Söndag!

Nu har jag kommit hem för dagen, har inte hunnit kriva för imorse myste jag med älsklingen innan jag jobbade 12.00- 18.00 och därefter åkte jag direkt iväg och kollade på när han spelade innebandy match! Så nu kom jag hem och sitter just nu under en filt med en skål glass! Älsklingen var nu tvungen att hjälpa till med en annan match så han kommer hem om cirka en timma! :)

Förresten i natt när jag skulle kolla på The Hills så krångla det, så tänkte att jag skulle kolla på det nu istället! :)
Hörs senare, Kiss!


Bild: Jag idag!

/ S.


Nerbäddad!


Bild: Mtv.se , där jag även kollar dom nya avsnitten från.

Nu har jag bäddat ner mig under duntäcket för att kolla på några till av dom nya avsnitten av The Hills. Får se hur länge jag hinner se innan älsklingen kommer hem. Kvällen med vännerna var mysig förresten! :) Sov gott allihopa så hörs vi imorrn, Kiss!

/ S.


Nytt i garderoben! :)

Denna snygga skinnjacka fick jag av älsklingen idag, är så glad för det! :) :) kom precis hem, har vart och jobbat (städat) strax ska jag städa lite här med inför kvällen då vännerna kommer. men nu ska jag laga lite mat först! :) Kiss!


/ S.

Lördag!


G
odmorgon, sitter just nu & äter frukost framför tv:en i vardagsrummet, medans älsklingen ligger kvar i sängen i sovrummet. vill bara krypa ner bredvid han igen! :)

Ska jobba idag 10.00- 13.00 efter det ska jag va med älsklingen en stund, sen ska han bort & jag ska åka &jobba (städa). ikväll ska jag ha hit mina närmaste vänner, inget speciellt bara umgås! :) Hörs senare idag, Kiss!

/ S.

Idol!

Just nu sitter jag och älsklingen hemma hos mina föräldrar och äter godis framför Idol! Vi har vart här ett tag och åt även kvällsmat här. Om en stund ska vi hem till oss i lägenheten för massa mera mys och glass såklart! ;)
Förresten vem tror ni vinner idol? Jag både hoppas och tror på Kevin! :) Hörs imorrn, Kíss!


/ S.

Dagens + glasskålen!

Som  ni märkte blev jag sen imorse så hann inte skriva igen! Så nu blir det två bilder, en på min älskade cardigan(som ser ut som en kavaj), den är snyggare i verkligheten! :) & sen en bild på glassen jag knökade i mig efter frukosten imorse! :)

  
När som helst kommer älsklingen hem från jobbet och då blir det mys hela kvällen, underbart! :) Ha en bra fredag, Kiss!

/ S.

Fredag!

Nu är det fredag igen, shit va fort tiden går. även idag är det jobb som gäller för mig men bara 11.00- 16.00. Sen ska jag och älsklingen ha en underbar myskväll med varandra hela kvällen! mysigt! :) Men nu ska jag äta upp mij frukost för att sedan äta lite glass med innan jag ska hoppa in i duschen. Hörs innan jag går sen, Kiss!

/ S.

Glass i stora lass! :)


H
alvligger just nu i sängen med datan i knät och kollar på när min älskling installerar Wii här till tv:en. Vi har precis ätit kvällsmat och jag längtar nu till glassen som vi köpte hem idag. vet ju att det kommer vara jag som äter upp hela förpackningen själv, för jag älskar det! :) krämig vaniljglass med choklad, mumma! :) ikväll annars här i lägenheten blir det massa mys, prison break bland annat! :) Hoppas ni får en bra kväll! :) Kiss!

/ S.


Dagens!



Fick inget bättre bild, nu måste jag till jobbet! Hörs senare ikväll, kiss!

/ S.

Torsdag!

Godmorgon på er, idag är jag trött känner jag. och det är jobb som gäller idag med, 10.00- 18.00. men nu orkar jag inte skriva mer, skriver igen innan jag går till jobbet om jag hinner. KIss!

/ S.

Godkväll!

Sitter just nu med älsklingen framför Oskyldigt dömd, skit bra tycker vi! Har inte hunnit skriva för jobbade ju till sex sen hem och träffa älsklingen lite för att sedan åka hem och hälsa på mamma och pappa. och nu sitter vi igen i soffan, mysigt! :) Snart går vi nog och lägger oss i soffan och kollar på tv:en eftersom vi har min tv där hängande på väggen, så skönt och mysigt är det! Bild kommer på det snart med, för det vill ni ju ha! :) Men med detta säger jag nu God Natt hörs imorrn! Sov gott, Kiss! 
 
