Instagram- Sarakarlson3

 
Hej på er, förlåt för kass update men just denna vecka bor jag nästan på jobbet då jag gör över 70 timmar, plus sov, på en vecka! Men lägg gärna till mig på instagram om ni vill få lite glimtar från mina dagar, annars är jag tillbaka här om några dagar! :) 
 
Ha det så bra tills vi hörs igen, KRAM! 

/ S.

Komplett samling!

 
Igår fick jag hem den senaste och sista Twilight-filmen så nu är min samling komplett!
 
Jag är inget galet fan (verkar många vara) men tycker filmerna är bra och fina på något sätt! :)
 
Vad tycker ni om Twilight, gillar ni det eller har ni kanske inte ens sett dom? :)
 
/ S.

F U E G O

 
Idag är det äntligen dags för veckans roligaste träningspass, nämnligen Fuego! Det är ett latininspirerat danspass som innebär mycket höfter och skaka rumpa, riktigt roligt! :)
 
Vilket är det roligaste träningspasset tycker du? :)
 
/ S.

För världen är du bara någon, men för någon är du världen!

 
Nytt sött ljus i burk, chockerande nog inhandlat på Ica för endast 20 kr. Kap! Ett litet tips till er såhär på tisdagsförmiddagen! :)
 
Hoppas ni får en bra dag! 
 
/ S.

Weekend is over!

 
Ytterligare en helg har sprungit förbi och idag har vi en grå och regnig måndag, trist! Vi fick ju njuta av underbart sommarväder både fredag och lördag, tur att det utnyttjades till max i solstolarna på dagarna och god mat utomhus på kvällarna! :) Nu har jag några lediga dagar kvar tills det är dags för åtta dag i streck på jobbet! 
 
Hoppas ni också haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.

Söndags-morgon!

 
Igår hade vi en underbar sommardag, spenderade dagen i solen och avslutade den med uteservering på favorit restaurangen! Härligt! Idag däremot är det molningt och trist så började dagen med en skön sovmorgon och nu medans sambon är på golfbanan har jag hoppat i morgonrocken och äter frukost framför Glee, bra start på söndagen! :)
 
Ha en härlig söndag! 
 
/ S.

Solig start på helgen!

 
Åh vi har sommarväder även idag, helt underbart! Jag har varit hemma hos mina föräldrar och halvsovit i en solstol och lyssnat på podcast, men nu är jag hemma och har precis ätit lite sen lunch och nu tänkte jag ta med mig Svea ut och sätta oss på uteplatsen idag igen! Sen ikväll blir det grillning, perfekt start på min lediga helg! :)
 
Hoppas ni också har en solig fredag! 
 
/ S.

På uteplatsen

 
Nu sitter jag och Svea på uteplatsen och njuter en godfruksallad efter maten och min nya tidning som dök ner i brevlådan igår. Annars idag så har jag varit på extrajobbet och hoppat in och jobbat, passade ju perfekt eftersom jag är långledig från mitt ordinarie jobb! Så nu tar jag helg, härligt! :)
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen, KRAM! 
 
/ S.

Mina auktioner på Tradera!

 
Nu har jag lagt upp massa kläder superbilligt som inte kommer till användning här hemma, bland annat dessa super snygga dielsel-jeans som just nu ligger på 49 kr! Så in och buda på mina saker nu! :) Ni hittar allt i länken här! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Läckra leopardbyxor från Lindex, dom är redan slutsålda på hemsidan och det kan jag förstå för dom ser inte bara snygga ut utan även väldigt sköna! Måste spanas in imorgon :)
 
/ S.

Glee- måndag!

 
Jobbhelgen är nu över och jag har nu hela tio lediga dagar framför mig, jag hade hoppats på soligt väder så jag kunde sitta ute och njuta i solen alla dessa dagar! Men icke, idag är det molnigt! Men då passar jag på att kika på Glee säsong 3 som jag klickade hem förra veckan, perfekt måndagssyssla under favoritfilten en molnig dag! 
 
Kollar ni Glee? Isåfall gillar ni det? Det gör iallafall jag :) 
 
/ S.

L Ö R D A G

 
Lördag igen och här hemma började dagen med sovmorgon och sedan blev det god frukost med färska frallor framför nyhetsmorgon, synd att inte alla dagar kunde startas så!
Nu är det soffan som gäller tills det är dags att cykla iväg till jobbet! 
 
Hoppas ni får en forsatt bra helg! :)
 
/ S.

