L I S E B E R G

Bästisarna, väldigt taggade inför vad som komma skall! 
 
Vi hade verkligen tur med vädret! Nästan lite för fint och varmt tom..
 
Tuva älskade alla karuseller!
 
Och Lexus sov sig igenom nästan hela dagen :)
 
Bjuder på lite bilder från våran dag på Liseberg, kan sammanfatta det så att vi lär få åka dit varje år nu framöver för Tuva ääälskade det! :) 
 
/ S.

Premiär för Lexus på gymmet!

 
Idag var det dags för Lexus första besök på Friskis & Svettis, perfekt med tider när man får ha med dom små. Han tyckte om att ligga där och kika på mig när jag tränade lite lätt, innan han sedan stensomnade. Så han får följa med flera gånger, helt klart! :)
 
/ S.
 

Fyra från långhelgen!

I torsdags hade vi min pappa och lillebror över på grillat! 
 
Fredagen spenderade vi på Liseberg!
 
I söndags var vi ute och fotade Tuva.
 
Morsdags-grillning i mormor och morfars sommarstuga på Spiken.
 
Hoppas ni också haft en fin långhelg! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Kikar in och bjuder er på lite fredagsinspiration i form av ett snyggt barnrum! Ska bli kul att inreda Tuvas rum i nya radhuset sen, älskar hennes rum här hemma just nu med så vi får se hur vi ska toppa det! :) Sen får Leuxus också ett eget rum men det tar vi och inreder längre fram, för vi kommer ha saker att göra upp till öronen i radhuset ändå. 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

En onsdageftermiddag på lantgården

 
Igår eftermiddag hämtade vi upp mamma/mormor och styrde mot lantgården, och vilken mysig eftermiddag det blev. Solsken, klappa djuren och en glass i skuggan. Tummen upp för sådanna eftermiddagar :) 
 
Här hemma sitter jag och lilleman i soffan, medans sambon tar sovmorgon. Tuva ville nämnligen sova hos farmor igår så tänkte passa på att ta sovmorgon hela familjen, men det tyckte inte Lexus.. Så skönt förövrigt med långhelg så man får mer lediga dagar ihop med sambon, vi får se vad vi hittar på idag men det ser iallafall ut att bli en solig och härlig dag! :)

/ S.

Jeans x 3

Letar fortfarande efter en snygg jeansjacka och hittade denna på h&m, såg riktigt snygg ut så måste ta ett kik på den i butik. Sen hur söta var inte hängsleshortsen? Hade vartit så söta på Lexus i sommar tror jag :) Och Tuva hade varit supersöt i klänningen, får nog ta och spana in allt i butik känner jag! :)
 
/ S.
 

Lexus 2 månader ♥

 
Idag blir lillebror i familjen två månader! Kan inte förstå hur fort tiden går, det har varit två jätte mysiga månader med mycket familjemys och njuta av våran lille Lexus ♥
 
/ S.

Fyra från helgen:

 
Startade fredagen med ett pass på gymmet, premiär på det efter förlossningen. Så kul att vara där igen :)
 
 
Sen på kvällen gick vi hem till vännerna och åt grillade hamburgare.
 
 
I lördags fick jag en timmas egentid i solstolen, sen blev det grillat till kvällsmat hos svärfar.
 
 
Och igår började vi dagen med storhandling innan det var dags för minigolf och glass på campingen, sedan promenad i solen och avslutade sedan helgen med en pizza framför hockeyn! 
 
Hoppas du också haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Igår kom verkligen sommarvärmen hit, över 20 grader och sol och moln och väldigt kvavt. Och värmen är tydligen här för att stanna, iallafall för en vecka framåt :) 
 
Ikväll blir det mat och lek med trevliga vänner, annars har vi inget planerat idag men det visar att det ska fortsätta att vara varmt så gissar att det blir lekplatshäng iallafall. Funderar även på om jag ska våga mig iväg till gymmet när sambon kommer hem, måste få upp styrkan i armar och ryggen känner jag! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

Välja färg till sovrummen i nya radhuset!

 
Alla dessa saker som ska göras när man ska flytta och renovera, alltid något val att göra eller beslut att ta! Just nu kollar vi färg och även lite tapeter, men tror vi bestämt oss för att vänta med tapeter och bara köra på färg. Bättre att bo in sig lite innan man bestämmer tapet och vart den passar bäst! Vi har iallafall bestämt oss för att det blir grått i både Tuva´s och vårat sovrum. 
 
Och påtal om beslut, förra veckan beställde vi ytterdörr och kran till köket! Skönt att det är gjort, bara hantag/knoppar till köket kvar att hitta.. svårt att hitta dock eftersom vi är kräsna och vill ha lagom stora i mässing! Men det hittar vi nog tills det är dags att flytta in :)
 
/ S.

Premiär på träningen igen!

 
Igår var det dags, var på mitt första gympapass sedan oktober (då fick jag ju inflamationen i benet) och sen förlossning på det så det var otroligt roligt att vara tillbaka igen. Eller ja tillbaka och tillbaka är man ju kanske inte direkt för man får ju ta det otroligt lugnt såhär bara några veckor efter förlossningen. Men så kul det var, otroligt roligt! :)
 
Tisdag idag och jag har precis kommit ut ur duschen efter en morgonpromenad, ska göra mig iordning sedan mata Lexus innan jag traskar bort till stan och köper en karaff som jag inte kunnat släppa sedan jag fick syn på den förra veckan! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.
 