  

/ S.

Dagens!



Syns lite dåligt dock, strax ska jag iväg till jobbet! Ha en bra dag så hörs vi ikväll! Kiss!

/ S.

Onsdag!

Vaknade av att  butikschefen från jobbet ringde och ville att jag skulle komma och jobba. Så idag blir det jobb 10.00- 18.00. Så det är bra, för jag är glad för alla timmar jag får. men nu måste jag äta frukost! Kiss!

/ S.

På tal om Jul..

Visste du att 131 svenskar har tilltalsnamnet jesus och 4 heter Jul i förnamn?
Källa: scb

Strax kommer älsklingen tillbaka och då ska vi duscha för att sedan mysa framför tv:en i sängen!(Gud va sugen jag blev på mormors hemmabakta pepparkaor nu, får fråga henne om jag får vara med för sååå goda är dom!) Så med detta säger jag nu God Natt så hörs vi imorrn, Kiss!

 
 
/ S.


Ändring!

Godkväll, sitter just nu under världens mysigaste filt i soffan. älsklingen åkte precis på träning så jag har det lugnt och skönt här själv just nu! :)

Förresten idag skulle jag ju vara med min vän, stan, fika och lite så. men tjugo i två ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in eftersom en blivit sjuk, och då kunde jag intre säga nej eftersom jag vill ha alla timmar jag kan få just nu. så klockan två började jag jobba och slutade sedan klockan sex! Tråkigt eftersom jag ville vart med min vän men, sånt är jobblivet! :( Men är nöjd ändå för då blir det mer pengar i plånkan! :)

/ S.

Dagens!

 
Strax kommer min vän, då ska vi göra stan och fika! Mys! :) Ha en bra dag, Kiss!

/ S.

Tisdag!

Vaknade för tio minuter sen, och någon minut efter det ringde en jobbarkompis och frågade om jag ville jobba åt henne torsdag och fredag, hoppas det blir så att jag gör det! :) idag har jag inget planerat förutom att det kanske blir fika med en vän vid två, sen ikväll blir det mys med älsklingen såklart! :) Förresten, mysigt att det fortfarande är snö ute tycker jag! Hoppas det kommer mera! :) Hörs senare, Kiss!


/ S.

Dagens!

 
Syns lite dåligt dock!

När som helst kommer älsklingen hem och då ska vi åka till Coop och kolla på badrumstillbehör! Sen blir det en massa mys ikväll, underbart! :) Ha en bra kväll där ute! Kiss!
/ S.

Snö!

Så här ser det ut ute vid våran balkong just nu, mysigt så länge man sitter inne men nu måste jag gå ut! :)


/ S.

Måste ut i ovädret!

Sitter just nu med en tallrik mat i knät och kollar lite på mtv, förut när jag kom hem från träningen somnade jag i sängen och vaknade upp cirka två timmar senare. skönt var det, men va egentligen inte meningen att sova så länge men men. utanför fönstret så är det oväder (massa blåst och det snöar även) tyvärr ska jag strax ut i det vädret för jag ska nämnligen iväg och söka lite jobb, känns inte så lockande att gå ut men jag måste verkligen! Ne nu måste jag äta upp, skriver innan jag går! Kiss!

/ S.

Måndag!

Godmorgon, ligger just nu i sängen med datan i knät och kollar på den nyuppsatta tv:en här på väggen i sovrummet. ja, bilder kommer så fort det är klart! Strax ska jag iväg och träna som vanligt på måndagar, ville verkligen sova vidare men det får jag göra imorrn istället! men nu ska jag ta på mig träningkläderna och lite så, hörs efter träningen sen! Kiss!

Snygg sko, från H&M! :)

/ S.

Life of Ryan!

Halvligger just nu i soffan och kollar på Life of Ryan, medans pappa och älsklingen grejer bredvid mig med att sätta upp den andra tv:en på väggfästet i sovrummet! :) Längtar tills sängen plus sängstommen kommer så man kan göra iordning sovrummet klart! tror det kommer bli jätte fint när det väl blir klart! :) men nu ska jag gå och se om dom vill ha hjälp, hörs senare! Kiss!

/ S.

Ikea!

Goddag mina vänner, sitter hemma hos mina föräldrar lite jag och min älskling. vi kom precis hit för vi och min mamma har nämnligen vart på Ikea idag, köpt säng och lite annat smått och gott till nya lägenheten! :) Ska vara här cirka en halvtimma till för att sedan åka och kolla på innebandy då IBK spelar. :)

Kan lova att vi har att göra ikväll med, skruva ihop sängbord och så. Sängen och sängramen kommer med hemleverans om cirka en till två veckor! :) men nu ska jag tillbaka och mysa med älsklingen i soffan! Kiss!


