Egentid, guld och gult

 
Vet ni vad? Just nu är jag och sambon påväg till Göteborg för lite egentid, fantastiskt! Ska mest strosa runt, prata utan att något barn som avbryter en hela tiden och äta massa gott. Men, lite shopping blir det säkert också. Har letat efter en snygg brandfilt att sätta upp i köket och den ovan är ju skit snygg så den hoppas jag att jag hittar i butik, och så har jag förälskat mig i den fina höstgula färgen. Köpte mig en väska i den färgen igår men vill gärna ha en snygg tröja med, har letat men ingen har fallit mig i smaken, men så såg jag denna från Åhlens på deras hemsida. Den ska helt klart spanas in idag :) 

Ha en fin lördag! 
 
/ S.
 

Äntligen ur lång sjukstuga

Nu var det över en vecka sedan jag kikade in här, får skylla på det otroligt tråkiga sjukstugan vi har haft sista veckan. Hela familjen åkte nämligen på magsjuka, alltså usch vad hemskt det är! Speciellt för barnen! Men vi håller vi alla tummar och tår att vi fått vårat för denna säsong så vi får vara friska resten :)
 
Massa dagar har spenderats inomhus iomed magsjukan så idag var det underbart att kunna spendera tid utomhus och även kunna träffa lite folk. Vi mötte upp ett par grannar för att gå bort till skogen för att plocka lite höstlöv och annat för att kunna höstpyssla. Och eftersom vädret varit heeelt fantastiskt så kunde vi sitta ute och pyssla i trädgården, utan jacka till och med. Underbart, hoppas hösten bjuder på mer sådana dagar :)
 
 
/ S.
 

En mysig söndagsutflykt

 
En nära vän till oss har startat ett företag på fritiden som bakar napoliansk pizza, och i söndags var han hos Sivans Ost och bakade pizzor i mängder. Vi tog med oss våra grannar och det blev en mysig utflykt i regnet, och goda pizzor mättade våra magar. 
 
Jag tog en med älgsalami på, gott! :)
 
 
/ S.
 

RSS 2.0