En helg i maj

 
Helgen är strax över och vi har haft en bra helg, dock fick vi inget fint och varmt väder som dom visade.. Men vi har ändå hängt i stadsträdgården och fikat, lekt och kollat på uppträden då ica fyllde 100 år så dom ordnat massa ståhej i parken. Vi har även grillat, fikat på skogshyddan med vänner och även hunnit lite mindre roliga saker som att rensa nere i källaren!
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Skönt med helg igen så sambon får vara ledig tillsammans med oss här hemma :)
 
Dom enda planerna som finns för helgen är någon familjesak som dom ska ha i stadsträdgården imorgon, tänkte det kunde vara kul att gå och kika på. Sen så visar dom att det ska bli 15 grader i helgen och det låter ju heeelt underbart så det håller vi verkligen alla tummar och tår på att det blir :)
 
Hoppas ni får en härlig start på helgen! 
 
/ S.
 

Vår/sommarjackor

 
Just nu är jag ute efter en snygg tunn vår/sommarjacka, någon som inte är fodrad utan som man kan ha en varm sommardag också. Dessa ovan från h&m föll jag lite extra för!
 
Alla tre på översta raden är från tjejavdelningen faktiskt, den vita i mitten där ser ju så snygg ut. Men tror tyvärr inte den är så praktiskt i vit när man har två barn.. Sen dom på andra raden är från vanliga dam, älskar mintgrönt just nu så den måste jag nog se till att testa i butik. 
 
/ S.
 

Rabarber

 
Nu har rabarberna verkligen tagit fart här hemma i landet, kanske får ta och baka en rabarberpaj i helgen :)
 
En av sakerna jag kommer sakna vid flytten till radhuset är våran stora trädgård, där kommer vi ha en betydligt mindre. Samtidigt så ska det bli skönt att slippa massa trädgårdsarbeten som både jag och sambon tycker är så trist! 
 
/ S.
 

ProPud Ice Cream - Chocolate Dreams

 
Har nu testat ProPuds glass med smak av choklad också, och den kan jag verkligen rekomendera för den var riktigt god! Den är perfekt om du vill ha en nyttigare efterrätt med massa protein i! :)
 
Förresten så såg jag att det inte gick att kommentera i mitt förra inlägg, konstigt! Undra om det har något att göra med att jag då gjorde en ny kategori till inlägget? Hmn, hoppas det bara va något tillfälligt! 
 
/ S.
 

Nya köket är beställt och kebab i pitabröd.

 
I lördagsmorse styrde vi bilen mot uddevalla för att besöka ikea och beställa kök. Och det fanns massa snyggt och vi föll lite extra för det på bilden ovan, så det blir den bänkskivan och väggplattan till vårat nya kök. Efter några timmar styrde vi bilen hemmåt igen och åt en väldigt god kvällsmat, nämnligen hemmagjord kebab i pitabröd! Mums! 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
/ S.

F R E D A G

 

Godmorgon soliga fredag! 

Idag kommer min mormor och morfar hit på lite fika, och ikväll blir det klassiskt fredagsmys med tacos gissar jag. Annars i helgen så ska vi till ikea för att beställa kök till nya huset, sen blir det även kalas för min syster som fyllde år i veckan! :)

 

Ha en fin helg! 

 

/ S.


Från pojkavdelningen

 
Så kul att jag numera även kan kolla på killavdelningarna på stan, visst har jag ibland tagit ett kik där till Tuva också men det har otroligt sällan blivit något köp därifrån. Men nu, nu får det bli ändring på det när vi nu även har en liten kille i familjen! :) Dessa två fina från kappahl hade gärna fått uppdatera Lexus garderob. 
 
/ S.

Grillade hamburgare med vänner.

 
Igårkväll hade vi vänner och barn över på kvällsmat, vi passade på att grilla hamburgare och korv ute i solen och hade en riktigt trevlig kväll! Kul också att det fina vädret fortsätter, hoppas verkligen vi får en solig och fin vår och sommar! :) 
 
Idag ska jag och en vän gå en barnvagnspromenad som Friskis och Svettis anordnar, hoppas den är bra så man kan komma iväg på det varje vecka :) 
 
/ S.

Överraskningfest för sambon

 
I många veckor har jag i smyg planerat inför en överraskningfest för sambon som fyllde 30 år förra veckan, och i lördags var det äntligen dags! Jag var så otroligt nervös att han skulle ana något, men han blev så otroligt överraskad och chockad när alla hans vänner och närmsta familj stod innanför dörren hos hans pappa i lördags. Så himla kul att det blev så lyckad och att sambon blev så glad :) 
 
Men nu efter allt planerade, handlande och pysslande så hade jag nog behövt en veckas utomlandssemester känner jag! Men äsch det går ju inte just nu, men jag tänkte faktiskt passa på att sätta mig ute i solstolen en liten stund nu medans Lexus sover och Tuva är och leker med sina förskolekompisar! Härligt att våren kom med 1 maj igår! :)
 
Hoppas ni haft en fin långhelg! 
 
/ S.
 

RSS 2.0