levande eller döende?

Igår lovade jag pappa (som förövrigt är överenergisk) att jag skulle med han ut och springa idag! Och det löftet höll jag såklart, så klockan tolv gav vi oss ut och strax innan ett kom jag innanför dörren. Jag visste inte om jag levde eller om jag var döende?  

Men nu nästan en timma efter och en låång dusch och choklad så börjar jag känna mig lite levande igen..

/ S.

dags för filmkväll!



Ikväll blir det film-mys igen, härligt! :)

/ S.

bur + hittat byrå!

Bland annat denna underbara "bur" fick mamma av oss i julklapp, och den är jag faktiskt lite avundsjuk på. Måste gå och köpa mig en likadan, snyggt att ha ett blockljus i! :)

Förresten så har jag hittat en byrå till sovrummet, den ska bara målas vit sen är den klar. Kommer bli riktigt bra tror jag. Ihelgen blir det antagligen målning i sovrummet med, hoppas jag iallafall :)

/ S.


nu har jag också trillat dit..



Så nu är min kära telefon med tangentbord veck, och välkommen säger vi till nykomlingen i appelfamiljen Min iPhone 4!

H
ar förresten haft en mycket bra dag hittills, började med att hämta min mobil och köpa en fin inflyttningspresent till min vän Johan. Sen hem och umgås lite med N innan jag begav mig till Johan för pizza och tv-häng.
Sen blev det hem iigen någon timma och sen fram på stan för att möta Theres för fika, mysigt att äntligen få träffa henne igen. :) Och nu har vi städat lite här hemma och ikväll blir det bara mys med en bra film och god mat. Livet är mycket bra en sådan här dag :)

/ S.

sovrums inspiration!

Nu är det dags för oss att göra om i sovrummet, här nedan kommer lite inspiration!
Allt från Styleroom! :)

 







/ S.


lite nytt!



Har varit väldigt dålig på att visa upp mina nya saker för er, men ska bättra mig.
Börjar med denna randiga tröja och två par panties som fick följa med hem idag.

/ S.

tjugofemte december!

Måste säga att det var en riktigt trevlig dag igår, bästa julafton på länge. Inte så stressigt som jag brukar ha det och mer avslappnat och trevligt! :) Efter vi varit hos mormor och morfar på kvällen så kom min familj plus Alfred (lillasysters pojkvän) hit för filmmys och massa godis. Mysigt!

Idag så blir det lunch hos N:s föräldrar, sen ikväll blir det fest med brudarna!! :)
Hoppas ni hade det lika mysigt som vi igår och att ni får en trevlig dag idag!



/ S.


God jul på er!



Bilder från Julafton 2009!

GOD JUL, HOPPAS NI FÅR EN MYSIG DAG! PUSS!

/ S.


uppesittarkväll!



Strax blir det uppesittarkväll med N:s vänner. Men först ska vi åka och få i oss lite att äta. Ha en fin kväll, Puss!

/ S.

tjugotredje december!


Godmorgon finingar!

Dagen före dopparedagen och idag är det ett jobb 11-17 som gäller, sen ikväll blir det uppesittarkväll! Hoppas dagen slutas med en mångmiljonvinst, det vore den bästa julklappen!! Ha en fin dag, Puss :)

/ S.

 


leopälsen!



Här har ni den, min nya otroligt mjuka och sköna fusk-pälsjacka!
Vad tycker ni om den? :)

/ S.

 


tjugoandra december!

Godmorgon Godmorgon!
E
ndast två dagar kvar till julafton, och idag börjar jag dagen med ett sjutimmars-pass på jobbet. Sen får vi se hur kvällen bli, lugn och skön antagligen eftersom dom andra dagarna blir ganska intensiva.

Jobbade ju som sagt på kvällen igår och när jag gick till jobbet så hade vi -18!! Jag trodde att jag skulle dö! Usch så kallt vill vi inte ha, räcker gott och väl med -10 tycker jag. Helst ska det vara plus grader om jag får bestämma.. men nu måste jag fixa lite innan jobbet som kallar om en halvtimma. Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag, Puss!

/ S.

istället för solariet!



Tänkte åka och besöka solariet, men kom och tänka på det farliga med det. Så jag gick till apoteket och köpte denna tub istället, någon som testat den? :)

Har kletat in överkroppen med den idag och hoppas verkligen jag inte blir orange lagom till jul nu, utan istället att jag får en gyllenbrun härlig färg! :)

/ S.


lite av önskelistan inför julafton!



/ S.

tjugoförsta december!



I
dag har jag haft en mysig morgon, först vaknade jag och N ganska pigga imorse redan innan sju. Sen när N åkt till jobbet så sov jag vidare med två mysiga katter, men efter någon timma så körde dom längdhopp i sängen igen och det avslutades med att jag fick två blodiga sår på läppen..

G
ick upp sedan strax innan elva (har inte sovit så länge på jag vet inte hur länge) och sedan dess har jag bara ätit frulle och kikat tv. Men nu får jag ta tag i dagen för jag har lite ärenden som måste göras idag innan det är dags för jobb ikväll. Ha en fin dag så hörs vi senare, Puss!

