Allsång på skansen



Just nu sitter vi framför Allsång på skansen och bara tar det lugnt, så skönt att bara slappa. Ha en bra kväll! :)

/ S.

Gårdagen

 

Så här såg jag ut igår när det blev utgång, mycket trevligt var det också! :)
Kom nyss hem, vi åkte som sagt till stranden och där tog jag mig mitt första dopp för året. Rätt skönt var det också, sen blev det solning med! :) Och just nu håller jag på och tvättar, sen så fort killen kommer hem från jobbet så ska jag umgås med honom! :) Hörs lite senare!

/ S.

Trettionde juni!



Godmorgon, eller nästan godmiddag nu ju!
G
ick upp för en halvtimma sen, men känner att jag skulle kunna sovit flera timmar till. Men idag ska jag och tre vänner till stranden och jag tänkte att jag ska bada för första gången i år. Men jag vet inte om vädret tillåter idag, det är jätte fint i mellanåt, sen blir det molnigt. Så vi får se hur vi gör. Men nu ska jag ta på mig lite, Hörs senare!

/ S.

Måndax-klubben!!

Nu är jag hemkommen från nio timmars slit på jobbet, ska strax hoppa in i duschen. Sen bir det lite mat och mys med killen, för sedan ska jag och natalie ut på måndaxklubben här i stan. Kommer blir sjukt mycket folk eftersom Scotts spelar ikväll, men det blir säkert jätte kul! Ha en bra kväll så hörs vi senare eller imorrn! :)



/ S.

Tjugonionde juni!



Godmorgon, Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt, gick till och med upp en kvart innan killen gick upp.Varför? Jo, för jag börjar så tidigt som klockan åtta idag. Det har jag aldrig gjort förut så det kommer bli nya saker att lära sig nu på morgonen. Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan lite. Hörs efter jobbet!

/ S.

Wallander - Skulden



Nu har jag och killen även sett denna film i wallander serien. Den var helt okej, fast slutet gillade vi inte. Strax ska vi bege oss till sängen, försöka somna tidigt ikväll för imorrn börjar jag redan klockan åtta. GOD NATT!

/ S.

Tjugoåttonde juni!




Goddag!
Varken hann eller orkade skiva imorse innan jobbet, men nu är jag precis hemkommen efter en stressig jobbdag. Ikväll ska jag vara med killen såklart och vi ska väl göra minsta möjliga och bara ta det lugnt. Det behövs efter denna veckan kan jag lova. Men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs senare!

/ S. 

våran kväll

Godkväll!
Kom hem från jobbet för 1,5 timma sen, sen dess har vi städat lägenheten och nu duschat! Strax ska vi åka och köpa mat och sätta oss ute i solen och äta, ska ha en riktig myskväll ikväll! :) Hörs senare!


Vi, förra sommaren! :)

/ S.

Sjugosjunde juni!


Härlig bild från igår! :)

Godmorgon!

Idag är vi uppe tidigt här i lägenheten, killen åkte precis iväg för att spela golf och om tio minuter ska jag iväg till jobbet. Jobbar till fem i eftermiddag, och då blir det att umgås med killen resten av denna dag. Hörs vid fem!

/ S.

Härlig kväll

Godkväll!
Idag direkt efter jobbet åkte jag hem och träffa killen lite, sen blev det att packa ner badkläder för sedan åkte jag och tre kompisar ut på landet och badade badtunna. Vädret var perfekt och vi hade det jätte mysigt! :) Blev inte så sent ikväll eftersom jag jobbar imorrnbitti. Nu ska jag försöka kolla vad som är fel på tv:en medans jag väntar på killen som kommer hem när som helst. Hörs imorrn!


Killen idag när vi begav oss till våra kompisar! :)

/ S.

Tjugosjätte juni!



Godmorgon!

Sitter just nu halvdöd i soffan och känner att jag inte alls är sugen på att jobba idag, det är strålande sol och det kommer vara skit mycket att göra på jobbet. Men men, jag måste ju så!
Förresten igår när killen kom hem från jobbet så åkte vi och grillade god mat och njöt av värmen, plus att vi tvättade massa tvätt. Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs efter jobbet!

