Mot Stockholm!

Madame Tussauds, London Augusti 2012!
 
Strax kommer min familj och hämtar upp mig, för idag är det dags att åka till Stockholm! Ikväll väntas Lady Gaga, hoppas hon är lika grym live som hon var sist jag var och såg henne! :) Om jag inte får någon tid över att uppdatera i helgen så hörs vi när jag kommit hem! :)
 
Önskar er en fin helg!
 
/ S.

Honey i´m home!

 
Sent igårkväll/natt kom vi hem efter fantastiska dagar i London, vädret har varit kanon och även allt annat. Jag var ganska flitig med kameran så ni kommer nog få se en hel del bilder från min och sambons resa, men nu är det dags att tvätta och packa om eftersom jag och min familj beger oss till Stockholm imorgon för att stanna över helgen! :) 
 
Hoppas ni också har haft bra dagar sedan vi hördes senast, kram på er! 
 
/ S.

Packning pågår..

 
För idag åker vi till London, wiehoo! :) Hörs så fort jag kommit hem igen, ska ta en massa kort så jag kan visa er sedan! :) Kommer sakna ihjäl mig efter Svea, men tur att jag har en fin syster som bor här och tar mer än väl hand om henne ♥
 
Hoppas ni får en bra helg och en bra start på nästa vecka, massa kramar! 
 
/ S.

Fredags-inspiration!

 
Redan fredag igen och när jag gick av jobbet imorse konstaterade jag att jag nu är ledig i 1,5 vecka, passar ganska bra eftersom jag jobbat hela sommaren. Så nu när jag äntligen är ledig så blir det först London och sedan stockholm och Lady Gaga-konsert! Vilka dagar jag har framför mig nu! :)
 
Önskar er alla en trevlig fredag! 
 
/ S.

Lysekil och London- bokning!

 
För någon vecka sedan packade vi in oss i bilen för en heldag i Lysekil, vädret var perfekt och vi fick en väldigt mysig dag tillsammans bland klippor och vatten! :) Sommarens bästa dag kom vi snabbt överrens om att det var! :)
 
Igårkväll bokade vi biljetterna till London, och redan i helgen åker vi iväg. Vi har pratat länge att vi ska boka men det har aldrig blivit av men nu så äntligen! Kommer få spendera hela fem dagar i mysiga London, bo på hotell, äta god mat och förhoppningsvis få med oss lite shopping också! :) Gud så kul det ska bli! :)
 
Hoppas ni har en härlig torsdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Dessa två saker hade jag mer än gärna velat ha nu till hösten, toppen hittar du på h&m och halsbandet kommer från Lindex. Måste nog spana in dom båda när vi åker till huvudstaden nästa vecka :)
 
Hoppas ni får en mysig ondagskväll! 
 
/ S.

London tips!

 
Jag och sambon funderar på att åka till London, jag har ju varit där en gång förut men jag skulle vilja ha eran hjälp med vart man ska bo? Gärna centralt och bra! Vad får vi inte missa? :)
 
Tack på förhand raringar! :)
 
/ S.

Träningsdags!

 
Igår började höst-schemat på Friskis & Svettis där jag tränar, superkul eftersom det finns en massa pass och ledare att testa på! :) Något jag verkligen älskar är att gympa, får ofta lyckokänslor i kroppen när man står där och svettas till bra musik och peppande ledare! :) Nytt för igår är att Fuego är tillbaka och jag har aldrig testat det men  eftersom jag älskar danspasset så tror jag verkligen att det kommer gå hem hos mig det också! Men idag ska jag på ett medelpass, just den ledaren är superbra tycker jag så det blir nog ett riktigt roligt och svettigt pass! Precis som jag vill ha det! :)
 
Tränar ni något? :)
 
/ S.

1 topp 3 färger!

 
Såg att Cubus hade fått in dessa snygga toppar, riktigt snyggt och avslappnat till ett par tajta brallor och släng över en kavaj om du vill få det lite snyggare! Dock svårt att välja vilken färg man helst vill ha eftersom jag gillade alla tre.. 
 
Du hittar dom här! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Dagens vill ha är idag denna snygga träförvaring på hjul, jag hade mer än gärna velat ha den rullandes i lägenheten. Du hittar den här! 
 
/ S.

Måndags- inspiration!

 
Idag är det grått och trist utanför föntret så jag kommer passa på att pyssla och städa lite här hemma i lägenheten idag, bocka av lite på min to-do lista och kanske se på någon mysig film under favoritfilten! :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan, hörs igen lite senare! :)
 
/ S.