/ S.

Nu: Dansbandskampen!

Sorry för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp dela dagen, har fixat i lägenheten och lite annat! Har vart med älsklingen precis hela dagen, och det ska vi vara hela kvällen mys! :) just nu lagar vi mat, potatisgratäng, kött och gorgonzolasås! så gott! :) och nu börjar Dansbandkampen som vi ska mysa framför ikväll och sedan självklart Svensson Svensson! Hörs senare ikväll eller imorrn! :) Kiss!


Hejja Scotts som är från våran stad! :)

/ S.

H&M!


Snyggt från H&M, tyvärr är allt detta slutsålt enligt hemsidan! hm.com

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla i gamla skolkataloger! Hörs imorrn, Kiss!

/ S.

Halt!

Kom precis hem, har nämnligen vart och jobbat (städat) och sen hemma hos min familj en sväng. :) och nu sitter jag bara och slöar, tänkte att jag kanske skulle gå och lägga mig snart med. för älsklingen jobbar ju som sagt ikväll, han kör taxi så han kommer säkert inte hem fören klockan fyra eller nått! Så tråkigt att lägga sig i sängen utan han, men vet ju att han kommer sen! :)

Förresten, shit va halt det är ute! Alla där ute, kör försiktigt! :)

/ S.

Snöar igen!

Ser ut genom fönstret att det har börjat snöa lite nu, mysigt! :) älsklingen är på banken och kommer när som helst tillbaka och då ska vi gå och kolla på säng. innan han åkte till banken var vi ute och åt lunch ihop, det var mysigt och gott! :) men nu ska jag fortsätta kolla på Vänner och kolla på hur det snöar innan vi ska gå och kolla på säng! Hörs senare ikväll, Kiss!


/ S.

Fixar och donar!

Idag har jag tagit tag i massa saker som jag inte orkat denna veckan, pratat med försäkringskassan om en räkning, packat upp en låda till och rensat ur. sen ska jag nu ringa fastighetsskötaren om att det ska stå mitt namn på brevlådan med! :) snart kommer älsklingen hem med, och då har vi lite saker vi ska göra. men nu ska jag ringa fastighetsskötaren, hörs senare! Kiss!

/ S.

Fredag!


G
odmorgon, ska strax iväg och träna så sitter här och kollar på tv:en lite.

S
en annars idag har jag inte speciellt bestämmt, eller har lite saker att fixa med lägenehten och så där. sen så slutar älsklingen tidigare idag eftersom han ska sälja sin gamla lägenhet idag så självklart ska jag vara med han så fort det är klart, då ska vi iväg och kolla på säng och lite så. sen ska han köra taxi ikväll, så då ska jag passa på att åka och jobba (städa) och sedan åka hem till mina föräldrar lite med!

M
en nu måste jag ta på mig träningskläder, hörs efter träningen! Kiss!

/ S.

Forever21!

Här är lite av alla saker jag gillar mest från Forever21, snälla en butik i Sverige tack! :)

       
       
/ S.

Godeftermiddag!

När jag kom hem hit förut strax efter tolv och skulle sätta på datan så funkade det inte.. hmn tänkte jag. provade att starta tv:en men det gick inte heller, inte lamporna heller. fan, vi hade ingen ström. så jag duschade i mörkret, kunde inte blåsa håret och sminkade mig i mörkret! fy va arg jag var, rindge älsklingen så han fick ringa och kolla vad som var fel och det hade blivit något fel nu när vi flyttat, men nu är det ordnat! :)

Har vart och sökt ett jobb, men dom behövde inga just nu! :( fy vad jag blir trött på detta! :( vill ha ett jobb ju! men men, får nog ett snart hoppas jag!

Nu till en sak som gör mig glad, min killkompis ska komma hit till mig idag. Han flyttade för ett tag sedan från denna stan sen dess har vi träffats väldigt lite, för lite rättare sagt men idag kommer han hit till mig! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Torsdag!


Godmorgon, vaknade nyss och nu ska jag iväg och jobba (städa) i några timmar, sen efter det ska jag hem och duscha och så där. sen ska jag gå och söka ett jobb, och efter det ska jag träffa en killkompis till mig! :) Men nu måste jag kila, Kiss!

/ S.

Tidigare idag!