/ S.

dagens



Så nu blir det en snabbsväng på stan, hörs när jag är tillbaka!

/ S.

Härligt väder



S
olen skiner och jag har vart ute och solat lite nu, men nu tänkte jag göra lite ärenden och så på stan. Hörs senare!

/ S.

Tjugofemte juni!


Detta knökade jag i mig när vi kom hem igår kväll, och för killen blev det någon öl.. För det var vi värda efter allt slit!

Godmorgon!

Vet ni vad? Idag är jag ledig, och solen skiner! Underbart, så strax ska jag cykla hem till familjen och låna deras gräsmatta och sola på! :)

Föresten,uppdaterade ju inget mera igår.. för direkt efter jobbet åkte jag och killen hem till familjens gamla hus och städade och fixade det sista, för idag ska dom nya ägarna få huset. Så igår va vi där från klockan halv sex till klockan elva!! Men nu efter är det värt det, dom hade aldrig hunnit utan våran hjälp annars!

Men nu ska jag äta upp frukosten och fixa lite här hemma innan jag cyklar iväg, ha en bra dag så hörs vi senare!

/ S.

Tjugofjärde juni!

Godmorgon!
F
örlåt för dålig uppdatering igår men hjälpte ju min familj att flyttstäda och så igår och jag och killen var inte hemma fören vid tio och då var vi så trötta. Men nu efter en god natts sömn med konstiga drömmar känner jag mig inte så trött, skönt det. Men nu ska jag slöa i soffan innan jag börjar jobba om cirka en timma. Hörs efter jobbet!


En bild från i fredags, Midsommar på Kållandsö! :)

/ S.

Flytt städningen hemma hos familjen



N
u är jag hemkommen från en varm och stressig dag på jobbet, och strax ska jag iväg hem till min familj och hjälpa dom med flyttstädet. Kan lova att jag inte är så sugen på det i denna värmen. Men man måste ju ställa upp..Sen så är killen inte hemma ändå för han är och hjälper en kompis  Hörs så fort jag kommit hem!

/ S.

Tjugotredje juni!

Godmorgon!
Sitter just nu framför mtv och äter frukost, och ser hur fint väder det är ute. Synd bara att man jobbar. Men sånt är livet, man måste jobba för att tjäna pengar så. Men nu ska jag äta klart. Här kommer tre bilder från bullbaket igår:








/ S.

Nybakta bullar och mjölk!



Just nu sitter vi framför Lotta på Liseberg och äter nybakta goda bullar och dricker mjölk, underbart! :)

/ S.

Nu blir det bak här hemma

Nu ska jag och killen laga bullar här hemma, hörs när det är klart! :)

/ S.

Tjugoandra juni!



Godmorgon!

Lite sovmorgon idag, fast är skit trött ändå eftersom jag jobbade kväll igår plus att jag och killen låg i sängen och pratade till klockan var två eller nått. Men det är värt det för det är mysigt! Så nu tillbaka till just nu, sitter och äter frukost och myser under en filt i soffan. Så varmt och skönt! Men nu ska jag käka upp, hörs efter jobbet.

/ S.

slö i soffan

Så nu har vi kommit hem från min familj och sitter just nu och slöar i soffan, skönt det! Synd bara att om två timmar så är det jobb som gäller.. men men, sånt är livet! Men nu ska jag mysa rejält med killen innan jobbet! Ha en fortsatt bra dag!

/ S.

Tjugoförsta juni!



Godmorgon!

Just nu sitter vi framför tv:en och strax ska vi hem till mina föräldrar dit vi ska och hjälpa till och skruva ihop köksluckor och lite annat. Sen i eftermiddag börjar jag jobba igen. Men nu orkar jag inte skriva mera, hörs senare under dagen!

/ S.