Snabba cash 2

 
I fredagskväll så gick jag, sambon, Andreas och Linda och såg snabba cash 2. Hade rätt höga förväntningar så jag blev lite besviken faktiskt, kände som att det inte hände något.. Tur att Joel Kinnaman är så snygg så det gjorde inte så mycket! ;) Efter det blev det tapas på Bakgårn, riktigt gott! :)
 
Nu är jag precis hemkommen efter över ett dygn på jobbet, kvällen kommer bestå av lite träning och sedan myskväll med sambon! :) 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på helgen! 
 
/ S.

I detta ögonblick

Sitter jag nu i solen på uteplatsen och läser nya Elle som damp ner i brevlådan idag! Perfekt uppladdning inför kvällen, då vankas det bio och tapas! :)

/ S.


Fredag!

 
Efter att ha ställt klockan varje morgon denna vecka så tog jag mig en härlig sovmorgon idag, sen lite frukost för att sedan bege mig till gymmet. Så nu sitter jag hemma nyduschat och har en mysig fredag framför mig, ska börja med att gå ut och sätta mig i solen lite innan sambon kommer hem :)
 
Ha en underbar fredag! :)
 
/ S.

Tre från Lindex!

 
Lindex har inte bara bättrat sig på kläddelen, utan jag tycker även att accessoarerna har blivit riktigt bra. Ovan ser ni tre halsband som jag gillar! :)
 
/ S.

Onsdagkväll i soffan!

 
Efter några timmar i solen, en sväng i skövde med pappa och syster och sen grillning hos föräldrarna så har jag nu hoppat i myskläderna och kikar på The Last Song, mycket bra film. Dock lipar jag typ ihjäl mig, men sådan är jag! En riktigt lipsill för känslomässiga filmer.. 
 
Hoppas ni får en mysig kväll!, Kram på er :)
 
/ S.

Tisdags- inspiration!

 
Hej på er! 
Imorse när jag gick av jobbet så kom solen till oss, så efter att ha ätit lunch med syrran så sitter jag nu ute och njuter av solen medan jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Gäller att dra ur det sista av sommaren nu! :) 
 
Hoppas ni har en fin tisdag :)
 
/ S.

Sommarens bästa dagar!

 
Jösses vilken underbar helg vi har haft, efter regnet i fredagsförmiddag fick vi en riktigt solig och härlig eftermiddag och kväll som bestod av grillning i solen. Sen i lördags förmiddag åkte vi till Spiken för att spendera några timmar i solstolen på sommarstugan, och efter det blev det god mat på Bakgården. Det blev premiär för oss på deras tapas och vi gillade det verkligen, dit går vi garanterat flera gånger. Sen avslutade vi kvällen med mys i soffan framför en film!
 
Sen igår spenderade vi dagen i Lysekil och det blev helt klart sommarens bästa dag, helt underbart hade vi det! Kommer ett inlägg senare om det :)
 
Men nu ska jag kicka igång den nya veckan, ha en fin måndag!
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Denna söta kakburk (helst fylld med massa goda kakor) hade gärna fått flytta hem till oss, dock var jag mest sugen på den rosa men eftersom den är slut så jublar nog sambon över att det inte kom in ett till rosa ting i lägenheten! Du hittar den här!
 
Happy fredag på er raringar! :)
 
/ S.

En solig torsdag!

 
Idag kom äntligen solen och hälsade på, så jag har spenderat förmiddagen på mammas och pappas altan med min bror. Vi har solat, läst och grillat hamburgare. Perfekt förmiddag innan det strax är dags för jobb ikväll! :)
 
Soliga hälsningar till er! :)
 
/ S.

Äkta vintage adidas-shorts till salu!

 
 
Säljer nu mina äkta vintage adidas-shorts, jag köpte dom av ett par som köpt upp ett konkurrslager med just adidaskläder från 70-talet! Så när jag fick hem dom var dom helt oanvända och låg fortfarande kvar i plasten, och jag har använt dom tre gånger så dom ser fortfarande ut som nyskick! Dom är i en läcker vinröd färg och dom passar dig som är XS! Har fått oerhört mycket kommentarer om dessa short, dom är verkligen skit snygga på! :)
 
Jag säljer dom för 200 kr eller högstbjudande! 
Mejla mig ([email protected]) eller i kommentarfältet om du är intresserad! 
 
