En vecka ♥

 
Idag blir Lexus redan en vecka gammal och vi är så förälskade i våran lilla pojke. Hela familjen är lediga ihop här hemma och vi njuter för fulla muggar allihopa av allt familjemys! ♥
 
I veckan som gått har vi bland annat haft våra familjer här på lite besök, det har bakats, tagit första promenaden med vagnen, tagit in påskriset och mest av allt bara myst ihop! ♥
 
/ S.

♥ Lillebror LEXUS är här ♥

 
I torsdags blev Tuva äntligen storasyster, och det var en perfekt liten lillebror som fick namnet LEXUS kom ut till oss. Vi är alla överlyckliga och njuter av bebis-bubblan 
 
/ S.

Vecka 40

 
Idag kliver vi in i vecka 40 och snart är du här! 
 
/ S.
 

Vår-önskningar till garderoben

 
Jag är så otroligt sugen på att uppdatera vårgarderoben, men nu är det inte långt kvar tills bebis i magen är redo att komma ut så snart kan jag handla. Måste ioförsig bli av med gravidkilona först också, vi får se hur lånt tid det tar..
 
Du hittar allt här
 
/ S.

En helg i mars

Fyra bilder från min helg! 
 
Nu måndag och vi har en lugn dag jag och Tuva, har varit och lämnat lite prover på morgonen och sen ska det storhandlas och grejas lite här hemma :)
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.
 

ProPud Ice Cream - Heavenly vanilla

 
I början av veckan köpte jag med mig ProPuds senaste tillskott, nämnligen glassen. Först ut att testas var vaniljen och den var helt okej, lite annorlunda i konsistensen på något sätt än vanlig glass tycker jag men som sagt helt okej. Något jag kanske kommer köpa igen om jag vill ha ett nyttigare alternativ än vanlig glass.
 
Har även den med choklad-smak liggande i frysen just nu, återkommer med mer om den så fort jag smakat! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Slank in på Lagerhaus hemsida och fick syn på denna enkla men snygga planteringslåda, det hamnar på vill ha-listan direkt! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon! 
Här hemma startar jag och Tuva helgen med att det snart trillar in ett gäng fikagäster här hemma. Mer idag så ska jag möta upp en vän för fika på stan och sedan blir det garanterat fredagsmys hemma med familjen ♥ 
 
Annars i helgen så har vi inte så mycket mer inplanerat förutom dop och kalas på söndag, så får se vad vi gör mera. Hoppas vi får härligt vårväder iallafall så vi kan vara ute mycket :) 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.
 

Vecka 39

 
Idag kliver vi in i vecka 39, och nu är det inte långt kvar tills vi är fyra i familjen ♥ 
 
/ S.

ProPud Strawberry

 
Älskar att prova nyheter och eftersom jag är ett stort fan av ProPud Choklad så var jag ju givetvis tvungen att testa denna nyhet med jordgubb. Och den får tummen upp! Har redan ätit två stycken och måsta fylla på lagret här hemma med några till nästa gång det blir handling! :) 
 
Igår köpte jag förresten ProPud´s senaste nyhet, nämnligen protein-glass. Lovar att återkomma med hur den smakade!
 
/ S.
 

Första frisörbesöket för Tuva.

 
Igår var det dags för Tuvas första frisörbesök, och det gick så otroligt bra! Satt still hela tiden och tyckte det var så spännande, och snacka att hon var nöjd när hon fick slingor i fina färger när klippningen var klar! :) 
 
/ S.
 

Tre från helgen:

 
 
 
Vi startade helgen med att fina vänner var över på lek och kvällsmat, riktigt trevlig kväll som alltid! Sen i lördags hade vi en underbar vårdag, jag var först en sväng på stan medans Tuva och sambon var på badhuset, åt förmiddagsfika i en solstol på baksidan av huset sen grejade vi lite ute i trädgården och tog sedan en cykeltur för att köpa lördagsgodis.
 
Igår var det ju söndag och då planterade vi lite vårblommor på framsidan, Tuva var iväg på sin älskade gympa, vi tog en cykeltur och avslutade helgen i soffan med pizza och choklad.
 
Bra helg! Håller alla tummar och tår på att vi får massa härliga vårdagar att njuta av nu framöver :) 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

l ö r d a g

 
Solen lyste in redan tidigt imorse och det visar att det ska bli strålande sol och sju grader idag, låter ju helt underbart om det blir så! Jag ska cykla fram och köpa lite vårblommor att plantera, sedan får vi se vad vi gör hela familjen denna lediga soliga lördag! :) 
 
/ S.
 

Vårat vardagsrum

 
Idag har vi haft en fotograf här hemma som fotat vårat hem, för det är nämnligen så att vi ska sälja det längre fram i vår! :) Ska bli spännande att få se resultatet på bilderna :)
 
/ S.

B U K E T T

 
I torsdags när vi hade taco-night med vänner här hemma så fick jag denna underbara bukett! Så otroligt fin! :) 
 
Nu tisdag och jag ska precis avnjuta en stor skål med glass innan jag tar tag i dagens to do-lista. Dom sista fönstren ska putsat, hela huset ska dammas och det ska storhandlas. Det gäller att passa på när Tuva är en liten stund på förskolan och leker med kompisarna! 
 
/ S.
 

Första måndagen i mars.

 
Fyra bilder från veckan, har gått i matens tecken ser jag! Hihi! Har ätit lunch på stan med en vän, haft taconight med vänner här hemma, ätit på favorit hamburger-haket med min pappa och mina syskon, mums! Och försökt ta lite bilder på magen, vilket är betydligt lättare sagt än gjort på sig själv..
 
I helgen har vi grejat en del här i huset, bland annat tvättat fönster och städat i trädgården. Sen när vi vaknade går så hade snön gjort comeback, vilket jag inte gillar.. så nu hoppas jag på plusgrader och sol så det försvinner direkt!
 
Nu måndag och först idag ska jag och Tuva iväg till frisören, sen blir det lunch med en vän och hennes son som numera bor i stockholm så det ska bli så mysigt att ses igen! :) Bra start på veckan tycker jag! :) 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Dessa ankelboots måste bli mina, du hittar dom här
 
/ S.

Födelsedagspresent från en fin vän.


I måndags var en rikigt grå och allmänt deppig dag, tills en vän plingade på dörren med ett paket med sakerna ovan! Snacka om att det gjorde min dag! :) Tusen tack Elin! 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Ville bara kika in och önska er en mysig fredagkväll och start på helgen! Idag har vi vartit på bvc med Tuva, grejat lite här i huset och såklart haft fredagsmys i form av tacos och familjetid 
 
Och nu ska jag återgå till fredagsmyset igen 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

Hejdå Februari - Välkommen Mars!

 
Där swichade februari förbi, och nu välkomnar vi mars! Och våren hoppas jag! :) 
 
Februari har varit en bra månad med bland annat mycket kalasande och familjehäng. Jag jobbade även mitt sista pass på jobbet på väldigt länge i början på februari, pausade mitt gymkort och nu försöker jag vila mycket.. men med just det går det inte så bra, det är alltid tusen saker som ska göras och jag hinner oftast bara sitta ner under lunchen. Pust, måste försöka dra ner på tempot nu det sista! Vi är ju faktiskt inne i månaden som bebis är beräknad! ♥ 
 
/ S.
 

RSS 2.0