Min 30-årsdag!

Sambon frågade om jag ville ha frukost på sängen på morgonen men eftersom han börjar jobba kl 07 så kändes det lite väl tidigt så jag sparade den tills nu i helgen iställe. Då skulle även en sovmorgon ingå, perfekt ;) 
 
 
Så mamma kom hem till mig och barnen för frukost vid 08 istället, och med sig hade hon våriga tulpaner..
 
 
Och påtal om vår, vilket vårväder jag fick den dagen. Över 10 grader, strålande sol och inte ett moln på himlen! :) Jag och barnen gick sedan och mötte upp sambon för att luncha tillsammans! 
 
 
Och på kvällen fick jag paket från sambon, ett par örhängen och ett pussel som jag skulle pussla ihop. Och tillslut fick jag fra detta, att jag och han skulle iväg på en resa till Rom. Vilken fantastisk present 
 
Och nu i helgen kommer närmsta familjen hem för att fira mig lite! :)
 
/ S.
 
 

30 år idag!

 
Det är inte ofta jag visar mig framför kameran, men idag är det min 30 årsdag så då tänkte jag att jag får bjuda på en bild till er! Kan dock inte förstå att jag fyller 30 år idag, jag tog väl nyss studenten? Tydligen inte.. hihi! 
 
 ♥
 
/ S.
 

Denna veckan:

 
Denna veckan ser jag fram emot:
 
- Endast ett dygnspass på jobbet, vilket betyder massa ledig tid med barnen. 
- Fyller 30 år imorgon!
- Det visar att det ska vara plusgrader hela veckan
- Ledig helg med sambon och barnen.
- Närmsta familjen kommer hit på lördag och firar min födelsedag
 
/ S.
 
 

Från veckan som varit:

 
Jag och barnen har varit lediga i veckan (jobbar bara helg denna vecka) så vi har hunnit med endel, bland annat: I måndags var det äntligen min tur att gå till frisören och fräscha upp håret, och i tisdags var det Tuvas tur. Lite vårväder kom på besök så vi hängde ute på lekplatsen på eftermiddagarna med grannarna. Jag besökte några favoritbutiker för att kolla över födelsedagsönskingar då jag fyller år nästa vecka. Sedan igår så var melodifestivalen här i stan så det var roliga saker för barnen på torget på dagen, sedan följde vi med vänner hem och åt massa god mat och barnen lekte och lekte! 
 
Nu söndag och jag är tillbaka på jobbet och jobbar tills imorgon, sedan har jag några dagars ledighet innan jag gör ett dygnpass innan jag får gå på ledig helg med familjen nästa vecka :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 

Egentid på Aqua Vitalis med sambon

 
Igårkväll fick jag och sambon några barnfria timmar tillsammans så vi åkte till grannstaden för att besöka Aqua Vitalis, litet spa ställe med olika pooler och bastus. Vi åt även en jättegod kvällsmat innan vi åkte hem supernöjda och kröp ner hemma i sängen igen bredvid våra små! 
 
-
 
Nu fredag och jag är tillbaka på jobbet efter en ledig vecka! Blir mest jobb denna helg, men imorgon har jag ett ledigt dygn med familjen iallafall! 
 
/ S.

Om en vecka..

 
 
Denna Ernst-vas och Marshall-högtalaren är två favoriter som jag fick när jag fyllde år förra året, just nu pryder dom bänkskivan i köket! Och vet ni? Om en vecka är det dags att fylla år igen, 30 år tydligen.. aaah! Lite smått ångest.. hihi! Familjen har börjat fråga vad jag önskar mig men kommer inte ihåg när jag var framme på stan senast så måste fram och kika lite :)
 
/ S.
 


KALAS- HELGEN:

Två glada barn som firades i helgen
 
Enhörnings-tema hade Tuva önskat till det..
 
Och jag gick all in som alltid, tom rosa glittrig duk och hemmapysslade enhörningar på borden
 
Och såklart en enhörningstårta som hon önskat sig! 
 
 
TACK all släkt och vänner för att ni ville vara med och fira våra små ♥
 
/ S.

Snart är det dags..

 
Här hemma grejas det för fullt med det sista inför helgens första kalas som är nu i eftermiddag! Lovar er massa bilder sen :)
 
/ S.

Alla Hjärtans Dag ♥

 
Efter en dag på jobbet igår (och barnen fick leka med farmor så dom slapp gå till förskolan där det fortfarande går massa magsjuka) så överraskade mina favoriter här hemma med varsin alla hjärtansdags-påse, vi körde på myskväll med hämtmat! 
 
