Fredags- snö!

 
Så här såg det ut utanför vårat fönster imorse, jag svärde högt och bad att jag såg fel. Jag vill inte ha snö nu, och speciellt inte på alla cykel- och gångbanor! Jag cyklar ju i princip överallt och allt blir så himla mycket krångligare med snö.. Det räcker med lite snö precis över jul om jag fick bestämma! 
 
Annars idag så har jag fixat tusen saker nu på förmiddagen, stressat runt som en tok. Men nu ska jag umgås med sambon i någon timma innan det är dags att starta jobbhelgen.. 
 
Önskar er en trevlig fredag! 
 
/ S.

Fitness- inspiration!

 
Nu sticker jag och tränar för första gången på hela veckan, tur att jag inte jobbar så här mycket varje vecka.. Sen efter träningen blir det taco-mys med sambon 
 
/ S.

TRE från Lindex!

 
Tre godbitar jag måste kika närmre på inne på Lindex
 
Ganska nyss hemkommen efter ytterligare ett dygns-pass på jobbet, 40 av veckans 65 jobbtimmar är nu avklarade. Men resten av dagen är jag ledig så ska träffa syster, göra lite ärenden och umgås med sambon, sedan är det jobb helgen igen! 
 
Happy torsdag! 
 
/ S. 

Mysig onsdagsmorgon!

 
Frukost framför vakna med the voice, mysigt! 
 
Ha en härlig onsdag!
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna fina belysning hade gärna fått lysa upp vintermörkret som ständning hälsar på oss denna årstid, skulle passa perfekt hos oss! Du hittar den här
 
Tisdag och jag är nyss hemkommen efter ett dygns-pass på jobbet, skönt att nu ha hela kvällen ledig med sambon! :)
 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.

26 November

Bild från min lilla shoppingrunda på design outlet i torsdags!
 

Välkomnar ytterligare en vecka närmre jul, och på söndag är det inte mindre än första advent. Jösses vad tiden går.. Då måste jag hinna få upp adventljusstakarna i veckan mellan allt jobb, gör inte mindre än 65 timmar på en vecka nu men jag ska nog hinna få upp dom iallafall däremellan :) 
 
Hoppas ni får en fin måndag och en härlig start på veckan! 
 
/ S.

Bokleverans!

 
Förra veckan hämtade jag ut ett paket innehållande dessa böcker, skulle egentligen bara köpa Tyras Från blogg till buisness men hittade de andra två för 19 kr/st så kunde inte låta bli att klicka hem dom också! 
 
Någon av er som läst någon av böckerna ovan? :)
 
Söndag igen redan och här hemma slöar vi idag, igår var vi nämnligen iväg på födelsedagsfest. Snart blir det en sen lunch och sen är det dags för jobb för mig. 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på helgen! 
 
/ S.
 

Bra start på lördagen!

 
Hoppas ni får en trevlig lördag, Kram på er! 
 
/ S.

Smygtitt- sovrummet

 
Förra veckans tur på Ikea resultrade bland annat i en ny sängram, så just nu ser det ut så här i sovrummet. Allt är inte riktigt klart än så däför får ni nöja er med en smygitt så länge! 
 
Idag har jag och mamma varit en sväng på second hand, fick med mig en superfin ljuslykta hem. Har även gjort en stor beställning på ellos precis! Och nu ska jag springa ut på stan i jakt på fina galjar och även en t-shirt som jag måste spanan in! 
 
Trevlig torsdag!
 
/ S.

Fika- besök!

 
Nu på förmiddagen har jag haft mormor och morfar här på lite fika, dagen till ära bjöd jag på hembakt! Mums! 
 
Ha en fin onsdag så hörs vi kanske senare :)
 
/ S.

Lunch-pass!

 
Nu sticker jag till Friskis&Svettis för ett kort lunch-pass, cirkelfys it´s up! 
 
/ S.

Twilight- Breaking Dawn part two

 
Igårkväll var det äntligen dags för den sista delen av Twilight, och jösses vad bra den var! Ni måste verkligen se den om ni inte redan gjort det! :)
 
Passar också på att välkomna en ny vecka, hoppas ni får en bra start på den! 
 
Kramar!
 
/ S.

Kuddar x3

 
Dessa tre fina kuddar hade gärna fått pryda våran soffa, du hittar dom alla på h&m home!
 
Önskar er en trevlig lördagkväll! 
 
/ S.
 
 

I k e a

 
Idag har jag, sambon och min svärmor spenderat dagen på Ikea. Vi har köpt allifrån säng till nya badrumsmöbler, det mesta har redan skruvat ihop och det ser riktigt bra ut! Men nu är det fredagsmys med taco som gäller! :)
 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.

Fredags- inspiration!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag, hoppas ni får en bra start på helgen! :)
 
Hörs antagligen senare, massa kramar! 
 
/ S.

Önske- outfit!


 
 
Så här hade jag mer än gärna gått omkring idag denna lediga torsdag! Förövrigt så har jag inte så mycket inplanerat idag förutom att Jenny och hennes Wilda kommer hit på fika och sedan blir det lite träning! Härligt! :)
 
Bilden hittar du hos en av mina favvo-bloggar här
 
/ S.
 

Dags för ett ikea-besök till helgen!

 
I helgen är det dags för Ikea, sängen ovan är prio ett eftersom vi just nu står utan sängram. Tätt efter kommer denna söta lampa, dock har jag inte lyckats övertyga sambo helt att den skulle vara perfekt i vårat sovrum.. 
 
Annat som står på inköpslistan är ett nytt tvättställ till badrummet, sängbord, påsklakarn och lite annat smått och gott! :)
 
Trevlig onsdag! 
 
/ S.

Tisdags- inspiration!