 
Så här såg det ut utanför våran dörr i förmiddags då denna vinterns första snö kom hit till lilla Lidköping. Men den regnade snabbt bort och det finns inget vitt kvar! Tråkigt tycker vi!
Ha en bra kväll, Kiss!

/ S.

Utanför dörren!

Ja det räcker att jag typ går utanför min dörr så är jag på stan, lyxigt va! :) ska fram nu och ögra lite ärenden, posta brev och lite andra saker som måste fixas! Så nu ska jag ta på mig min snygga mössa och pallra mig ut, osmikad och blek! Kiss!



/ S.

Snö!!


G
odmorgon, sitter i soffan och ser ut genom fönstret att det snöar!! :) men det är så tunn och lite snö så det blir inget på marken, men om det fortsätter så här hela dagen så kanske vi har det ikväll! :) Gud, snö är såå mysigt! :)

I
dag är jag ledig och som ni märkte hog jag lite sovmorgon, såå skönt! :) annars idag ska jag bara slappa och göra lite saker som behövs fixas med, och i eftermiddag och ikväll ska jag mysa med älsklingen såklart! :) Hörs sen, Kiss!

/ S.

H&M!

Dessa är bara lite av allt jag vill ha just nu, allt från H&M! :)

       
       
/ S.

Min dag!

Godkväll, städningen tog en evighet. började klockan nio imorse och var inte klar förän klockan fyra, men det är så skönt nu när det är gjort! :) just nu ligger älsklingen bredvid mig och halvsover, han är så trött och han ska iväg och träna om en timma, kul för han! ne nu ska jag krypa ner under täcket med honom! Hörs senare, Kiss!

Förresten åt för första gången denna vinter en Lussebulle, mumma! :)

 

/ S.

Tisdag!

 
U
sch hatar att ställa klockan.. och idag ska jag och älsklingens mamma städa ur den gamla lägenheten usch va tråkigt.. och älsklingen slipper eftersom han är på jobbet! men men, det är skönt när det är över sen, men nu måste jag äta upp min frukost. Hörs senare idag, Kiss!

/ S.

Fotbollsgalan!

Godkväll, just nu ligger jag och älsklingen i soffan och kollar på Fotbollsgalan på 4:an.
Sen jag skrev sist har jag hunnit med mycket, sökt jobb,kollat på massa saker till lägenheten plus att jag vart med två av mina vänner. Sen när älsklingen kom hem från jobbet var vi och storhandlade och där rök det för många hundralappar, uscha mig! Sen lagade vi taco till kvällsmat, och shit va gott det var alltså! :) men nu ska jag ägna mig åt älsklingen och tv:en, ha en fortsatt mysig kväll så hörs vi imorrn! :) Natti, Kiss!

/ S.

Dagens!



Så nu ska jag ut och hitta ett nytt jobb tänkte jag, sen blir det stan och leta duschdraperi!
Ha en bra dag så hörs vi senare, Kiss!

/ S.

Måndag!



Goddag, just nu sitter jag nyduschad i morgonrock framför MTV! Jag invigde duschen i den nya lägenheten precis, problemet är att vi måste köpa ett duschdraperi plus en list till golvet så vattnet inte rinner ut i hela rummet.. för det gjorde det nu när jag duschade! Men det får jag kolla på idag, ska även gå och lämna in jobbansökningar och hoppas på något napp där. Men nu ska jag plocka iordning lite i garderoben. Hörs senare, Kiss!


Söndagsfilm!

Godkväll, sitter just nu i soffan med älsklingen. har ätit god kvällsmat och massa marabou, mumma! :) och nu väntar söndagsfilmen i 4:an, ladder 49! :) Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :) Kiss!



/ S.


Smygtitt!

Många vill ha bilder på nya lägenheten, men dom lägger jag inte ut förren det är klart! men här får ni en liten smygtitt iallafall! :)

 

/ S.

Godkväll!

Sitter för första gången själv i nya lägenheten, älsklingen spelar innebandymatch men kommer när som helst nu! :) jag har vart hemma hos mina föräldrar en sväng plus att jag har vart och jobbat (städat) också. och nu grejar jag lite i nya lägenheten, allt är ju inte klart än. Så vi har allt att göra!  Men nu ska jag kolla om det finns något bra på tv!
Förresten hela kvällen blir det mys med älsklingen såklart! :). Kiss!

/ S.


Söndag!

Just nu ligger vi i soffan i den nya lägenheten, och vi har sovit våran första natt här inatt! :) det gick bra och vi är såå nöjda med lägenheten. :) Vi har ju saker kvar att göra, men vi har ändå hunnit med att göra mycket sen vi flyttade in igår. Och idag ska vi kolla på en ny säng, för det måste vi ha en ny. Men nu ska jag tillbaka till min marabouchokladkaka. :) Hörs senare idag, ha en bra söndag! :) Kiss!