Solsken



J
ust nu sitter jag och killen på våran uteplats och njuter av att solen skiner. Vi har vart hemma hos mina föräldrar en stund, ska dit senare med och hjälpa till och flytta allt det sista med. Ja somni förstår så är jag ledig idag, och det är underbart! ;) Men nu ska jag luta mig bakåt i stolen lite, hörs senare!

/ S.

Tjugonde juni!

Godmorgon!
Nu har jag och killen stigit upp ur sängen precis! Blev sent igår, vi kom väl i säng vid fyra tror jag, Riktigt kul igår kan vi säga att det var, så nöjda med kvällen! :) Strax ska vi gå och käka, blir väl kebabtallrik kan jag tänka mig! Och cocacola, gött! :) Men här kommer en bild från igår, mer kommer under dagen!
Ha en bra dag! :)


Jag och killen igår! :)

/ S.

Nittonde Juni!



Godmorgon!
Idag ska jag och killen först hem till hans föräldrar och käka lite, sen hem till mina och tjöta lite. Sen klockan sex ikväll ska vi till Kållandsö där två av mina jobbarkompisar har fest, så det ska bli en rolig dag! :) Ska försöka hinna skriva senare, Ha en bra dag! :)

/ S.

Cyklar iväg



N
u beger jag mig till jobbet, hörs i natt eller imorrn bitti. Ha en bra kväll! :)

/ S.

Köpa ny klocka kanske?

   
 
Allt från Colorez.se

Nä,  nu måste jag ta tag i disken. Hörs när berget är slut!

/ S.

Fram på stan

Så nu har jag sovit sen jag skrev sist, så skönt alltså! Och jag har även klätt på mig och så för ska fram på stan och möta en jobbarkompis så ska vi göra ett ärende. Sen efter det måste jag verkligen hem hit igen och diska, ser rentutsagt förjävligt ut just nu med all disk. Men nu måste jag kila fram på stan, Hörs seanre! 

 

Någon av dessa Diskmaskiner skulle inte sitta fel i våran lägenhet!

/ S. 

Artonde juni!



Godmorgon!

Idag har jag vart uppe tidigt, gick upp med killen imorse klockan sju. Sen när han skulle åka till jobbet strax efter så gick jag och mötte Lollo, sen blev det en halvtimmas promenad i skogen i regnet. Skönt det! Och nu tänkte jag att jag skulle lägga mig och vila lite, har fönstret på glänt och hör hur mysigt regnet smatrar där ute. Ne nu ska jag krypa under filten ett tag, hörs senare!

/ S.

tre bilder från igår







Min underbaraste! :)

/ S.

Storleksskillnad!



Min lilla och killens stora! :)

/ S.

sjuttonde juni!

Jag blir galen, går ju inte att publicera!!

Köpt mini-dator



Nu är den äntligen min, plus en liten rosa trådlös mus! :) Bilder på det kommer imorrn, GOD NATT! :)

/ S.

Solen lyser ute!



Nu är jag precis hemkommen från jobbet, och solen lyser! Så nu i eftermiddag och kväll ska vi försöka att njuta av den här hemma! :)

/ S.

Sextonde juni!


Den första bilden på oss tillsammans, snart 3 ½ år sedan! :)

Shit va länge sen jag gick upp kvart i sju som jag fick göra idag, börjar nämnligen åtta idag. och det kommer jag typ göra halva sommaren så det blir ingen sovmorgon där inte.. ska gå in och väcka killen strax med, men vi hörs efter jobbet! Ha en bra dag så länge!

/ S.

Mean Girls



Just nu sitter vi i soffan och kollar på just denna film! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn!

/ S.


Kvällsmat!

Godkväll!
Vi är ganska nyss hemkomna, har vart ute och gått lite i stan och så. Och nu lagar vi mat, det blir kycklindfilé, strips och bearnaisesås! Mumms! Men nu ska jag göra såsen, hörs senare! Ha en bra kväll!



/ S.

Femtonde juni!

Godmorgon!
I
dag börjar jag, känner att jag måste ta tag i mitt liv och inte äta så mycket godis och glass som jag gör VARJE DAG! Ne nu blir det andra bullar!