Till Salu!

 
Idag kom mina Nike Air Max 90, men dock var dom lite för stora! Så nu undrar jag om någon av er vill köpa dom av mig, storlek 37! Sååå jävla snygga är dom, du får köpa dom för 700 kr eller högstbjudande! Nypris 1200 kr i butik i sverige! Mejla mig vid intresse! :)
 
[email protected]
 
/ S.

En tidig myskväll!

 
Igårkväll hade vi en lugn och härlig myskväll här hemma, den innehöll tacos och godis framför en rolig film! Sen stensomnade vi båda innan tio så idag är vi betydligt piggare, så ikväll kan vi ju försöka hitta på något kul istället. Eller allt kanske är stängt en dag som denna? Det återstår att se, behöver städa på uteplatsen så det ska vi roa oss med iallafall under dagen! 
 
Ha en fin torsdag! :)
 
/ S.

Onsdag och en liten detalj i vardagsrummet!

En av mina trälådor som pryder lägenheten!
 
Sommarvädret som besökte oss igår är redan som bortblåst då det just nu regnar, suck.. Så idag blir det att greja inne istället, ska även iväg träffa Jenny och Wilda om en stund :) 
 
Hoppas att ni har bättre tur med vädret idag än vad jag har, Kram på er!
 
/ S.

En sommardag!

 
 
Tre bilder från tre mycket bra dagar från sommaren 2012! 
 
Hej på er!
Jösses vilken sommarväder vi har idag, och jag har varit ledig! Bra taijming! Har spenderat någon timma i solstolen och ikväll blir det grillat! Mycket bra tisdag! :) Hoppas vädret håller i sig nu, men tyvärr verkar det som att det ska bli sämre redan imorgon.. 
 
Hoppas ni också fått riktigt härligt väder idag, KRAM!
 
/ S.

Vår nytt!

 
Två nya vårköp till garderoben, en ljus jeansshorta med snygga detaljer och ett par klassiska vita låga converse! Längtar tills jag kan bära det till ett par snygga jeansshorts, ge mig sommar nu tack! :)
 
/ S.

På vårat köksbord

 
Så här ser det ut just nu på våran köksbord, köpte med mig blomman från torget igår och tyckte den gjorde sig riktigt bra på min köksvåg! :)
 
Får börja med att säga att gårkvällen var riktigt mysig, fin vän och gott att dricka! :)
Idag har jag varit hemma hos familjen och slöat i en solstol, resten av dagen kommer bestå av lite träning och sedan massa godis framför en film! Perfekt avslut på en trevlig vecka! :)
 
KRAM!
 
/ S.

Grillning i solen

 
 
 
I torsdag hade vi underbart väder hela dagen, satt ute och njöt några timmar och avslutade dagen med grillning i solen hos min familj. Perfekt avslut på dagen! :) 
 
Nu lördag och jag har varit och spanat in loppisen som var här i stan idag, sedan blev det fika på stan med en vän. Fick med mig en fin blomma och svenska jordgubbar, mums! :) Kvällen kommer innehålla alkohol och en fin vän, härlig lördagkväll det! :)
 
Trevlig lördag på er!
 
/ S.

Lillasyster 20 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa lillasyster 20 år! ♥
 
/ S.

T o r s d a g

 
 
Två otroligt inspirerande bilder på vackra hem, hade gärna fått sett ut så i mitt framtida hus! 
 
Redan torsdag och idag är det fullt upp, hela kvällen är uppbokad med olika saker som ska göras och sedan tänkte vi rulla av kvällen med grillning ute i solen! Härligt! :) 
 
Ha en mysig torsdag så hörs vi imorgon igen, KRAM!
 
/ S.

En solig första maj!

 
Åh vilken underbart väder vi har idag, har spenderat några timmar i solstolen hemma hos familjen och givetvis blev det en glass också! :) Hoppas verkligen detta väder håller i sig nu för jag har hela nio lediga dagar framför mig och jag vill mer än gärna kunna vara ute och njuta av solen då! :) 
 
Nu ska jag ta tag i lite städning för ikväll kommer familjen hit för vi ska ha lite kalas för sambon och även för lillasyster som fyller år i helgen! :)
 
Soliga kramar till er! 
 
/ S.

M A J

 
Första maj och det är underbart väder ute, så idag tänkte jag spendera dagen ute i en solstol med en stor och god glass i handen! :)
 
Hoppas ni får en bra dag! 
 
/ S.

RSS 2.0