Lite bilder kanske kommer imorrn! :)

/ S.

Idol!

Godkväll på er, sitter just nu i soffan framför Idol och äter massa godis och myser. Älsklingen kommer strax hem hit han med, för han är nämnligen och kollar på bandy och jag har vart en sväng hos mormor så länge.

Nu till flytten, alla mina saker från hemifrån mig är nu där och det mesta är på rätt plats. så imorrn kommer allt som är kvar, för imorrn ska vi nämnligen sova där så då ska allt vara klart! :) gud vad jag längtar, så kul är det här tycker jag! :)
Men nu tillbaka till Idol, hörs imorrn! :) Kiss!


Alla dessa sitter jag och äter på just nu, mumma! :)

/ S.

Flyttning! :)




När som helst kommer mamma och hämtar mig, då ska vi hem till mig och börja packa in i bilen, för vid tre sen så ska vi börja flytta mina saker till den nya lägenheten! :) Hörs av mig så fort jag har tid, ha en bra fredag! :) Kiss!

/ S.

Fredag!

Åh, idag är det fredag och vi får nycklarna till den nya lägenheten idag! :) :) Så idag ska vi flytta alla saker som är hemma hos mig til lägenheten, och imorrn tar vi alla saker som är i älsklingens gamla lägenhet får imorrn får vi mera hjälp av folk som ska vara med och bära så det är därför vi tar det mesta imorrn! :)

Men nu nog om det just nu äter jag frulle, och efter det väntar lite marabou! :) och sen om en timma är det träning som gäller på friskis. :) men nu måste jag äta upp min frulle, hörs om någon timma. Kiss!

  

/ S.

Dagens!



Min mysoutfit today, ursäkta röran i bakrunden. Men vi rensar inför flytten imorrn & på lördag! :)

Leggins - GinaTricot
Långt svart linne - BikBok
Randig tröja - We, (lånad av älsklingen)

/ S.

Gjort.

Sen jag skrev sist har jag hunnit med 5 timmars städjobb plus att äta lite middag och nu ska jag hoppa in i duschen! Resten av dagen kommer bestå av (tillsammans med älsklingen) städa, packa, tvätta och återigen packa allt inför imorrn och på lördag då vi flyttar!!! :) :) Gud va jag längtar kan jag lova, men nu måste jag hoppa in i duschen! Hörs senare, Kiss!

  
/ S.

Torsdag!

Godmorgon, idag har jag två städjobb att göra så därför är jag uppe så tidigt.. och sängen var extra skön idag så det va riktigt svårt att komma upp. sen så går ju älsklingen upp klockan sju och då vaknar ju jag, och sen när han går så hade jag inte ens en timma kvar att sova! men men, så är det! Men nu ska jag borta tänderna, hörs om några timmar. Kiss!

/ S.

MTV!

Sitter som vanligt framför MTV, strax börjar The Hills! :) och älsklingen kommer hem från jobbet när som helst med! :) :) vi ska städa, packa och mysa ikväll, underbart som vanligt! :)

Om min dag idag, har ju som sagt vart med Fanny. Jätte roligt som vanligt! Sen gick jag även en sväng till mormor och morfar för att sedan gå tillbaka till lägenheten där jag nu sitter! :)


Bild: MTV

/ S.

Dagens!



Så, nu ska jag åka och träffa Fanny! Ha en bra Onsdag så hörs vi senare! Kiss!

/ S.

Onsdag!

Godmorgon, Godmorgon! Sitter just nu i soffan och äter frulle framför MTV. Om drygt en timma kommer Fanny till stan för att träffa mig, det ska bli kul det för det blir ju inte att man träffas så ofta eftersom vi inte längre bor i samma stad. Men idag kommer hon hit! :) men nu måste jag äta upp, skriver innan jag går iväg sen! Kiss!

/ S.

Bestämt mig!

Så nu har jag bestämt mig, ska ta cykeln aldeles strax och cykla hem till mig och packa klart. Sen har jag en massa flytta hemifrån saker som ska med, dom ska jag och mamma kolla igenom och se om det är något jag inte vill ha med! Så idag har jag saker att göra hemma, sen i eftermiddag när älsklingen kommer hem från jobbet så ska jag självklart vara med han! Men nu måste åker jag! Kiss!


Bild: Min studentskylt! :)

/ S.

Tisdag!

