Nytt projekt i huset

 
Äntligen har vi bestämt oss för vad som blir nästa projekt här i huset, och det blir denna lilla toan. Ligger en plastmatta på golvet där som vi verkligen inte gillar så den ska bytas ut till detta kakel istället! Bestämde oss även för att lägga samma i hallen, tror det kommer bli riktigt fint! :) Sen ska även kommoden och spegeln inne på toan bytas ut, så det får bli näst på tur att leta efter! 
 
På måndag åker jag, mina syskon och våran mamma iväg på hemlig resa då hon fyller 50 år snart! Men hon vet inte än vart vi ska så det kan jag tyyvärr inte berätta för er här än men kika in i veckan så ska ni få veta :) 
 
KRAM! 
 
/ S.



F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Hela familjen är lediga tillsammans idag och resten av helgen, underbart! Idagvblir det en sväng till tippen, träning och lite andra ärenden, sen ikväll blir det grillning hos min pappa. Sen på måndag har jag något roligt som händer, uppdaterer er om det närmre :) 
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.
 


^

Hittade dessa utestolar på jysk hemsida, alltså hur snygga är dom inte? Dom ska absolut spanas in då vi tänkt byta ut våra nuvarande. Frågan är vilken färg man ska köpa, eller kanske två av: rosa, grå och grön!? Hade nog blivit snyggt! Gillade även lyktorna!
 
/ S.
 
 

Från senaste veckan:

 
Planterade jag och barnen lite vårfint i krukorna på framsidan :)
 
 
Hängt på lekplatser! 
 
 
Haft ett sista kalas för barnen, denna gång för två grannfamiljer! 
 
 
Firat våran Lexus som fyllde 2 år i lördags! 
 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! :)
 
/ S.


Vårat dygn i Göteborg

Förra helgen åkte jag och sambon till Göteborg för ett dygn med egentid tillsammans, barnen fick hänga med mormor istället. Vi började med lite stros och shopping på stan..
 
 
.. innan vi sedan tog en hamburgerlunch på Tugg! 
 
 
Sedan checkade vi in på hotellet, slappade och gick ut för en till runda på stan. Sedan avlsutade vi med mat uppe på rummet! Ett riktigt mysgt dygn innan vi sedan åkte hem för att hämta upp barnen och åka på kalas hos Tuvas bästis! :)
 
/ S.

Lexus 2 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är Lexus 2-årsdag! 
Grattis min fina fina kille, älskar dig! 
 
 
/ S.

F R E D A G

Bjuder på lite fin fredagsinspiration, älskar allt på bilden. Köket, den öppna planlösningen och glaspartierna!
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag har precis börjat ett sista jobbpass innan det är dags för ledig helg, ikväll blir det först träning och sedan grillning. Sen imorgon ska jag och sambon iväg för lite egentid medans barnen får skämmas bort hos deras mormor :) Och sedan på söndag ska vi iväg på kalas hos Tuvas bästis, och sedan avslutar vi atagligen söndagen med lite träning. 
 
Hoppas ni får en fin helg! 
 
/ S.

Titta tillbaka på härliga sommarminnen -

Matmarknaden besökte våran lilla stad och där intogs massa god mat! 
 
Plockade jordgubbar i mängder.
 
Alla härliga stunder på stranden
 
Egentid en kväll med sambon, då kikade vi Petter som hade spelning utomhus i kvällssolen.
 
Uteträning i solen
 
Bakade underbart god rabarberkladdkaka
 
Njöt av masa måltider ute på våran baksida
 
Min fina tjej bland massa fina sommarblommor hos min mormor och morfars sommarstuga!
 
Svalkade oss med massa god glass i det galet varma vädret! 
 
Nu när det är så grått och trist ute så får man kika tillbaka på bilder från i somras, alltså vilken sommar vi fick. Galet väder med massa bad, ledig tid med familjen och massa annat härligt! Hoppas vi får en fantastisk sommar detta året också :)
 
/ S.
 
 
 

Ett kuvert varje månad

Av min mamma och hennes sambo i födelsedagspresent så fick jag en korg med lite blandade saker i och 11 kuvert med datum på. Så jag ska alltså öppna ett kuvert varje månad tills jag fyller år nästa gång! Spännande att se vad som är eller står i dom :)
 
 
Tisdag och jag kör ett dygnpass på jobbet, sen kör jag ett dagpass på fredag innan det blir ledig helg :)
 
/ S.

Ernst-vaser och Lexus mående

 
Dessa fina Ernst vaser fick jag i födelsedagspresent av mina syskon, enkla och fina tycker jag! :)
 
Nu söndag och jag har jobbat klart helgens dygnspass och avklarat en timma på gymmet. Lexus har äntligen piggnat till efter att ha varit ritkigt dålig från onsdag.. vi har varit på läkarbesök och även på akuten med honom. Han har haft hög feber som vi inte fick ner, han orkade inte vara vaken så han sov i princip ett dygn nästan, plus att han inte åt och drack något. Men nu har han ätnligen börjat äta och dricka lite, så nu är han på rätt väg tillbaka hoppas jag! :) Jag och barnen har en ledig dag imorgon så får vi se om han är redo för förskolan på tisdag eller om det blir vabb. 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Denna bomberjacka från Mini Rodini står just nu högst upp på önskelistan till Lexus, alltså hur tuff hade våran lille kille varit i den :)
 
/ S.


Krupp och feber

 
Natten tills igår fick Lexus krupp för första gången (Tuva har det också emellanåt, så vi vet vi hur man hanterar det) och även i natt har han haft det, och imorse vaknade han upp med feber. Stackarn! Nu har han precis somnat och hoppas han sover en bra stund då han sovit dåligt i två nätter plus att han velat gå upp vid 06.30. Man själv är ju otroligt trött också, och att man vaknade upp till vinter igen gjorde ju inte saken bättre direkt..
 
/ S.
 

Första helgen i mars

 Jag har fått så fina paket nu när jag fyllde år, denna ljusstake fick jag av mina jobbarkompisar, vasen och presentkort fick jag av min vän Elin och den rosa krukan med blomma fick jag av en av grannarna :)
 
Äntligen hunnit med lite träning också! 
 
Och i lördags hade jag lite kalas här hemma för närmsta familjen :)
 
En ledig helg har sprungit förbi, skönt att jag och barnen är lediga tills onsdag eftermiddag. Idag har vi haft en riktigt slö förmiddag här hemma, men strax ska vi ta på oss och ta tag i dagen och ikväll blir det träning! 
 
Hoppas ni haft en fin helg och att ni fått en fin start på veckan :)
 
/ S.
 
 
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag har precis gått av jobbet efter ett dygnspass och jag ska nu gå och hämta barnen som sovit hos sin farmor och farfar i natt eftersom Niclas ha varit iväg på konferans med jobbet sedan igår och kommer inte hem förrän i eftermiddag. Så barnen var så glada för att dom skulle få sova där igår  :) 
 
Idag står städning och storhandling står först på dagens schema, och fredagsmys här hemma ikväll hela familjen. Perfekt start på min lediga helg 
 
/ S.

RSS 2.0