ S.


Bloppis - två par skor i storlek 36!


Först ut har vi mina svarta overknee-stövlar, tycker dom är snygga men kommer tyvärr inte till användning hos mig. Det är storlek 36 och dom är använda en gånger och jag säljer dom för endast 150 :- + frakt! (nypris 600:-) Som du ser på bilden så ser dom helt nya ut! :)

Mina kanske snyggaste skor jag äger, men tyvärr blir dom inte använda eftersom jag föredrar skor helt utan klack. Även dessa är ett par 36:or och endast använda två gånger och jag säljer dom för 250:- + frakt!
Dom är verkligen super fina och även dom ser ut att vara i nyskick! :)

Släng in en kommentar nedan om du är intresserad, vill se mer bilder eller har några andra frågor om dom!

/ S.

Pink to my hair!

Efter att ha letat efter den rosa hårmascaran från Isadora så lyckades jag hitta den imorse på Lindex, på extrapris dessutom så för 89:- blev den min!

Detta är min inspirationsbild på vad jag ska testa med den rosa fägen! :)

Någon av er som testat? Tycker ni det är snyggt eller fult? :)

/ S.

Tre från söndagkvällen!


Igårkväll hade vi en riktig myskväll hemma, kul att anstränga sig lite extra med god mat en söndagkväll! Det blev hackelbackspotatis, fläckfilégryta, sallad och vitlöksbröd, sen till efterrätt blev det choklad- och citronmousse. Och det blev även en liten skål med godis också, så vi hade en riktigt härlig kväll kan jag lova! :)

Hoppas ni också fick ett bra avslut på helgen! :)

/ S.

Blue and Blick!


Idag har jag och N varit en sväng i Skövde och kikat lite i affärer, blev dock inget köp för någon av oss. Testade kostymen ovan från Lindex, super snygg är den men passade dock inte till mig. Men Angelica (på bilderna ovan) är ju dösnygg i sin!! :)

/ S.

Heels


B
lev riktigt sugna på dessa klackar när jag kikade in på Topshops hemsida, synd att jag inte alls känner mig bekväm i höga klackar.. Får nog börja öva här hemma så jag trivs i det tills våren och sommaren! :)

/ S.


-17

Godmorgon!
Ligger kvar i sängen under ett varmt duntäcke, det är -17 grader utanför fönstret och jag känner för att ligga kvar i sängen och inte gå ut på hela dagen. Fy farao vad kallt! Jag vill ju ha vår och sommar, men det är långt borta just nu..

Hoppas ni får en fin Lördag!

/ S.

Tulpaner!


Igår köpte jag med mig dessa fina tulpaner hem, årets första för oss i lägenheten. Blir så mycket hemtrevligare direkt med färska blommor tycker jag! :)
Dessa rosa och även dom vita är mina absoluta favoriter! :)

Brukar ni ha färska blommor hemma hos er? :)

/ S.

Fredagens planer!

Godmorgon Fredag!
Just nu ligger jag kvar i sängen och kollar ut genom fönstret, det har börjat snöa igen och det gillar jag inte! Tycker kylan och snön kan försvinna så det kan bli vår snart.

Har lite ärenden att göra idag, bland annat dom ovan och sen ikväll ska jag och mamma börja fixa en sak! :)

Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi senare! :)

/ S.

En utflykt till Ullared!

image description
image description

Mycket tidigt imorse så hoppade jag, syster, mamma och mormor in i bilen och styrde mot Ullared. Efter en tre timmars bilresa blev det rolig shoppning, fika och god mat. Väl hemma igen efter en lång dag så är det nu soffan som gäller resten av kvällen, skönt! :)

Hoppas ni haft en bra torsdag!

/ S.

Bloppis - fuskpäls leopard!


Mjuk och härlig fuskpäls från Ellos.se i storlek 34.
Endast använd tre gånger, utan fläckar eller skador. Har fått mycket posetiva kommentarer av jackan men säljer den nu eftersom jag har aldeles för många jackor!

Säljes för 200 kr eller högstbjudande, plus frakt! Släng in en kommentar om du är intresserad så hör jag av mig! :)

/ S.

Gårkvällen!

Hej på er!
Blev dålig uppdatering igår för syster kom hit så åt vi mat, bakade chokladbollar och såg på Top Model Sverige. Och som ni ser på bilden så var det mer än jag och syster som var sugna på chokladbollar.. :)

Hoppas ni har en bra onsdag!

/ S.

RSS 2.0