Godmorgon, eftersom jag är ledig så tog jag mig sovmorgon idag. och det va skönt kan jag lova, har precis ätit frulle och sitter nu och funderar på om jag ska cykla hem till mig eller inte?! För jag måste hem och packa och så idag, för vi ska ju ta alla mina saker på fredag när vi får nyklarna. sedan tar vi resten på lördagmorgon, för då har vi mer folk som hjälper oss. gud va jag längtar nu, gud va mysigt det ska bli! :)

En annan sak jag inte kan bestämma mig för är om jag ska åka med mamma och hennes kompis till Ullared eller inte imorrn, hade ju vart bättre om det va nästa vecka för då har vi ju flyttat in och vet då mer vad vi behöver. Men men, får se hur jag gör! Kanske åker med ändå!

Men nu ska jag bestämma mig om jag ska cykla eller inte, hörs lite senare! Kiss!

/ S.

Iväg igen!

Så nu har jag vart och lämnat ansökan, men dom behövde inga! :( sen gick jag hem i spöregnet och stormen, satte mig i soffan under täcket och såg ett till avsnitt av The Hills nya säsong. Och nu ska jag gå fram till stan igen, fast då ska jag hem till en kompis och fika och lite så! :) sen halv sex ska jag och älsklingen åka och kolla på en ny säng!

Men nu har jag lite brådis, hörs senare ikväll! :) Kiss!



/ S.

The Hills, sägong 4!

Hallå där, nu är jag på språng igen.. nu ska jag iväg och lämna in en ansökan på ett jobb, hoppas hoppas. om det går fort så kommer jag tillbaka hit direkt!

Förresten, kollade precis på det första avsnittet av säsong 4 från The Hills! Fasen vad bra alltså, måste önska mig boxarna i julklapp!! :) men nu måste jag gå, hörs senare! Kiss!

/ S.


Ny vecka!

Godmorgon, just nu sitter jag i soffan och äter frulle framför MTV. Idag är jag ledig, eller jag är ledig i två och en halv vecka nu.. för att jag har inte mera timmar. men jag vill jobba så hoppas att dom kommer ringa in mig mycket. :)

Nu tillbaka till idag, klockan tio blir det träning, sen efter det hem och duscha och lite så. sen lite senare vid tre eller nått ska jag till mormor och hämta lite saker plus att jag ska lämna in en jobbansökan på ett ställe, och sedan ska jag fika med en kompis. :) men nu måste jag äta upp, hörs lite senare! Kiss!

  

/ S.

God Natt!

Så nu säger jag God Natt på er där ute, nu ska jag krypa ner i sängen bredvid älsklingen som redan krypit dit! Sov gott så hörs vi imorrn! Kiss!

/ S.

Tråkväder!

Godkväll mina vänner, klockan är bara fem och det är redan kålsvart ute. :( plus att det är halvstorm här, ty tusan på det! jag och min älskling ligger nu igen i soffan och myser framför tv:en. om en timma ska vi plus hela min familj träffas och äta mat på restaurang ihop, vi ska bju pappa för att det är farsdag! :)

Sen senare ikväll ska jag och älsklingen mysa framför någon film och äta godis och lite så, underbart mysigt! :)
Men nu ska jag krypa ner bredvid älsklingen under täcket, hörs senare! Kiss!

/ S.

Söndag!

Godmorgon, Godmorgon! Jag och älsklingen ligger i soffan och myser denna morgon, och vi ska strax hoppa in i duschen. idag är det ju fars-dag och vi ska hem till älsklingens föräldrar och äta och sedan ikväll ska vi ut och äta med min pappa på restaurang! :) men nu ska vi hoppa in i duschen, ha en bra söndag så hörs vi senare! Kiss!



/ S.

Lördag!

Godmorgon, sitter i soffan och äter frukost just nu medans älsklingen ligger kvar i soffan och sover. han kom hem vid halv fem i natt, så han har inte sovit så många timmar än så länge. om lite mindre än en timma ska jag iväg till jobbet, jobbar 10.00- 14.00 denna lördag! sen direkt efter det ska jag vara med min älskling precis hela lördagen, underbart! :)

Vad ska ni göra denna Lördagen då?

Men nu ska jag ta lite Marabou som efterrätt efter frukosten! ;)

 

Kiss!

Vill ha!


Dessa två vill jag ha på väggen i den nya lägenheten, häftiga tycker jag! :)
Nu jag ska lägga mig ner i soffan och kolla klart på MTV Europe Music Award 2008!
God Natt, Sov gott! Kiss!

/ S.


Ändring i planeringen!