/ S.
 
 

Dagens vill ha!

 
Såg att Lowe lyckats haffa dessa snygga mockasiner från Wrangler, dom hade mer än gärna fått flytta hem till mig också! :)
 
/ S.

Frukost på stan!

 
Började denna onsdag med en mysig frukost på stan med min mamma, min bror och syster! :) Gott och passade bra eftersom all frukost var slut hemma i kylskåpet. Det blev även en liten runda på stan och nu är jag hemma igen och myser med Svea, tänkte strax hoppa på cykeln för att åka och handla lite för att sedan laga en god lunch! 
 
Hoppas ni får en bra onsdag, hörs senare! 
 
/ S.

Dagens!

 
Här har ni hur jag ser ut idag, ni får även en liten smygtitt på mitt (mindre härliga) munsår. 
 
Annars idag så har Jenny och Wilda varit här på våffellunch, sen har jag även varit en sväng hos mormor och morfar. Nu sitter vi i soffan och ska strax laga mat, det blir revben, pommes och vitlöksbröd! Mums! :) Vi ska även kika andra avsnittet på Hart of Dixie och även den senaste American Pie- filmen! Mysig kväll! :)
 
/ S.

Första tisdagen i augusti!

Började dagen med att ligga kvar lite extra länge i sängen innan jag hoppade in träningskläderna och begav mig ut på en liten morgonpromend. Nu är frukosten uppäten och tänkte nu hoppa in i duschen, sen ska jag träffa Jenny och hennes Wilda! :)
 
Vi tre på dopet i söndags :)
 
/ S.

Tre halsband från Lindex!

 
Tycker verkligen att Lindex har ryck upp sig, finns allt riktiga guldkorn bland kläder och smycken. Dessa tre halsband tyckte jag lite extra mycket om! :)
 
/ S.

Wildas Dop!

 
Igår var det dags för mig att bli Gudmor/fadder till underbara Wilda, hon skötte sig exemplariskt och det var riktigt trevligt! Tack Jenny för ett fint dop och att jag fick äran att bli Gudmor! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, hörs lite senare igen! :)
 
/ S.

Lördag!

 
Gårdagens jag, ni får inte se ansiktet för jag har (utan att överdriva) sveriges största munsår som vägrar försvinna.. kul inför dopet imorgon..
 
Hej på er! 
Är precis hemkommen efter över ett dygn på jobbet, tur att jag har en snäll sambo som har maten nästan klar så jag bara kan slappa i soffan en stund! Härligt kvällsväder har vi också så får se om det blir en kort promenad eller kanske en glass till solnedgången! :)
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 
 
/ S.
 
 

Dagens vill ha!

Riktigt sugen på att klicka hem dessa snygga boots, eller om jag ska vänta med det tills jag åker till huvudstaden. Du hittar dom iallafall här
 
Hoppas ni får en härlig fredag! 
 
/ S.

Nytt rutigt!

 
Jag har på senare dagar trillat in väldigt på skjortor, helt lite avslappnade rutiga och när jag var iväg i måndags på en liten shoppingtur så fick denna komma hem till mig och min samling. Du hittar den på Carlings och jag tyckte att den var perfekt höstlig så den kommer nog användas flitigt nu när hösten snart är här.. 
 
/ S.

Torsdagen den andra augusti!

 
Godmorgon! 
Veckans fjärde dag och jag ska träffa min fina vän Fanny idag, alltid lika kul! :) Vi båda har lite ärenden på stan så får vi se vad vi hittar på för något mera sen, vi hade önskat oss sol så vi kunde ligga på stranden idag men så blev det inte.. 
 
Hoppas ni får en bra start på dagen så hörs vi senare! 
 
/ S.

Önskeoutfit!

 
 
Hittade detta snygga kollage hos en av favvobloggarna, och jag hade mer än gärna också gått klädd så här idag!!
 
Nu är Jenny och hennes Wilda påväg hit för en fika stund, jag bjuder på kladdkaka, grädde och jorgubbar. Mums! 
 
/ S.

Första augusti och morgonpromenad

 
Började den nya månaden med sovmorgon och sedan en morgonpromenad, riktigt härlig start på dagen! :) Jag får se hur resten av denna dag kommer spenderas, behöver städa lägenheten och springa ett ärende på stan iallafall sen får vi se vad som händer mer :) 
 
Vi hörs senare, stor kram! 
 
/ S.

RSS 2.0