Onsdag och skogspromenader

Jag och Lexus är nu lediga resten av veckan, och det firade vi in i förmiddags med en skogspromenad i spåret utanför oss. Helt vindstilla och vackert, och kallt då det idag varit runt 4 minusgrader. 
 
 
Har gått en skogspromenad varje dag denna veckan, och känner att jag vill starta varje dag med det. Så fridfullt, tyst och vackert! 
 
Imorgon har vi inga mer planer förutom lite lek med barnens bästa vänner efter Tuvas skola, och sen blir det städning av hemmet. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sen försöka sova tidigt! 
KRAM! 
 
/ S.

Serie- tips!

Söndag och grått väder, så här kommer nästa serie-tips:
 
 
TOP DOG:
Juristen Emily och den före detta brottslingen Teddy förenas i en jakten på en eftersökt kidnappare.
Både jag och sambon älskade denna serie, den var oerhört spännade och väldigt väldigt bra! 
 
-
 
Någon av er som redan också sett den? Isåfall gillade ni den lika mycket som vi gjorde? :)
 
/ S.
 

F R E D A G

Inspiration, tänk att ha detta utanför fönstret! 
 
 
 
Det är fredag och utanför regnar det för fullt. Nu har nästan all snö tyvärr regnat bort, men hoppas det kommer lite mer vinter snart så man kan hänga i pulkabacken igen på sportlovet. 
 
Vi har en väldigt lugn start på dagen här hemma, Tuva vaknade tidigt imorse med ont i magen så hon fick vara hemma från skolan idag. Så nu håller vi tummarna för att det inte blir något mer av det! 
 
Annars idag ska jag iväg till min pappas lilla gym, och sen ikväll ska vi grilla och ha fredagsmys! 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Franska tulpaner

I fredags var jag framme på stan lite snabbt och gjorde lite ärenden, köpte bland annat födelsedagspresenter till Tuva som fyller år om tre veckor. Det var ju även tulpanens dag så jag passade på att unna mig franska tulpaner! Tycker dom är otroligt vackra! 
 
Torsdag och här hemma har jag och Lexus haft en lugn dag, vi ska aldeles strax gå bort till skolan för att hämta hem Tuva som slutar skolan för dagen strax. Får se om det blir lite lekplatshäng eller om vi ska fortsätta med alla hjärtansdags pysslet vi började med igår. 
 
KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag står denna(länk) snygga svarta väst från h&m överst på önskelistan! Har inte ägt någon väst på en massa år, men blev väldigt sugen på denna jag såg den. Får se om det blir ett klick på den!
 
/ S. 

Vecka tre:

Inspiration från pinterest!
 
 
Godförmiddag måndag! 
Jag är tillbaka på jobbet efter att ha varit långledig i helgen, men jobbar bara idag innan jag är ledig igen tills på lördag. 
 
Vi har haft en bra helg som mestadels har spenderats i pulkabacken, men har även hunnit med två träningspass utomhus och i lördags började jag dagen med att gå en mil i skogen med en vän. Vi har även grillat, ätit pizza och haft lördagsmys med godis i soffan. 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Vad vi gör mest hela dagarna just nu?

Jag och Lexus gick på helg redan igår eftermiddag (Tuva måste ju gå i skolan och sambon jobbar) och imorse när vi lämnat Tuva i skolan gå gick vi direkt bort till backen vid oss för att åka pulka 
 
 
Efter en stund gick vi hem igen för lite mellanmål, lek och lunch innan det var dags att hämta Tuva i skolan. Och vad gjorde vi då? Jo mötte upp grannarna och gick tillbaka till pulkabacken! 
 
 
Lexus på den nyinköpta åkmadrassen, den fick tummen upp från oss alla! 
 
Och vad är det enda vi har bestämt oss att vi ska göra imorgon tro? Jo åka i pulkabacken såklart, så ni vet vart ni hittar oss nu för tiden :)
 
Hoppas ni har en m

Serie- tips!

 Så idag kommer till nytt tips, många av er har nog redan hunnit se denna men har ni inte gjort det så måste ni se den. 
 
 
EMILY IN PARIS:
Emily flyttar från chicago till Paris för att ge en amerikans synvinkel till ett franskt marknadsföretag. Men det blir inte lika lätt som hon tänkt sig :)
 
Har någon av er redan sett den? Vad tyckte ni om den isåfall? :)
 
/ S.

Vecka två:

 
Hej måndag och ny vecka!
Idag är barnen tillbaka i skola och förskola efter tre veckors jullov, och vilket mysigt lov vi har haft! Så lugnt och mysigt! Jag är just nu på jobbet och har nyss startat ett långpass här, ska nämligen vara här i 1,5 dygn i sträck. Men vet ni? Sedan är jag ledig resten av veckan. Ska bli så härligt :)
 
Ha en fin vecka, KRAM! 
 
/ S.


Sista dagen på jullovet

Igår var sista dagen på barnens tre veckor långa jullov, och vi fick vakande upp till snö. Så vi hängde i pulkabacken tre gånger, och byggde en snögubbe på våran baksida.
 
 
Nu har jag nyss startat ett dygnspass här på jobbet, slutar imorgonbitti och då blir det ett besök hemma i pappas lilla gym och sedan bara umgås med min lilla familj! 
 
Hoppas ni får en härlig helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Skogspromenader

 
Igår hade vi en ledig dag tillsammans igen, den bestod bland annat av skogspromenader, lek och sedan fick en vägg i vardagsrummet lite ny fräsch vit färg! 
 
 
Idag har jag faktiskt också varit ute i skogen, mötte nämligen upp en vän och gick milen i råda i förmiddags. Underbart att komma ut och andas skog! 
I eftermiddags var det dags för jobb för mig igen, men slutar redan imorgonbitti. Då blir det en sväng till tippen, lek hemma med familjen och sedan igen en promenad i skogen med en vän. Härligt, gäller verkligen att passa på när vädret tillåter! :)
 
GOD NATT, KRAM! 
 
/ S.

Första dagarna på nya året

Tog lite ledigt även här ifrån när jag fick en veckas ledighet från jobbet, ville spendera all tid med min lilla familj. Idag är jag tillbaka på jobbet, men jobbar inte jätte mycket denna veckan. Sambon och barnen är lediga en vecka till innan skola, förskola och jobb starar igen nästa måndag.
Nu tittar vi på vad vi gjort i veckan:
 
 
Granen står kvar hemma, vill njuta av den några dagar till innan den åker ner. Har ni kvar eran? 
 
 
Vi har gått promenader.
 
 
Och i lördags var vi ute i skogen vid oss och grillade marsmallows, det var mysigt! 
 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

RSS 2.0