Fyra från vecka fyra

Jag har varit ledig hela veckan så den har självklart varit lugnare än vanligt men ändå fullt upp med skola för Tuva och aktiviteter. Här kommer fyra bilder från mobilkameran från veckan:
 
 
Jag har varit på gymmet och tränat! 
 
 
Jag, Lexus och en grannkompis till honom körde picknick under ett träd. Det var mysigt trots minusgrader.
 
 
Jag har uppdaterat hemmet med lite nytt till vaser och krukor. 
 
 
Och igår eftermiddag mitt under promenaden var jag tvungen att stanna och ta denna bild, väldigt fin rosa solnedgång! 
 
Hoppas ni haft en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

En vårig kruka

Fastnade direkt för denna kruka/vas som jag hittade inne på H&M Home i stockholm förra helgen. Hade det inte varit för att jag hade åkt tåg så hade den fått följa med hem, den var tung och ganska stor så jag kände direkt att den blir jobbig att släpa med..
 
 
Måste nog kolla om den finns inne på H&M här i stan, där har vi nämligen endel saker från home-avdelning. Tänker mig den med en stor grön växt i, tror det hade blivit så snyggt! 
 
/ S.

Från vecka tre:

 
I torsdags blev det en mils promenad i rådaskogen, och sen avslutade jag dagen med musikalen "We will rock you" som spelas här i stan. 
 
 
Har börjat kolla på Wednesday, gör ni det med? Isåfall vad tycker ni? 
Jag och Lexus bakade till fredagsfikat! 
 
 
Lexus åkte med sin farmor och farfar till kusinerna som bor på annan ort, sambon var iväg i england i helgen så jag och Tuva fick ett dygn tjejmys. Först blev det blomsteraffären, sen stans godaste hamburgare till kvällsmat! 
 
 
Igår mötte vi upp Tuvas mormor för fika och shopping på stan, den gröna silkiga blusen fick följa med mig hem. 
 

Sen köpte jag lite förvaring på Jysk och spanade in dessa tavlor, sen när Lexus var hemma igen avslutade vi lördagen med tacos och godis i soffan.
 
 
 
-
Nu är det söndagförmiddag och snart kommer sambon hem efter några dagars nöje i England. Blir några lugna timmar här innan sambon och barnen ska iväg och kika på innebandy i eftermiddag, och då passar jag på att besöka gymmet.
 
Ha en fin söndag! 
KRAM! 
 
/ S.

Citroner citroner citroner

Finns så mycket fint i butikerna just nu, och jag har verkligen fastnat för trenden med frukter och bär. Så inget undantag när jag såg dessa citroner! 
 
 
Finns hos ellos.se
 
 
 
/ S.

Magnum Double Starchaser

Såg förra veckan att magnum tagit fram två nya glassar tills i år, och när jag hittade dom i stockholm var jag bara tvungen att testa en av dom. 
 
 
Double Starchaser, choklad, caramell och popcorn!
 
 
Låter ju så gott, och jag kan lova att den var precis lika god som den låter! Den fick högsta betyg av mig! Så spring och köp :) 
 
/ S.

Ett dygn i Stockholm

 
I fredags hoppade jag på tåget till stockholm, har nämligen en vän som bor där. Vi checkade in på hotell och njöt av ett barnfritt dygn! 
 
 
Det strosades i butiker, tur för plånboken är jag åkte tåg för jag ville köpa allt!
 
 
Sen åt vi kvällsmat på "Fridays" men det var verkligen ingen bra mat där..
Sen tillbaka på hotellet gick vi ner till baren och tog något att dricka. 
 
 
Hotellfrukosten var väldigt god iallafall, mums!
 
 
 
Sen blev det en dag på stan innan jag sedan hoppade på kvällståget hem igen efter en mysig resa! 
 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Två att spana in på stan

Behöver några nya snygga överdelar och fick syn på dessa. Letat efter en snygg randig med svart i att ha till svarta byxor, så denna måste jag absolut in i butik och prova. Och den gröna, alltså hur fn färg och hur mysig ser den inte ut? Måste definitivs spana in också! 
 
Båda finns på H&M.
 
 
/ S.

Vecka 2 är här.

Inspiration från Pinterest!
 
 
Hej vänner! 
Ny veckan och barnen är tillbaka på fritids och förskola efter tre veckor ledighet, har varit så skönt att få vara lediga tillsammans men skönt att komma tillbaka i rutiner igen. 
 
Och påtal om rutiner så kommer vardagen bli lite annorlunda framöver, men det kommer jag dela med mig om snart! 
 
Jag jobbar bara idag och sen har jag förhoppningsvis många lediga dagar framför mig om det inte blir några sjukdommar på jobbet.
 
Ha en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

Film- tips!

En ny svensk romantisk komedi som jag och sambon såg förra veckan, absolut inte jätte bra men lite smårolig och ändå värd att se! 
 
 
Tack för senast: 
Klara är den ständiga singeln som längtar efter den stora kärleken.Frågan är bara om det perfekta förhållandet finns? Berättigad genom nio olika fester och högtider. 
 
 
/ S.

Sista dagarna på jullovet:

Jullovet lider mot sitt slut, men det har varit vädligt lugna och mysiga tre veckors ledighet för barnen. Här kommer lite bilder på sista dagarna: 
 
 
Efter frukost igår tog jag mig ut på en promenad i spåret utanför oss, har kommit massa snö senaste dagarna så det var så fint! 
 
 
Igår lyxade vi till det med lunch på favoritpizzerian och efter det åkte vi bort till vänermuseet här i stan, sedan åkte vi hem för barnens bästisar skulle komma på lek och pulkaåkning! 
 
 
Jag rullade chokladbollar att bjuda på efter trötta ben i pulkabacken. 
 
 
Gillar verkligen inte vinter och kyla, men när det ser ut såhär så gillar man ju det ändå lite lite. Men tyvärr är det plusgrader idag så håller det redan på att smälta bort.. 
 
Ha en fortsatt fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

3/365

Dag 3 på det nya året och mesta dagen har spenderats utomhus, det visar oväder imorgon så vi passade på. 
 
 
Vi packade picknick-korgen och åkte till stenbrottet i hällekis, en halvtimmas bilresa från oss, där gillade vi korv till lunch..
 
 
Sen tog vi en promenad upp för att kunna titta på..
 
 
Denna utsikten! Tummen upp tyckte både jag och Lexus! 
 
 
 
Sen blev det lite slöande hemma innan jag stack iväg för en stund på gymmet, och sen efter kvällsmaten så tog vi oss alla ut för en liten promenad. 
En härlig ledig tisdag blev det! :) 
 
/ S.

Gott Nytt År!

Igår hade vi en trevlig kväll med vänner och barn, åt god mat och avslutade med att kolla fyrverkerier! Idag har vi en lugn nyårsdag, vi går fortfarande runt i pyjamas och har precis ätit pizza. Men nu ska Tuva strax iväg med en kompis och vi andra tänkte nog ta oss ut på en liten promenad, sen ikväll blir det kvällsmat hemma hos min mamma. 
 
 
Så här såg dukningen ut här hemma igårkväll, enkelt men fint tycker jag!
 
 
Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton igår och att ni får en mysig nyårsdag! 
KRAM! 
 
/ S. 

RSS 2.0