Godis blir det bara på fredag och Lördag, och vid speciella tillfällen.
Läsk är samma som ovan.
Sen kommer vi till glass och fika, det får det blir ibland. Men INTE varje dag.
Ta tag i träningen!

Ja det var det jag vill ändra på, måste lyckas bara med. Jag fick mig en tankeställare när en sa till mig hur jag kunde se ut innuti kroppen pga allt detta godis och glassätande varje dag! Så nu ska jag minska på det!
Önska mig lycka till, för det lär jag behöva..


Slut på detta varje dag!

/ S.


I taket lyser stjärnorna



Så har jag och killen precis sett filmen, och visst tyckte vi med att den var bra! :)
Du som också sett den, vad tyckte du? :)

/ S.

Fjortonde juni!

Godmiddag får jag väl säga nu! Har inte hunnit skriva idag för imorse när vi vaknade kom vi på att vi skulle åka till Överby och kika lite. Och vi kom hem nyss, och killen ligger just nu och provar den nyinköpa spikmattan! Nu ska jag prova.. Vi hörs senare! :)



/ S.

Marabou



Nu är jag och killen nyss hemkomna efter en kväll på vift, och just nu smaskar vi choklad. Testade den nya sommarsmaken, jag gillade den! :)

Har ni testat den, isåfall vad tycker ni?

/ S.

Grillning hos familjen!

Så nu är vi nyduschade här hemma och ska strax åka hem till min familj, där blir det grillning ikväll! Ha en bra kväll så hörs vi senare! :)



/ S.

Trettonde juni!



Godmorgon!

Idag är det Lördag, vilket betyder ledighet för många.. men inte för mig, jag ska jobba idag. Så denna dag börjar jag alltså med jobb i några timmar, sedan resten av dagen ska jag spendera med min kille. Men nu ska jag borsta tänderna och så, Hörs efter jobbet!

/ S.

Nattinlägg!

Godkväll!
Kom hem från jobbet för en kvart sen, och just nu sitter jag återigen i soffan och äter godis. Killen är ute och kör taxi nu ikväll, men hoppas att han kommer hem strax! Hoppas att ni har haft en bra kväll, Sov gott så hörs vi imorrn!

/ S.

Just nu





Tidning och en godispåse i soffan, det är så en dag i regn ska spenderas!
Om en timma blir det jobb! Ha en bra fredagkväll allihopa! :)¨

/ S.

Ut i spöregnet

Så nu går jag till Lollo för att kolla hur hennes balfrisyr och så blev, jag kan ju tyvärr inte kolla på dom på balen ikväll eftersom jag jobbar. :(
På vägen tillbaka ska jag köpa tidning och godis och gotta mig med. Hörs senare!

/ S.

Glass



Träningen och dusch avklarat! Nu är det glassmys i soffan, sedan blir det att handla massa tidningar och godis som jag ska spendera min förmiddag med! :)

/ S.

Tolfte Juni!


Exakt ett år sedan studenten var, idag!

Godmorgon!
Förlåt om jag inte uppdaterade mer igår, men direkt efter jobbet åkte jag till familjens nya hus och hjälpte till och så. Pappa och min kille var där igår sen klockan sju på morgonen, och klockan halv tio åkte vi hem igår. Jaa, det finns saker att göra kan man säga. Men idag ska jag uppdatera bättre, för idag jobbar jag eftermiddag. Men först nu om en timma blir det träning, Hörs efter den!

/ S.

Elfte juni!

 
Jag utan färgade linser. (Alltså min naturliga färg)


Jag i mörkbruna färgade linser! Vilket är finast? =)

Godmorgon!
Idag är det torsdag och idag jobbar jag 11.00- 17.00, skönt det! :) Igår var en fullproppad dag med glada studenter, lite bilder från gårdagen kommer senare. Men nu ska jag mysa lite i soffan innan det blir jobb, hörs ikväll!

/ S.

