Dom röda ljuslyktorna

 
Börjar längta lite till julen (minus vädret, usch hatar vinter) och att ta fram dessa ljuslyktor så jag fått ärva efter min söta lilla gammelmormor som bor uppe i himlen ♥ 
 
/ S.
 

Från förra veckan:

I tisdags var det biomys med en tjejkompis, vi såg A star i Born. Mycket bra film :)
 
Häng på lekplatser! 
 
Haft halloween mys med vänner och barn här hemma i helgen! 
 
Kollade lite på min pappa när han tränade med crossen igår. 
 
Lite saker som gjorts i veckan, det har även tränats, haft en myslördag hemma, köpt och slagit in några julklappar, ätit halloweenfika hos vänner och Tuva har gympat. 
 
 
Nu måndag och vi sitter fortfarande i pyjamas än här hemma, haft en riktigt dålig natt med knappt någon sömn alls. Men snart tänkte jag att vi skulle orka oss ut på en promenad/cykeltur i kvarteret! Sen ikväll väntas veckans roligaste träningspass :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

Bild: interior by susan
 
Hej freeedag och nu har jag och barnen tagit helg, sambon har en timma kvar att jobba sedan får han gå på helg med oss! Först står storhandling på listan och sen ikväll ska vi ha gäster över på halloween-mys! Som Tuva har längtat, hon ska ha sin spindelman-dräkt på sig säger hon :) 
 
Annars har vi en ganska oplanerad helg framför oss vilket ska bli riktigt skönt! Bara fika med vänner på söndag och sedan träning för Tuva först och sedan för mig! Sen får vi se vad vi gör resten av helgen! :) 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Två månader kvar tills julafton

Tre jul-favoriter från Åhlens
 
 
Hur fort går tiden? Två månader kvar till jul och nästa vecka är det november! Jösses, dags att lägga på ett kål med julklapparna och planeringen inför jul :)
 
/ S.
 

Vecka fyrtiotre

 
Denna veckan ser jag fram emot:
 
° Mycket ledig tid med barnen
° Komma igång med träningen igen
° Jobbar endast ett dygnpass denna vecka
° Halloweenmys med vänner och barn 
° Antagligen besöka årets första julmarknad i helgen
 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
/ S.
 

Från den senaste veckan

Nu blev det ett litet uppehåll här inne igen, men det är verkligen fullt upp hemma med en trotsig 4,5 åring och en sjövild 1,5 åring! Jag och sambon är så trötta och går oss lägger oss redan vid 21, som ett gammalt penionärspar. Haha! :) Men lite har hunnits med det sista också: 
 
Fotograferade barnen ute i det fina höstvädret, mer bilder kommer framöver :)
 
Älskar att vara ute i god tid med julklappar, så den första är nu inslagen och klar! 
 
Änligen tagit mig iväg till gymmet, en gång! Måste ta tag i träningen igen nästa vecka!
 
 
Och nu är det lördagmorgon och jag sitter just nu på jobbet men slutar om en halvtimma, då ska jag hem och mysa med familjen. Sen ikväll ska vi ha gäster här hemma över på tacos! Sen forsätter jobbhelgen imorgon igen. 
 
Ha en fin fortsatt helg! :)
 
/ S.

Egentid, guld och gult

 
Vet ni vad? Just nu är jag och sambon påväg till Göteborg för lite egentid, fantastiskt! Ska mest strosa runt, prata utan att något barn som avbryter en hela tiden och äta massa gott. Men, lite shopping blir det säkert också. Har letat efter en snygg brandfilt att sätta upp i köket och den ovan är ju skit snygg så den hoppas jag att jag hittar i butik, och så har jag förälskat mig i den fina höstgula färgen. Köpte mig en väska i den färgen igår men vill gärna ha en snygg tröja med, har letat men ingen har fallit mig i smaken, men så såg jag denna från Åhlens på deras hemsida. Den ska helt klart spanas in idag :) 

Ha en fin lördag! 
 
/ S.
 

Äntligen ur lång sjukstuga

Nu var det över en vecka sedan jag kikade in här, får skylla på det otroligt tråkiga sjukstugan vi har haft sista veckan. Hela familjen åkte nämligen på magsjuka, alltså usch vad hemskt det är! Speciellt för barnen! Men vi håller vi alla tummar och tår att vi fått vårat för denna säsong så vi får vara friska resten :)
 
Massa dagar har spenderats inomhus iomed magsjukan så idag var det underbart att kunna spendera tid utomhus och även kunna träffa lite folk. Vi mötte upp ett par grannar för att gå bort till skogen för att plocka lite höstlöv och annat för att kunna höstpyssla. Och eftersom vädret varit heeelt fantastiskt så kunde vi sitta ute och pyssla i trädgården, utan jacka till och med. Underbart, hoppas hösten bjuder på mer sådana dagar :)
 
 
/ S.
 

En mysig söndagsutflykt

 
En nära vän till oss har startat ett företag på fritiden som bakar napoliansk pizza, och i söndags var han hos Sivans Ost och bakade pizzor i mängder. Vi tog med oss våra grannar och det blev en mysig utflykt i regnet, och goda pizzor mättade våra magar. 
 
Jag tog en med älgsalami på, gott! :)
 
 
/ S.
 

RSS 2.0