 
Fredag idag och jag har gått på en veckas ledighet, så skönt! Fast idag har vi grejat inför kalaset, tvättat och städat sedan tidigt imorse och än är vi inte helt klara inför kalashelgen. Men vi får göra klart det sista imorgon för nu är vi så trötta här hemma. Nu ikväll har vi precis kört fredagmys med kebab i pitabröd, och nu har jag precis lagt Tuva och sambon lägger just nu Lexus. Får se om vi orkar göra något mer ikväll eller om det blir sängen tidigt då vi är riktigt trötta idag.. 
 
Imorgon är det dags för kalas nummer ett för barnen, då kommer släkten och firar! 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

5 år ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag blir våran tjej 5 år! 
 
 
Vi älskar dig! ♥
 
/ S.
 

Tretton år ♥

Första och senaste bilden på oss!
 
Idag firar jag och sambon 13 år tillsammans, tänkt vad tiden gått fort och att vi nu har två små barn ihop! Fantastiskt ♥
 
 
 
Vill även passa på att gratta min pappa här som idag fyller år, det ska vi fira på restaurang ikväll! ♥
 
/ S.

Just nu:

 
Här hemma förbereds det för fullt inför barnens kalas som är i helgen, det städas, pyntas och bakas! 
 
Förra året önskade Tuva spindelmannen som tema på kalaset, och ni kanske kan gissa med hjälp av bilden ovan vad det blev för tema i år! ;)
 
/ S.
 
 
 

Hemmagjorda piroger

Måndag och här hemma är det vabb som gäller, Lexus spydde igen natten tills igår så är vabb iag och imorgon som gäller. Så gårdagen bestod av att mysa inne, tvätta mängder med tvätt och städa. Vi hann även med att göra hemmagjorda piroger, och såklart fick barnen en egen deg att dega med! 
 
 
Och det blev riktigt gott! :)
 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.
 
 

Dumma baciller

 
 
 
I onsdags innan jag skulle lämna barnen från förskolan så hörde dom av sig att ett barn hade kräkts på Lexus avdelning så då höll vi barnen hemma så kom sambon hem ochn bytte av mig så jag kunde åka och jobba. Sen på kvällen spydde Tuva en gång, och Lexus spydde dagen efter en gång! Dom han alltså vara på förskolan en dag och blev smittade direkt! Usch, men verkar vara lindrigare bakteri denna gång eftersom dom bara spytt en gång var. Och hittills verkar det som om jag och sambon klarat oss, håller tummarna för att det är så! Så i torsdags och fredags höll vi oss hemma men idag är jag återigen på jobbet! 
 
Hoppas ni har en fin lördag!
 
/ S.
 

Första onsdagen i februari

Just nu i favorithyllan här i huset! Ser dock att den måste dammas, hihi! 
 
Onsdag och jag och barnen har precis kommit in från en promand bort till återvinningen, nu äter vi frukt och ser på film i soffan. Sen i eftermiddag är det dags för jobb för mig och barnen ska vara 2,5 timma på förskolan innan sambon hämtar dom, dom har det bra lyxigt dom! 
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.


Starten på veckan

En ledig helg har sprungit förbi, det har tränats, haft fredagsmys hemma, ätit middag med svärföräldrarna, varit på kalas och barnen har också gympat! 
 
Nu måndag och imorse kom mamma över på frukost och efter en liten promenad och lite skottning på framsidan så är det snart dags för lunch här hemma för mig och barnen! I eftermiddag får vi nog gå oss ut i pulkabacken en stund och ikväll väntas träning för mig! 
 
 
/ S.
 

F R E D A G

Idag får detta läckra hemmasnickrade bord hos Josefin Lustig stå för fredagsinspirationen, för jösses så snyggt! 
 
 
Fredag och jag kör just nu några timmar på jobbet innan det är dags för mig att ta ledig helg med familjen! Skulle egentligen iväg till vänner ikväll men dom blev sjuka imorse så vi kommer nog köra på myskväll hemma istället! Ska försöka mig iväg på lite träning ikväll också, har vilat i 9 dagar nu då jag inte känt mig helt kry men nu hoppas jag att jag är helt på banan igen :) 
 
Imorgon blir det träning igen och sen på söndag ska vi på kalas till barnens kusiner, och sen är det barnens gympa efter det! Så helgen kommer nog swicha förbi som vanligt :)
 
/ S.

RSS 2.0