/ S.


tjugonde december!

Heej på er! Måndag och redan julveckan, och den börjas med en ledig dag efter hela helgens jobb. Imorse begav jag och Sandra oss till gymmet, men vi båda var riktigt trötta så det blev inte så mycket gjort där. Och nu har jag fått ner en stor frukost och funderar på om jag ska vila en halvtimma innan jag ska ta tag i allt städande.

Sen i eftermiddag kommer mormor, morfar och antagligen min lillasyster hit för fika, sen ikväll blir det kanske bandy men har inte bestämt mig än. Men jag måste nog vila en stund nu känner jag, hörs sen! Puss!


kanske ska bjuda på våra tjockispepparkakor som vi gjorde förra helgen?
Haha, ne det blir riktigt fika idag!

/ S.

sleep time



Hoppas du haft en fin helg!
M
in har mest bestått av jobb, sen även med några vänner, massa godis och mat och mys med min bästa! :) GOD NATT!

/ S.

sjuttonde december!

En vecka kvar till julafton! En vecka?? Det är sjukt ju..
Ahja fredag idag och jag kommer spendera dagen i lugn och ro, missbruka alvedon och varm oboý och även jobba. Och kanske köpa mig den perfekta kavajen (älskar färgen till mitt mörka hår) som jag lyckades hitta igår :)

Ha en fin fredag!



/ S.

dags att fylla det rosa fotoalbumet



Nu är det dags att klistra in korten i mitt rosa fotoalbum som jag köpte för snart ett år sedan (har inte tagit tag i att framkalla bilderna förren nu) Undra om alla kommer få plats?


/ S.


sextonde december!

Nu har jag lite bråttom så blir ett snabbt inlägg bara, ska nämnligen möta upp Josefin för en fika om sex minuter. :) Denna förmiddag har jag tagit lite sovmorgon och bara haft det lugnt och skönt, sen ikväll blir det jobb.



Förresten så kom alla (124 st) korten som jag skickade iväg på framkallning i söndagskväll, kommer inte ihåg senast jag framkallade kort men nu ska det bli ändring på det. Men nu måste jag kila iväg, Puss!

/ S.

femtonde december!

Tusan vad kallt är!! Imorse när jag åkte iväg och tränade lite så var det -14, fy tusan alltså! Nu är det dock "bara" -11 och jag höll på att frysa iväg påväg hem från jobbet precis, även fast jag hade dubbla byxor och tröjor. Och givetvis vinterjacka, mössa och tjocka vantar. Och vad möter jag på vägen hem, jo två som är ute och joggar. Trodde seriöst bara att det var min rastlösa pappa som utsatte sig för det ;)


M
en nu efter en varm dusch så ska jag bege mig ut igen, ska fixa den sista saken till julklapparna och sen handla tills ikväll. Om en timma när N kommer hem så ska vi nämnligen äta lax, åh så gott det är. :)
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi kanske senare eller imorrn, Puss!


Våran mysiga innegård!


/ S.


påväg hem till mig!

  

Denna är just nu påväg hem till mig, beställde den i söndags så kommer förhoppningvis i slutet av veckan! :) Vad tycker ni om den? :)

/ S.

som photos from saturday!





Bilder från lördags då min kusin dotter Joline (nedersta bilden) döptes! :)

/ S.


trettonde december!

Heej på er! Idag är vi trötta familjen här hemma, jag och N är skit trötta så vi ska lägga oss tidigt ikväll. Jag har jobbat nio timmar idag och N tio timmar så tror vi behöver sova lite extra i natt.
Nu har vi precis ätit kvällsmat och ska dega i soffan resten av kvällen innan det är dags att lägga sig..
Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi imorrn, Puss!



/ S.

dags för julklappsinslagning!



Idag har det varit julklapps-letning, och vi har flängt runt i hela stan. Men snart är allt klart, bara två detaljer kvar! :)

/ S.

dags för dop!



/ S.

elfte december!



Å
h, vad jag har längat till denna helgen. Äntligen ledig i två dagar i rad, har inte vart ledig helg på en månad nu så det satt perfekt denna nu. Imorse tog jag lite sovmorgon (N sover sött än) och när N gått upp så tänkte vi ta oss en morgonpromenad, sen i eftermiddag är det dop som gäller. Men nu ska jag gå och pussa på min sömntuta :)
Hoppas ni har en mysig lördagmorgon så hörs vi senare, Puss!


/ S.


tionde december!

Hallå där! Redan fredag igen, började dagen med ett pass på gymmet sen va med N en stund. Sen blev det en mysig fika med Fanny på stan! :) N har precis åkt iväg på innebandy och jag har kört ett varv med dammsugaren, och strax ska jag iväg till jobbet för en kväll där.. Men imorrn är jag äntligen ledig helg!! :) Ha en mysig kväll!


Jag, Depp och Fanny! London 2009! :)

/ S.

nionde december!