 
Tisdag och började även denna dag med en sovmorgon, och sedan en god frukost framför tv:en. Sambon är hemma och är sjuk så det blir att slappa lite i soffan ihop innan jag ska iväg på lite lunch-träning och sedan blir det jobb! 
 
Ha en bra tisdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
 
Dessa snygga stövlar hade gjort min skogarderob helt komplett inför vintern, får spana in dom till helgen då det vankas en liten utflyckt! Du hittar dom här
 
/ S.

Marshmallows till frukost!

 
Fullt upp med jobb igår och sedan fira bästa pappa på fars-dag , därav ingen bloggning.
 
Idag är det en ny vecka igen och jag och Svea började den att ligga kvar lite extra länge i sängen innan vi pallrade oss upp för frukost, sedan nu kom sambon hem och är ledig resten av dagen. Mysigt :)
 
Lovade ju er att berätta om boken Marschmallows till frukost när jag läst klart den, och det gjorde jag igår och jag kan rekomendera er att läsa den. En bra och lättläst bok! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Årets första..

 
 
Årets första julklappar är inslagna, och årets första julmust ligger i magen! 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

F r i d a y 9

 
Hej på er! 
Redan fredag igen och jag började dagen med en sovmorgon, sedan mötte jag upp min mormor och morfar för en fika. Nu har jag precis ätit lite lunch och väntar på att sambon ska sluta jobbet, sedan måste vi greja lite här hemma och ikväll ska vi ha rikitgt fredag-mys! Härligt :)
 
Hoppas ni får en bra start på helgen! 
 
/ S.

Torsdagsbesök hos en vän!

 
Idag har jag varit på fika hos min vän Josefin, sedan vi sågs sist så har hon flyttat in i nya lägenheten plus att hon även köpt hund! Lägenheten var super fin och hunden var så otroligt söt! Håller ni inte med mig? :)
 
Nu är det tvättning som gäller, och sedan ska jag försöka skruva isär våran sängram för den ska säljas idag. Men tror dock att jag inte kan lösa det själv så får vänta tills sambon slutar jobbet :) 
 
Hoppas ni får en trevlig torsdag!
 
/ S.

Ä N T L I G E N !

 
Från och med nu så har vi ett nytt fint badrumsgolv, vilket betyder att vi äntligen kan duscha här hemma igen. Vi har senaste veckan fått duscha hos våra föräldrar, men nu kan vi duscha hemma igen! Och gud så nöjd vi är över valet av golv, svårt att fånga ett så mörkt golv på bild men det är alltså svart och ser ut som trägolv. Superfint! :)
 
Vad tycker ni? Gillar ni det mörka golvet lika mycket som vi? :)
 
/ S.

 
Efter en fullproppad lång dag men ändå bra dag så ville jag bara kika in och säga God Natt,
vi hörs igen imorgon efter en efterlängtat sovmorgon! :)
 
Stor kram till er! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Funderar på att införskaffa denna kavaj eller någon liknande, tror den blir perfekt att pigga upp höstens/vinterns outfits som har en förmåga att bli rätt trista i dessa gråa tider.. 
Du hittar den här
 
/ S.
 
 

Hem- inspiration!

 
 
Det hade mer än gärna fått se ut såhär hemma hos oss istället för allt kaos just nu, vi är fortfarande utan dusch men förhoppningsvis kommer dom och lägger nya golvet nu i början på veckan! 
 
Måndag igen, och jag är ledig idag också! Dagen kommer spenderas genom att greja lite hemma och gosa med Svea, kanske även läsa ut boken som jag läser just nu! 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

Trevlig lördagkväll!

 
 
Hade en riktigt trevlig gårkväll med Jenny och Sanna, efter lite häng hos mig så begav vi oss till Harrys för god mat och mera cider. Men när klockan var ett drog vi oss hemåt, skönt att det inte blev så sent och att man får prima idag! :)
 
Söndag idag, och vi låg kvar i sängen ända till klockan tolv. Härligt! Nu har vi förflyttat oss till soffan, och även varit ute i tvättsugan med lite tvätt. Vi pratade om vi skulle ta på oss och gå ut på en kort promenad, för att fylla lungorna med lite frisk luft! 
 
Ha en fin söndag så hörs vi kanske senare! 
 
/ S.
 

Tjej-kväll!

 
När som helst så kommer två av mina tjej-kompisar hit, vi ska börja kvällen här med att dricka gott och äta ur godisskålen för att sedan ut och käka! Och vem vet, vi kanske slår klackarna i taket också? :)
 
Ha en trevlig lördagkväll! 
 
/ S.

Fin belysning till hallen!

 
Efter att ha varit utan taklampa och fönsterlampa i hallen har nu bägge kommit på plats, så nu är det fint och ljust där igen. Lampan ovan föll jag för direkt när vi var i Göteborg så det var en självklarhet att den skulle få följa med hem, så nu står den där så fint i fönstret i hallen :)
 
Annars då, fredag idag och jag har jobbat klart för denna vecka. Skönt! :) Ikväll blir det taco-myskväll med sambon, perfekt start på helgen! :)
 
Hoppas ni får en mysig fredag så hörs vi imorgon! 
 
/ S.

Göteborgs- helgen!

 
Har helt glömt av bilderna från våran Göteborgs-helg som vi var på för drygt två veckor sedan, hamnade på "the topfloor" på hotellet och rummet var otroligt! :) Vi gick runt och kikade på stan, åt underbart god mat på Bryggeriet, mötte upp en kompis på en bar för lite cider. Ja, det var den helgen lite kortfattat! Bästa helgen sedan  London, så skönt att komma iväg lite! :) 
 
Trevlig torsdag önskar jag er! 
 
/ S.

RSS 2.0