Dagens

 

 

Nu blir det lunch med Johan, sen blir det att fira Lollo och Sandra som tar studenten idag! :)

/ S.

Några få bilder från min student - för exakt ett år sedan idag!









Shit vad fort tiden går, redan ett helt år sedan!

/ S.

Tionde juni!

Godmorgon!
I
dag är det student som  gäller i Lidköping, så idag är jag ledig så jag ska fira två av mina vänner som tar studenten idag! :) GRATTIS TILL ER! Hoppas bara att vädret blir lite bättre för nu är det grått och tråkigt! Hörs om ett tag igen! :)

/ S.

Kom på posten!

Idag hämtade jag ut mina färgade linser, dom är verkligen snagga med leveranser alltså! :) Före- och efterbilder får ni se imorrn! Ha en bra kväll! :)



/ S.


BikBok!

Lite snygga saker i jeans från BikBok som jag skulle vilja ha!

 

 

/ S.

Nionde Juni!



Godmorgon!
I
dag blev det uppgång när killen gick upp klockan sju, för idag börjar jag nämnligen klockan nio. Så då blir det jobb i åtta timmar, sedan efter det ska jag hämta ut ett paket på posten! :) Ne nu ska jag luta mig bakåt i soffan och slappa lite, hörs senare!

/ S.

Godkväll!

Jag och killen kom hem för en halvtimma sen, har vart och hjälpt min familj i det nya huset tills dess. Idag har vi rivit ner tak och golv bland annat, mycket jobb kan jag lova. Strax ska vi hoppa in i duschen.. och kan lova att vi kommer somna gött efter detta slit. Så med det säger jag GOD NATT, hörs imorrn!

/ S.


Megan Fox!











Nu är jag hemkommen från jobbet, när som helst kommer killen hem och då ska vi till min familjs nya hus och hjälpa till och renovera! Hörs senare ikväll! :)

/ S.


Åttonde Juni!


Jag och mina två syskon, min Student 2008!

Godmorgon!
H
ar precis ätit frukost och slöar just nu under en filt i soffan. Om en timma är det jobb som gäller, så skönt att jobba dag igen nu.. för förra veckan jobbade jag fem kvällar, men denna veckan blir det bara en kväll! :) Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet! :)

/ S.

Nu till jobbet!

Så här ser jag ut just nu, nu cyklar jag till jobbet. Ha en härlig kväll!



/ S.

Sjunde juni!

Godmorgon!
Här hemma gick vi upp för en timma sen och nu myser vi i soffan framför tv:en.
Måste säga att gårdagen var jätte mysig, blev ju grillning i familjens nya hus som dom renoverar.. sen kollade vi även på crousingen som var i stan igår kväll! Mycket fina och häftiga bilar! Här kommer tre bilder från gårdagen!


Grillade även marsmallows, gott! :)


Jag och ena sysslingen som ville vara med och grilla.


Andra sysslingen som älskade marsmallowsen!

/ S.

Grillning

Godkväll, just nu har vi en paj i ugnen som vi väntar på ska bli klar. Sen ska vi cykla hem till mina föräldrar igen där blir det grillning ikväll! :) Annars idag har vi vart lite varstan, bland annat på Spiken och ätit middag.

Men nu ska vi åka.. förresten ikväll är det cruising, det blir väl att kolla lite på det antar jag! :)



Härlig grill, denna skulle jag vilja ha på våran uteplats! :)

/ S.

Sjätte Juni!



Godmorgon!
S
itter just nu och äter frukost och är skit trött, strax kommer killen upp också.. men han var ju ute igår så han är väl lite dålig! ;) Om drygt en timma ska vi hem till mina föräldrar (eller deras nya hus som dom håller på och renoverar), där ska vi fika och gratta min lillebror som fyller 18 år idag! Grattis till han! Sen efter det vet jag inte vad vi ska göra på min lediga dag! Ha en bra dag så hörs vi senare!

/ S.

Vi hade iallafall tur med vädret - igen!