Godkväll mina vänner, nu ligger jag i soffan under täcket i älsklingens lägenhet som vanligt(kom på förut att jag aldrig är hemma, kom inte ens ihåg när vi sov hemma hos mig senast..).
 förut när jag skjutsade älsklingen till hans jobb (extrajobb att köra taxi, är hans första kväll ikväll) så åkte jag hem till mig för att äta middag med familjen och sedan åka vidare och jobba (städa), men det orkade jag verkligen inte så det blev en massa godis framför idol med familjen istället för jobb. så jag får ta och göra jobbet på söndag eller nått.

Pratade precis med älsklingen, han har det bra på jobbet och han ringer mig ofta och säger fina saker, såå underbar är han! :) jobbigt bara att jag måste lägga mig innan han kommer hem i natt, för han slutar antagligen vid tre i natt trodde han, och eftersom jag jobbar imorrn så ska jag inte sitta uppe och vänta!

Men nu börjar idol igen, undra vem som åker ut idag?

Kiss!

Dagens!



Hörs sent ikväll, ha en bra fredag! Kiss!

/ S.

Fredag!

Godmorgon på er, sovit gott? idag är det fredag igen och jag har en del saker att göra denna dag!

10.00- 11.00 Träning
11.00- 12.30 Duscha, äta, göra iordning mig, göra fika till jobbet
12.40- 12.55 Lämna in en ansökan på ett jobb
13.00- 18.00 Jobba
18.20- 19.00 Va med älsko( han ska jobba första natten som taxichaufför inatt så hinner inte ses så länge idag) :(
19.00- 19.30 Hem till mig och äta kvällsmat
19.30- 22.30 Åka och jobba (städa)
22.30- Så sen ska jag inte mera bestämt..

/ S.

Godnatt!

Här med säger jag GodNatt och sov gott allihopa så hörs vi imorrn! :) Kiss!

/ S.

Torsdag eftermiddag!

Sitter och kollar på MTV just nu, i mjukiskläder under en filt! :) Kom hem för en timma sen ungefär, sedan dess har jag bara slöat och ätit lite pizza. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite, för sedan vid halv fyra ska jag träffa en kompis och ta en fika!! Alltid lika mysigt! :) Sen efter det ska jag vara med min älskling, kanske börja packa ner lite inför flytten? Ja, det måste vi börja göra ikväll! Men vi hörs senare ikväll :) Kiss!

Nu blir det Lady Gaga- Pokerface, på högsta volym på biosystemet här! :)
Vad tycker ni om den låten? :)


 

/ S.

Möte med polisen!

Godmorgon på er, sitter och kollar på Vakna med the voice som vanligt! :) men ska strax iväg, idag är jag ledig från jobbet (butiken) men jag ska vara där klockan nio ändå för vi ska ha ett möte med polisen om stölder och så, så vi får veta hur vi ska ögra och reagera när det händer.. för det händer ju ibland på jobbet, i måndags tex. usch! :( men nu måste jag ta på mig, för direkt efter det  ska jag åka och jobba (städa) lite med. Hörs om några timmar, Kiss!



/ S.

Säger Godnatt!

Sittter  med älsklingen just nu framför tv:en, det har vi gjort hela kvällen ioförsig. det blev pizza för oss framför Bonde Söker Fru, och sen kollade vi på Efterlyst. För fallet om Mikael ville vi se, eftersom han bodde i samma stad som vi gör. usch så hemsk, kommer drömma mardrömmar in natt! :( men nu ska vi kolla lite mer på tv:en, hörs imorrn! Sov gott, Kiss!

/ S.

Jobbat klart!

Så nu är jobbet klart för denna dagen och idag blir det mys med älsklingen precis hela eftermiddagen och kvällen! :) får se vad vi gör, ska försöka hinna till mitt jobb och hämta mera lådor till flytten iaf. för det är ju inte många dagar kvar nu, 9 dagar kvar bara! :) gud va jag (Vi) längtar! :) Men nu ska jag kolla på tv, om en halvtimma blir det The Hills! :) Hörs senare ikväll, ha en bra kväll! Kiss!

 

/ S.


Dagens!



Nu blir det först fika på stan och sedan jobb, hörs efter fyra! Kiss!

/ S.

Onsdag!

Godmorgon, ska strax hoppa in i duschen ska bara äta upp min frulle först. idag är det jobb som gäller mellan 11.00- 16.00, men innan det ska jag fika med mamma och mormor. men nu måste jag äta upp, hörs innan jag åker. Kiss!

/ S.

Natten snart!