Heej på er! Kom nyss hem från jobbet, och ska strax hoppa in i duschen.
Skulle egentligen börjat dagen på gymmet med Sandra, men vi båda var så trötta imorse att vi bestämde oss för att sova vidare istället. Gud så skönt det är att kunna somna om igen en timma. Nu ikväll ska jag vara med N, vi ska laga god mat och bara ha det lugnt och skönt. Men nu måste jag hoppa in i duschen känner jag, men vi kanske hörs senare. Puss!


Bjuder på en snart 4 år gammal bild på oss ;)

/ S.

pyssel i svart!



Pyssel- Sara har vaknat till liv och detta skapade jag förra veckan!
Någon som kan gissa vad det kan vara? :)

/ S.

rihanna - love the way you lie (part two)



Fin version av Rihanna!

N
u på morgonen har jag vart iväg på gymmet med Sandra, och nu är jag trött så ska vila en stund i soffan.
Hörs sen, Puss!

/ S.

smygtitt på dagens



Nu ska jag ringa till veterinären och sen blir det lunch på stan, Puss!

/ S.


sjunde december!

Godförmiddag!
H
ar redan varit uppe i 2,5 timma på min ledig dag, skulle egentligen gått iväg till gymmet men jag orkade verkligen inte så jag hoppade det. Blev att gå och köpa lite frukost istället, och just nu slöar jag under den goaste filten i soffan. Skulle vara gött att vila lite, men frågan är om jag bara klarar av att  bara vila lite?

Förresten så har det snöat skit mycket här hos oss imorse, det har kommit 15-20 cm snö. Kunde knappt gå imorse när jag var ute för det var såå himla mycket snö överallt. Mysigt när man är inomhus iallafall! :)

/ S.


vsfs 2010



Sitter just nu och kikar på årets Victoria Secret Fashion Show, grymt.
Dom får helt klart bli min motivation att orka åka och träna ;)

/ S.

sjätte december!

Ny vecka och här snöar det kan man säga, visst är det mysigt att det snöar men känner att vi inte behöver ha mera snö nu. Den som vi redan har får gärna ligga kvar, men det behöver inte snöa igen förren dagen innan julafton tycker jag. För natten till julafton och på självaste julafton måste det snöa tycker jag, då får man verkligen den rätta känslan! :)

Än så länge idag har jag käkar frulle och vart på gymmet en liten sväng, resten av dagen ska jag slappa tills det är dags för kvällsjobb igen.. puh!
Men vi hörs senare, Puss!

/ S.


lite av julpyntet hemma hos oss!







Hoppas ni får en underbar 2:a advent! :)

/ S.

femte december!

Hej!
B
örjade dagen med en mysig morgon med N, och nu sitter jag och kollar massa avsnitt av Fullt hus. Mysig serie tycker jag :) Men strax måste jag hoppa ur min sköna morgonrock, ska nämnligen möta Sandra på gymmet om drygt en haltimma. Sen ikväll blir det jobb.. Hörs senare, Puss!

/ S.


härligt med fredagkväll!



Strax ska vi göra taco här hemma, så gott ska det bli! Sen har vi köpt en massa annat gott med så vi har framför idol :) UNDERBART! :)

Hoppas ni får en mysig fredagkväll, Puss på er!

/ S.

inviger blusen



Nu sticker jag för att möta upp Josefin, kameran hänger med så förhoppningsvis blir det lite kort till er! Puss!

/ S.

tredje december!



Heej på er!
J
ust nu sitter jag och äter frukost framför tv:en, och innan blev det gymmet.
Skönt nu efteråt, men inte så kul imorse när klockan ringde. Ahja, fredag idag och jag är faktiskt ledig. Gött! Om några timmar blir det fika/lunch med Josefin, men först funderar jag på om jag ska lägga mig och vila en stund för jag sov verkligen kasst i natt..
Ha en fin fredagförmiddag så hörs vi senare, Puss!

/ S.

the ring!


B
ättre kort på ringen som jag lovade för ett tag sedan, gillar den verkligen och har fått många fina kommentarer om den! :)

Förresten så blev det ingen träning pga att jag hellre sitter i soffan under filten och äter ;)


/ S.


andra december!



Heeej!
K
ass uppdatering, men jobbade till halv tolv igårkväll sen hem och sova och börja jobba tio imorse. Nu har jag äntligen slutat, tråkigt att N jobbar så jag är själv hemma bara..

M
en nu tänkte jag läsa mina favvo-bloggar och äta mina goda julkolor. Sen ikväll ska jag förhoppningsvis orka iväg till gymmet. Hörs senare, Puss!

/ S.

uppladning inför jobbet




Ha en fin kväll raringar!

/ S.

första december!

Godeftermiddag!
J
ag och N började dagen med en promenad i det kalla (-14) vädret, vi höll på att frysa ihjäl men det var riktigt skönt efteråt. Nu när N åkt till jobbet så tvättar jag lite, har även vart framme på stan och letat efter ett par skinnskjort men lyckades inte hitta några. Fick med mig ett par overknee strumpor, får se om man kan lyckas ha dom denna vinter eller om det är för kallt.. Sen klockan sex blir det jobb, men nu måste jag ut till tvätten. Puss!

/ S.


RSS 2.0