Ja nu har jag och killen äntligen sett denna, och den var rolig tyckte vi båda. Så den rekomenderar jag er att kolla på!
Nu ska jag mysa vidare, hörs imorrn! GOD NATT passar jag på att säga nu! :)

/ S.

Jobbat klart!

Nu sitter jag och myser i soffan, och njuter av en daim och Päron Mer.. och njuter även av att kvällens jobb är över idag! Och imorrn är jag ledig, ska bli underbart det! :) Men nu ska jag mysa ännu mera, och kolla om det finns något bra att kolla på tv:en. Hörs senare! :)

/ S.

Dagens!



Somnade i soffan och vakna för en stund sedan så nu har jag brådis, måste köpa födelsedagspresent och lite annat till bror som fyller år imorrn innan jag ska möta Malin. Så nu måste jag skynda mig iväg, hoppas jag hinner skriva igen innan jobbet! :)

/ S.

T-shirts

Jag har alltid tyckt om t-shirts med coola och annorlunda tryck, här är några som jag gillar härifrån!

     

/ S.

Femte Juni!



Godmorgon Godmorgon!

Sitter just nu framför tv:en och har precis ätit frukost, och om en timma blir det lite träning. Sen blir det lite städ i lägenheten, och sen träffa en kompis. :) Och sen i eftermiddag blir det jobb. Blir nog en bra dag, hörs efter träningen!

/ S.

Forever21

           
        

Dessa saker skulle jag vilja hitta i min garderob just nu! :)

/ S.


Fjärde Juni

Godmorgon!
Gick upp för en halvtimma sen, och har precis klickat hem ett par färgade linser! :)
Idag jobbar jag kväll, så nu på förmiddagen tänkte jag åka och träna lite. Sen ska jag träffa en kompis och tjöta! Men nu ska jag slappa i soffan lite innan jag beger mig och försöker träna lite. Hörs senare!


Dessa bruna linser klickade jag precis hem! :)

/ S.

Onsdag!



Godmorgon!

Gick upp för en halvtimma sen och har nyss ätit frukost framför tv:en. Ska strax hoppa in i duschen och tvätta håret, för sen klockan tolv blir det jobb. Jobbar nämnligen 12-20 idag. Men nu ska jag slöa lite i soffan innan det.
Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.

Megan Fox!







Världens vackraste enligt mig!

/ S.

McFlurry Marängsviss

Kom nyss hem, har vart ute och gått lite med Sanna, sen blev det Donken och var ju tvungen att smaka på McFlurry Marängsviss. Och den var god, men inte lika god som när man gör egen! Just nu håller jag på och tvättar för fullt med.
Kan lägga till med att det är så otroligt skönt att vara ledig! :)

/ S.


Tisdag!


Godmorgon!

Vaknade för en halvtimma sen, så skönt att sova tills man vaknar. Jobbade över till nästan halv ett igår, sen så vaknar jag ju när killen går upp till jobbet.. men jag stensomna så gott så! :) Just nu när jag satte på tv:en så går MTV MOVIE AWARDS 2009, så roligt att titta på tycker jag. Så nu ska jag kolla på det, sen ska jag antagligen träffa Sanna vid ett.  Ha en bra förmiddag så hörs vi senare!

/ S.

New Moon Trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Åh, vill inte vänta tills November alltså!


Nu blir det duschen, sedan jobb!

/ S.

Mtv movie Awards 2009!









Har precis kollat alla klipp från Mtv Movie Awards som gick i natt! :)

NU: Göra ett nytt försök att sätta mig ute i solen lite!

/ S.

Solsken!



Underbart väder ute, så nu ska jag sätta mig ute och njuta! :)

/ S.

Första Juni!



Godmorgon!

Sitter just nu framför Vakna med the voice och har precis ätit frukost. Om en timma blir det träning, sen tänkte jag sitta ute och njuta av solen. Jobbar nämnligen i eftermiddag, så perfekt att passa på att njuta lite av solen på förmiddagen! :) Men nu ska jag slö lite i soffan innan träningen drar igång!
Hörs senare!

/ S.

RSS 2.0