Kom precis tillbaka från mormor och morfar, där fick jag nybakta bullar och CocaCola. underbart gott var det! :) :) så nu sitter jag igen i soffan och slöar, älsklingen kommer när som helst med. Så nu passar jag på att säga God Natt så hörs vi imorrn, Sussa sött! :) Kiss!

     

/ S.

Nybakade bullar?

Har bestämmt mig att jag ska ta och gå hem till mormor och morfar och hälsa på dom lite ikväll, ska bara byta om till något bekvämare sen ska jag ta på mig och gå dit! :) hörde idag att mormor hade bakat bullar med idag, så det kanske slinker ner några för mig! Hörs senare ikväll, Kiss!

/ S.


Godkväll!


J
ust nu halvligger jag i soffan under en filt och har det mysigt framför tv:en. älsklingen åkte precis eftersom han ska träna, skulle egentligen också tränat men har sådan otrolig träningsvärk i baken så jag kan knappt röra mig riktigt! haha, så kände att det inte var någon idé att träna då! Så ikväll blir det bara mys framför tv:en tror jag till älsklingen kommer tillbaka, och då blir det massa mys då med! :) men nu måste jag gå och hämta lite att dricka, hörs senare! Kiss!

/ S.

Dagens!



Så nu ska jag iväg till jobbet, hörs senare ikväll! Kiss!

/ S.

Tisdag!

Godmorgon godmorgon, sitter just nu och äter frulle framför Vakna med the voice där just nu Elin Kling är där och pratar lite! :) får se vad hon har med och visar idag! idag är det jobb 10.00- 18.00 som gäller, sen direkt efter det ska jag och älsklingen åka och kolla på en säng. och sen blir det massa mys på kvällen! :) :) men nu ska jag ta och äta upp, hörs sen igen! Kiss!

/ S.

Drömtårta!

Godkväll där ute, just nu sitter jag här (hemma hos mig faktiskt) och ska börja skriva en jobbansökan. usch, vill verkligen inte men det är ju något man måste göra så. älsklingen och min pappa är och fixar med älsklingens vinterdäck och då passade jag på att sätta mig lite snabbt här, min mamma och syster är där nere och bakar med. hoppas det blir något gott! :) :) är sugen på drömtårta men det skulle dom inte göra! :( älskar drömtårta! :)
Men nu måste jag börja skriva ansökan, hörs senare! Kiss!

    

/ S.

Dagens!



Nu ska jag iväg till jobbet, hörs ikväll! Kiss!

/ S.

Middag!

Just nu sitter jag och äter middag, pyttipanna faktiskt och ett stort glas mjölk! :) sen jag skrev sist har jag ju tränat, duschat, börjat göra iordning mig och lagat mat. men nu ska jag äta upp innan det kallnar, skriver innan jag åker iväg till jobbet! Kiss!



/ S.

Ny vecka!

Godmorgon där ute, som ni märkte så hann jag inte skriva något igår för jag(och min älskling) hade fullt upp med massa annat! men nu är jag tillbaka, och just nu sitter jag i soffan och äter frulle. klockan tio ska jag cykla iväg till friskis och träna, och sedan 13.00- 18.00 blir det jobb. och efter det ska jag vara med älsklingen hela kvällen, vi ska hem till mig och skriva ett CV till mig som jag måste lämna ut! så där kul att skriva det, men det måste ju göras så! men men, nu måste jag äta klart! Hörs efter träningen! :) Kiss!

/ S.

Kvällens!



Hörs imorrn mina vänner! Ha en underbar kväll, Kiss!

/ S.

Lördag!

Idag har jag vart ledig, underbart att vara ledig en lördag alltså. kommer inte ihåg när jag var det senast! :( så idag har jag vart med älsklingen hela dagen, men ikväll ska vi iväg på vart sitt håll. han ska på fest hos två av hans kompisar, och jag ska festa lite här med två tjejkompisar! :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

/ S.


Krångel!

Ne nu får jag panik, blogg.se krånglar. och datan krånglar, tur att älsklingen kommer hem snart så jag kan mysa med han istället för att sitta här hela natten! :)

Förresten har hittat en skit snygg t-shirt som jag vill ha. men eftersom det krånglar så går det inte att lägga upp bilder, men jag lovar att göra det imorrn om jag bara kommer ihåg! :)

God Natt på er, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

Taken!


Har glömt skriva att jag och älsklingen såg en sjukt bra film igår kväll, Taken heter den. Den är ny, tror knappt att den kommit på bio än, inte till våran lilla stad iaf. Kan bara säga att den var sjukt bra och att det MÅSTE ses! :)

/ S.


RSS 2.0